lauantai 7. heinäkuuta 2018

Ressukkaterroristin surkea elämä

Helsingin Sanomat kertoi Turun terroristipuukottajan tarinan. Siinä muutama kohta oli hätkähdyttävällä tavalla silmiä avaava, joten päätin jakaa havaintoni myös arvoisalle lukijalleni sekä myös kertoa mitä ajatuksia ne herättivät itsessäni.

"Bouananen äiti tunnettiin naapurustossa konservatiivisena naisena, joka rukoili ahkerasti... ´Radikaali-islamin ajatukset uppoavat parhaiten niihin, joilla on heikot tiedot uskonnosta´, sanoo vieraileva vanhempi tutkija Olli Ruohomäki Ulkopoliittisesta instituutista."

Meillä on siis Ulkopoliittisessa instituutissa vanhempi tutkija, joka mitä ilmeisimmin luulee, ettei hurskas uskovainen, joka rukoilee ahkerasti, syötä jälkeläiselleen uskonnollista näkemystä koko tämän lapsuuden ajan. Tai ettei tämä opi siitä mitään. Uskomatonta sinisilmäisyyttä.

"Bouananen... koulukaveri Jassin kertoo: ´hän lähti, koska halusi parempaa elämää. Hän ei ollut hyvä koulussa. Ja hän sanoi, että nekin täällä, jotka valmistuvat yliopistosta, jäävät työttömiksi.´.. Naapurissa asuva Rachid sanoo: "”Hänen äitinsä... toivoi, että poika saisi Euroopassa töitä ja muuttaisi perheen elämän, kuten muut pojat naapurustossa olivat tehneet."

Tämä vahvistaa sen, että EU:n vetovoimatekijät ovat merkittävä tekijä kehitysmaalaisten kansainvaelluksen taustalla. Siten esimerkiksi Espanjassa tai Saksassa laittomasti tai myös laillisesti töitä tekevä tai muuten vain elelevä marokkolainen houkuttelee Välimeren yli muita marokkolaisia.

"Kaverukset alkoivat epäillä, että Saksasta he eivät saisi turvapaikkaa. Puheeksi tuli vaihtoehto, jota he eivät aiemmin olleet edes harkinneet. Eräs tuttava oli mennyt Suomeen. Siellä oli kuulemma hyvä olla."

Tämä taas vahvistaa, että Suomessa on Saksaa vahvempia vetovoimatekijöitä. Nyt olisi kiireesti pystytettävä työryhmä, joka tunnistaisi ne. Ja hallitus, joka ottaisi ja poistaisi ne, jotta välttyisimme turhalta elintasopakolaisuudelta ja sen mukanaan tuomalta terrorismiriskiltä.

"Bouanane esitti sukunimekseen Mechkah. Se ei ole oikea sukunimi. Sana on Casablancan esikaupunkien slangia, jota kuulee paikallisten rapmuusikoiden teksteissä. Mechkah tarkoittaa katujen pikkuroistoa, joka esittää kovista. Adderrahman Katurosvo. Sillä nimellä hän haki Turussa turvapaikkaa."

Jos elintasopakolaiset ovat näin yksinkertaisia, eikö heidän nimiensä merkitys kannattaisi selvittää heti sen jälkeen kun heiltä on otettu sormenjäljet ja DNA-näyte? Ja eikö ilmiselvästi väärän nimen harhautustarkoituksessa kertoneet olisi syytä palauttaa saman tien takaisin kotimaahansa, jotta välttyisimme uusilta terroriteoilta. Vai onko maahanmuuttovirasto tai jokin poliittinen puolue eri mieltä?

"Moskeijalla Bouanane sai uuden kaverin. Hänen nimensä oli Muinzoda. Hänkin oli 22-vuotias mutta lähtöisin Uzbekistanista. Suomessa hän oli ollut jo kymmenen vuotta ja asui Runosmäen lähiössä. Hän oli saanut Suomen kansalaisuuden ja opiskellut kirjanpitäjäksi... Bouanane itse kertoi poliisille myöhemmin, että juuri Muinzoda opasti hänet Isis-videoiden pariin." Iskun jälkeen "Muinzodaa poliisi ei löytänyt. Hän oli lähtenyt Suomesta... Poliisi haluaa kuulustella Muinzodaa. On epäselvää, täyttääkö hänen roolinsa Turun puukotuksissa jonkin rikoksen tunnusmerkit."

Tämä vahvistaa sen, että moskeijat ovat myös Suomessa merkittäviä islamismin levittämiskeskuksia. Eikö asialle pitäisi tehdä jotain eli saattaa maamme moskeijat tehokkaaseen valvontaan? Mutta hyvä kuitenkin, ettei Muinzoda ole enää Suomessa. Toivottavasti ei koskaan tulekaan - tai jos tulee - palautetaan kotimaahansa. Kyllä terroristin sanaan pitää voida luottaa tällaisessa asiassa. Ellei muuten, niin varmuuden vuoksi.

"Oikeudenkäynti on koko Euroopassa harvinainen, koska tekijä jäi henkiin. Useissa aiemmissa iskuissa Euroopassa hyökkääjä on joko tappanut itsensä tai hänet on tapettu... Isisin näkökulmasta Bouanane epäonnistui surkeasti, koska hän jäi vihollisen vangiksi."

Kyseessä oli siis ressukkaterroristi. Ellei teko olisi niin vakava, voisi tämä jopa huvittaa. Nyt ei kuitenkaan huvita, eikä edes säälitä.

Ressukkaterroristin "poliisikuulusteluissa paljastui, että [hänen kaverinsa] Munir oli kertonut turvapaikkahakemuksessaan väärän nimen ja iän. Hänet karkotettiin... Munir asuu jälleen Casablancassa."

Hienoa, että Munir on löytänyt takaisin kotiinsa. Toivotan hänelle onnea ja menestystä siellä. Mutta en halua häntä takaisin Suomeen sillä sen verran epämääräisiä yhteyksiä Munirilla on ollut elämänsä aikana.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Islamin teoria ja käytäntö
Terroristimyönteinen laintulkinta
Pitäisikö jihadistit palkita etuoikeuksilla

6 kommenttia:

 1. Edellinen ja tämä kirjoitus...
  Hienoa, että Professori on terävöittänyt sanan säilää! Carry on!

  VastaaPoista
 2. Helsingin Sanomat on ottanut pääasialliseksi tehtäväkseen hyväuskoisten suomalaisten aivopesun. Tänään ilmestyneessä lehdessä esitellään Suomessa ihmisiä tappaneen terroristin surullista elämäntarinaa kauniisti ja laajasti.

  Samaan aikaan ilmestyneessä Kuukausiliitteessä on jopa 12 sivun mittainen perusteellinen kertomus tämän ressukan elämänvaiheista.

  Puuttuu enää aiheeseen liittyvä paksu kirja, jossa perustellaan tämän terroristin tekojen oikeellisuutta.

  Todellisuudessa Suomen tulevaisuus on niin surkeassa tilassa, että hirvittää seurata suurimman osan maan poliittisen eliitin toimintaa.

  Kiitokset professorille siitä, että hän on ottanut asiaan kantaa. Toivottavasti kansa alkaisi vähitellen ymmärtää sen, mikä on näiden maamme suurten poliittisten medioiden tavoitteena.

  VastaaPoista
 3. Hyvin olet sanat poiminut ja ottanut huomionarvoiset asiat esille.

  Tuosta uskontojutusta olen kanssasi samaa mieltä eli tutkija on todella sinisilmäinen tai sitten poika todella kovapäinen. Minulle on ainakin uponnut perusteet hyvin ja onhan tuossa näytön lähellä Sionin kannel (wanha fontti), raamattu ja virsikirja, joita tarvittaessa voi käsikirjastona käyttää.

  Ja aina kun väärä nimi paljastuu on palautettava sinne mistä alunperin on lähtöisin. Emme voi ryhtyä koko maailman hyväntekijäksi.

  VastaaPoista
 4. Tämä kirjoitus on kuin oppikirjasta. Osoitetaan selvästi miten typeriä ns. suvaitsevaiset ovat ja miten typerää touhua on koko "turvapaikka" järjestelmä ja miten helppo sitä on väärinkäyttää.
  Siltikään kovakalloiset poliitikot ei korvaansa lotkauta.
  Toiset jakaa kotiaan tarvitseville, toiset nostais kiintiöt kymppitonniin jne. Voi hyvät hyssykät sentään!
  Mutta minä ainakin voin luvata ettei ääneni mene turhiksien kannattajille!

  VastaaPoista
 5. Mistäpäs sen tietää, vaikka "Munir" olisi tällä hetkellä vaikkapa oulussa toisella identiteetillä tai helsingissä kolmannella? Tai tukholmassa neljännellä? Kun jostain syystä ei tänä tietotekniikan aikakaudella saada edes kunnollisia sormenjälkitietopankkeja aikaiseksi EU:n sisällä...

  VastaaPoista
 6. Tuli mieleen se tapaus, kun Sipilä aikanaan vieraili jossain vokissa, ja kai ensimmäinen tyyppi, jota hän kätteli, alkoi selitellä, että hän on seitsemäntoista vaikka näyttääkin vanhemmalta. Ja Sipilä siihen jokelteli, että "me autamme, me autamme". Sittenhän selvisi, että tämäkin "sotaa ja vainoa paennut" oli täysi-ikäinen, ja kuljeskellut Euroopassa ja istunut jo vankilassakin pahoinpitelystä, olikohan nyt Bulgariassa. Siis täydellinen huijari ja pummi löytyi heti ensimmäisellä kättelyllä. Että sellaista Nokiaahan tänne on pukannut ja pukkaa edelleen. Joten kannattaa todella miettiä, ketä äänestää seuraavissa vaaleissa, jos haluaa tähän pelleilyyn muutosta.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!