torstai 4. huhtikuuta 2019

Suomen vai Burkina Fason malli - sinä päätät!

Jussi Halla-aho varmisti Helsingin Sanomien haastattelussa, ettei perussuomalaiset mene hallitukseen, ellei ohjelma kiristä maahanmuuttoa. Tärkein asia siinä on hänen mukaansa se, että Suomi ja muut EU-valtiot lakkaavat hyväksymästä toisten jäsenmaiden kautta tulevia turvapaikanhakijoita.

Hän uskoi, että myös muut puolueet ovat maahanmuuttopolitiikassaan tulossa Perussuomalaisten linjoille. Se vaatii hänen mukaansa vain sitä, että ne joutuvat pelkäämään oman kannatuksensa puolesta.

Luulen, että Halla-aho on oikeassa. Ja siksi olen myös sitä mieltä, että nyt on erityisen tärkeää käydä äänestämässä siten, että vanhoille valtapuolueille syntyy tuollainen pelko.

Tämän äänestämisen tärkeyttä alleviivasi Ilta-Sanomien uutinen, jonka mukaan Länsi-Afrikassa Burkina Fasossa on viime sunnuntaista lähtien kuollut yli 60 ihmistä jihadistien iskuissa ja niitä seuranneissa yhteenotoissa. Alleviivasi siksi, että ainakaan minä en halua "kehittää" suomalaista yhteiskuntaa Burkina Fason viitoittamaan suuntaan.

Sitä alleviivaavat myös ne naiset, joista on viime päivinä puhuttu - siis ISIS:in pariin lähteneet kantasuomalaiset. Alleviivaavat siksi, että he osoittavat maahame saapuneen muslimiväestön negatiivisen vaikutuksen ulottuvan myös kantaväestön pariin tavalla, jonka lopputulos näkyy vaikkapa Burkina Fason yhteiskunnallisessa tilassa.

Muistakaapa siis äänestää, arvoisat lukijani, hyvän suomalaisen tulevaisuuden puolesta.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Perussuomalaiset vahvassa nousussa kaksi viikkoa ennen vaaleja
Nigerian islamistien opetukset
Oulun tapahtumien poliittinen jälki on vahvempi kuin Turun terrori-iskun

11 kommenttia:

 1. Jussi Halla-aholla, kuten kunnon poliitikolla joka ajaa yhteiskunnan asioita, on muitakin ajatuksia kuin maahanmuutto.
  Näitä on esimerkiksi:

  ”Työllisyys, tai pikemminkin työttömyys ja se, että nuorten elämä ja tulevaisuudennäkymät ovat yhä hankalampia.”

  ”Haluamme palata peruskoulussa perusasioihin. Toisella asteella selvä ongelma on ammatillinen koulutus, sen perusrahoitus ja vähentynyt lähiopetus.”

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006047456.html
  ----------------------

  PS. Professorin linkin kautta artikkeli ei aukea mutta kun menet normaalisti HS/politiikka-osioon, pääset artikkelin lukemaan:

  ”Olen hieman optimistinen” – Jussi Halla-aho uskoo, että pelko kannatuksen laskusta saa isot puolueet lähemmäs perus­suomalaisia maahan­muutto­asioissa

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006058189.html

  VastaaPoista
 2. Näin vallanpitäjiemme propagandakone pimittää kansalta olennaista tietoa juuri ennen vaaleja:

  "YLE raportoi pari viikkoa sitten Hollannin – meidän tärkeimmän EU-viiteryhmämaamme – vaalitulosta pienellä verkkouutisellaan seuraavasti:

  ”Foorumi demokratialle -puoluetta johtaa 36-vuotias Thierry Baudet, joka seuraa poliittisissa teemoissaan Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin jalanjäljissä. Hän vastustaa maahanmuuttoa ja korostaa Hollanti ensin -teemaa kulttuuri- ja talousasioissa. Lisäksi hän vastustaa euroa ja haluaa Hollannin eroon Euroopan unionista.”

  Samaan aikaan YLE:n TV:n pääuutiset teki kaksi erillistä reportaasia Thaimaan vaaleista.

  Tammikuun lopussa Maria Pettersson julisti dynamiittityhmässä – tosin osin rehellisessä – Journalisti-lehden pääkirjoituksessaan:

  ”Me päätämme, mistä vaaleissa puhutaan.”

  Hollannin vaalituloksen pimittäminen suomalaisilta on ehkä suurin koskaan tapahtunut journalistinen skandaali, koska Suomi varmistautuu ehkä vuosikymmeniin tärkeimpiin eduskuntavaaleihin.

  Valtamedia (tästä lähtien V-media) päätti olla kertomatta Hollannin historiassa koskaan kokemattomasta poliittisesta mullistuksesta suomalaisille, koska se olisi pilannut V-median ilmastonmuutosvaalit. V-media oli päättänyt, että nyt keskustellaan päättömiä ilmastonmuutoksesta ja jätetään tärkeät asia keskustelematta, koska keskustelu vaikeista ja tärkeistä asioista voisi suosia liikaa tiettyjä oppositiopuolueita..."

  https://vastavalkea.fi/2019/04/03/naiden-vaalien-suurin-skandaali/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 3. Lukijan kynästä: "YLE, vaalikone ja ”vihapuhe”

  Tässä se taas kiitos seisoo, kun suomen vaalikarja käy äänestämässä samat puolueet ja marxisti/globalisti-mädättäjät eduskuntaan.
  Ja tottahan toki poliisi yhdessä ylen kanssa myy myös samaan syssyyn poliisin uhriutta keksityn ”maalittamisen” myötä. Kysehän koko maalittamis höpötyksessä on siitä, että poliisi(POLPO) on läpeensä politisoitunut ja alkanut läksyttää kansalaisille netissä, milloin mistäkin.
  Tästä on tietysti seurannut, että kansalaiset ovat antaneet suoraa palautetta poliisille ja tästähän poliisissa ei ole tykätty, joten piti taas keksiä joku syy, millä voidaan käydä sananvapauden kimppuun..."

  https://www.nykysuomi.com/2019/04/04/lukijan-kynasta-yle-vaalikone-ja-vihapuhe/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 4. Pahaenteistä:

  "Suomen muslimien nuorisojärjestö vierailee Ruotsissa kovan luokan vihasaarnaajien luona",
  https://pt-media.org/2019/04/01/suomen-muslimien-nuorisojarjesto-vierailee-ruotsissa-kovan-luokan-vihasaarnaajien-luona/

  Tällaisesta Suomen viherpunikki-toimittajien lukumääräisesti dominoima valtaVALEmedia luonnollisesti vaikenee, varsinkin näin vaalien alla.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 5. Halla-Aho toimii taitavasti kääntäessään huomion maahanmuuttoon.

  Kuitenkin maahanmuuttoa konkreettisempi ja koskettavampi haitta tavalliselle ihmiselle on Perussuomalaisen ministerin johdolla ajettu palkkojen lasku, työnantajamaksujen siirto työntekijöiden maksettavaksi ja pakkolaeilla uhkaaminen.

  Olen odottanut, että Perussuomalaiset selkeästi kertoisivat, aikovatko he jatkaa työntekijöiden kurittamista Suomen Yrittäjien ja EK:n apupuolueena. Turhaan - puolueelle on turvallisempaa puhua maahanmuutosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ano 1415: Mitä höpäjät? Ne ministerit, jotka noin tekivät olivat soinilaisia. Plus juuri maahanmuutto ja kehitysapu ovat juuri niitä rahareikiä, joitten paikkaamiseksi Sipilä rankaisi työttömiä ym.

   Poista
  2. Silloin kun nuo tehtiin ,olivat Perussuomalaiset yksi kolmesta hallituspuolueesta. Puolue on niistä erityisesti vastuussa, koska työministeri oli Perussuomalainen. Ymmärrän kyllä puolueen halun luikerrella vastuustaan.

   Se mitä kaipaan Perussuomalaisilta on selkeä ilmoitus siitä, etteivät he enää käy työntekijöiden kimppuun. Jostain syystä sitä vain ei ole kuulunut..

   Poista
  3. Suomi on ottanut velkaa vuodesta toiseen. Jokainen tajuaa ettei niin voi jatkaa ikuisesti.
   Velanoton täytyy loppua ja niillä tuloilla on selvittävä mitä tulee ja tarvittaessa karsia menoista tai muuten järkevöittää toimintaa.
   Tämä koskee kaikkia hallituksia, väristä riippumatta!

   Yksi säästövaihtoehto on karsia hyödyttömiä yritystukia koska Sipilä ja Orpo eivät sitä halunneet tehdä.
   Toki on myös muita vaihtoehtoja.

   Näitä yritystukia Suomen Yrittäjät haluaa karsia – "Taipumus vääristää kilpailua"

   https://www.talouselama.fi/uutiset/naita-yritystukia-suomen-yrittajat-haluaa-karsia-taipumus-vaaristaa-kilpailua/c8ee1340-b21f-3457-a961-6213d03efe5a

   Puoliväliriihi: Yritystukia ei leikata – asiaan palataan

   https://www.talouselama.fi/uutiset/puolivaliriihi-yritystukia-ei-leikata-asiaan-palataan/d249b1ab-3c2c-3601-894f-c0fa48449956

   Poista
 6. En ole huomannut, että olisi ollut yhtään vaalipaneelia aiheena maahanmuutto tai vielä vähemmän haittamaahanmuutto ("turvapaikanhakijat").
  On kaikkien hyvä tiedostaa, että Afrikassa on käynnissä järkyttävä väkiluvun kasvu.

  YK:n ennusteen mukaan väkiluku nousee vuoteen 2050 mennessä 2,4 miljardiin, eli nelinkertaiseksi Euroopan väkilukuun verrattuna.
  Vuoden 2100 ennusteen mukaan maanosassa asuisi jo 4,2 miljardia ihmistä, ja samalla yli kolmannes koko maailman väestöstä.

  Tästä syntyy ongelmia ja voi kysyä mihin se nuorisopullistuma jonain päivänä siirtyy?

  Tietysti Eurooppaa ja me emme ole siihen valmiit eikä asiasta edes keskustella.

  Miten Euroopan tulisi toimia? Miksei keskustella? Koska Jussi Halla-aho realismilla ja järkevillä näkemyksillään veisi nykyjohtajat 10-0.

  VastaaPoista
 7. Yle tänään:

  "Poliisi ei aloita esitutkintaa Teuvo Hakkaraisen vaalimainoksesta"
  Poliisi selvitti omasta aloitteestaan onko rikosta syytä epäillä ja ylittyykö esitutkinnan kynnys.

  https://yle.fi/uutiset/3-10722911
  ------------------------

  https://pt-media.org/2019/03/17/vaaliehdokkaiden-paras-autoteippaus-teuvo-hakkaraisella/

  VastaaPoista
 8. Minä pidän perussuomalaisia vähiten huonona vaihtoehtona siksi, että he vastustivat lipaskieltolakia. http://aarokustaanheimo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/273461-lipaskieltolaki-ja-poliittinen-muisti-osa-2

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!