perjantai 24. elokuuta 2018

Vihervasemmisto

Nyt annan tunnustusta Helsingin Sanomille. He nimittäin tekivät viime vaalikonevastausten perusteella kartan, jossa näkyvät kaikkien puolueiden poliittiset sijainnit ja nostivat sen nyt uudelleen kaiken kansan nähtäväksi.

Tuon kartan ehkä merkittävin huomio on se, että vihreät, demarit ja vassarit muodostavat kaikki yhdessä nipussa vihervasemmiston eli punavihreän blokin, jonka sisällä ei juuriaan ole aatteellisia eroja.

Nyt julkaistussa jutussa asian kruunaa vanha stalinisti Satu Hassi (vihr), joka linjasi seuraavasti: "¨...meillä ei ole ideologisia esteitä käyttää markkinoita keinona toteuttaa yhteiskunnallisia asioita. Vaikkapa ympäristöverotus on markkinoihin nojaava keino. Vasemmiston kanssa meillä on yhteistä se, että haluamme verovaroin pitää hyvinvointivaltiosta huolta."

Niinpä niin, molemmissa kohdissa työkaluna on verotus eli yksityisen omaisuuden sosialisointi eli vasemmistolaisten ydinajatus rahasta yhteisön eikä ne työllään hankkineiden ihmisten ansiona. Voitko sen Hassia selkeämmin sanoa?

Siten ei ole pelkästään sallittua vaan suorastaan selkokieltä puhua vihervasemmistosta, sillä se alleviivaa sitä samankaltaisuutta, joka näitä puolueita yhdistää. Näin ollen myös Li Anderssonin (vas) taholta tapahtunut Juha Sipilän mollaaminen sanan käytöstä on pelkkää poliittista teatteria ja ihmisten harhaanjohtamista.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Vihreä realismi
Jottei totuus unohtuisi...
Vuoden 1918 tapahtumat uusiksi?

12 kommenttia:

 1. EVA tutkimus puolueista:

  "Vihreiden ja perussuomalaisten äänestäjät ovat lähes yhtä liberaaleja, mutta eri syistä"

  https://www.eva.fi/blog/2018/08/24/vihreiden-ja-perussuomalaisten-aanestajat-ovat-lahes-yhta-liberaaleja-mutta-eri-syista/

  VastaaPoista
 2. Vihervasemmiston toimintaa voi verrata täysin shakinpelaamisen pulun kanssa.
  Ne melskaavat ja pyörivät ympäriinsä sekä pitävät yllä merkityksetöntä meteliä.
  Lopulta ne kaatavat omat ja vastustajan nappulat, paskantavat pelipöydälle, lentää räpistelevät kotipesään ja rehentelevät toimintaansa siellä muille saman lajin edustajille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jos on lusikalla annettu, ei tietty voi kauhalla vaatia
   "Onks Ainoo näkyny?"

   Poista
 3. "Hassi...Vasemmiston kanssa meillä on yhteistä se, että haluamme verovaroin pitää hyvinvointivaltiosta huolta."

  Voidaan kysyä, kenen maksamin verovaroin ja kuinka kauan hyvinvointivaltio pysyy pystyssä, kun nämä maailmansyleilijät ovat keksineet kommunistisen internationaaliinsa toteuttamiseksi päästää meille kaikki tänne haluavat kehitysmaalaiset elintasopakolaiset täysin avointen rajojen politiikalla?

  Punaliberaali punaporvari-kansanpetturihallitus näyttää olevan samoilla linjoilla KANTA-suomalaisten hyvinvointivaltion tuhoamiseksi:

  "Ulkomaalaisten sosiaaliturvaa halutaan parantaa – Kantasuomalaisten kustannuksella tietenkin",
  https://mvlehti.net/2018/08/24/ulkomaalaisten-sosiaaliturvaa-halutaan-parantaa-kantasuomalaisten-kustannuksella-tietenkin/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farmaseutit Yliopiston Apteekeissa hoi! Muistakaa valistaa asiakasta, että OMAKANTA ON TÄRKEÄ.

   Poista
 4. Ylewatch-blogistin artikkelissa tuodaan esille paitsi kehitysmaalaisten vapaamatkustajien länsimaille aiheuttama etninen tuho myös talouden tuho:

  "MYÖS VIRO HALUTAAN AFRIKKALAISTAA"
  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2018/08/myos-viro-halutaan-afrikkalaistaa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. " MYÖS POHJOIS-KOREA HALUTAAN HAMPURILAISTAA "

   Poista
 5. Eihän Andersson paheksunutkaan itse asiaa, vaan sitä että Sipilä käytti pahaa, "äärioikeiston" tai mahdollisesti jopa Halla-ahon käyttämää sanaa asiasta. Jos Sipilä olisi sanonut "punavihreät", mitään ongelmaa ei olisi ollut, mutta nyt hän kielenkäytöllään osoitti tukevansa äärioikeistoa. Tai jotakin.

  VastaaPoista
 6. Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun en päivettynyt auringon alla etelän vetelän tahtiin. Ilosia aikoja!

  VastaaPoista
 7. Saksasta kuuluu kummia:

  "Saksalainen vasemmistoliike alkaa taistella avoimia rajoja vastaan – ”Turvapaikanhakijoiden rahat kuuluvat köyhille saksalaisille!”
  "Kaikille avoimet rajat ovat naiivi ajatus, eikä se todellakaan ole vasemmistolaista politiikkaa", sanoo aloitteen "äiti", poliitikko Sahra Wagenknecht.

  Saksassa on alkamassa uusi poliittinen liike, joka vastustaa avoimia rajoja. Tämä kuulostaa järkevältä ottaen huomioon Saksan maahanmuuttopolitiikasta aiheutuneet ongelmat. Yllättävää on se, että aloite tulee huomattavalta vasemmistolaiselta poliitikolta."
  https://mvlehti.net/2018/08/24/saksalainen-vasemmistoliike-alkaa-taistella-avoimia-rajoja-vastaan-turvapaikanhakijoiden-rahat-kuuluvat-koyhille-saksalaisille/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Internet Trolls Are Narcissists, Psychopaths, and Sadists",
   https://www.psychologytoday.com/us/blog/your-online-secrets/201409/internet-trolls-are-narcissists-psychopaths-and-sadists

   Kalergi-suunnitelma

   Poista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!