maanantai 20. elokuuta 2018

Halla-ahon vertaus järkytti

Tänään minulta on työkiireiden takia jäänyt kirjoittamatta pidemmät ajatukset. Näin illalla tahtoisin kuitenkin nostaa arvoisan lukijani tietoon vertauksen, jonka Jussi Halla-aho (ps) on tehnyt liittyen ministeri Kai Mykkäsen näkemyksiin veronmaksajien rahojen käytöstä.

Asiasta kertoneen Suomen Uutisten mukaan Halla-aho on todennut, että sisäministeri Mykkäsen mukaan "800 lisäpoliisin palkkaaminen maksaisi 50 miljoonaa euroa vuodessa... Se on yksi kahdeskymmenesosa vuotuisesta kehitysapubudjetista ja puolet turvapaikanhakijoiden vuotuisista vastaanottomenoista."

Äsken tuon luettuani menin hiljaiseksi järkytyttyäni ministerin rahankäytön priorisoinnista.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Autonpolttamisen juurisyy ja sen opetukset Suomelle
Miksi he eivät saisi turvapaikkaa maasta, joka on vauras ja turvallinen maa?
Poliitikkomme osoittivat jälleen kuinka viisas mies oli Axel Oxenstierna

9 kommenttia:

 1. No mikäs islam-ministeri Mykkäsen prioriteeteissa nyt niin järkyttävää on?Kaikki paitsi loputon rahan jakaminen muslimeille on fasismia,rasismia ja natsismia joten tottakai islam-ministeri Mykkänen hyvänä ihmisenä tiedostaa Suomen valtion ensimmäisen ja tärkeimmän prioriteetin olevan muslimien perseen nuolemisen.Sinällään punaisella polpolla on tosin liikaa poliiseja muutenkin.Niiden määrää voi huoletta tiputtaa niin kauan kuin sillä on varaa pitää palkkalistoillaan vihreitä vihapuhepoliiseja ja poliittisia komissaareja propagandaa tuottamassa.

  VastaaPoista
 2. Päivän kirjoitukseen kommentoin, että hiljaiseksi vetää...
  Miten kokoomuksessa voi olla noin, miten sen nyt kauniisti sanoisi - arvot kohdallaan?
  Muisten ne arvot - äänestyskopissa!

  VastaaPoista
 3. Melko huomattavan joukon poliiseja voisi palkata seuraavassa artikkelissa luetellun virkamies- ja muun henkilökunnan aiheuttamiin palkka- ym. kuluihin uppoavalla summalla, joka uhrataan jo maahan päästettyjen elintasopakolaisten hyväksi:

  "Kuinka maahanmuutto pelastaa Suomen työllisyyden?",
  https://jukkahankamaki.blogspot.com/2017/12/kuinka-maahanmuutto-pelastaa-suomen.html

  On meillä uskomattomia suomenkansanpettureita ministereinä.
  Samanlaisiako suomentuhopolitiikan toteuttajia viherkommunisti-valtaVALEmedian aivopesemät hyödylliset idiootit äänestävät seuraavissakin vaaleissa eduskuntaan?

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka suuren poliisijoukon nykyinen Brysseliä nuoleksiva orwelilainen kansanpetturihallitus on palkannut nettikytiksi ja POLPOON.
   Nekin rahat ovat pois OIKEISIIN poliisintehtäviin palkattavilta.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Mykkänen on marionetti, isojen poikien narujen vedettävissä. Eu määrää tahdin, siinä ei suomalaiset vikise, koska on se kiva duuni turvattava vaalien jälkeen ja ministerin paikka on niin kiva. Mutta joo harvinaisen paljon on lampaita hallituksessa. Lampaat antaa susien syödä omiaan. Ei auta kuin rukoilla, että näitä idiootteja ei enää äänestäisi kukaan. Mutta äänestäähän niitä. Joku päivä kansa nousee kapinaan, uskokaa vaan. Mitta tulee täyteen, kun suomalaisten rahat hassataan kaikenmaailman laittomiin sossumatkailijoihin ja kreikkoihin. #Suomi #tyhmenee

  VastaaPoista
 6. Ylewatch-blogistilta taas varsin lukemisenarvoinen artikkeli:

  ”TURUSSA MARSSITTIIN ISLAMISTITERRORISMIA VASTAAN JA SEN PUOLESTA

  Vuosi sitten Suomessa tapahtui jotain sellaista, jota ei olisi pitänyt tapahtua. Meillähän monikulttuuri toimii, kotoutuminen sujuu ja terrorismin syntymistä ehkäistään tehokkaasti. Punavihreiden johdolla näitä hyvän yön satuja on kerrottu vuosikausia demariäänestäjille, Kepun arvopohjallisille ja Kokoomuksen aisankannattajille kunnes herättiin kylmään suihkuun 18.8.2017, jolloin marokkolainen ISIS-sympatisoija murhasi terroristisessa tarkoituksessa Turun ydinkeskustassa veitsellä kaksi naista ja haavoitti vakavasti kahdeksaa muuta. Iskun tekijä, vuonna 1994 syntynyt Abderrahman Bouanane, oli saapunut Suomeen turvapaikanhakijana keväällä 2016. Virallisen Suomen hiekalle rakennettu unelma monikulttuurista, kotoutumisesta ja terrorismin ennaltaehkäisystä romahti muutamassa minuutissa. Hyväuskoisinkin maailmankyläunelmoija havahtui edes hetkeksi siihen, mitä siloitellun pinnan alla oli kytenyt jo pitkään.

  Vuotta myöhemmin valtamedia ja etnomasokistit olivat jo ehtineet rakentaa uuden hiekkalinnan, jonka hatariin perustuksiin he uskovat vielä sokeammin kuin terrori-iskua edeltävänä aikana. Terrorismin vuosipäivän aattona kuultiin lukuisissa valtavirran tiedotusvälineissä ne samat pitkin vuotta kuullut latteudet ”yhteisestä arvopohjasta”, jossa tärkeintä on tuomita suomalaisten kuviteltu ”rasismi” eikä laittoman maahanmuuton mukanaan tuoma uskonnollis-etninen väkivalta.

  Jos hallitseva nomenklatuura olisi havahtunut tahallisesta ymmärtämättömyyden tilastaan, se olisi paneutunut kansalaisten esittämiin huoliin ja alkanut puhua ongelmista niiden oikeilla nimillä. Ikävä kyllä, meillä ei ole kansan etua ajavaa vastuullista poliittista johtoa, jonka vuoksi ainoat lainmuutokset tehtiin sitä kansanosaa vastaa, joka vastustaa laitonta pakolaissiirtolaisuutta ja siihen kytkeytyvää islamistiterrorismia. Koska petoksellinen ja pelkurillinen poliittinen johto ei halua puuttua eurooppalaisen nykyterrorismin keskeisimpään mahdollistajaan, islamilaisten maiden siirtolaisinvaasioon, me tulemme vääjäämättä kokemaan saman kuin Ranska ja Ruotsi, joissa autojen polttaminen ja uskonnollinen terrorismi ovat arkipäivää.

  Seurauksista piittaamattomalle maahanmuuttohulluudelle ei ole loppua näkyvissä…”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2018/08/turussa-marssittiin-islamistiterrorismi.html

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 7. Yle 21.8.18

  "Yliopistosairaaloiden tutkimusrahoitukseen suunnitteilla neljänneksen leikkaus – "Rahoitus on tutkimukselle elinehto"

  Artikkelista poimittua:

  – Jos ei meillä ole rahaa tehdä sitä tutkimusta, niin ei ole tutkijoita. Ja silloin ei kyllä mikään kansainvälinen yrityskään tänne tuo tutkimuksiaan.

  https://yle.fi/uutiset/3-10362115
  --------------------------

  Neljännes on noin 6 milj.
  Osoittaako syyttävä sormi taas kokoomukseen? Eikö koulutus, tutkimus ja tiede ole Suomelle elinehto?
  Grahn-Laasonen (mm. korkeakoulut ja tiede) vai Orpo (valtiovarainministeri)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yle 23.8.18

   "Opetusministeri Grahn-Laasonen jakaa huolen yliopistosairaaloiden tutkimusrahoihin suunnitellusta leikkauksesta – aikoo keskustella asiasta hallituksessa"
   Ministeri ei kuitenkaan halunnut luvata, että esitystä rahojen leikkaamisesta tultaisiin perumaan.

   https://yle.fi/uutiset/3-10366406

   Poista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!