torstai 23. elokuuta 2018

Turun sankarin kääntöpuolesta

Turun sankarina tunnetun Hassan Zubierin lyhyt elämänkerta, jonka Yle julkaisi, oli mielenkiintoista luettavaa. Mieshän jäi kiinni asiakirjaväärennöksestä pyrkiessään saamaan suurempia tulonmenetyskorvauksia kuin hänelle lain mukaan kuului.

Jutun mukaan sankarilla on rankka tausta. Kertomansa mukaan hän syntyi Lontoossa ja eli ankean lapsuuden, jonka aikana häntä käytettiin seksuaalisesti hyväksi. Siitä syystä hän muutti isänsä luokse Ruotsiin.

Siellä hän syyllistyi vuosituhannen vaihteen tienoilla useisiin rikoksiin, joiden takia hänet tuomittiin vuonna 2001 törkeästä tuhopoltosta, tuhopoltosta, vahingonteosta ja väärän hälytyksen tekemisestä kahdeksan vuoden vankeusrangaistukseen. Tekojaan mies perusteli sillä, että hän tarvitsi apua.

Sen jälkeen mies ei ole jäänyt kiinni rikoksista, tai kuten hän itse sanoi: "en ollut rikosrekisterissä sitä ennen, enkä ole joutunut sinne sen jälkeen". Mutta Turun puukostusten jälkeen näin siis pääsi jälleen tapahtumaan.

Nyt paljastunutta huijaustaan mies perusteli jälleen vaikeuksilla, sillä hän oli joutunut taloudelliseen kriisiin, jossa suomalaiset pyrkivät häntä tukemaan. Seiska-lähden haastattelun mukaan mies suunnittelikin Turun tapahtumien jälkeen myös muuttoa Suomeen, koska hän ei saanut Ruotsista oman näkemyksensä mukaan mitään apua. Ja kertoi siksi, että "jos tunnen vihaa, niin se on Ruotsia kohtaan".

Edelle kokoamieni tietojen perusteella Turun sankari henkilökuvasta paljastuu mies, jonka mukaan muilla ihmisillä on vastuu hänen elämästään. Hänellä on toki työhistoriaa, mutta mikäli yhteiskunta ei ole häntä tukemassa silloin, kun elämässä sattuu vaikeuksia, on hän valmis rikoksiin ja tuntee jopa vihaa ympäröivää yhteiskuntaa kohtaan.

Jäin myös miettimään sitä, kuinka suurella todennäköisyydellä sankarimies on pysynyt aidosti rehellisellä tiellä vankilasta vapautumisensa jälkeen. Länsinaapurin poliisihan on äärimmäisen huono: Sisuradion vuonna 2013 julkaiseman artikkelin mukaan rikosten selvitysprosentti on vain viisitoista. Siten lain rikkomisesta kiinni jääminen on Ruotsissa varsin epätodennäköistä.

Mutta tokihan mies on ollut virallisesti nuhteeton, koska muutakaan ei ole todistettu. Näin siitä huolimatta, että asiakirjaväärennös paljasti jälleen kerran Suomessa sankarin asemaan nostetun kehitysmaataustaisen henkilön synkän puolen.

Sivumennen sanoen, samoin on tapahtunut aiemminkin (esimerkki), mutta en väitä, että kaikki median esille nostamat maahanmuuttajat olisivat rikostaustaisia. En, vaikka tapaukset nostattavatkin kulmia kerta toisensa jälkeen.

Palatakseni pääasiaan, nyt paljastunut Turun sankarin taipumus rikollisuuteen vaikeuksia kohdatessaan ei muuta muuksi sitä, mitä hän teki Turun terrori-iskun yhteydessä. Mutta se osoittaa kylläkin miehen olevan muuten ongelmallinen ympäristölleen ja länsimaiselle yhteiskunnalle ylipäätään. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Ressukkaterroristin surkea elämä
Lempäälän maailmankansalaisen karu kohtalo
Turun puukotukset: kolme pointtia terrorismista


38 kommenttia:

 1. " Kun lasi on puoliksi tyhjä " se ei täyty, vaikka lasin kaataisikin täyteen.

  Ystävällisesti, Sahara

  VastaaPoista
 2. Toisaalta on muistettava aforismista liittyen lasin sisältöön sekin fakta, että " Jos lasi on aina täynnä " , sehän ei sitten tyhjene sisällön huvetessakaan.

  Oikein antoisaa ja merkityksellistä päivänjatkoa Professorin blogiin.

  Ystävällisesti, Sahara

  VastaaPoista
 3. Ensin tutkitaan, sitten vasta hutkitaan... tai kehutaan. Näin luulisi mutta missä oli tutkiva journalismi ennen kuin sankaritarinaa alettiin luomaan?
  Ei tainnut kiinnostaa totuus kun sankari-tarina istui hyvin omaan agendaan?
  Toisaalta taas Turun iskua ei millään voitu mediassa kutsua terrorismiksi ennen kuin oikeus oli niin sanotusti asian käsitellyt vaikka teko oli päivän selvä.
  Sellaista se on journalismi Suomessa.

  VastaaPoista
 4. Elämässä käy aika monelle niin, että vaikka pyrkii hyviin juttuihin,niin jossain vaiheessa saa huomata mokanneensa.

  Uskon, että jos vaikka sotasankareidemme elämää tutkittaisiin hyvin tarkkaan, niin kyllä niistäkin miehistä osa on tehnyt ikäviä juttuja siviilissä.

  En puolusta Turun sankarin yhtäkään rikosta tai huijausta. Niistä huolimatta hän meni väliin tilanteessa, jossa aika moni (itsekin?) olisi juossut karkuun.

  Ihminen hän on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä mielestäsi on itse teon tekijä?
   Entä Hiteler tai
   Stalin tai
   Pol Pot, oikealta nimeltään Saloth Sar?

   Poista
  2. Kuten kirjoitin, niin mies toimi Turussa kuten toimi, eikä se muutu siitä, mitä muuta hän on tehnyt.

   Poista
 5. Niin mitä tämä "sankari" sitten teki?
  Videoissa suu käy ja kädet heiluu and thats it. Vaan tuo suoritus riitti siihen, että jätkästä leivottiin tapauksen sankari asiaankuuluvine kunniamerkkeineen.

  -Tvälups-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uutisoinnin perusteella hän meni nähdessään puukotuksen yrityksen tilanteeseen väliin, ja vammatui siitä hyvästä itse pyörätuoliin loppuelämäkseen.

   En ota kantaa siihen, onko hän sankari vai ei vaan kysyn sinulta selkeästi ajattelevana ihmisenä, millaiset teot tai toimet sinusta Tvälups ansaitsevat nimityksen "sankari" ?

   Ystävällisesti, Sahara

   Poista
  2. Uutisoinnin perusteella...
   Aivan agendaton tämä meidän "alati objektiivinen ja puolueeton" mediamme. Ei suinkaan tässä koetettu tekemällä tehdä sankari-tarinaa, eihän?

   Tuo väite "loppuelämäksi pyörätuoliin" ei ole todistettu vaan tämän herran esittämä väite. Aivan kuten väitteet niistä ansionmenetyksistä, jotka nyt paljastuivat huijaukseksi.

   Sankaruutta ja arjen sankaruutta on monenlaista ja jos minun pitää niistä alkaa luennoimaan niin a) olen myöhässä ja b) teen turhaa työtä.

   -Tvälups-

   Poista
  3. Taisi saada vahingossa puukosta. Vaikka siten, että terroristi huomasi luulotellun uskonveljen liian myöhään ja Zubieri sähläsi itsensä terän eteen. Siinä kaikki. Tosin Zubierin kyynärvarressa on ankh-tatuointi, onko koptilaisia?

   Poista
  4. Vaikka videoissa ei tilanteeseen puuttumista taidakaan näkyä, en näe syytä miksei niin olisi tapahtunut. Toki sankaritarun keksiminenkin on mahdollista, mutta itse en lähtisi väittämään median juttuja valehtelemiseksi ilman kohtuullisen pitäviä todisteita.

   Poista
  5. Tvälups, kysyin sinulta vain jotain esimerkkiä siitä, mitä sankaruus sinulle on. En käsittääkseni pyytänyt luentoa asiasta. Joten voinemme lisätä luetteloosi vielä kohdan c) en ymmärtänyt itse kysymystä.

   Kiitos silti vastauksestasi!

   Ystävällisesti, Sahara

   Poista
  6. Rautalangasta sitten:

   Pyytettömyys, minkä vastakohtaa tämä Hassan edustaa, on osa sankaruutta.

   Kyseisessä tapauksessa paikalla oli henkilö joka todistettavasti lähti tämän puukottajan perään ja esti uusien uhrien syntymisen. Kyseinen henkilö ei halunnut mediahuomiota vaan antoi vain yhden anonyymin haastattelun, jonka jälkeen katosi julkisuudesta.

   Hän ei kiinnostanut median edustajia koska edusti meitä tavan pottunokkia, eikä ollut eksoottisen monikulttuuri kuten tekijä ja sankar-Hassan.

   -Tvälups-

   Poista
  7. Kerällä olevasta villalangasta tämä:

   Siis tuota, edellä tuot esiin sen, ettei anonyymi henkilö halunnut mediahuomiota vaan katosi julkisuudesta yhden anonyymin haastattelun jälkeen, ja sitten valittelet sitä, että hän ei kiinnostanut median edustajia "

   Toinen henkilö, "sankar-Hassan" on antanut asian tiimoilta ilmeisesti useamman haastattelun.

   Suret siis tuossa edellä sitä anonyymin auttajan"pyyteettömyyttä" ettei "pottunokkaisen auttajan" toimiin ole kiinnitetty enempää huomiota mediassa vaikka sitä toivot itsekin?

   Ymmärrän tämän nyt niin, että toivot enemmän mediahuomiota "pottunokkaiselle auttajalle" - oikeasti tästä suomalaisten jostain "perunanenästä" on nyt jauhettu sata vuotta ja ikinä elämässäni en ole ihmisen nenän kohdalla kellään perunaa nähnyt, että sen sanonnan voimme unohtaa tästä lähtien.

   Miksi? Eikös auttamisen ja erityisesti "wsankaruuden" pidä olla "pyyteetöntä" ?

   Minusta tämä on merkillistä kaiken kaikkiaan.

   Ystävällisesti, Sahara

   Poista
  8. Kehäpäätelmiä ja projisointia, niistä se perinteinen kestovänkääminen kasvaa.

   Antaapa Heikin kertoa paremmin:
   https://beta.oikeamedia.com/o1-80103

   Poista
 6. Vihervasemmisto medioineen etsii jo uutta toiseustoteemia palvottavakseen. Ensin ammuttiin alas sankarillinen lelusalakuljettaja ja nyt Turun sankari. Vilunkeja koko sakki.
  Eiköhän joku uusi sankari löydy taas kohta tayttämään lehtien palstat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yle tänään:

   Pariisissa Ranskassa yksi ihminen on kuollut ja kaksi haavoittunut veitsi-iskussa, kertoo uutistoimisto Reuters.

   Uutistoimiston poliisilähteiltä saamien tietojen mukaan poliisi ampui hyökkääjän, kun tämä oli yrittänyt piilotella rakennuksessa iskun jälkeen.

   https://yle.fi/uutiset/3-10366621

   Poista
 7. Näin punaporvari-kansanpetturihallituksen alainen ulkoministeriö:

  "Ulkoministeriö levittää valhetta egyptiläisbloggarista – kehitti tarinan ”uusnatsien” hyökkäyksestä
  Tapauksen silminnäkijä oikaisee valheen mutkat suoraksi.

  Ulkoministeriö julkaisi eilen blogisivuillaan kirjoituksen, jossa kerrottiin UM:n Suomeen tuomasta egyptiläisestä toimittajasta, joka osallistui Turussa viime lauantaina järjestetyihin terrori-iskun vuosipäivän muistotilaisuuksiin. Blogi esittelee nyyhkyisän tarinan siitä,..."

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2018/08/23/ulkoministerio-levittaa-valhetta-egyptilaisbloggarista-kehitti-tarinan-uusnatsien-hyokkayksesta/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 8. Unkari kuuluu niihin melko harvoihin Euroopan maihin, joissa EU-diktatuurin korruptoimat maanpetturi-vallanpitäjät ja niitä tukeva valtaVALEmedia eivät ole saaneet EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaista valkoista kansanmurhaa edistymään:

  "Unkarilainen turvallisuusasiantuntija: “Haluammeko luovuttaa perintömme, vai haluammeko suojella sitä?”

  No go -alueet kattavat jo kokonaisia Länsi-Euroopan kaupunkien osia, ja arvoliberaalissa lännessä terrorismi koetaan osaksi suurkaupunkien elämää. Unkarissa Budapestissä tällaista ei ole havaittavissa, sanoo unkarilainen turvallisuusasiantuntija.

  Unkarilaisen turvallisuusasiantuntijan József Horváthin mukaan eurooppalaisille merkittävin kysymys on, millaisessa maailmassa haluamme elää, kertoo unkarilainen Magyar Hírlap. Haluammeko luovuttaa maamme, kaupunkimme, vanhemmiltamme ja isovanhemmiltamme perimämme asunnot – vai haluammeko suojella niitä?

  Viitaten Ruotsin tuleviin parlamenttivaaleihin turvallisuusasiantuntija sanoo, että jos Länsi-Euroopan maahanmuuttopolitiikoissa ei tapahdu merkittävää muutosta, lähitulevaisuudessa Ruotsista tulee Euroopan ensimmäinen maa, missä on muslimienemmistö.

  Hän painottaa, että vaikka asiasta ei kovin paljon puhuta, useissa Länsi-Euroopan kaupungeissa no go -alueet kattavat jo kokonaisia kaupunkien osia. Islamilaisissa yhteisöissä syntyy itsenäisiä etnisyyksiin perustuvia puolueita tai sitten nämä yhteisöt liittoutuvat uusvasemmistolaisten puolueiden kanssa ja perustavat niihin islamilaisia siipiä.

  Horváth varoittaa poliittisesti nykyään niin korrektia länttä puolustustahdon puutteesta. Hänen mukaansa 70 rauhan vuoden aikana moraali on laskenut, ja vain 15 prosenttia miehistä olisi valmis puolustamaan maataan aseellisesti.

  Terrorismi ja naisiin kohdistuva väkivalta on keino murtaa lännen moraali, eikä puolustustahdoton länsi ole kyennyt reagoimaan tähän uhkaan sen vaatimalla tavalla. Länsi-Eurooppa luovuttaa turvallisuusasiantuntijan mukaan kulttuurinsa ja tilansa ihmisille, joille Eurooppa on vain saalis.

  Lontoon muslimipormestari on sanonut, että terrorismiin valmistautuminen kuuluu suurkaupunkien elämään.

  – Budapestissä tällaista ei ole onneksi havaittavissa, turvallisuusasiantuntija Horváth muistuttaa."

  https://www.kansalainen.fi/unkarilainen-turvallisuusasiantuntija-haluammeko-luovuttaa-perintomme-vai-haluammeko-suojella-sita/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin EU-diktatuuri toteuttaa eurooppalaisten valkoista kansanmurhaa:

   "Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ‘New Norm’",
   https://www.breitbart.com/london/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

   "Euroopan kulttuuripääkaupunkikisan EU-tuomariston mukaan kilpailuun pyrkinyt unkarilainen kaupunki on liian valkoinen eikä siellä ole tarpeeksi maahanmuuttajia.",
   https://www.kansalainen.fi/kilpailu-eun-kulttuuripaakaupungista-unkarilainen-kaupunki-liian-valkoinen-eika-siella-ole-tarpeeksi-maahanmuuttajia/

   Poista
  2. Seuraavassa MVlehden artikkelissa on linkki kansalaisaktivisti Panu Huuhtasen varsin lukemisen arvoiseen avoimeen kirjeeseen Suomen hallitukselle, poliisijohdolle ja valtamedialle:

   ”Uusi Suomi sabotoi Panu Huuhtasen eduskuntavaalikampanjaa!
   Valemedia haluaa tukahduttaa isänmaallisten äänet.”,
   https://mvlehti.net/2018/08/22/uusi-suomi-sabotoi-panu-huuhtasen-eduskuntavaalikampanjaa/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 9. Palataanpa blogistin teemaan. Hassan Zubier ei pelastanut Turun torilla kenenkään henkeä, joten huomionosoitukset Saulilta ja Ellulta ovat perusteettomia. HZ on uhri mutta ei sankari. Mitä tämä sairaslomalla (mistä?) olisi edes kyennyt tekemään, kun ei ollut oikea lähihoitaja kuten suvakkimedia väitti.

  Melkoinen rikostausta Zubierilla. Hyvä, että kärähti Valtiokonttorin huijausyrityksestä. Eilen mies käveli kotonaan, joten jalat pelaavat. Teatteria koko mies.

  VastaaPoista
 10. Itse tulen hiukan vastaan ja tajuan, että joskus tulee vähän rankemminkin möhlittyä kun kaikki ei mene putkeen. Nollatoleranssi minulla sen sijaan on raakoja rikoksia, raiskauksia jne sekä sota- ja ammattirikollisia kohtaan, sellaiset ulkomaalaiset tulisi välittömästi karkoittaa tuomionsa jälkeen. Pahoja ihmisiä ei voi olla meidän täällä pakko hyysätä.

  VastaaPoista
 11. En nyt ala tutkimaan Ruotsin lainsäädäntöä, mutta en usko tätä lausetta ”hänet tuomittiin vuonna 2001 törkeästä tuhopoltosta, tuhopoltosta, vahingonteosta ja väärän hälytyksen tekemisestä kahdeksan vuoden vankeusrangaistukseen”. Kahdeksan vuotta noista rikoksista, tuhopolttokin taisi olla oman auton polttaminen YLEn mukaan.

  Pyörätuoli on tuttu rahankeruuväline Ruotsissa. Legendaarinen jo kuollut Rähmispossu kertoi miehestä, jota hoidettiin lähipiirin toimesta kellon ympäri. Rahaa virtasi vuosien mittaan suuria summia. Sitten joku oli seurannut pyörätuolimiehen kulkemisia. Hän oli mennyt tanssilavalle ja heittänyt pyörätuolinsa paikan nurkkaan. Tanssinhimo paransi hänet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuomio ja rikoslista ovat suora kopio yllä siteeratusta lähteestä. Sen oikeellisuutta en lähtenyt mistään tarkastamaan.

   Poista
  2. Hyvä huomio, noin iso tuomio noista rikosnimikkeistä haiskahtaa. Jotain on jätetty pois listalta tai sitten tieto on väärä.

   Poista
  3. Tässä seisoo halvaantunut Zubier pari päivää iskun jälkeen. Idea pyörätuolista taisi tulla liian myöhään. Jos puukko olisi lävistänyt selkärangan kaulan alueelta, olisi mies neliraajahalvaantunut. Käsi on paketissa, koska siellä oli haavoja. Miten nuo alaraajat voivat olla halvaantuneita, kun iskut tulivat lähinnä käteen? Pyörätuoli käytössä, olihan se luultavasti jollain tapaa traumaattista, mutta olisi syytä tutkia vammat paremmin. http://www.arabnews.com/node/1147981/world

   Poista
 12. Onko mitään todisteita että Turun terroristi puukotti Hassania! Jos ei ole niin Hassan on ihan hyvin voinut puukotella itseään, päästäkseen näyttelemään "halvaantunutta" sankaria. Hassan on ihan selvästi hoidon tarpeessa ja tämä hoitokohta näyttää olevan korvien välissä.

  VastaaPoista
 13. Pitäneekö paikkansa, että Hassan olisi julkisuutensa alussa kertonut medialle olleensa Boniassa ja Tuzlassa rauhanturvaajana ruotsalaisten (SWEINT)joukoissa vuonna 1990?

  Hassan kuvaili ja kertoili hyvinkin seikkaperäisesti palveluspaikoista, rauhanturvapalveluksestaan ja paikallistuntemuksistaan.

  Sankariturvaajan jutut loppuivat lyhyeen, kun Bosniassa aikanaan ja varmasti ollet rauhanturvaajat huomauttivat, että mites Hassan kun ruotsalaiset tulivat Tuzlaan vasta 1992...

  heppa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä tiedä. En ole aiemmin kuullut.

   Poista
  2. Satusetä Hassan vaikuttaa tehneen hassanit myös tässä tapauksessa. Aamulehti: "Turun terrori-iskun sankari Hassan Zubier ei ole ensihoitaja - myöntää myös valehdelleensa rauhanturvapalveluksesta".

   Poista
 14. Ullatuuuus. Olen alusta lähtien useallekkin pakstalle ja blogiin maininnut, että hassan on taqyaa syytävä satusetä. Niinhän se sitten olikin, kaikki mitä se jätkä puhuu on silkkaa kusetusta.
  Tuli vaan mieleen, että yksi sen tehtailemista tuhopoltoista oli sellainen missä se hakusi tehdä itsestään sankarin pelastamalla sytyttämöstään mestasta asukkaita. Voisiko olla niin ,että hassan puukotti todellakin itseään ja jopa uhria saadakseen ihailua ja sankariviitan?
  Yleensä tuota oiretta potevat tekevät juurikin niin, onhan noita sairaamaailmassa nähty pitkin maailmaa. Aiheutetaan potilaalle vaikkapa sydäri, että tekijä pääsee sankarina itse elvyttämään.
  Vähän kun vielä kyseistä roskaläjää tongitaan niin mitähän sieltä vielä paljastuukaan.
  Vihervasemmiston suuret sankarit paljastuvat näköjään aina tavallisiksi kusettaviksi toiseustoteemeiksi, terroristeiksi tai insestipedareiksi.

  VastaaPoista
 15. Kahdeksan vuotta kakkua? Oman autonsa polttamisesta? Ruotsissa?

  Suomessa saa 8 vuotta taposta.

  VastaaPoista
 16. HZ saanut laittomalla rahankeruulla 32 000 euroa, jotka on oman kertomansa mukaan jo tuhlannut. Tästä tulee rikosjuttu myös.

  VastaaPoista
 17. Kuten tuossa aikaisemmin jo kirjoittelin niin näkyy menevän ennusteeni mukaisesti. Mitä enemmän tunkiota kaivelee niin sitä kovemmaksi paskan haju voimistuu. Mitähän kaikkea sieltä vielä pullahtaa?
  Se nyt ainakin on varmaa, että kysymyksessä on taparikollinen ja patologinen valehtelija.
  Taitaa vieläpä olla harvinaisen tyhmä jätkä, meni puhumaan potaskaa kuvitelluista krihahommistaan, aina löytyy niitä jotka ovat noita operaatioita oikeasti kiertänyt ja se porukka saa kyllä selville kuka, milloin ja miten niissä porukoissa on ollut. Tiedän tämän ihan omasta kokemuksesta, "roottorit" tuntevat toisensa, ainakin nimeltä. On helppo kysäistä onko hassanin kaltainen jätkä ko porukassa ollut vai ei.
  Tyhmyyttä kuvastaa myös sepustus Malin operaatiosta, olis nyt edes pelle tarkistanut gookkelista koska svedut siellä olivat.

  VastaaPoista
 18. Suomen tasavallan presidentti palkitsi Zubierin sankariteosta http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/3970022/Presidentti+myonsi+12+hengenpelastusmitalin+saajaa++yksi+heista+Hassan+Zubier
  Sosiaalisessa kriisimediassa, mv-lehti etc, jo alun perin alettiin mölytä turkulaisen ja muun toisinsanoen lehdistön sankaritarinoiden epäluotettavuudesta. Siksipä ihmettelen, kun asia tuntuu tulevan yllätyksenä nyt elokuussa 2018. Jo vuosi sitten terävähuomioinen filosofi J Sakari Hankamäki otti asian kriittiseen tarkasteluun https://mvlehti.net/2017/08/23/hankamaki-valhemedian-likaiset-legendat/

  Prof. edellä toteaa: "...itse en lähtisi väittämään median juttuja valehtelemiseksi ilman kohtuullisen pitäviä todisteita." Yllä jo mainittiin egyptiläisen uutistutkan kärsimyksistä natsien kurimuksessa, esim. http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4061764/MTV+Ulkoministerion+Suomeen+kutsuma+toimittaja+joutui+pakenemaan+uusnatseja+Turussa. Itse en lähtisi uskomaan "median" juttuja yhtä herkällä sydämellä, vaan esim. Junes Lokan striimin perusteella voisi ihan itse muodostaa uskomuksiaan tapahtumiin. Kyse on kuitenkin aika merkittävistä asioista suomalaisten luottamuksessa oman maansa kansalaisten rehellisyyteen. Minä lähtisin uskomaan omia silmiäni mieluummin kuin "median" tulkintaa.

  VastaaPoista
 19. Miksi ansioitunut (?) rauhanturvaaja ei lähtenyt terroristin perään ja yrittänyt estää murhia? Hän jäi kykkimään ensimmäisen uhrin luo, vaikka varmaan näki, ettei mitään ollut enää tehtävissä? No, tosiasiahan on, että ei hän missään rauhanturvatehtävissäkään ole ollut, mutta piti kuulemma kesksiä joku syy vankilassaoloajalle. Myös ambulanssihommat piti lopettaa vamman vuoksi, mutta sekin on on täyttä postaskaa, sillä miehellä ei ole mitään edellytyksiä toimia sellaisessa ammatissa. Täyttä valehtelua kaikki, jota muslimi saa käyttää vääräuskoisia vastaan omaksi hyväkseen tai Allahia kunnioittaakseen!

  VastaaPoista
 20. Zubier on syntynyt Lontoossa, joten hän on arvatenkin brittikansalainen. Eiköhän hänellä ole jo Ruotsinkin kansalaisuus. Mutta jostain syystä missään ei ole kerrottu, että hän on taustaltaan marokkolainen (vanhemmat), kuten tuo terroristikin. Kaksi marokkolaista, toinen murhaaja ja toinen nirhautunut uhri. Salaliiton paikka.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!