maanantai 27. elokuuta 2018

Mistä isorokon uudet lääkkeet kertovat?

Nature-lehdessä oli juttu jonka mukaan isorokkoa vastaan on kehitetty uusi lääke. Ja toinenkin on tulossa. Hieno uutinen, mutta sikäli erikoinen, että isorokkovirukseen on viimeksi kuollut ihminen noin 40 vuotta sitten, eli se on hävitetty maailmasta.

Paitsi, että sitä on edelleen tarkasti varjeltuna kahdessa laboratoriossa - Venäjällä ja USA:ssa. Niinpä lääkkeen kehittämisen syynä ei olekaan taistelu maailmassa jylläävää epidemiaa vastaan vaan varautuminen siihen, että se palaisi yllättäen.

Yllätys voisi johtua siitä, että Venäjän tai Yhdysvaltain hallussa olevaa virusta varastettaisiin. Tai että sellainen tarttuisi esimerkiksi muumiosta tai muusta vanhasta ruumiista eläviin ihmisiin. Tai että sitä löytyisi vielä jonkun muunkin laboratorion pakastimista unohdettuna - ja se joutuisi syystä tai toisesta ihmisten ilmoille. Tai että nykyisen geenisynteesin aikana joku terroristimielinen tutkija keksisi valmistaa viruksen keinotekoisesti.

Siksi uudet lääkkeet ovat tervetulleita. Mikäli isorokko lähtisi liikkeelle, olisi ihmiskunnalla valmiina muitakin aseita kuin pelkät rokotukset. Tämä on tärkeää etenkin siksi, että terroristi voisi muokata synteettistä virustaan siten, etteivät rokotteet enää olisi tehokkaita. Muokkaaminen sekä rokotteita että kahta lääkeainetta vastaan on ymmärrettävästi paljon vaikeampaa.

Yhteenvetona voitaneen olla tyytyväisiä siihen, että nykyisenä terroristien kulta-aikana saimme kaksi uutta lääkettä kadonneita viruksia vastaan. Luultavasti niille ei koskaan tule todellista käyttöä, mutta jotain ne kuitenkin kertovat maailman menosta 21. vuosisadalla ajanlaskumme alusta.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Mitä sikarutto opettaa?
Todellisuuden hämärtymisellä saattaa olla ikäviä seurauksia
Mitäpä muutamasta viruksesta?

12 kommenttia:

 1. Terrorismia vastaan on jo olemassa rokotteita, mutta valitettavasti niitä ei käytetä. Poliittinen ja uskonnollinen ekstremismivirus saa jyllätä tällä hetkellä vapaasti yhteiskunnassa. Poliittiset ja erittäinkin uskonnolliset yhteisöt saavat vapaasti julistaa väkivaltaista propagandaansa, koska yhteiskuntaa ei ole rokotettu ymmärtämään ekstremismin vaaroja. Rokotettu yhteiskunta ymmärtäisi että ekstremismi ja terrorismi saadaan unohdettujen viruksien historiaan kun ensin kiellettäisiin propaganda, mikä on konfliktissa demokraattisten käsityksien ja lakien kanssa ja jos ohjelma ei vastaa ja terrorismi vain lisääntyy, niin sitten otettaisiin käytäntöön reseptilääkkeet. Ekstremismiviruksen kantajat eristettäisiin yhteiskunnasta ja jos vieläkin tauti leviäisi, niin tohtori Eutanasia piikittäisi ekstremismiviruksen pois päiviltä. Näin tehden terrorismi/ekstremismiviruksen kantajat saavat sitä mitä ovat tilanneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tarkastellaan myös eräänlaista yhteiskunnalle tuhoisaa extremismiviruksen aiheuttamaa
   extremismi-perversiota, jolla valitettavasti näyttää olevan niin Suomessa kuin muissakin läntisissä maissa huomattava kannattajajoukko, yliopistoissa suurta ääntä pitäviä kommunistiprofessoreita myöten:

   "Lukijan kynästä: Sexpo ja Tapio Puolimatka",
   https://www.nykysuomi.com/2018/08/27/lukijan-kynasta-sexpo-ja-tapio-puolimatka/

   Poista
 2. Asiasta viidenteen, jos täällä joku fiksumpi tulkitsee ulkoministeri Soinin tänään kommentoivaa yhteiskunta-analyysiä IS:ssä otsikolla " Meidän on panostettava enemmän Afrikkaan " koska " " Olen tiivistänyt asian niin, että meidän on valittava joko ihmiset tai tavarat " niin erittäin mielelläni lukisin ajatuksia ja analysointia aiheesta. Myöskään toimittaja ei avannut kommentteja mitenkään uutisessaan, niin ehkä poliittisesti samanmielisemmissä piireissä saadaan paremmin kiinni Soinin ajatuksenjuoksusta.

  Ystävällisesti, Sahara

  VastaaPoista
 3. Soinin kommentointi siis liittyi uutisessa alunperin Suomen puolustusyhteistyöhän Naton kanssa, ja Venäjän puolustusministerin kommentointiin asiassa. Siitä päästiinkin Afrikan geopoliittiseen tilanteeseen sujuvasti ja Afrikan taloudellisiin mahdollisuuksiin ja Suomen osallisuuteen asiaan. Aikamoista maailmanpolitiikkaa.

  VastaaPoista
 4. Pientä riskiä:
  Suomessa isorokkorokotukset jatkuivat vuoteen 1980.

  Sen jälkeen syntyneillä ei ole suojaa isorokkoa vastaan, ja tätä aiemminkin rokotettujen immuniteetti on todennäköisesti heikentynyt ajan kuluessa, joten rokotetutkin henkilöt ovat luultavasti alttiita taudille.
  Ari

  VastaaPoista
 5. Ehkä ei vielä kannata alkaa heitellä hattuja...
  "TPOXX hasn’t actually been tested against smallpox in humans. Rather, the company trialled it in monkeys and rabbits infected with monkeypox and rabbitpox."
  Eli roppia ei ole testattu ihmisillä esiintyvään isorokkoon. Mutta kylläkin apinapoxiin ja kanipoxiin.
  Toisaalta osaahan lääkekin integroitua eri kulttuuripohjiin...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Professori vertaa lääketeollisuutta järjestäytyneeseen rikollisuuteen",
   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014090718638829_ul.shtml

   "THE MEDICAL MAFIA",
   http://www.whale.to/a/medical_mafia.html

   Poista
 6. Ilman viruksiakin Espanjassa joka päivä on Euroopan kuoleman-päivä, D(eath)-Day, so. eurooppalaisten valkoisen kansanmurhan päivä Kalergi-suunnitelman mukaisesti, ks. seuraavassa artikkelissa linkitetyt videot:

  ”In Spain It´s Europe´s D(eath)-Day Every Day: Amazing Videos of Muslim Migrant Landing on Beach

  You have so often seen photos of the Allied landings in Normandy on D-Day, d. June 6, 1944.
  Now compare with the following 3 short videos:…”,

  https://new.euro-med.dk/20180827-in-spain-its-europes-death-day-every-day-amazing-videos-of-muslim-migrant-landing-on-beach.php


  Vertailun vuoksi:

  Australiassa vallankahvassa eivät ole kansansa valkoista kansanmurhaa ajavat maannpetturit, kuten useimmissa Euroopan maissa:

  ”Laittomien siirtolaisten vene onnistui pääsemään Australian rannikolle ensimmäisen kerran neljään vuoteen – kaikki pidätettiin”,
  https://www.kansalainen.fi/laittomien-siirtolaisten-vene-onnistui-paasemaan-australian-rannikolle-ensimmaisen-kerran-neljaan-vuoteen-kaikki-pidatettiin/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi varsin lukemisenarvoista artikkelia Heikki Porkalta:

   "EU - kommunismin jalanjäljissä",
   http://oikeamedia.com/o1-80300

   "Edustaako ja edistääkö toimittajakunnan enemmistö ääriajattelua?",
   http://oikeamedia.com/o1-80400

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. ”Päivän kuva – Silloin olivat prioriteetit kohdallaan”,
   https://mvlehti.net/2018/08/28/paivan-kuva-silloin-olivat-prioriteetit-kohdallaan/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  3. EU-diktatuurilla on tehokkaita vapaaehtoisia apulaisia Kalergi-suunnitelman mukaisen valkoisen kansanmurhan toteuttamisessa:

   ”Espanjan kansalliskaartin salainen raportti paljastaa, että afrikkalaiset rikollisjengit ovat järjestäytyneet Espanjalle kuuluvien Afrikassa sijaitsevien Ceutan ja Melillan ympäristöön ja organisoivat taitavasti laittomien siirtolaisten rajanylityksiä…”

   ”Nämä mafiajengit ovat hyvin järjestäytyneitä. Mafian keräämä maksu, noin 18€ vastaava summa, oikeuttaa laittomat siirtolaiset muodostamaan mafian suojeluksessa olevia ryhmiä. Mafiaterminologian mukaisesti näitä ryhmiä johtaa “presidentti”, joka toimii yhteistyössä “pääministerin” sekä useiden “virkailijoiden” kanssa.

   Jengijohtajat keräävät rahat laittomilta siirtolaisilta ja selvittelevät näiden välisiä yhteenottoja. Rangaistuksena käytetään muun muassa seuraavasta Espanjaan pyrkivästä ryhmästä poistamista.

   Mafia päättää päivän, ajankohdan ja paikan rajalla, missä hyvin koordinoitu laiton rajanylitys tullaan tekemään. Ennen yritystä ryhmät lähettävät rajalle tiedustelijat tutkimaan aluetta ja keräämään tietoa Marokon ja Espanjan viranomaisten turvajärjestelyistä.

   Kun päivämäärä on lyöty lukkoon, mafia kerää laittomilta siirtolaisilta matkapuhelimet pois. Puhelimet palautetaan vasta aivan raja-aidan tuntumassa. Tähän lienee syynä se, että näin kukaan ei pysty paljastamaan laittoman rajanylityksen yksityiskohtia ennakkoon.

   Kun laittoman rajanylityksen hetki koittaa, “virkailijat” johtavat ryhmän sovittuun paikkaan ja antavat ohjeet, kuinka hämätä poliisia ja rajavartijoita huutamalla ja heittelemällä ulostetta ja kaikenlaisia esineitä kuten kiviä, keppejä, akkuhappoa ja sammuttamatonta kalkkia näiden päälle.

   Laittoman siirtolaisen mafialle maksama maksu on voimassa kuukauden ja jos hän ei sinä aikana onnistu pääsemään Espanjan alueelle, hän joutuu maksamaan toiset noin 18€ jos haluaa jatkaa yrityksiään päästä vauraaseen Eurooppaan.

   Espanjaan on saapunut Afrikasta tänä vuonna jo yli 33 000 laitonta siirtolaista, ja Afrikka-Espanja -reitti on jo merkittävin Välimeren yli Afrikasta Eurooppaan suuntautuva laittoman siirtolaisuuden väylä.”

   https://www.kansalainen.fi/afrikkalaiset-rikollisjengit-organisoivat-espanjaan-suuntautuvaa-laitonta-siirtolaisuutta/

   "Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ‘New Norm’",
   https://www.breitbart.com/london/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 7. Kantasuomalaisten hävittämiseen rajoittamattoman matuinvaasion avulla tähtäävät tahot ovat levittäytyneet kuin syöpäkasvain yhteiskuntaamme ja koettavat monenlaisin kieroin tavoin suoltaa tuhopropagandaansa:

  "Siirtolaisinstituutti vertaa turvapaikanhakijoita Karjalan evakoihin
  Viisivuotinen hanke vertailee Karjalan evakoiden ja turvapaikanhakijoiden MATKAKERTOMUKSIA.",
  https://mvlehti.net/2018/08/29/lukijan-kynasta-siirtolaisinstituutti-vertaa-turvapaikanhakijoita-karjalan-

  "Tutkimuksen" valheelliseen propagandaluonteeseen kuuluu jo ensiksikin se, että joukosta vähintään 95% muodostavat elintasopakolaiset eli VALEPAKOLAISET rinnastetaan oikeisiin pakolaisiin. Kun mm. ihmissalakuljettajien toimesta nuo "pakolaiset" on lisäksi opetettu kertomaan monenlaisia sepitettyjä, valheellisia tarinoita, niin voi arvailla mikä on tämän Suomen Akatemian rahoittaman "tieteellisen" haastattelu-"tutkimuksen" taso!

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!