sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Seksuaalivähemmistöjen, naisten ja lasten turvallisuus maksuvälineenä

Helsingin Sanomat oli täksi aamuksi tehnyt jutun seksuaalivähemmistöjen ongelmista Berliinissä. Jutusta ei tarvitse nostaa esille oikeastaan kuin yksi kohta: "on tärkeä tunnustaa, että konservatiivisten turkkilais- ja arabimiesten ja muiden berliiniläisten asennekulttuurit voivat törmätä rajusti ja uhka seksuaalivähemmistöille on todellinen."

Valitettavasti kehitysmaa- ja länsimaalainen kulttuuri voivat törmätä rajusti myös Suomessa. Tämän sai huomata myös Henna Kajava (ps), joka pääsi todistamaan Helsingin Sompasaunassa maahanmuuttajien naisiin kohdistunutta epäasiallista käytöstä.

Kajavan avautumisen seurauksena PT-media tarjosi oman näkemyksensä ruotsalaisen kylpyläkulttuurin muuttumisesta. Myös siellä on ollut havaittavissa puheena olevien kulttuureiden törmäämisiä.

Näistä muistuivat mieleeni myös Iso-Britannian pedofiiliringit, joissa maahanmuuttajat ovat käyttäneet seksuaalisesti hyväkseen joukoittain kantaväestöön kuuluvia lapsia. Niiden toiminta on ollut mahdollista siksi, että jopa viranomaiset ovat pelänneet rasismileimaa.

Edelle kirjoittamani asiat ovat niitä, joiden takia länsieurooppalaiset ovat muuttuneet yhä kriittisemmiksi humanitaarista maahanmuuttoa kohtaan. Luultavasti ne ovat tässä suhteessa vielä paljon merkittävämpiä kuin yksittäiset terroriteot, sillä yhä useampi kanta-asukas on joutunut todistamaan epämiellyttävää kulttuurien törmäämistä.

Siksi oli erinomainen asia, etteivät Malta, Ranska ja Italia päästäneet satamiinsa tunisialaista laivaa, joka oli poiminut merestä Eurooppaan pyrkineitä kehitysmaalaisia. Ja että afganistanilaisen rikollisen lähettämisen häiriökäyttäytymisellään estäneen ruotsalaisnaisen toiminta on otettu poliisitutkintaan.

Tosiasia kuitenkin on se, että meillä Suomessakin on edelleen ihmisiä, jotka eivät ymmärrä nykyaikaisen kansainvaelluksen todellista luonnetta. Esimerkiksi Uuden Suomen puheenvuorossa julkaistiin eilen kirjoitus, jossa arveltiin edelleen, että aikuinen maahanmuuttaja voitaisiin kouluttaa työelämän tehtäviin noin 5 vuodessa tai jopa nopeammin, kunhan maahanmuuttajia otetaan vain riittävän paljon.

Perusteluna väitteelle oli kantasuomalaisen työvoiman loppuminen väestön kasvaessa, mikä sinänsä pitänee paikkansa. Tosin saattaa hyvinkin olla niin, ettei kehitysmaalaistaustaisten ihmisten työn tuottavuus vastaa kantasuomalaisia ainakaan ensimmäisen sukupolven aikana.

Oleellista koko maahanmuuttokysymyksen kannalta onkin tulijoiden työllistymisen sijaan koko länsimainen yhteiskuntamme muuttuminen tavalla, josta alkuun kokoamani esimerkit kulttuurien törmäämisestä ovat vain esimakua. Nekin riittävät kuitenkin osoittamaan, että laajamittaisen kehitysmaalaisten maahanmuuton seurauksena menevät roskatunkiolle niin seksuaalivähemmistöjen, naisten kuin lastenkin oikeudet turvallisuuteen.

Kysymys kuuluu, että olemmeko valmiit maksamaan tämän hinnan siitä, että puramme räjähdysmäisesti lisääntyvien kehitysmaiden liikaväestöä keskuuteemme?

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Kulttuurieroihin liittyviä väärinkäsityksiä Tanskassa
Rasistileiman julma seuraus?
Poliisi varoitti ulkomaalaismiehistä

22 kommenttia:

 1. Kulttuurit eivät sulaudu toisiinsa vaan törmäävät rytisten. Tästä lienee jo riittävästi näyttöä. Suos. lukemaan Douglas Murray: The Strange Death of Europe sekä Seppo Oikkosen Alkon kassalla blogit.

  Seuraako professori päivittäin US Puheenvuoron blogit? Minä seuraan. Aivan kaikkia blogeja ei ehkä kannata lukea, eikä myöskään kaikkia kommentteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seurailen niita satunnaisesti. Kirjoituksessa mainituun bloggaukseen osuin Oikotiedon kautta.

   Poista
  2. US:n puheenvuoro on ruurelta osin provosoiva rähjääjien kerho. Toki seassa on hyvinkin viksuja bloggaajia ja kommentoijia. Agressiivinen henkilöön käyvä herjaaminen lienee tarkoituksellista ja sillä hamutaan lisää lukijoita. Esimerkkinä naljailun helmiin kuuluva http://rakennusliikeerbau.puheenvuoro.uusisuomi.fi/258484-demarit-ovat-kleptomaaneja
   Lukekaa jokainen kommentti!
   Itse luen blogiseinämää säännöllisesti. Se auttaa ptämään perusteettoman uskon parempaan huomiseen aina vain kauempana horisontissa.

   Toivottavasti Professorin ajatuksia ei tuollainen naljailu tule milloinkaan saastuttamaan.

   Poista
 2. Näinkö se reitti menee: Afganistanin koraanikoulusta Suomen digi-työpaikkoihin. No, ei varmasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä taida mennä.

   Onko asiasta tutkimusta eri ryhmien osalta? Jos on, niin silloin voidaan lopettaa lässytys puolesta tai vastaan.

   Jotenkin tuntuu siltä että jos luvut mamujen työllistymisestä olisivat positiivisia, ei niiden toitottamiselle mediassa tulisi loppua.

   Vai ollaanko taas sellaisessa taloustilanteessa, ettei ole varaa tutkia?   t: Vitjaantunut Stadilainen

   Poista
  2. Työllistymisluvut ovat afgaaneilla alhaisia.

   Poista
  3. Sönkötys huoltosuhteesta, pyyhityistä pyllyistä ja bussikuskeista on keskeisellä sijalla kun vaaditaan maahanmuuttoa.

   Siksi olisi äärimmäisen tärkeää, että ne luvut olisivat jatkuvasti selkeästi esillä tässä keskustelussa.

   Suvakit kääntävät äkkiä puheen kiinalaisiin ja intialaisiin insinööreihin kun näistä aletaan kyselemään... Tuliko meille taannoin 30000 insinööriä kaukoidästä?!


   t: Vitjaantunut Stadilaine'

   Poista
 3. Minkälaisiin töihin nämä työttömät työllistyvät lähitulevaisuudessa! Jos lasketaan että yksityinen sektori työllistää 20% ja virastot, liikenne ja koulutus on suurimmalta osalta digitalisoitu, automatisoitu ja robotisoitu, niin julkinen sektori on vaikeuksissa työttömien työllistämisen kanssa. Persläpikulttuurit, missä esimerkiksi nainen on gangstahuoran asemassa, niin tällaiset kulttuurit ovat pelkkä rasite eikä rikkaus, demokraattisessa yhteiskunnassa. Kun gangstahuorakulttuuri on keskittynyt omille alueilleen (esimerkiksi Ruotsissa) niin värisevistä kulttuuririkastuksista saa lukea jo joka päivä mediassa.

  VastaaPoista
 4. Eiköhän jokin suvakkimedian päivystävä dosentti kohta ala määkimään totuutta jonka mukaan runkkaaminen on olellinen osa Suomalaista saunakulttuuria. Arabian kädelliset ovat siis tuoneet takaisin ikiaikaiset tavat.

  VastaaPoista
 5. Tuo Janne Kejon blogin:

  "Vastasyntyneen suomalaisen kouluttaminen työelämän tarpeisiin kestää noin 20 vuotta. Aikuinen maahanmuuttaja voitaisiin – jos vain niin haluttaisiin – kouluttaa samoihin tehtäviin noin 5 vuodessa tai jopa nopeammin."

  Kirjoitus lie vain hiukan muunneltu nykyisen Oikeusministeriön (Kansan)Demokratiajohtaja Johanna Suurpään lausunto somalien invaasion alkuajoilta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se mahdollista, että kirjoittaja olisi keksinyt tuon ihan itse.

   Poista
  2. Suvakki-idioottien mielikuvitus on rajaton keksimään naurettavia "perusteluja" kehitysmaalaisten elitasopakolOisten esteettömälle invaasiolle maahamme.

   Poista
  3. Sopii toki kysyä sitäkin, uskooko tuo US:n oikeaoppisena esiintyvä skribentti vakavissaan julistamiinsa opinkappaleisiin, vai ovatko ne sittenkin hänelle monen muun tavoin vain Hyvän Ihmisen Uskontunnustus, jota oikeauskoisten on säännöllisesti toisteltava uskonsa todistamiseksi?

   Poista
 6. Olipa muuten pelkistetty ja osin harhaanjohtavakin Iltalehden uutisointi ruotsalaisnaisen tempauksesta, jonka lopputuloksena vankilasta vapautunut ja karkotettu afganistanilainen ja nainen poistuivat lentokoneesta vastustaen ensin kapteenin kehotuksia ja viivyttäessään koneen lähtöä. Nainen (tai oikeastaan tyttö) ei edes tiennyt ”pelastamastaan” miehestä mitään, eikä se häntä edes kiinnostanut, mutta kun alun perin oli tarkoitus pelastaa vähän nuorempi kaveri ja juttu meni pieleen, koska em. kaveri olikin laitettu toiseen koneeseen. Se se ei kuitenkaan tätä itkua vääntävää neitokaista haitannut, sankarin viitta piti saada harteille seurauksista välittämättä. Lapsellista ja edesvastuutonta toimintaa, jonka loppunäytös toivottavasti käydään oikeudessa. Tosin ruotsalaisen oikeusistuimen ollessa kysymyksessä, hengitystä ei kannata jännityksestä pidättää.

  VastaaPoista
 7. Joku sosiologi- ja psykologiryhmä voisi todenteolla lähteä tutkimaan ja kartoittamaan näiden kulttuuritekijöiden eroja syvällisesti ja samalla hakea kunnollista vastausta siihen kysymykseen, että voivatko kehitysmaakulttuurit elää sulassa sovussa länsimaisen liberaalin kulttuurin kanssa, voivatko ne kasvaa vapauteen ja sivistykseen vai onko niissä sisäänrakennettuina tekijöinä mahdottomuus sopeutua tänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä missä tahansa kulttuurissa elävät ihmiset voivat sopeutua länsimaiseen yhteiskuntaan. Ainoa asia, jota se edellyttää on, että ihmisillä itsellään on sopeutumishalua.

   Kulttuurin osalta on syytä huomata, ettei länsimainenkaan kulttuuri ole aina ollut nykyisen kaltainen, vaan on muuttunut aikojen saatossa nykyiseksi. Sama koskee muitakin kulttuureja - eli esimerkiksi patriarkaalinen lähi-idän kulttuuri ei sellaisenaan ole yhteensopiva länsimaiden kanssa, mutta se voisi ainakin periaatteessa kehittyä sellaiseksi.

   Tai ei edes vain periaatteessa: kyllähän suomalainen tataarivähemmistö on sopeutunut kulttuuriimme vallan mainiosti. Siitä huolimatta he ovat edelleen tataareja ja muslimeja.

   Poista
  2. Tataarivähemmistömme onkin vastaus Anonyymin kysymykseen:
   muslimipopulaatio voi integroitua osaksi länsimaista, kristillistä yhteiskuntaa jos ja vain jos
   1) se tulee riittävän pienenä ja
   2) sille ei sallita pienimpiäkään kantaväestön yli käveleviä oikeuksia ja erivapauksia.

   Ymmärtääkseni tataarien vanha islamilainen seurakunta ei halunnut olla missään tekemisissä somali-invaasion myötä maahamme tulvimaan alkaneen islamin kanssa, eikä halua olla vieläkään.

   Heidän islaminsa, tai siis sen tulkinta on erilaista kuin kehitysmaalaisten maahantunkeutujien, ylläkuvatusta syystä.

   Poista
 8. "Perusteluna väitteelle oli kantasuomalaisen työvoiman loppuminen väestön kasvaessa, mikä sinänsä pitänee paikkansa."

  Tämä vain ei tahdo millään mennä perille:

  "Oxfordin yliopiston raportin mukaan lähes puolet työpaikoista voidaan Yhdysvalloissa korvata roboteilla ja keinoälyllä 20 vuoden aikana. Sama kehitys on nähtävissä Suomessa ja muissa teollistuneissa maissa. Digitaalisen vallankumouksen vaikutuksia yhteiskuntiin verrataan höyryn ja sähkön mukanaan tuomiin muutoksiin.",
  https://yle.fi/uutiset/3-6872845

  Robotit, tekoäly ja muu automatisointi vievät työtehtäviä myös ns. valkokaulus-työntekijöiltä kuten esim. lakimiehiltä - eikä vain sellaisilta oloilta, joilla vielä muuten voisi olla jotain tehtävää tarjolla esim. kieli-, luku- ja kirjoitustaidottomille afganistanilaisille lammaspaimenille tai somalilaisille kamelikuskeille.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos maahamme otetaan miljoonia kehitysmaalaisia, siirtyy samalla automaatioyhteiskunnan toteutuminen. Mutta muuten olet tietenkin oikeassa.

   Poista
 9. Elinkeinoelämä ajaa maahanmuuttoa tavoitteena saada työvoimaa riisikuppi-palkalla. Käsittämätöntä on se, että myös vasemmiston kellokkaat kuten Anna Kontula ovat lähteneet ajamaan suomalaisen duunarin palkkatasoa polkemista. Ehkä syynä on vain se ihmeellinen punavihreiden kiima saada Suomeen maahanmuuttajia hinnalla millä hyvänsä.
  Ei ole enää kovin paljon tehtäviä, joihin kouluttamaton henkilö voisi työllistyä. Vähemmän on enää sekatyömiehiä, auton apumiehiä tai kadunlakaisijoita. Nykyisin katujen puhdistuskin hoidetaan kohtalaisen arvokkaalla kalustolla, jota ei aivan kouluttamaton henkilö pysty lainkaan operoimaan.
  Puhumattakaan 'moniosaajista', joiden koulutus pitää aloittaa opettamalla miten päin kynää pidetään kädessä.
  Työllistymisessä aika suurta roolia näyttelee myös halu tehdä työtä. Jos se puuttuu, kuten somaleilla, afgaaneilla ja irakilaisilla näyttää tilastojen valossa puuttuvan, toiveet työllistymisestä ovat turhia. Suomessahan pystyy elämään muiden siivelläkin varsin lokoisasti.

  VastaaPoista
 10. No eipä siitä ole montaakaan vuotta, kun käytiin varsin vilkasta julkista keskustelua siitä, kuinka kehitysmaalaisherrat käyvät itäkeskuksen uimahallin lasten altaassa istuksimassa aivan, kuin se olisi strippiluola. Jotkut olivat aivan avoimesti hipelöineet itseään ipanoita katsellessaan.

  VastaaPoista
 11. Kyllä kommentoidulla blogistilla usko riittää...
  http://jannekejo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/256843-pohjois-korea-usa-suomi-ja-ihmisoikeudet

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!