torstai 1. tammikuuta 2015

Ja taas uusi vihateko Helsingissä

Kirjoitin viime marraskuun viimeisenä päivänä siitä, kuinka perussuomalaisten puoluetoimistolle oli tehty lyhyen ajan sisällä jo toinen ilkivallanteko. Nyt vanha sanonta, jonka mukaan "ei kahta ilman kolmatta" on jälleen kerran osoittautunut todeksi, kun jotkut sellaiset, joiden älykkyysosamäärä on ilmeisesti vain hiukan heidän kengännumeroaan pienempi ovat jälleen käyneet viha-asialla.

On kummallista, kuinka demokratia voi olla joillekin vastenmielistä. Ei silti niin pahaa, ettei jotain hyvääkin. Vihateon ansioksi on nimittäin pantava se, että Helsingin kaupungin keskenään kilpailevat poliittiset ryhmät ovat yhtä mieltä demokratian puolustamisesta: "niin demarit, vihreät kuin vassaritkin ovat ehdottaneet, että laitamme yövartion tähän. Kyllähän demokratiaa on puolustettava." 

Enkä pidä huonona sitäkään, että vähä-älyisistä viharyhmäläisistä on uutisen mukaan olemassa riistakameran kuvia. Sen sijaan risuja pitää antaa sille (perussuomalaiselle?), joka ei ole huolehtinut nettikameran tyhjäksi päässeestä akusta. Jos akku olisi ollut kunnossa, olisi kuvia jopa kahdesta kamerasta.

Toivottavasti nettikameran mykkyydestä huolimatta tekijät saadaan lopulta kiinni. Ja oikeuslaitos (ainakin hovioikeus, jossa asia kuitenkin viime kädessä ratkaistaan) on heidän rankaisemisessaan tehtävänsä tasalla: määrää lain sallimat tuomiot asteikon yläpäästä ja sen lisäksi korvaamaan yhteisvastuulisesti aiheutuneet kustannukset. 

Jälkimmäisessä tosin lienee se ongelma, ettei tekijöillä ole mitään millä maksaa eikä palkkatyö maistu. Viharyhmäläisten oman tulevaisuuden kannalta onkin valitettavaa, että heidän kohteenaan oleva demokratia on poistanut rangaistuskäytännöstä saunan takana käytettävän metrin mittaisen koivuhalon - sellaisen uhka kun saattaisi lievittää heidän vihantunteidensa purkaustarvetta ja sitä kautta ylläpitää vähä-älyisten ressukoiden lainkuuliaisuutta. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!