torstai 5. helmikuuta 2015

Kannatatko vakaviin rikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten karkottamista?

Jos kannatat alle kopiomaani, käy allekirjoittamassa kansalaisaloite täällä

"Kansalaisaloitteen perusteella säädettävän uuden lain mukaan vakaviin rikoksiin syyllistyneet ulkomaalaiset karkotettaisiin vankeusrangaistuksen pituudesta riippumatta. Poikkeus tehtäisiin vain niissä tapauksissa, joissa karkotus "varmuudella" rikkoisi kansainvälisiä sopimuksia. 

Me allekirjoittaneet vaadimme muutosta nykyiseen lainsäädäntöön, että jatkossa rikokseen syyllistynyt ulkomaalainen maahanmuuttaja voitaisiin karkoittaa maastamme ja asettaa maahantulokieltoon, sekä hänen oleskelulupansa voitaisiin mitätöidä samantien."

Nyt jokainen kansalainen voi siis toimia maahanmuuttajarikollisuuden vähentämiseksi. Kannattaa toimia mieluummin heti kuin kohta, sillä aikaa ei ole hukattavaksi. Levitä myös tietoa vaikutusmahdollisuudesta. Kokoonhan olisi saatava 50 000 allekirjoitusta, jotta asia tulisi eduskunnan käsittelyyn. 

4 kommenttia:

 1. Mitäs mieltä proffa on tuosta Reija Härkösestä joka noita "viisaita" skriivailee usariin, http://reijaharkonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/186231-perussuomalainen-ulkomaalaistarkkailu-ja-vieraan-pelko
  jotenki tuntuu että mamma on metsässä kuin auto

  VastaaPoista
 2. Tuo aloite on ollut näkyvillä jo kolme kuukautta mutta ei ole saanut tätä ennen montaa allekirjoitusta. Eikö tuota ole mainostettu missään?

  Jos tekijä on ulkomailla syntynyt henkilö jolle on myönnetty Suomen kansalaisuus, niin tuossa pitäisi mainita se että tekijä menettää Suomen kansalaisuuden.

  VastaaPoista
 3. Törmäsin aloitteeseen itse eilen. En tiedä siitä sen enempää, mutta kannatan asiaa. Siksi tämä kirjoitus.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!