sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Onnittelut terroristille

Tanskan poliisi on ilmeisesti ampunut Kööpenhaminan eilisen murhaajan. On siis tullut aika onnitella tätä kuolemalla lunastetusta palkkiosta, eli 72 neitsyestä.

Raukkamaiset teot tehtyään hän voi nyt paratiisissa kohdistaa kaiken huomionsa viattomiin palkkioneitseisiin. Toivottavasti myös he nauttivat saamastaan huomiosta.

Ja menköön tässä samalla terroristitappajalle onnittelut myös siitä, että hänellä on niin hieno uskonto. Ehkäpä se puhkeaa kukkaan pian myös Suomessa ja saattaa täältäkin jonkun onnellisen uskovaisen neitseiden pariin.

Ja arvoisa lukijani muistakoon, että Kepua, Kokoomusta, SDP:tä, Kristillisiä, Vihreitä, Vasemmistoliittoa ja RKP:tä äänestämällä tai vain nukkumalla kevään vaaleissa tulee varmistaneeksi neitseitä kaipaavien yhä kiihtyvän virran Suomeen.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Mihin he uskovat, mitä he haluavat, mihin he pyrkivät ja milloin he lopettavat?
Suomen ja Ruotsin raiskaustilastot rikkovat ennakkoluuloja
Hallitus haluaa naisten juoksevan pakoon miehen nähdessään

8 kommenttia:

 1. Ihan jo jännittää oliko ampujan nimi abdi vai mohammed ja kuinka suomen tiedostava media ymmärtää ja lässyttää rasismista sekä kertoo meille kuinka islamilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa eikä varsinkaan teon kanssa vaan itseasiassa se johtui ristiretkistä,palestiinasta ja perussuomalaisista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilö on selvinnyt, mutta Tanskan poliisi ei kerro nimeä. Joudumme siis jännittämään vähän pidempään kuin olisi ollut välttämätöntä. Onnellinen mies joka tapauksessa.

   Poista
 2. Tanskan poliitikot ovat "järkyttyneitä". Radikaalien Zenia Stampe, yksi kiihkeimpiä maahanmuuton puolestapuhujia, ylevästi totesi: Terroriteko ei saa synnyttää vihaa, ei pelkoa, ei järkyttää vahvaa avointa yhteiskuntaamme, pysykäämme yhdessä. Ja kansa keskustelupalstoilla ei halua pysyä poliitikkojen kanssa yhdessä, ei jakaa heidän syyllisyyttään. Yksi kommentti Uhrskovin blogista: Tästä eivät ole vastuussa vain poliitikot, vaan myös humanitaariset organisaatiot, jotka ovat muuttaneet Tanskan kansalaisille luodun vanhan oikeusvaltion oikeudenmukaisuusvaltioksi koko maailmalle. Syyllisiä ovat myös toimittajat, akateeminen eliitti ja kirkko. Toinen kommentti samasta lähteestä: Pidän suunnattomana tappiona sitä, että tavallisen kansalaisen täytyy menettää henkensä, jotta poliitikot voivat esittää hyvää ihmistä.

  Kyllä näyttää, että viha ei suinkaan kohdistu muslimeihin, vaan poliitikkoihin, jotka ovat sallineet maahanmuuton Lähi-idästä ja Afrikasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohde on oikea, vaikka eiväthän muslimitkaan ole syyttömiä. Mutta taitaa olla niin, ettei heiltä oikein voi odottaa minkäänlaista vastuuntuntoa.

   Toisaalta ei Tanskan kansakaan ole syytön. Itsehän ovat poliitikkonsa ja sitä kautta myös maahanmuuttopolitiikkansa valinneet.

   Poista
 3. Uutisoinnissa avainsana on juuri nyt "jengiläinen" . Sanaakaan muslimista ei kirjoiteta, vaikka teon motiivia joissain kirjoituksissa verrataan Ranskan tapahtumiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on sentään pitkin hampain todettu tekijä arabitaustaiseksi. Edistystä sekin.

   Poista
 4. Siinä ensimmäisessä blogin uutislinkissä annettiin tarkempaakin tarkemmat tiedot epäillystä: ensin sanottiin ihminen ja parin lauseen päästä mies. Tässä on nyt vaarana, että kaikki ihmiset, ja eritoten miehet leimataan terroristeiksi. Ehdotankin nyt, että YLE vähän hämärtää uutisointinsa tarkkuutta ja vastaisuudessa käyttää neutraalia muotoa "jokin".

  VastaaPoista
 5. Tanskan lehdissä ja tv:ssä on korostettu, että tekijä jengitaustastaan huolimatta oli hyvin uskonnollinen, keskusteli mielellään islamista, vihasi juutalaisia. Rikollisia syitä teolle ei löydetä, vaan uskonnolliset syyt.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!