maanantai 14. joulukuuta 2015

Joukkoväkivaltaa Pirkanmaalla

Tampereen ja Kangasalan tapahtumat osoittavat, ettei kehitysmaalaisten kansainvaellus Suomeen eivätkä heidän täällä tekemänsä rikokset ole jääneet ilman vastareaktiota. Tampereella joku on yrittänyt sytyttää tuleen vastaanottokeskuksen, jossa on ollut sisällä kymmeniä ihmisiä. Ja Kangasalalla autoileva miesjoukkio on ottanut pahoinpidelläkseen yksittäisiä turvapaikanhakijoita.

Tässä tilanteessa on hyvä, että hallitus on ryhtynyt toimiin tarkistaakseen turvapaikan myöntämisen perusteita siten, ettei niitä myönnetä turvallisista maista tuleville elintasopakolaisille. On myös hyvä, että maahan saapuvien etuudet asetetaan sellaiselle tasolle, etteivän ne houkuta tänne tulijoita.

Samaan aikaan  on yhtä tärkeää, että vastaanottokeskuksen polttaneet saadaan kiinni ja he saavat tekonsa mukaisen tuomion. Tampereella kyseessä ei ole pelkästään rakennuksen polttaminen vaan suuren ihmisjoukon joukkomurhayritys. Sellaiset eivät yksinkertaisesti kuulu suomalaiseen yhteiskuntaan.

Samoin olisi tärkeää, että Kangasalan väkivaltaiset autoilijat saataisiin kiinni ja oikeuden eteen. Ja tuomittaisiin lain määräämään ankaraan rangaistukseen. Joukkopahoinpitelijöitä ei voi hyväksyä suomalaiseen yhteiskuntaan sen enempää kuin murhapolttajiakaan.

Mitä tulee maahanmuuttajiin kohdistuvan väkivallan maahanmuuttopoliittisiin vaikutuksiin on todettava, etteivät Tampereen tai Kangasalan rikolliset ainakaan helpota turvapaikanhakijaongelman ratkaisemista. Päin vastoin, heidän toimintansa seurauksena maahan pyrkivien turvapaikanhakijoiden määrää rajoittavan politiikan tekeminen vaikeutuu entisestään, sillä rikollista toimintaa on helppo käyttää leimakirveenä realistista maahanmuuttopolitiikkaa ajavia vaikuttajia vastaan.

Lopuksi totean, että minun silmissäni Tampereen ja Kangasalan ilmi tulleiden rikosten tekijät ovat samanlaisia ressukoita kuin yksittäisiä naisia joukkoraiskaavat maahanmuuttajat. Kuitenkin sillä erotukselle, ettei heidän toimintaansa voi perustella edes sodan aiheuttamilla kauhuilla.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Yleisradio nosti äärioikeiston parrasvaloihin, vai nostiko?
Idiootti idiotismin kimpussa
Turvapaikanhakijoita ammuttiin ilotulitteilla ja heiteltiin kivillä

13 kommenttia:

 1. Oletat ilmeisesti, että maahanmuuttopolitiikka muuttuu järkevämmäksi, jos kansalaiset käyttäytyvät sääntöjen mukaan. Uskot varmaan myös joulupukkiin, joka tuo kilteille lapsille lahjoja?

  Entäpä jos koko kuvion tarkoitus onkin sisällissodan aloittaminen? Eli maa ajetaan kaaokseen, josta se sitten pitää pelastaa? Kaaos oikeuttaa sitten valmiuslain käytön ja erilaiset toimenpiteet.

  Jos ihmiskunnan historian tutustuu, huomaa, etteivät kiltit lapset ole aina saaneet lahjoja, mutta pahat ovat omansa ottaneet tavalla tai toisella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomi on demokratia ja sellaisessa oman käden oikeus on vain haitaksi. Myös maahanmuuttoasioissa.

   Mitä tulee suomalaiseen maahanmuuttopolitiikkaan, niin kuten kirjoituksessani totesin, on meillä juuri nyt tekeillä sellaisia muutoksia, jotka vaikuttavat Suomeen suuntautuvaan turvapaikkaturismin määriin aivan varmasti. Samoin on selvää, kuten totesin, etteivät yksittäiset rikolliset muuta maahantulijoiden määrää mihinkään.

   Vanhana joulupukkina tiedän myös hänen tuovan lahjoja kilteille lapsille. Mutta ei tuhmille rikollisille.

   Poista
  2. Jos 100 vuotta sitten oltais menty näiden myöntyväisyysmiesten mielen mukaan, niin itsenäisyys olis jääny saamatta. "Riitaiset aktivistit" sen hankki.

   Poista
  3. Ensinnäkin, Suomi EI ole demokratia. Suomi on parhaimmillaankin tyly oligokratia, pahimmillaan stalinistinen neuvostotasavalta.

   Toisekseen, mitä hyviä parannuksia olemme koskaan saaneet kiltisti odottamalla? En väitä, että väkivalta ja tuhopoltot olisivat hyväksyttyjä; yleislakko olisi paljon rakentavampi mielenilmaus. Mutta valitettavasti tällä hetkellä ei taida muutakaan vaihtoehtoa kansalaisille olla, niin pitkällä olemme jo kommunismiin vajonneet. Emme sentään vielä niin pitkälle, että toisinajattelijat vietäisiin gulageihin. Vielä.

   Poista
  4. Lässynlässyn - maassa ei enää muuta oikeutta ole kuin oman käden oikeus.
   Sellaista se on punavihermädätyksen paratiisissa.

   Poista
 2. Proffa nyt menee asioiden edelle, ainakin siinä Tampereen palossa. Kun siinä polliisin mukaan on pääepäiltynä nämäpä asukit itse, syytä epäillä varomatonta tulenkäsittelyä, eli tukan natsat heitetään ihan kuin kotomaassa aavikon hiekkaan, sammuhan ne siellä. Vaan nyt ei ollut sitä hiekka-aavikkoa vaan palavaa materiaalia varastoituna rappukäytävään. Kangasalan palossa vaatekassin sytytti samoin asukki, kun vippasi natsan vaatekassiin.
  Sitä mukilointia ihmettelen, että mitä helvattua se matu oli menossa tekemään suljetulle grillille? Haiskahtaa matkakulujen perinnältä vaan yritetään laittaa pottunokkien syyksi.
  Arvelee Huru-ukko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin taitaa olla. En ole vielä mistään lukenut, että Rautharkon palo olisi ollut tahallaan sytytetty.

   Poista
  2. Ilmeisesti noin. Alussa linkittämässäni HS:n uutisessa sanotaan sanatarkasti näin: "lauantain vastaisena yönä Asikkalassa yritettiin polttaa hotelli, josta on tarkoitus tehdä vastaanottokeskus.

   Torstain vastaisena yönä Tampereella sijaitsevassa vastaanottokeskuksessa syttyi tulipalo, jota pakeni 80 ihmistä.

   Lauantai-iltana myös pahoinpideltiin Kangasalla turvapaikanhakija, joka oli matkalla Kaivannon vastaanottokeskuksesta grillikioskille."

   On hämmästyttävää, että olen kirjoittanut useita kertoja median tarkoituksenmukaisesta harhaanjohtamisesta, mutta en tässä yhteydessä osannut olla riittävän mediakriittinen.

   Se ei kuitenkaan muuta tämän kirjoituksen pääsanomaa. Eli sitä, ettei väkivalta ole ratkaisu maahanmuutto-ongelmaan. Ratkaisun on löydyttävä muualta - kuten Suomen houkuttelevuuden vähentämisestä sosiaaliturvashoppareiden silmissä.

   Poista
 3. Piti kirjoittaa tupakan natsat, ei tukan:)
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 4. Olen täysin professorin kanssa samoilla linjoilla: on järjetöntä tuhota omaisuutta ja varallisuutta. Tuhopolton rajaaminen on todella vaikeaa etukäteen, etten sanoisi mahdotonta. Nyt on käynyt vain hyvä tuuri, ettei ole palanut suurempia kokonaisuuksia ja siinä samassa murhattu ohessa viattomia - mukana myös oman maan kansalaisia tai jopa viranomaisia (palomiehiä, poliiseja, sairaanhoitohlökuntaa).

  Vasta kun ollaan sotatilassa, on yksittäisellä sotilaalla velvollisuus ampua vihollisia ts. vastapuolen sotilaita. Silloinkin pyritään välttämään vahinkojen aiheuttaminen siviiliväestölle. Mikä tässä on vaikeaa?

  Vastaan voidaan pistää: kirjoitukset ja mielenilmaisut sekä adressit yms. puolustavat paikkaansa erinomaisesti.

  Pidetään yllä hyvä yhteiskuntajärjestys, ei sorruta Lähi-Idän terrorismiin, sitä on syytä välttää viimeiseen asti.

  VastaaPoista
 5. Viranomaiset ovat todellakin heränneet vastaamaan turvallisuusuhkiin vastaanottokeskuksissa. Siis suojelemaan turvapaikanhakijoita kantaväestöltä.

  Vastaanottokeskusten ympäristölleen muodostama turvallisuusuhka ei viranomaisia kiinnosta edelleenkään, huolimatta niiden mukanaan tuomasta lisääntyneestä seksuaali-, omaisuus- ja väkivaltarikollisuudesta.

  Niin kauan kun valtiovalta on maahantunkeutujien puolella omaa kansaansa vastaan, en suuremmin hämmästy jos ja kun ihmiset ottavat oikeuden omiin käsiinsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei silti tee väkivallasta hyväksyttävää eikä järkevää. Sinänsä olen sitä mieltä, ettei vapaata liikkumisoikeutta tulisi olla kuin maassa oleskeluluvan saaneilla. Eli turvapaikanhakijat pidettäköön erillään muusta väestöstä. Se ratkaisisi myös heihin liittyvän kantaväestöön liittyvän turvallisuusongelman.

   Poista
  2. Jos valtiovallan kääntyminen omaa kansaansa vastaan ei oikeuta väkivallan käyttöön valtiovaltaa vastaan, niin mikä sitten?

   Rauhaa ei voi olla olemassa ilman väkivaltakoneistoa.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!