tiistai 26. tammikuuta 2016

Kahdessa päivässä räjähdys, varastelua, kähmintää ja ruumis Ruotsissa

Tukholmassa on räjähtänyt jokin. Räjähdyksen syystä ei liene vielä tietoa, mutta teknikot tutkivat asiaa pommikoiran kanssa.

Ehkäpä jo huomenna tiedämme onko kyseessä kaasuvuoto vai paikalla olevan koiran ekspertiisiin kuuluva yksittäistapaus. Joka tapauksessa vainukuonon paikallaolo osoittaa terrorismiepäilyn olemassaolon.

Eilen taas Daily Mail uutisoi, että Tukholmassa on päärautatieaseman seudulla valta siirtynyt marokkolaistaustaisille "lapsille", jotka varastavat minkä irti saavat ja huvittelevat työntelemällä käsiään tyttöjen jalkoväliin.

Häiriökäyttäytymistä ei ole saatu loppumaan ja nyt on käännytty vanhempien marokkolaisten puoleen. Ongelma on kuulemma yhteinen.

Eilen uutisoitiin myös göteborgilaisen vastaanottokeskuksen 22-vuotiaan naistyöntekijän kuolleen puukoniskuun. Asia on edelleen tutkinnassa, mutta keskuksesta on löytynyt puukkoa pidellyt vierasmaalaistaustainen nuorukainen.* * *

Me täällä Suomessa tiedämme hyvin, etteivät tällaiset "yksittäistapaukset" kuulu perinteiseen ruotsalaiseen elämäntapaan. Eivät ainakaan sellaisella tiheydellä, että kaikki edelle kirjoitettu sattuisi kahden päivän aikana. Mutta ehkäpä uusi uljas Ruotsi onkin erilainen ja mielenkiintoisempi?

Juuri nyt venäläisten usuttaessa maassaan majailevia kehitysmaalaisia kohti Pohjois-Suomea miljardien eurojen kysymys kuuluu, haluammeko Suomen olevan tulevaisuudessa samanlainen? Vai olisiko sittenkin mukavaa, jos kotimaastamme jäisi sittenkin erilainen? Siis jotenkin tylsempi.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
EU:n sisäisistä rajaesteistä ja niiden vaihtoehdoista
Monikulttuurista elämänmenoa
Ongelmista vaikenemalla muutamme Suomen paskastaniksi

8 kommenttia:

 1. Uutisissa kerrotaan, että sisäministerit sopivat sisärajatarkastusten olevan voimassa kaksi vuotta. Missä viipyy Otteri Perpon ilmoitus siitä, että koska Suomen rajat suljetaan? Ja ennen kaikkea Venäjän vastainen raja? Vaikka se onkin nyt toistaiseksi lakkautetun Schengen alueen ulkoraja? Kyselee Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. http://uberuutiset.fi/2016/01/26/ruotsi-pelkaa-venajan-hyokkaavan-parin-vuoden-sisalla/

  Miten minusta tuntuu että Ruotsalaiset eivät varaudu Venäjän hyökkäykseen, vaan paljon, paljon lähempää tapahtuvaan hyökkäykseen?

  Tuskin kaikki ruotsalaiset ovat niin sokeita sille mitä on tapahtumassa. Oletettavasti armeijan johdossa ymmärretään mihin homma on menossa ja että Yrjöperskeleen esittelemä skenaario on mahdollinen, ellei jopa todennäköinen: http://yrjoperskeles.blogspot.com/2015/11/rauhanturvaajat.html

  Ei tuo voi päättyä mitenkään muuten kuin avoimeen sisällissotaan, ja tulijoiden määrä on sellainen että Ruotsin armeijalla on täysi työ voittaa se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. > Ruotsin armeijalla on täysi työ voittaa se

   Anteeksi millä?

   Jos olisin ISISin tjms värinäkulttuuriin kallellaan oleva toimija joka etsii Euroopasta sillanpäätä ja uutta valtiota itselleen, niin olisin hyvinkin kiinnostunut Ruotsista. Maasta, jossa on oman porukan hallussa olevia alueita, ja jossa ennenkaikkea on edelleen varastoituna kokonaisen asevelvollisuusarmeijan kalusto mutta jota puolustaa nimellinen virkamieskaarti.

   Suomalaisena minua huolettaa se, että me olemme rajanaapuri tälle maalle jonka kanssa meillä on lisäksi voimassa oleva passi- ja viisumivapaus.

   Ei ehkä kannata jättää laskuista että siltäkin suunnalta saattaa tulla jossain vaiheessa ihan oikeita pakolaisia.

   Poista
  2. Ruotsiin kohdistuvaksi ajatellun uhan tarkempaa luonnetta ei tosiaan ole mainittu missään.

   Poista
  3. Breitbart ja muutamat muut sivustot puhuivat juuri islamistisesta hyökkäyksestä ja sen uhasta. Aika ilmeistä tuo toki on muutenkin.

   -Kristian Nevantausta

   Poista
 3. EU:n ulkorajat vuotavat, nyt siis myös Suomen kohdalta. Pian uppovat veneet korvataan hajoavilla Ladoilla pakkasessa?

  VastaaPoista
 4. EU ei saa rajojaan kuntoon. Nato ei tee mitään. On tämä aivan ihmeellistä. Mihin EU ja Nato pikein pystyvät, kun eivät pysty edes omia rajojaan sulkemaan? On siinä veli venäläinen ihmeissään.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!