maanantai 23. heinäkuuta 2018

Tiedostava etujoukko ei välitä kansan tahdosta

Demokratia tarkoittaa suomeksi kansan valtaa. Eli sitä, että yhteiset asiat hoidetaan viime kädessä kuten kansa haluaa.

Tämän aamun Helsingin Sanomat kertoi, että Helsingin kaupunkibulevardien toteuttamista vastustaa 54 prosenttia pääkaupunkilaisista ja 51 prosenttia uusmaalaisista. Vastaavat kannatusluvut ovat 24 ja 24 prosenttia.

Selvästä kansan tahdosta huolimatta pääkaupunkimme virkamiesjohto jatkaa kaupunkibulevardien suunnittelua. Asiaa ei tietenkään ole syytä ihmetellä, koska suunnittelua johtaa punavihreä apulaiskaupunginjohtaja Anni Sinnemäki.

Kuten muistamme, Sinnemäen nimitys ei perustunut osaamiseen, vaan oli puhtaasti poliittinen. Hän ei aatteensa pitkien perinteiden mukaisesti näyttäisi myöskään perustavan kansanvallasta, vaan toimii pikemminkin tiedostavan etujoukon periaatteella. Sellaisen tulokset ovat ennenkin olleet katastrofaaliset, joten sinänsä ei uutta auringon alla.

Olisi kuitenkin hienoa, että Sinnemäen poliittisen taustan eli Vihreiden äänestäjät tiedostaisivat laajemminkin puolueensa demokratiavastaisuuden. Ja mikäli heillä olisi vähänkin järkeä päässään, tekisivät sen pohjalta loogisen äänestyspäätöksen vuoden 2019 eduskuntavaaleissa.

Helsingille puolestaan toivotan onnea sen matkalla kohti urbaania impiwaaraa, jossa punavihreän kuplan monikulttuurinen utopia pääsee kukkimaan ja jonka vastakkainasettelu suhteessa muuhun Suomeen käy entistä selvemmäksi. Sivumennen sanoen, Suomen kansa ei kaipaa myöskään kaupungit ja maaseudun eriyttävää kehitystä, vaan Ylen tuoreen mielipidetiedustelun perusteella neljä viidestä suomalaisesta haluaisi koko maata kehitettävän tasapuolisesti.

Se ei kuitenkaan näytä hetkauttavan Helsingin tiedostavaa etujoukkoa, jota Anni Sinnemäki johtaa täydellisen ymmärtämättömyyden antamalla varmuudella.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Punavihreä Helsinki osoittaa äänestämisen tärkeyden
Urbaani impiwaara
Poliittinen virkanimitys

6 kommenttia:

 1. Ajatus "kaupunkibulevardeista", kuten itse se sanakin kuulosti heti tyhmältä.

  Taas taidettiin kiivetä asiaa pidemmälle miettimättä perse edellä puuhun?

  Isoja teitä reunustavat rakentamattomat vyöhykkeet ovat tarjonneet valtavia alueita liikuntaa varten ja vasta suunnitelmat nähtyään nämä tollot ymmärtävät, kuinka paljon vapaata tilaa tullaan näiden hankkeiden myötä jyräämään rakentamisen alle:

  https://yle.fi/uutiset/3-8425564

  Itselleni heräsi nopeasti näiden vaikutuksia mietittyäni ajatus, että toivotaanko rakentamisen sivuvaikutuksena saatavan ruuhkia sisääntuloteille, jolloin voidaan alkaa luonnollisesti valittamaan liiallisesta yksityisautoilusta ja sitten tuoda taas esille maksujen korotukset ja satelliittivalvonnan...


  t: vit...stadilainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoin pelkään, että ajatuksesi osuu täsmälleen oikeaan.

   Poista
 2. Niin, se äänestäminen 2019?
  Hyvältä näyttää, Touko on saanut vihreät laskuun ja Jussi on saanut PS:n nousuun.

  https://yle.fi/uutiset/3-10287615

  VastaaPoista
 3. Tulleja tai ei, ruuhkat lisäävät ilmansaasteita, mutta siitä viis kunhan autoilijoita saadaan kiusata ottamatta huomioon ammattiautojen määrää, niitä joiden on pakko vamman, iän tai sairauden takia liikkua autolla. Samaan aikaan kuitenkaan pyöräilymahdollisuudetpyöräilymahdollisuudet eivät parane, pyöräteiden kunto onluokkaa paska. Totta ei tosiaan aivotoimintaa Sinnemäki, Vapaavuori & kumpp. tunnu löytyvän.

  VastaaPoista
 4. "Kommunistien koulutusta valtion tuella
  - Sirola-opiston perustaminen ja ensimmäiset viisi toimintavuotta 1946-1951"

  Eräänlaista uuskommunismin muotoa, kommunistisen Frankfurt-koulukunnan moraalinmädätys-periaatteisiin pohjautuvaa kulttuurimarxistista aivopesua suoltavat koulut nykyisin valtaapitävien punaliberaalien punaporvarien alaisen opetushallituksen ohjeistamina lasten ja nuorten tajuntaan:

  "Kouluista tehtiin poliittisia aivopesukeskuksia – ketkä ovat syyllisiä?",
  http://www.magneettimedia.com/kouluista-tehtiin-poliittisia-aivopesukeskuksia-ketka-ovat-syyllisia/

  Ks. myös "Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon",
  http://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

  Jos haluaa perehtyä enemmän kommunistisen Frankfurt-koulukunnan/kulttuurimarxismin mädätysoppien soveltamiseen Suomessa, niin kannattaa lukea seuraava pitkähkö artikkeli:
  "Frankfurtin koulukunnan kulttuurimarxismi ja sen yhteys suomalaiseen kulttuuriin",
  http://rauta-aika.blogspot.com/2012/04/frankfurtin-koulukunnan.html

  Samaa kulttuurimarxistista mädätystä aikuistenkin tajuntaan suoltaa myös vallankahvassa olevien punaliberaalien punaporvarien propagandakone Yle, Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda ja tietyssä määrin koko muu valtaVALEmedia. - Mananmajoille menneen Aatos Erkon on Pravdan takapiruna korvannut Bilderberg-Herlin.

  VastaaPoista
 5. Helsingin apulaispormestarit ovat aika absurdi sakki eli Vesikansa, Razmyar ja Sinnemäki. Politiikka on siitä ihmeellinen taiteenlaji, että siinä voivat täydelliset taulapäät nousta aika korkeisiin asemiin.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!