lauantai 14. marraskuuta 2015

Jumala osoitti jälleen suuruutensa arabian kielellä

Pariisi joutui eilen illalla terrori-iskujen kohteeksi. Iskuissa kuolleiden määrä  on noussut reilusti yli sadan ja loukkaantuneita on ainakin 200. Joukossa lienevät kaikki iskujen tekijät.

Silminnäkijän mukaan yksi hyökkääjistä oli tullut maininneeksi arabiaksi että "Jumala on suuri". Myös suomalaiset asiantuntijat liittävät iskut muslimeihin. Lisäksi islamilaiseen terrorismiin viittaa myös toisen silminnäkijän kertomus siitä, että yksi murhaajista olisi syyttänyt Ranskaa puuttumisesta Syyrian asioihin.

Ranskan islaminuskon neuvosto on kiirehtinyt tuomitsemaan iskun. Siihen on varmasti hyvät syyt, sillä suomalainen terrorismitutkija on kertonut terrorismiin liittyneiden pidätysten määrän kasvaneen viime aikoina nopeasti Euroopassa. Toivottavasti mahdollisimman monet Ranskan ja muunkin Euroopan muslimit ovat vilpittömästi samaa mieltä neuvoston kanssa.

Jos tapahtunutta asetellaan suureen viitekehykseen, on yhteys Charlie Hebdon toimitukseen taannoin tehtyyn iskuun ilmeinen. Pohjoimaihin nyt tapahtunut liittyy siten, että kuolleiden joukossa on ollut yksi ruotsalainen. Ja toinen on loukkaantunut.

Norjasta käsin on puolestaan johdettu terroristijoukkiota, jonka lonkerot ovat ulottuneet Suomeen asti - toki meillä on viranomaistoiminta ollut tehokasta ja jumalan suuruutta arabiankielellä vannomaan alttiit on karkotettu maasta ennen kuin mitään sen pahempaa on ehtinyt tapahtua. Porukan johtaja oli Norjasta turvaa hakenut mullah Krekar, joka on kertonut, että hänelle tulee paljon yhteydenottoja myös Suomesta.

Siksi ei olekaan yllättävää, että Suomessa asuu noin 300 ihmistä, joilla saattaa olla yhteyksiä terroristijärjestöihin. Toivottavasti heidän joukossaan olevat terroristit pystytään tunnistamaan ja karkottamaan ennen kuin Suomikin siirtyy ranskalaisen islamtulkinnan piiriin.

Nyt tapahtuneen seurauksena terroristien toiminta Suomessa vaikeutuu ainakin lähiaikoina, sillä sisäministeri Petteri Orpo ilmoitti Suomen nostavan valmiustasoaan. Tämä keino saattaa riittää aikansa, mutta potentiaalisten terroristien määrän noustessa ei viranomaistoiminta tule riittämään - kuten Pariisin tapahtumat karulla tavalla osoittavat.

Siksi olinkin havaitsevinani tahatonta mustaa huumoria Iltalehden otsikossa, joka koski Ruotsin turvapaikkatilannetta: "Turvapaikanhakijoita 1600 päivässä - jotain piti tehdä". Itse juttu ei koskenut Pariisin tapahtumia - ja lienee kirjoitettukin jo aiemmin - vaan se liittyi rajavalvontaan ja tulijoiden rekisteröintiin. Valitettavasti kuitenkin myös itse juttuun liittyi mustaa huumoria, sillä sen mukaan Ruotsin sisäministeri Ygeman ei uskonut turvapaikanhakijoiden joukossa olevan terroristeja.

Olisiko nyt nähtyjen Pariisin tapahtumien jälkeen lopultakin syytä unohtaa sinisilmäisyys niin Ruotsissa kuin Suomessakin. Ja todeta, että vaikka turvapaikanhakijoista suurin osa epäilemättä onkin kunnon ihmisiä, on heidän joukossaan riittävän paljon kiihkoilijoita, jotta lopputuloksena on pohjoismaisen yhteiskunnan peruuttamaton muuttuminen sellaiseksi, jota kukaan pohjoismaiset arvot omaava ei halua.

Suomeksi ja rautalangasta vääntäen: turvapaikkoja ei ole syytä myöntää vuosittain kuin niille aivan muutamille, jotka pystyvät todistamaan joutuneensa henkilökohtaisen vainon kohteeksi toimittuaan demokratian puolesta ja demokraattiseen yhteiskuntaan kuuluvin keinoin hirmuhallintoja vastaan. Perheenyhdistämisiä tehtäköön vain, mikäli yhdistäjä kykenee elättämään läheisensä. Ja turvapaikanhakijat pidettäköön erillään muusta yhteiskunnasta, kunnes heidän tapauksensa on tutkittu.

Ellei näin tehdä, tulemme näkemään verisiä arabiankielisen jumalan suuruudenosoituksia myös Suomessa ja muissa pohjoismaissa. Ja tämä ei ole veikkaus tai arvaus, vaan looginen seuraus siitä, mitä länsimaihin asettuneen islamin piirissä on eri maissa tapahtunut.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Maahanmuuttajien määrät ovat vain promilleja
Lapsille parempi tulevaisuus!

JK Taisin laittaa tämän tekstin näkyville turhan aikaisin. Luettuani päivän lehteä eteenpäin, huomasin ministeri Alexander Stubbin todenneen, että "maahanmuuttoon on sopeuduttava". Hapokkaan irvokasta luettavaa Pariisin tapahtumien jälkeen ja osoittaa valitettavasti jälleen kerran xbb-ministerimme rajallisen kyvyn hahmottaa ympäröivää maailmaa. Näin siitä huolimatta, että lausunto on epäilemättä annettu ennen Pariisin tapahtumia.

16 kommenttia:

 1. Kolmas maailmansota tullaan käymään erään nimeltämainitsettoman uskontokunnanedustajien sekä vapautta ja demokratiaa kannattavien välillä. Aiemmista maailmansodista poiketen tulevassa konfliktissa ei ole perinteisiä etulinjoja, sillä hyökäävä osapuoli on soluttautunut huokkäyksen kohteena olevalla alueella asuvan väestön joukkoon ja käyttää taistelussaan sissisodasta tuttuja taktiikoita. Toisin kuin ennen, kohtuullisen turvallista kotirintamaa ei siis enään ole, vaan mikä tahansa alue voi osoittautua seuraavaksi taistelukentäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä voidaanko tuota kutsua maailmansodaksi, mutta ilmiselvästihän iso konflikti on jo aluillaan. Paljon ratkaisee se, saadaanko suurin osa länsimaihin tulvineesta (ja toivottavasti ei enää) tulvivasta muslimipopulaatiosta omaksumaan länsimaiset arvot yli oman perinteensä ja viime kädessä jättämään jihadistit ilman tukea. Tähän mennessä tapahtuneen valossa se ei näytä kovin lupaavalta.

   Poista
  2. En tiedä voidaanko tuota kutsua maailmansodaksi, mutta ilmiselvästihän iso konflikti on jo aluillaan. Paljon ratkaisee se, saadaanko suurin osa länsimaihin tulvineesta (ja toivottavasti ei enää) tulvivasta muslimipopulaatiosta omaksumaan länsimaiset arvot yli oman perinteensä ja viime kädessä jättämään jihadistit ilman tukea. Tähän mennessä tapahtuneen valossa se ei näytä kovin lupaavalta.

   Poista
 2. Joukot on siirretty asemiinsa. Hyökkäys voidaan aloittaa.
  http://ibnmatti.blogspot.fi/2015/03/mita-al-qaida-oikein-haluaa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoinen kirjoitus. Toivotaan kuitenkin, ettei loppu mene yhtä hyvin kuin alku - keskeistä tässä kaikessa on lännen herääminen. Siihen liittyen on nähtävissä positiivisia merkkejä monessakin Euroopan maassa.

   Poista
 3. Tuo Stubbin lausahdus ja eilisiltainen A-Studio, jossa Biaudet ja vihreä naisedustaja "kunnostautuivat", toivottavasti avaavat enemmän silmiä Suomessakin.
  Alkaa tosin olla jo kiire - toimenpiteitä, mr Orpo!!
  -Beowolf-

  VastaaPoista
 4. Surkeaa luettavaa kun nyt heti aamusta netti, media ja face on täynnä kirjoituksia joissa perimmäinen syy tapahtumista heitetään jälleen valkoiselle miehelle eli USA:lle ja Euroopalle kun ovat menneet kaatamaan diktaattoreita ja sotimaan ultraväkivaltaisia uskonänkyröitä vastaan. Tämä sama porukka ihan nimeltä tieten julisti silloin aikanaan että valkoisen miehen pitää mennä kantamaan vastuutaan maailmasta ja vapauttaa nuo maat julmista diktaattoreistaan. Miten syvälle ihminen voi tunkea päänsä perseeseen ja kyetä edelleen hengittämään jotenkuten? Muslimien ja heidän kulttuuriensa nimittäminen väkivaltaiseksi, mitä se todisteiden valossa oikeasti on, on kuulemma väärä reaktio asiaan, pitää ymmärtää kurjia. Nämä ihmiset eivät muuta käsitystään maailmasta vaikka olisivat polvillaan muslimi tikari kurkullaan, koska silloin he joutuisivat myöntämään itselleen että heitä on voitu huijata merkittävä osa heidän elämästään uskomaan satuihin. Se on niin suuri kognitiivinen dissonanssi ettei siitä pääse yli kuin aniharva. Muut vain työntävät päätään yhä syvemmälle ja jatkavat meidän valkoisten eurooppalaisten syyttelyä tilanteesta. Pisti vihaksi lukea näitä meihin suunnattuja vihakirjjoituksia heti aamusta.

  VastaaPoista
 5. Kaikki lukijat varmaan myöntävät, että nyt on päällä ongelma. Onko se arabien muuttovyöry Eurooppaan vai terrorismi vai islaminuskoisten pyrkimys kukistaa Eurooppalainen elämäntapa vai länsimaiden sotatoimet arabimaissa vai kosto jostakin vai pyrkimys laajentaa kalifaattia (eli kalifin dynastiaa) vai...
  Itse en ole riittävän älykäs ymmärtämään mikä on todellinen ongelma tai asia tällä hetkellä kyseessä. Osaisiko joku siis vastata ja ehdottaa myös asiallista ratkaisua, ehkäpä joku monikulttuurisuutta kannattavien joukosta? Kiitos!

  VastaaPoista
 6. Mahtaakohan tämäkään isku vielä avata silmiä. Suoraan silmien edessä olevaa asiaa on joskus vaikea nähdä, jos se sotii ideologiapohjaisia uskomuksia vastaan ja jos sen takia jouduttaisiin tekemään epämiellyttäviä johtopäätöksiä ja jopa toimenpiteitäkin. Kovin monien suhtautuminen tuo mieleen Hitleriin kohdistetun appeasement -politiikan. Sen kannattajien mielestä kansallissosialistinen puolue oli, kovasanaisesta retoriikastaan huolimatta, Saksan vakauden ja Euroopan rauhan tae. Puolueen radikaaliainesten pienet ylilyönnit eivät saaneet tätä kuvaa horjuttaa. Se olisi ollut näiden rauhoittelijoiden mielestä aiheetonta ja vastuutonta. Saa nähdä, annammeko me näiden Chamberlainien edelleen johtaa meitä ja heräämmekö jälleen liian myöhään.

  VastaaPoista
 7. Taisit luetella koko tämän homman tavoiteasetannan muslimien puolelta. Suuri osa Eurooppaan tulleista muslimeista on tässä jutussa välineen asemassa, mutta kuten olemme mediassa tiedottamattomista asennekyselyistä vuosien varrella saaneet tietää, hyvin merkittävällä osalla heistä ei olisi mitään sitä vastaan että nuo tavoitteet toteutuisivat. Puhutaan siis eri alueilla ja eri ikäryhmissä kolmanneksesta - kahdesta kolmanneksesta muslimiväestöä. Ei siis mikään marginaalisakki. Aktiivisiin toimiin tämä porukka ei kuitenkaan suurimmalta osaltaan ryhdy, muttei tarvitsekaan, riittää kun ovat hiljaa ja suojelevat niitä jotka ryhtyvät. Ei vallankumouksiin ole ennenkään mitään väestön suurinta osaa tarvittu, kyse on ollut aina hyvin rajoitetuista porukoista, muutamista sadoista tai tuhansista. Tämä riittää kun heillä on riittävä määrä ai-aktivisia symppaajia ja että suurin osa muista ei ymmärrä mitä tapahtuu eikä pane tikkua ristiin sen estääkseen tai jopa syyttävät niitä jotka yrittävät sen estää. Eli sanoisin että vaikka mitä muuta väitetään, tämä liittyy maahanmuuttoon ja lujasti. Laitetaan jenkka kusessa ollaan vain soimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maahanmuutto-ongelmahan tämä meidän kannaltamme on, eikä mikään muu. Vaikka toki perimmäisenä syynä on tiettyjen ihmisryhmien alkeellinen kulttuuri ja kelvoton uskonto, jotka estävät heitä rakentamasta vaurasta ja hyvinvoivaa yhteiskuntaa.

   Ja voihan noiden tiettyjen tänne pyrkivien ihmisryhmien geeneilläkin olla osuutensa, mutta pelkästään serkusnaimisesta luopumalla sitäkin asiaa voitaisiin auttaa paljon. Asia siis palautuu tältäkin osin kelvottomaan kulttuuriin.

   Poista
  2. Maahanmuutto-ongelmapa hyvinkin. Mielenkiintoita että miten vähän maahanmuuttajien tutkituista asenteista oikein julkisuudessa puhutaan. Kun tutkimuksista puhuttaisiin mediassa, käsitettäisiin että nuo puheet ettei ole maahanmuuttajaongelma tai että ei maahanmuuttajia voi syyllistää näistä, paljastuisivat silkaksi sumutukseksi.

   Se joka ei halua menettää yöuniaan tai jolla on tässä asiassa tukeva kognitiivinen dissonanssi ei halua avata alla olevaa linkkiä.

   http://www.thereligionofpeace.com/pages/opinion-polls.htm

   Poista
  3. Nämä asenteet ovat olleet pitkään tiedossa maahanmuuttokriittisllä foorumeilla, erityisesti Hommassa. On tosiaankin jännä, miksei valtamedia halua valaista asiaan vähemmän vihkiytyneitä. Ihan kuin niillä olisi jokin oma agenda ajettavanaan.

   Poista
 8. Olen kiinnittänyt huomiota siihen, että turvapaikanhakijat liiikkuvat erittäin usein neljän miehen porukoissa. Esim. parin kilometrin matkalla Helsingin keskustassa kävelee vastaan tavallisena päivänä vähintään 4-5 neljän miehen porukkaa, muutaman sadan metrin välein toisistaan. Tässä eilen juuri seisoi tällainen nelikko rautatieaseman edessä, yksi osoitteli asemalle ja puhui kiihkeästi, yksi kirjoitti muistiinpanoja puhelimeensa ja kaksi muuta tarkasteli ympäristöä.

  Miksi tämä huolettaa minua? Koska tämä Pariisin isku ei ole suinkaan ainoa, jossa on havaittu tekijöiksi tai jäänyt tekijöinä kiinni nimenomaan neljän miehen iskuyksiköitä. Neljä miestä taitaa ihan yleistiedon varassakin olla terrorisolun tyypillinen koko. Mahtaako poliisi kiinnittää mitään huomiota tähän neljän miehen porukat -ilmiöön? Vai vedänkö vain foliopipoa kireämmälle?

  VastaaPoista
 9. Islam hamuaa totalitariaa kaikkialla, missä vaikuttaa suuremmissa määrissä populaatioita.. ja myös vähän pienemmissäkin. Se on ilmeisesti sen essentiaalinen doktriini.
  Miksei se hemmetti sekularisoidu missään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkin keskiluokka on yhtä sekulaari kuin Suomenkin. Valitettavasti vain paljon pienempi.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!