sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Muslimimaahanmuutto aiheuttaa dominoefektin Ranskassa ja Ruotsissa

Pariisin terrori-iskua on puitu kaikenlaisissa medioissa valtalehdistöstä ja televisiosta aina keskustelupalstoille ja blogosfääriin. Näin olen tehnyt minäkin, ja päätin eilen mielessäni tämän luun jo kalutuksi.

Tänään sunnuntai-aamuna törmäsin kuitenkin terroriteosta kummunneeseen uutiseen, joka kertoi ilmiöstä, josta olen jo pitkään ajatellut kirjoittaa. Tämän uutisen mukaan yhä useammat Ranskan juutalaiset ovat tulleet siihen johtopäätökseen, ettei heillä ole tulevaisuutta Ranskassa. Pohditaan siis vielä tämän kirjoituksen verran sen merkitystä Euroopan ja vähän Suomenkin tulevaisuuden kannalta.

* * *

Juutalaisten epätoivon taustalla eivät ole valtamedian vakiohirviöt eli eurooppalaisesta hyvinvoinnista huolestuneet maahanmuuttokriitikot, vaan ns. rikkautta tuottavat kultamunat islamilaisista maista sekä heidän jälkeläisensä. Julkilausuttuna syynä on Israelin ja palestiinalaisten välinen kiista samasta maapalasta Lähi-Idässä.

Voidaan kuitenkin kysyä mikä vastuu Ranskan tai vaikka Suomen juutalaisilla on Lähi-Idän tilanteeseen. Ja vastata ettei minkäänlaista. Muslimien juutalaisiin kohdistuvan vihan taustalla onkin ensin mainittujen taipumus niputtaa jälkimmäiset yhdeksi joukoksi, jossa ei erotella israelilaista poliitikkoa Ranskassa toimivasta ja ranskalaisena itseään pitävästä kivijalkakauppiaasta.

Välittömänä taustana juutalaisten epävarmuudelle elämässään on tietenkin islamistiterroristi-isku pariisilaiseen kosher-kauppaan. Mutta se ei ole yksittäistapaus, sillä muistamme kaikki varmasti myös esimerkiksi Brysselin juutalaiseen museoon tehdyn iskun.

Moni on myös tietoinen viime vuosina kovasti islamisoituneen Malmön juutalaisiin kohdistuvasta vihasta. Sielläkin juutalaiset ovat tehneet samanlaisia johtopäätöksiä kuin ranskalaiset uskonveljensä ja muuttaneet muualle.

Näin pääsimme Ruotsiin, mistä kuuluu juutalaisten lisäksi muutenkin kummia. Jo mainitusta Malmöstä on juutalaisten lisäksi yhä useampi kantaväestöön kuuluva muuttanut Tanskan puolelle. Wikipedian mukaan "parempien työ- ja opiskelumahdollisuuksien perässä".

* * *

Eikä tässä kaikki. Pari vuotta sitten saimme lukea nuoresta koulutetusta kantaruotsalaisperheestä, joka opiskeli suomenkieltä muuttaakseen pakoon ruotsalaista ylikorostettua tasa-arvoa, rauhattomia kouluja ja ongelmista vaikenemista. Perheen mukaan he eivät ole ainoat Suomeen halajavat kantaruotsalaiset.

Edelle kirjoittamani perusteella vaikuttaakin siltä, että huonosti sopeutumiskykyisten lähi-itäläisten ja afrikkalaisten muslimien maahanmuutto Eurooppaan johtaa maanosan sisällä edelleen sekundaariseen muuttoliikkeeseen, jossa eniten rikkautta saaneista maista siirrytään eteenpäin impivaaraisemmiksi jääneille seuduille. Tässä on erityisesti huomioitava sekundaarisen maahanmuuton myötä muuttavien ihmisten korkea koulutus ja kyky tehdä tuottavaa työtä länsimaisessa yhteiskunnassa.

Olisiko siis Suomessakin aika miettiä koko maahanmuuttopolitiikka uudelleen ja sulkea ovet ongelmalliseksi osoittautuneelta maahanmuutolta henkilökohtaista poliittista vainoa kohdanneita lukuunottamatta.

Näin maamme houkuttelevuus yhteiskunnalle lisäarvoa tuottavalle eurooppalaiselle maahanmuutolle kasvaisi, eikä meidän tarvitsisi kohdata omassa kotimaassamme sellaisia islamilaisen väestön määrään assosioituneita kauhutekoja kuin näimme Pariisissa.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Petteri Tuohinen, analyysisi sisältää omituisuuksia
Miksi Ruotsin rakettisota salataan suomalaisilta
Yle uutisoi vajavaisesti maahanmuuttajanuorten peloista

13 kommenttia:

 1. Jos haluaa nähdä tulevaisuuteen, kannattaa tutustua Libanonin monikulttuuriseen historiaan: link text

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tulevaisuus on omisaa käsissämme....kunhan vain ymmärtäisimme ottaa siitä kiinni.

   Poista
 2. Olen ollut jo pitkään sitä mieltä, että Suomen kannattaisi ottaa kaikki keinot käyttöön islamilaisen maahanmuuton rajoittamiseksi. Jos pystymme pitämään tuon maahanmuuton kurissa vielä muutaman vuosikymmenen, niin meille alkaa tulla Tanskan tapaan "tervettä" maahanmuuttoa liian rikastuneista maista. Tätä muuttoliikettä on tosiaan jo nyt havaittavissa ja se tulee väistämättä llisääntymään eurooppalaisten maiden itsetuhoisen käytöksen vuoksi.

  VastaaPoista
 3. Muslimimaista ei pitäisi ottaa tänne pohjolaan kuin kristittyjä/juutalaisia/muita ei-muslimeja. Hehän ovat siellä nimenomaan se sorrettu ja hätää kärsivä kansanosa. Muslimit kyllä viihtyvät hyvin keskenään, ei kuin rajat tiukasti kiinni ja antaa heidän elää siellä ummansa autuudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa se viihtyminen olla vähän niin ja näin (vrt. Irak, Syyria, Afganistan, Pakistan, Libya, Somalia....). Mutta ei heidän epäviihtyisyyttään kannata siirtää tänne Suomeenkaan.

   Poista
  2. Johanna ja Pomo-kissa11. tammikuuta 2015 klo 16.39

   ei juutalaisia kiitos, muslimit ovat heidän serkkujaan. Samanlaisia kaistapäitä.

   Poista
  3. Väitteesi odottaa perusteluita. Siis millä perusteella Euroopassa asuvat juutalaiset ovat mielestäsi samanlaisia kaistapäitä kuin muslimit?

   Ainakin minä ottaisin vastaan hyvinkin mielelläni Suomeen muutaman Nobel-tasoisen juutalaistiedemiehen. Tai rikkaan juutalaissuvun perijän, joka rahoillaan alkaisi pyörittää menestyvää bisnestä luoden samalla maahamme työpaikkoja. Sen sijaan Lähi-Idästä en juuutalaisia kaipaile.

   Poista
  4. Siis tarvitaanko tänne myös sellaisia perusjuutalaisia kuten ne Amerikassa tuppaavat olemaan eli liberaaleja ja maahanmuuttoa edistävää porukkaa, joka näkee oman sisäryhmän etuna olevan ulkoryhmän kuten Suomen hajanaisuuden ja heikkouden. Monikulttuuri-idelogiaa ei voi sivuuttaa ilman liberaalijuutalaisten panosta. Mielestäni Eurooppa ei kaipaa sen enempää arrogantteja afrikkalaisia kuin vehkeileviä juutalaisiakaan.

   Poista
  5. Henkilökohtaisesti en kaipaa tänne minkäänlaista massamaahanmuuttoa. Enkä jaksa uskoa muslimeja muista länsimaista pakenevien edistävän muslimimaahanmuuttoa uuteen kotipaikkaansa, olivat he sitten juutalaisia tai jopa ruotsalaisia. En siis näe suuria ongelmia juutalaisten kanssa.

   Kysymys on kuitenkin akateeminen, sillä käytännössä juutalaiset tulevat massamuuttamaan Israeliin. Suomeen sen sijaan olisi tulossa lähinnä ruotsalaisia sekä myöhemmin ehkä tanskalaisia, norjalaisia ja saksalaisia.

   Poista
 4. Tästähän saa villejä visioita: EU:n sisäinen white-flight! Korkeasti koulutettu ns.Akavalainen väki muuttaa tänne impivaaraan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Ellei Impivaara sitten muutu pelkäksi vaaraksi.

   Poista
  2. Jaa, unohtui. Jos olette samaa mieltä, niin viekää viestiä eteenpäin. Pienistä puroista syntyy iso virta - tässä tapauksessa uusi maahanmuuttopolitiikka.

   Poista
 5. No täällä pohjanperukoilla on pakkasta senverta että pahimmat höyryt tahtoo jäähtyä tammikuussa ja ramadan aikoihin nääntyvät nälkään, kun ei saa syödä kuin auringonlaskun jälkeen :P

  -jpt-

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!