tiistai 24. heinäkuuta 2018

Antero Mukalla on nyt näytön paikka

Panin ilahtuneena merkille, että Helsingin Sanomat julkaisi tänä aamuna jutun, jossa Tampereen yliopiston tutkija totesi lehtien juttutarjonnan kertovan "luultavasti todellista muutosta enemmän siitä, että helsinkiläistoimittajat ovat omanlaisensa kuluttajaryhmä". Häntä säesti HS:n päätoimittaja Antero Mukka, jonka mukaan "täytyy olla tarkkana, ettei lehden sisältö liikaa heijastele toimittajien omaa elämänpiiriä".

Toki itse juttu oli edelleenkin muilta osin trendijournalismia, jossa aiheen käsittely oli vinoutunut toimittajakunnan näkemysten suuntaisesti. Mutta oleellista tämän blogikirjoituksen kannalta olikin sen huomioiminen, että punavihreydessä elävät tutkijat ja toimittajatkin saattavat joissain tapauksissa huomata oman viestintänsä yksipuolisuuden. Ja jopa tuoda sen kaiken kansan nähtäväksi.

Seuraavaksi jäänkin suurella mielenkiinnolla odottelemaan miten päätoimittaja Mukan edelle copypastaamani oivallus näkyy maan suurimman sanomalehden poliittisessa juttutarjonnassa. Muuttuuko uutisointi eri aiheista nykyistä tasapuolisemmaksi vai jatkuuko toimittajakunnan omien näkemysten pakkosyöttö lukijoille vanhaan tapaan.

Voisi jopa sanoa, että päätoimittaja Mukalla on nyt näytön paikka, sillä sanasta miestä ja sarvista härkää - ja miehen sana on nyt annettu.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Tiedostava etujoukko ei välitä kansan tahdosta
Fanatismismi, Pirkko Saisio, HS ja sikaporsas
Mediaharhautus laittomuuden edistämiseksi

10 kommenttia:

 1. Pyh, elitististen vasuritoimittajien tarkoitushan on harrastaa rinkirunkkausta valtamediassa kunnes siitä on tullut koko kansakunnan virallinen totuus. Poterot on kaivettu niin syvälle kuoppiin, että tarvitaan pientä ihmettä, että ihmiset niistä ylös saataisiin enää kaivettua, mikä toki on pitemmän päälle pelottavaa kehitystä.

  VastaaPoista
 2. Näin valtaapitävien punaliberaalien punaporvarien propagandakone Yle:

  "KURKISTUS SUOMALAISVIHAMIELISEEN MUOTIAJATTELUUN

  Aikoinaan mallina toimineen psykoterapeutti Heli Vaarasen Yle-kolumnissa Älä suosi aina suomalaista tiivistetään lähes kaikki se, mikä on lopun ajan sivilisaatiovaiheeseen siirtyneessä kulttuurissa pahasti vialla. Näin naiivi passiivis-aggressivinen kirjoitus voi syntyä suurella todennäköisyydellä vain ylikoulutetulta länsimaalaiselta naiselta, jonka motiivi opiskella psykologiaa löytyy lähinnä halusta oppia manipuloimaan miehiä.

  Tosin näinä aikoina, jolloin heli vaaraset ovat kaikkialla mediassa suuna päänä äänessä, heillä ei ole enää tarvetta kovin intensiiviseen manipulointiin. Kunhan vain pitävät yllä vallitsevaa kansallismasokistista hegemoniaa. Ja jos tarkkoja ollaan, niin vallitsevan nykykehityksen edistäminen ei ole minkään ylläpitämistä, vaan kaiken kestävän murentamista. Vaarasen kaltaiset poliittisesti hyödylliset idiootit tuskin ymmärtävät sitä, että sivilisaation rakentamiseen vaaditaan tuhat vuotta, mutta sen tuhoamiseen kuluu vain vajaa sukupolvi niiltä, joiden historiallinen panos kulttuurin innovaatioihin ja faustisiin uhrauksiin on olematon.

  Tiettyjen miesten ja naisten harjoittama sivilisaation tuhoaminen ilmenee eri tavalla. Heli Vaaranen on tyypillinen konformistinen kympin tyttö, joka kannattaa suorastaan kliseenomaisesti valikoivaa suvaitsevaisuutta, monikultturismia, korruptoitunutta kehitysapua, valkoisten vastaista "anti"-rasismia, loputonta maahanmuuttoinvaasiota, homojen adoptio-oikeutta ja lääketieteen vastaista transalakia. Tällä punaliberaalilla pakettiajattelulla Vaaranen haluaa kuuluttaa julkisesti omaksuneensa vallitsevat sosiaaliset normit. Kuten Yle Watchiin kirjoittava Mikko Ellilä on toisaalla todennut, "useimmilla nuorilla naisilla ei ole mitään omia ajatuksia, vaan he haluavat vain manifestoida omaa konformismiaan kannattamalla hegemonisessa asemassa olevaa ideologiaa."..."

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2018/07/kurkistus-suomalaisvihamieliseen.html

  VastaaPoista
 3. Niin kauan kunnes edes jotain olennaista tapahtuu käytännössä, oletan että tässä Mukan tapauksessa on kyse puhtaasti kvasiteknisestä lausahduksesta, lauseiden kärkien kosmeettisesta öljyämisestä. Trrveisinn
  Analyst

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päätin nyt kuitenkin luoda vähän painetta siltä varalta, että teksti sattuisi jotain kautta Mukan silmiin.

   Poista
 4. Veganismi ja sähköautoilu ovat lehtitietojen mukaan hurjassa nousussa. Kuten myös suomalainen keihäänheitto ja kestävyysjuoksu urheilulajeina. Näin lämmintä kuin nyt ei ole koskaan aikaisemmin ollut, pyörremyrskyt maailmalla ovat huimasti lisääntyneet kuten myös lentokoneonnettomuudet. Saimaannorpat ovat kuolleet sukupuuttoon samoin kuin jääkarhut. Napamantereiden jäät ovat sulaneet. Koittolan Altti ei ollut juoppo. Sota on rauhaa...

  VastaaPoista
 5. Sähköauto sinänsä olis järkevä vehje, jos vaan saatas se akkutekniikka niin kehittymään, että suomessaki voias ajaa yhtäpitkä matka yhdella latauksella kuin keskimäärin nyt on keskihintasella bensaautola ja talvipakkasoloissa, sähkömoottorihan itsessään on paljon tehokkaampi kuin bensa tai dieselmottoori ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erityisesti latausajat pitäisi saada pudotetuksi muutamiin minuutteihin.

   Poista
  2. ”Who controls the food supply controls the people; who controls the energy can control whole continents; who controls money can control the world
   — Henry Kissinger
   Olivatpa nuo lausumat Kissingerin sanomat tai jonkun muun keksimät, niin talonpoikaisjärkikin sanoo että niissä on vinha perä.

   Tullaanpa sitten aiheeseen energia. Vastaavalla tavalla kuin raha eli läntinen velkaponzi-rahajärjestelmä on tietyn tietyn cabalin peukalon alla (ks. ”The Hidden History of the Incredibly Evil [Rotschild] Khazarian Mafia”, https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/), niin maailman energiantuotanto on jo n. 100 vuoden ajan ollut saman illuminaateista koostuvan cabalin peukalon alla:

   ”MAXWELL, EDISON, JP MORGAN AND THE LAWS OF PHYSICS

   James Clerk Maxwell FRS FRSE (1831–1879) was a Scottish mathematical physicist. His most prominent achievement was to formulate a set of equations that describe electricity, magnetism, and optics as manifestations of the same phenomenon, namely the electromagnetic field. His discoveries helped usher in the era of modern physics, laying the foundation for such fields as special relativity and quantum mechanics. In his ORIGINAL work: The Dynamical Theory of the Electromagnetic Field, Maxwell identified two separate systems, both of which were completely different from each other:

   1) Asymmetrical system – an ‘open’ system that allows the creation of a series of exchange of energy reaction to our inputs, based on electromagnetic resonance or electromagnetic feedback in every spin (on a motor), or in every pulse of input in a static coil. One of the first asymmetrical motors was Faraday’s ‘Unipolar Motor,’ later modified by Nikola Tesla. These systems generate their own energy and do not require fossil fuels.

   2) Symmetrical system – a ‘closed’ system that cancels the electromagnetic resonance with every spin, which creates wasted energy in excessive heat and requires an additional energy source to run such as fossil fuels. These are the ”symmetrical obsolete systems” we use every day in all of our electrical appliances.

   One year after Maxwell’s death in 1879, scientists Hendrick Lorentz financed by J.P. Morgan and Thomas Edison, mutilated Maxwell’s original work and spent the next two decades deleting all knowledge of asymmetrical systems that would not require the profitable oil industry to operate. They ‘symmetrized’ all of Maxwell’s equations, and labeled these incomplete theories as the “Laws of Physics”. While the laws of physics do indeed apply to symmetrical closed systems of energy, there is another set of laws: The Laws of Nature, which apply to the asymmetrical systems that have been suppressed by the financial interests of the banking families for the last 130 years.

   This knowledge was banned from our educational system, and no physics or electrical engineering school on our planet would ever teach about asymmetrical systems. Instead, the first and second laws of thermodynamics, which depend on the consumption of profitable fossil fuels, would conveniently prevail in our public knowledge base.”
   http://blog.lege.net/?/333-Ovetenskapsparadigmet.html#c2481
   Ks. myös https://hopegirl2012.wordpress.com/

   Poista
  3. "The 9/11 Truth Movement, Free Energy Suppression and the Global Elite’s Agenda",
   http://www.checktheevidence.com/wordpress/2008/05/30/the-9-11-truth-movement-free-energy-suppression-and-the-global-elites-agenda/

   Poista
 6. Hesarin ja YLE:n agendalla on naisasia, ilmastonmuutos ja Pahat Yritykset. Tosiasioista piittaamatta. Eivät kai kaikki toimittajat voi olla noin tyhmiä? En ainakaan itse voi uskoa siihen. Tällöin ainoaksi vaihtoehdoksi jää se, että totuudesta poikkeavien tai muuten asiantuntemuksen puutteesta kärsivien juttujen takana valittu linja.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!