keskiviikko 1. elokuuta 2018

Aino Pennanen ruotsalaisnaisen jalanjäljillä

Puolueensa lainsäädäntösihteeri Aino Pennanen (vihr) yritti matkia nuorta ruotsalaisnaista ja häiriköi Finnairin lentoa protestoidessaan elintasopakolaisen poistamista kotimaahansa. Asiasta kertoneen Ylen uutisen mukaan hän halusi tempauksellaan herättää keskustelua pakkopalautuksista.

Noudatan tässä hänen toivettaan ja totean haluavani viranomaisten poistavan Suomesta kaikki sellaiset ihmiset, joilla ei ole hyväksyttävää syytä oleskella maassamme. Katson myös, että perusteltaessa oleskelua turvapaikalla pitäisi näyttövastuun sen tarpeesta olla hakijalla itsellään ja epäselvissä tapauksissa asia tulkittaisiin aina veronmaksajien hyväksi. Eli henkilö poistettaisiin maasta aina, mikäli hän ei pysty kiistatta osoittamaan turvapaikan tarvetta.

Lisäksi toivon, että mikäli Pennasen tempauksesta aiheutui ihmisille taloudellisia menetyksiä - esimerkiksi jatkolennoilta myöhästymisen muodossa - hän korvaa ne täysimittaisina kanssamatkustajilleen. Tai ellei tee sitä, oikeus velvoittaa häntä näin tekemään.

Yle kertoi edelleen, että Touko Aalto (vihr) twiittasi Pennasta tukevan viestin tapauksen johdosta. En ole siitä sinänsä yllättynyt, sillä kyllähän Aalto on jo muutenkin karvansa osoittanut.

Toivon kuitenkin arvoisan lukijani ja muiden suomalaisten huomaavan Vihreän puolueen puheenjohtajan toiminnan osoittavan johtamansa liikkeen vastuuttomuuden ympäristöasioiden suhteen: kehitysmaiden holtittoman väestönkasvun purkamisesta korkean elintason länsimaihinhan ei seuraa maapallon kantokyvyn kannalta muuta kuin ihmiskunnan ympäristöjalanjäljen kasvaminen ja luonnonvarojen käytön kiihtyminen. Länsimaille itselleen siitä toki näyttäisi seuraavan myös yhteiskunnallisia ongelmia, kuten veronmaksajien taakan kasvamista sekä seksuaali- ja väkivaltarikosten lisääntymistä.

Pikanttina sivuhuomiona totean lopuksi vielä sen, että Pennanen ja Aalto tekivät tempauksensa/kannanottonsa vielä juuri nyt, kun WWF:n lanseeraama sinänsä harhaanjohtava maailman ylikulutuspäivä on jälleen käsillä. Tämä osoittaa jälleen kerran, ettei vihreän aatteen kannattajilta voi oikein odottaa muuta kuin loogisuuden puutetta.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Elintasopakolaisten pelastajien oikeusturvaa on parannettava
Vihervasemmisto hyväksyy väkivaltaisiksi tiedettyihin mielenosoituksiin osallistumisen
Luonnonvarojen ylimenopäivä antaa väärän signaalin

17 kommenttia:

 1. Aino Pennanen (vihr.) yritti tosiasiallisesti kaapata lentokoneen. Hänen järkensä ei riittänyt sen ymmärtämiseen, että kaikki koneen matkustajat vietiin Berliiniin. Siitä hänellä ei ollut tietoa, miten kenenkin matka oli jatkuva vai oliko Berliini määränpää.

  Viranomaisten lainvoimaisiin päätöksiin ei pidä ulkopuolisen puuttua; ei varsinkaan silloin, kun ei tiedä tosiasioita. Pennanen on saatettava edesvastuuseen teostaan.

  VastaaPoista
 2. Touko Aalto on sama vanha taistolaiskommunisti, joka nyt kameleontin tavoin haluaa toteuttaa vihreän väristä kommunistista internationaalia kehitysmaalaisten elintasopakolOisten vapaan maahantunkeutumisen muodossa, tuhoamaan monien sukupolvien hiellä (ja runsaat 70 vuotta sitten verellä ja kyynelilläkin) rakentamaa hyvinvointiamme.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 3. Henkilö Aino Pennasen oikeustieteellisen gradu valmistunut 2010.
  Rangaistuksen teosta tulisi olla todella tuntuva, kun henkilö on lakiasioiden ammattilainen verrattuna normi tavikseen.

  VastaaPoista
 4. Ehdotettu oikeustoimia lakioletettua vastaan. Olisiko kuitenkin psykiatrin konsultaatio ensin paikallaan? Elinoletetulle ruotsinmaalle samma på svenska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulostulojen perusteella kyllä. Epäilen kuitenkin, että molemmat ovat toimineet täysissä sielun ja ruumiin voimissa.

   Toisaalta ainakin ennen sanottiin, että jos on lusikalla annettu ei voi kauhalla vaatia. Tuli vain mieleen.

   Poista
 5. Miksi vihreiden aktiivi muuten lentää lomalle ja vielä ylikulutuspäivänä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska hän ei ole ympäristö- vaan punavihervasemmistoihminen.

   Poista
 6. Hirveiden motto: Älkää tehkö niin kuin minä teen vaan niinkuin minä sanon.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 7. Voisiko tässä tapauksessa sanoa, että siinä on koulutus mennyt hukkaan. Tyttöparka. Matias Turkkila totesi jotenkin siihen suuntaan, että ikävä kun vihreiden johtohenkilöt vedättävät näitä yksinkertaisia. Vaikka kyllähän se Toukokin taitaa olla yksinkertaisista yksinkertaisimpia.

  VastaaPoista
 8. Jos tämä olisi sattunut ensi vuonna, niin tapahtumien kulku olisi ollut luultavasti tällainen: Poliisit olisi ohjeistettu ampumaan ensimmäisenä vastaanhangoittelevan kapteenin ja matkustajien joukosta ne jotka eivät halua nousta seisomaan kun viherpunagestapo pyytää heitä nousemaan seisomaan. Mutta toisaalta, kansa vain saa sitä mitä kansa tilaa.

  VastaaPoista
 9. Jos tuo tapaus painetaan villaisella, kuten pahasti pelkään niin jatkossa lentomatkustaminen on varsin yllätyksellistä ja mieleenkiintoista.
  Missä vaiheessa nämä viherpunanatsit alkavat kansalaistottelemaatomuuden nimissä polttamaan viranomaisyhteistyötä tekevien yhtiöiden koneita kentille tai poksauttelemaan niitä?
  Mykkänen osoitti taas jälleen olevan juuri niin munaton kuten olen ounastellut
  Itse aion jatkossa toteuttaa vain korpilakia, se on minun vakaumukseni.

  VastaaPoista
 10. Kävikö naiselle niin ohraisesti, ettei edes oma mies noudattanut kehotusta nousta seisomaan... Voi, kun olisi ensi kevään valeissa sama suhde kuin tässä lentokoneellisessa ihmisiä, yksi vihreä ja loput täysijärkisiä!

  VastaaPoista
 11. Anonyymin synonyymi2. elokuuta 2018 klo 1.31

  Hemmettiäkö niitä palautetaan reittilennoilla 1 diskoläpsyttelijä + 4 poliisia
  Tavalliseen 20' merikonttiin mahtuu mukavasti porukkaa....
  Halvempaa on kuskata pinon päällimmäisenä noi kontit
  Ihmisen tilavuus on noin 71 l eli .0711 m³

  20' kontti on 33,2m³
  33,2/0,0711≈465 diskoläpsyttelijää Niitä tuli tänne -15 rynnistyksessä Haaparannasta ≈15000
  15000/465≈ 33 konttia
  Ton verran joutilaita 20' kontteja kaatuilee Rauman satamassa pikku ukkosissa

  VastaaPoista
 12. Minä näen punaista kun katson tuota "vihreää".

  Eniten ärsyttää kommentti, "minulla on oikeus olla tässä, koska olen maksanut tästä".

  Pelokas Aino-rukka kuvittelee, että hänen oikeutensa on vahvempi kuin muiden matkasta maksaneiden.
  Hän kokee oikeudekseen häiriköidä ja terrorisoida muita maksaneita vain siksi, että hän on maksanut matkastaan. Ilmeisesti muut sitten eivät, joten Aino-rukka voi tehdä mitä haluaa välittämättä laista.

  Valitettavasti tämä kertoo karua kieltä lainsäädäntömme tulevaisuudesta, jossa laki ei ole sama kaikille.....

  VastaaPoista
 13. Mielipide: "Estäkää vihreiden terroristien pääsy valtaan!
  Eduskuntavaalit on ovella, nyt on aika ihmiset herätä!

  Vihreät terroristit ovat loistaneet milloin milläkin asialla, ja aina he rikkovat lakia kun ovat otsikoissa. Estäkää nyt hyvät ihmiset näiden terroristien pääsy eduskuntaan ja ennen kaikkea hallitukseen pääsy. Emme voi sallia terroristien säätelevän lakeja – aivan – eduskunnassa säädetään lakeja mitä Vihreät sitten rikkovat tuolla puheenjohtajansa vielä kannustaessa tällaiseen toimintaan.

  Maamme on karmeassa jamassa, täällä fanitetaan ja ihannoidaan näitä yhteiskunnan pohjalla olevia ihmisiä, jotka eivät välitä laista tuon taivaallista. He ihannoivat anarkiaa ja näiden ääliöiden (terroristien) pitäisi sitten olla maamme ”johtajia”. Ette te Suomen kansa voi näin unessa olla, että äänestätte noita terroristeja.

  Nyt herätkää ihmiset. Nuo lentokoneessa möykkäämiset, normaalien ihmisten häiriköinti, anarkian ihannointi jne. pitää saada loppumaan, ja olisi hienoa jos vaikka maamme johto kunnioittaisi lakejamme.

  HERÄTKÄÄ!

  MV-media
  Juha Korhonen"

  https://mvlehti.net/2018/08/02/mielipide-estakaa-vihreiden-terroristien-paasy-valtaan/

  VastaaPoista
 14. Olisipa mielenkiintoista tietää vastaava luku Suomesta:

  "Belgiassa on jäänyt tänä vuonna kiinni jo 115 lähtömaissaan lomailevaa pakolaista

  Belgian viranomaiset ovat saaneet kiinni tämän vuoden ensimmäisen vuosipuoliskon aikana jo 115 lähtömaissaan lomailevaa pakolaista, jotka saattavat nyt menettää oleskelulupansa.

  Belgialainen HLN kertoo, että viranomaisten haaviin on jäänyt tämän vuoden ensimmäisen vuosipuoliskon aikana 115 lähtömaissaan lomaillutta pakolaista. Näiden pakolaisten oleskeluluvat saatetaan mitätöidä tämän seurauksena.

  Pakolaiset saavat kansainvälistä suojelua ja oleskeluluvan, koska he joutuvat vainon kohteeksi lähtömaassaan. Jos pakolainen palaa maahan, missä hän on kohdannut vainoa, hän on vaarassa menettää oleskelulupansa.

  “Vaarallisissa” lähtömaissaan lomailevien pakolaisten määrä on Belgiassa kasvussa. Vuoteen 2016 verrattuna määrä on jo kaksinkertaistunut ja tämän vuoden ensimmäisen vuosipuoliskon määrä on jo lähellä koko viime vuoden lukua, 134.
  Ongelma ei ole ainutlaatuinen Euroopassa

  Koska Belgiassakaan pakolaiset eivät juurikaan käy töissä, lomamatkat tulevat veronmaksajien maksettavaksi. Belgiassa arviolta 66 prosenttia pakolaisista elää yhteiskunnan varoilla vuosien 2016 ja 2020 välisenä aikana.

  Belgian ongelma ei ole suinkaan ainutlaatuinen Euroopassa, ja maiden käytännöt seurausten suhteen vaihtelevat. Euroopan maista Itävalta suhtautuu erittäin tiukasti lähtömaissaan lomaileviin pakolaisiin: Itävalta peruu poikkeuksetta turvapaikan, jos turvapaikan saanut lomailee maassa, mistä on paennut vainoa.
  https://www.kansalainen.fi/belgiassa-on-jaanyt-tana-vuonna-kiinni-jo-115-lahtomaissaan-lomailevaa-pakolaista/

  VastaaPoista
 15. Palautettu ja nykyinen "risumaja-Ahmed" taisi olla toinen näistä mukavaa etnistä värinää ja kansantaloutta nousuun nostavista veijareista. Toinen pidemmän tuomion saanut irakiaano lähtee perään kun vapautuu.

  Ainon Pennanen ja Outi Pop Stop Deportations hurmassaan unohti mainita tämän pienen, mutta olennaisen seikan.

  https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/tytto-raiskattiin-raumalla-vastaanottokeskuksessa-kahdelle-tuomio-kolmas-kuvasi-tekoa/6246174#gs.sxxZquM

  heppa

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!