maanantai 15. helmikuuta 2016

Timo Soinille Syyrian mielenosoituksesta

Ulkoministeri Timo Soini ihmetteli tänään, miksei kukaan marssi syyrialaisten puolesta. Minäpä arvaan seuraavassa syyn.

Kyse on luullakseni siitä, ettei Syyriassa ole oikein ketään, jonka puolesta marssia. Vai kenelle ihmeessä voisi tulla edes mieleen marssia Venäjän tukeman verisen diktaattori Bashar Al-Assadin, halpaa öljyä tarvitsevien tukeman maailman verisimmän terroristijärjestö ISIS:in, länsimaiden tukeman jihadistisen Al-Nusran rintaman tai edes ties kenen tukemien kurdien puolesta?

Eikä taida Suomessa enää olla oikein halua osoittaa mieltään syyrialaisten pakolaistenkaan puolesta, koska he ovat tunkeutuneet suurin joukoin nauttimaan länsimaiden tarjoamasta turvapaikkajärjestelmästä. Solidaarisuuden osoitus heille kun saatettaisiin katsoa samalla tavalla kutsuksi kotimaahamme kuin pääministerin aikanaan antama, vaikkakin lunastamatta jäänyt, lupaus asuntonsa antamisesta turvapaikanhakijoille.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Onko Timo Soini rasisti vai Hbl huonon journalismin pesä?
Lepsu maahanmuuttopolitiikka tuhosi Perussuomalaisten kannatuksen
Paras on hyvän vihollinen

4 kommenttia:

 1. Suuri peli eikä Kimilläkään ole enään koko maailmaa ystävänään.

  Suurmufti Obama, hajoita ja hallitse, kautta imperiumin.

  https://www.youtube.com/watch?v=Cy3aDIatrY0

  Ilkka

  VastaaPoista
 2. Syyriassa on tänään ammuttu ohjuksia tappavin seurauksin kolmeen sairaalaan. Ilmeisesti venäläiset ovat olleet asialla, joten hys-hys Suomessa.

  VastaaPoista
 3. Eihän tuo mitenkään hys hys ollut, ihan pääuutisissa. Kannattaa tarkistaa faktat ennekuin panikoi.

  Soinilta voisi tosiaan kysyä että kenen puolesta ja ketä vastaan se Syyria mielenosoitus olisi. En tiedä sieltä ketään kenen puolesta voisin mieltä osoittaa. Jos kysyttäisiin niin veikkaisin venäläisten tapaan Assadia siksi tahoksi joka voisi alueen rauhoittaa. Kun kyse on lähi-idästä, niin meidän ei kannata miettiä että millä keinoilla hän sen tekisi, koska kauniita söpöjä keinoja ei ole koskaan ollut edes olemassa, ja niiden vaatiminen saa nykyisen tappamisen vain jatkumaan maailman tappiin.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!