keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Mikä on tyhmempi kuin islamisti?

Pakistan on viimeisiä maita maailmassa, jossa esiintyy poliota. Syynä siihen on se, että islamistit ovat pitäneet sen ja naapurimaa Afganistanin monet alueet niin levottomina, ettei siellä ole pystytty rokottamaan väestöä tehokkaasti.

Sitä kuitenkin yritetään, koska jos polio saadaan maailmasta hävitetyksi edes hetkeksi, se ei palaa koskaan. Niinpä molempiin maihin on kaikesta huolimatta luotu kansainvälisen yhteistyön avulla rokotusohjelmat, joissa maailman viimeiset poliovirukselle ja sen vakaviin jälkitauteihin altistuneet ihmiset voisivat saada suojan sitä vastaan.

Islamistit ovat kuitenkin jo vuosia sitten tulleet uskontonsa sekoittamien aivojensa syövereissä siihen tulokseen, että kansainväliset ponnistukset polion hävittämiseksi ovat perkeleellinen salajuoni, jolla muslimilapsia steriloidaan. Niinpä ne näyttivät jälleen suunnattoman älykkyytensä ja lähettivät itsemurhaterroristin tuhoamaan polioklinikan Pakistanissa.

Tapahtuneen jälkeen minä puolestani jäin miettimään, että mikähän mahtaisi olla tyhmempi kuin islamisti. En keksinyt.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Islam tappaa Pakistanissa
Sisäsiittoisuudesta on etua monikulttuurisessa yhteiskunnassa
Rokotuksilla hävitetään taudinaiheuttajia

5 kommenttia:

 1. "Tapahtuneen jälkeen minä puolestani jäin miettimään, että mikähän mahtaisi olla tyhmempi kuin islamisti. En keksinyt".

  Tämä oli helppo. Tietysti se, joka ehdoin tahdoin tuo heitä kehittyneeseen sekulaariseen maahan. Ja hyvänä kakkosena tulee se, joka kopioivat tuon rokotuskammon sellaiseen maahan, josta polio, tuhkarokko jne. on jo hävitetty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin, että tämä nousee esille. En silti usko, että olet oikeassa.

   Islamistin maahantuoja voi kyllä olla hyväuskoisempi tai faktoista piittaamaton, mutta tuskin sittenkään tyhmempi. Kova haastaja silti.

   Muita ehdotuksia?

   Poista
  2. Tarkoittanet tyhmyydellä typeryyttä. Tyhmempi on vaikkapa dementiapotilas tai nuori lapsi.
   Typeryys ja tyhmyys käyvät usein käsi kädessä, usein myöskin tyhmyys ja ilkeys\pahuus. Viisaan täytyy olla kohtuullisen älykäs mutta älykäs voi olla typerä, kaikista typerimpiin operaatioihin tarvitaan suurta älykkyyttä. Marx, Lenin, Hitler, Göring(IQ 148, eikä varmasti ollut Göppelsia taikka Aatua älykkäämpi) jne.
   Kysymys onkin vaikeasti muotoiltavissa niin että siitä tulisi relevantti millään tasolla. Mikä voi olla typerämpää kuin räjäyttää auttajansa?
   Britannian kehitysvammaisista lapsista n50% on pakistanilaisia, siitäkin huolimatta että on vahvoja viitteitä "jälkiaborteista". Pakistanilaisten osuus väestöstä lienee kertaluokkaa pienempi, sukurutsa tuottaa tulosta. Kohtuullisen typerää sekin, eli vastaus kysymykseen on että typerämpi on Pakistanin perhemalli mikä tuottaa idiootteja ja vammaisia, kun vaikutusvaltaisimmaksi uskonnoksi on sallittu nostaa Saudi-Arabian sponssaama wahhabismi ts. vehikauhuislam(Winston Churchilliä lainaten) niin lopputulos on fanaattinen typeryyksiä tekevä idiootti.

   Poista
  3. Typeryydestä tässä tosiaan on kysymys pikemminkin kuin tyhmyydestä eli älykkyyden puutteesta.

   Poista
 2. Itsellenikin tuli mieleen ensimmäisessä kommentissa mainittu vastaus. Mikä voisikaan olla islamistia tyhmempi kuin se, joka sellaisia kotiinsa raahaa kunntelematta mitään varoituksia tai näkemättä jo syntynyttä kaaosta?

  Mielenkiintoinen probleema.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!