sunnuntai 25. elokuuta 2024

Syyrialaista, algerialaista ja mustaa väkivaltaa Euroopassa

Saksan poliisi pidätti Solingenin puukottajan. Kyseessä on 26-vuotias syyrialainen, joka on tullut maahan turvapaikanhakijana. Hänen kuvansa näkyy tässä sosiaalisen median viestissä, joka kertoo myös, että miehen etunimi on Issa. 

Tapaus herättää jälleen kerran kysymyksen nykyisen eurooppalaisen turvapaikkapolitiikan järkevyydestä. Jos ja kun turvapaikanhakijoista aiheutuu heidän auttajilleen jatkuvaa - ja äärimmäisen vakavaa - riesaa, niin eikö olisi järkevää todeta tosiasiat ja jättää heidät selvittelemään asioitaan kotimaahansa? 

Tapaushan ei ole kuluneen viikon ainoa. Ranskassa algerialaismies, jolla oli käsiase ja palestiinalaislippu, yritti polttaa synagogan. Eivätkä Iso-Britanniankaan maahanmuutto-ongelmat ole mihinkään kadonneet sanavapauden rajoittamistoimien jälkeen: Birminhamissa mustaihoinen henkilö puukotti eilen valkoista miestä - asiasta kertoi myös BBC, mutta ilman tietoa ihonväristä.

Birmingham on miljoonakaupunki, jonka väestöstä hiukan alle puolet on brittejä, irlantilaisia tai muita valkoihoisia. Kolmannes on aasialaisia - lähinnä pakistanilaisia, intialaisia tai bangladeshilaisia - ja yli kymmenen prosenttia mustia afrikkalaisia. Uskonnoista yleisin on kristinusko (34 %), mutta islam hengittää aivan kannoilla (29 %) ja uskonnottomia on neljännes väestöstä. 

Nähtäväksi siis jää, millä tavalla eurooppalaisten maiden kehitys jatkuu. Herääkö läntisen sivistyksen kehto puolustamaan itseään ennen kuin on myöhäistä, vai vaipuuko se lopulta historian romukoppaan muinaisen Rooman tavoin? Ja kuinka käy pienen Suomen ja meidän suomalaisten tässä historian käännekohdassa?  


 

32 kommenttia:

  1. Euroopalla on edessään Beirutin eli Libanonin kohtalo. Aikoinaan Beirut (ja Libanon) oli Lähi-idän helmi, vauras, tasa-arvoinen ja hyvä maa olla ja elää sekä erinomainen turistikohde. Hekin kuitenkin sortuivat islamistien hankkimiseen maahansa "työvoimapulan korjaajaksi" ja kauaa ei kestänytkään kun maa ajautui täyteen kaaokseen. Etenkin tietysti 80-luvulla meno ja meininki oli todella reipasta ja maa kriisissä kun jihad raivosi kylillä ja kaupungeissa. Sittemmin aavistuksen saivat tilannetta rauhoitettua, mutta kaikki oli jo tuhoutunut - ja jihad on edelleen läsnä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väkivalta Koraanissa

      Islaminuskossa vakiintunut ja klassinen tulkinta on, että Koraani velvoittaa muslimeita pyhään sotaan eli jihadiin.
      Sen aiheeksi riittää pelkkä vääräuskoisten olemassaolo, sillä sodan tavoitteena on levittää islamin valta koko maailmaan.
      Sotaa tulee käydä kalifin johdolla, jos islamilaisessa maailmassa sellainen on.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Väkivalta_Koraanissa

      ----------------------------

      Libanon on varoittava esimerkki, kuin myös Ruotsi.
      Ehkä suomalaiset joskus heräävät todellisuuteen?
      Onko silloin liian myöhäistä?

      Poista
    2. Yle tänään

      Väkivalta kiihtyy Israelin ja Hizbollahin välillä: äärijärjestö ampunut satoja raketteja – Israel iski rajusti Libanoniin

      https://yle.fi/a/74-20107089

      Artikkelista poimittua

      Hizbollah – armeija ja puolue

      Hizbollah kerää kannatuksensa Libanonin shiiamuslimien parissa.
      Hizbollahilla on vahva aseellinen siipi, joka on suurimmaksi osaksi Iranin aseistama. Se on myös edustettuna Libanonin parlamentissa.
      Yhdysvallat on määritellyt Hizbollahin terroristijärjestöksi. Euroopan unioni määrittää vain Hizbollahin sotilaallisen siiven terroristijärjestöksi.
      -----------------------

      Eivät tainneet libanonilaiset aikoinaan tajuta, että jonain päivänä ovat Iranin vasallivaltio.

      Poista
    3. Ano1 ja 2, näinhän se tosiaan valitetavasti menee. Ja nykyeuroopan menolla vasalleja tulee tulevaisuudessa enemmänkin... Ruotsi ja Saksa ehkä ne pontentiaalisimmat ensimmäiset?

      Poista
  2. Englannin pääministeri on halunnut luoda kuvaa äärioikeiston luomista mellakoista ja suomalainen media on tarttunut tähän halukkaasti. On ollut pitkään tapana nähdä maahanmuuttokriittisyys impivaaralaisten nationalistien tai siitäkin vieläkin oikeammalle olevien aktiviteettina, jota tänä päivänä kutsutaan laita- tai äärioikeistolaisuudeksi, kun ei suoraan kehdata väittää aikaisempien vuosien tapaan termejä fasismi tai natsismi. Mutta mitä ihmiset tänä päivänä oikeasti ajattelevat kaikista näistä tapahtumista ja onko sillä mitään tekemistä ns. äärioikeistolaisuuden tai nationalismin kanssa. Ajattelevatko vaikkapa suomalaiset, että Ruotsin tai muidenkin Euroopan maiden ongelmat johtuvat segregaatiosta tai kuten meille edelleenkin halutaan kertoa eurooppalaisten rasismista ja ennakkoluuloista. Saksassa kuulema tehdyn gallupin perusteella kansalaisten huoli maahanmuuton ongelmista on ylittänyt huolen ilmastonmuutoksesta. Englannista on kuulunut äänensävyjä, että maan mellakoiden taustalla on nuorten englantilaisten työläismiesten turhautuminen siihen, että he eivät ole maassaan mitään ja maassa on kahdenlaiset mittatikut sen suhteen, miten valtio, kunnat tai oikeuslaitos kohtelee englantilaisia verrattuna maahantulijoihin. Onko kaikki vain äärioikeiston kuhinaa ja mitä oikeasti liikkuu tänä päivänä eurooppalaisten mielissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on erittäin mielenkiintoinen kysymys, eikä ainakaan minulla ole siihen vastausta.

      Poista
    2. No eikö se jo ole selvää?
      Tästä on kyse.

      https://odysee.com/@redicetv:1/diversity-is-a-weapon-against-white-people:2

      Liittyy yk:n agenda21:seen, jossa tuhotaan talous, yksityisomistus, rajoitetaan ihmisten liikkuminen pienelle alalle.
      "Et omista mitään, ja olet niin saatanan onnellinen"

      Poista
  3. Alkaa olla viimeiset hetket korjata suuntaa Euroopassa. Suomessa ei olla aivan vielä samassa tilanteessa kuin Ruotsissa, joka on ollut täysin rajattoman maahanmuuton maa, ja nyt täysin hallitsemattomassa tilanteessa rikollisuuden kanssa. Kuvaavaa on, että Norja ja Tanska alkavat sulkea Ruotsin rajoja, etteivä alaikäiset palkkamurhaajat Ruotsista pääse maahan.
    Suurin virhe maahanmuutossa on ollut sallia islaminuskoisten tulo Eurooppaan. Heidän kanssaan eivät selviä edes rikkaat islamilaiset arabimaat, jotka eivät ota heitä turvapaikanhakijoiksi. Islam on ihmiskunnan syöpä ja rikos ihmiskuntaa vastaan.
    Toivottavasti nykyinen hallitus poistaa kaikki vetovoimatekijät, jotka vetävät islamilaista haittamaahanmuuttoa tänne, muuten ollaan kusessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitavat vielä voimaantua länsimaiden tämänhekisestä henkisestä ja kulttuurisesta tilasta...

      Poista
    2. Islam pitäisi yksiselitteisesti kieltää, koska se on lähinnä totalitäärinen sortojärjestelmä.

      Turvapaikkojen myöntämisesti pitäisi luopua. Homma toimi aikoinaan, kun vuosittain myönnettiin yhdelle tai kahdelle kommunistien vainoamalle toisinajattelijalle turvapaikka. Nykyään turvapaikkojen liukuhihnamyöntäminen on johtanut siihen, että missään paskamaassa ei tapahdu kehitystä. Jos yritteliäät tai laiskat eivät pääsisi niistä maista pois, he joutuisivat keksimään ratkaisuja paskamaidensa ongelmiin.

      Poista
    3. Eihän Suomi niitä myöntänyt kommunistien vainoamille. Mehän palautettiin kaikki loikkarit Neuvostoliittoon aivan laitanaan. Muutamia "oikeistohallituksen" vainoamia chileläisiä tuli ja aikanaan sitten lähti takaisin. Eki ja Tarja olivat etunenässä palauttamassa venäläiset toisinajattelijat Neuvostoliittoon, ei puhettakaan siitä mitä heille palautuksen jälkeen tapahtuu. Ja samat sopimukset oli silloinkin voimassa kuin mihin tänä päivänäkin vedotaan. Täyttä kaksoisajattelua tämä nykyinen "ihmisoikeuksiin ja sopimuksiin" vetoaminen.

      Poista
  4. Vaikeaa lienee erityisesti se, että kulttuurillisista ristiriidoista ei saa selkeää otetta. Niistä ei - varovaisuussyistä - ole lupa puhua, suoraan, niiden seurauksista ja tekojen motiiveista.
    Eilen otin kirjahyllystä Lauri Viitaa: Hiljaa totesin itsekseni, tällaista ei Lähi-Idästä tai Afrikasta tule.
    Mutta toisaalta. Se sivistyksellisyys?
    putinin Venäjä? Dostojevskit ole lukenut kahdesti, muiden muassa.
    Mutta se sivistys kontra vallankäyttö???
    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008406655.html
    Näistä ei saa otetta....Olihan myös hitlerin Saksa maailman edistyksellisin maa teknisesti, kuin myös kulttuurillisesti.

    VastaaPoista
  5. Tuo kansainvaellus tänne Eurooppaan on ihan pelkkää etologiaa, ei tuon asian ymmärtämiseen mitään hienoja ihmistieteitä tarvita.

    Ihminen, kuten kaikki muutkin eläinlajit pyrkivät hyödyntämään käytössä olevat resurssit maksimaalisesti niin kauan kunnes resurssien loppuminen romahduttaa populaation alas. Joten tottakai tänne Eurooppaan lappaa porukkaa niin kauan kun resursseista muun muassa sosiaaliturvaa on täällä tarjolla kaikille tulokkaille.



    Niin kauan kun ihmislaji ei kykene määrätietoisesti PÄÄTTÄMÄÄN populaationsa suuruudesta, on ihan turha puhua mistään luomakunnan herrasta ihmislajin kohdalla.

    Idioottimainen kuvitelma siitä että talouskasvu voisi jatkua loputtomiin, ei ole mitään taloustiedettä tai ajattelua, vaan se on vain pelkkää hienoilla sanoilla kuvattua maksimaalista käytössä olevien RESURSSIEN hyödyntämistä. Typerinä pidetyt eläimet tosin osaavat tehdä ihan saman ilman mitään hienoja taloustieteen teorioitakin!

    VastaaPoista
  6. Eliitin masinoima väestönvaihto on menossa, vaikka eliitin omistamat mediat sen kieltävät. Ylhäältä ne käskyt tulevat suosia ei valkoisia mainoksista lähtien. Vai kuvitteleeko joku, että esimerkiksi OP:n asiakasytimen muodostavat tummat, jotka ilmeisesti mussuttavat myös suurimman osan Fazerin herkuista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äsyttää kyllä katsella, kun supisuomalainen firma myy suomalaisten tekemiä tuotteita suomalaisille, ja mainoksessa vilisee melkeinpä pelkästään mustia ja aasialaisia mannekiineja, että mitä helvettiä mainostajat ajattelevat, vai ajattelevatko he mitään. Onko joka lafkassa idiootteja johtajina, joiden johdolla on käyty läpi jotain konsulttien kauppaamia muodinmukaisia woke- ja dei- koulutuksia, vai onko Suomi jo täysin afrikkalaisten miehittämä.
      Huvittavinta asiassa on se, että jotakuinkin kaikki "asemiin" päässeet maahanmuuttajat ovat osoittautuneet lähinnä mätämuniksi tai alisuoriutujiksi tyyliin Husu, Al-Taee, lelusalakuljettaja, Musta barbaari, Fatima, Nasima, jne.

      Poista
  7. Eurooppalaiset ovat olleet hyökkäyksen kohteena jo vuosia. Muslimien toimesta. Ne käyvät ns hiljaista sotaansa. Hyödylliset idiootit seuraavat vierestä. Kun ne ihmisoikeudet jne.

    VastaaPoista
  8. Kyllä se jurppii, kun mainoksissa hilluu tummapintaista väkeä. Jopa valkoihoisella pariskunnalla mulatti lapsi, mikä ei ole mahdollista ellei rouva ole käynyt vieraissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kenties aviomies on sokea eli lisää uhripisteitä.

      Poista
  9. Äärivasemmistolainen Turun Sanomat kertoi sekin veitsi-iskusta, kun se oli jo kaikkien tiedossa. Lehti ei maininnut mitään tekijän taustasta, mutta kertoi, että terroristinen motiivi voi olla mahdollinen.

    Tuon aviisin arvoista kertoo se, että veitsi-iskujuttu sivulla 9 on hiukan pienempi kuin sivulla 4 oleva juttu siitä, että Paimion kaupungin salkoon oli saatu vahingossa lupa vetää Pride- lippu, josta tietenkin pitää näyttää kuva, jos joku on unohtanut, miltä lippu näyttää. Lehden loppupuolella on lepopäivän kunniaksi koko sivun juttu siitä, että Dei-koulutukset ovat yrityksissä peruskauraa.

    Woken saastaisuutta korostaa sekin, että ideologia käyttää uskonnollisia symboleita. Sateenkaari on Raamatun mukaan merkki Jumalan lupauksesta siitä, ettei se enää tuhoa ihmiskuntaa ennen maailmanloppua samalla voimalla kuin vedenpaisumuksessa. Tosin sateenkaarisairautta juhlistavassa lipussa on värejä 6, ei seitsemän, joka on pyhä luku. DEI- koulutukset eivät ole nimestään huolimatta jumaluusopin kursseja, vaan nimellä näytetään keskisormea konservatiivikristityille. Saatanallista menoa siis.

    VastaaPoista
  10. Tämä on sitä mitä islam-uskoiset tavoittelevat.
    Haluatko tätä Suomeen?
    Jos et halua, äänestä vaaleissa oikein!

    Yle tänään

    Taliban kiristi siveyslakeja – kielsi naisten kasvot ja äänet julkisista paikoista Afganistanissa

    Uudet lait ovat osa 114-sivuista pakettia, joka koskee arkielämän ulottuvuuksia julkisesta liikenteestä ja musiikista parranajeluun ja juhliin.

    https://yle.fi/a/74-20107068

    Artikkelista poimittua

    Lakien mukaan naisten on peitettävä vartalonsa ja kasvonsa julkisissa paikoissa houkutusten välttämiseksi. Vaatetus ei saa olla tiukkaa, ohutta tai lyhyttä.

    Naisten on peitettävä itsensä kaikkien miespuolisten tuntemattomien henkilöiden sekä kaikkien ei-muslimeiden edessä turmeltumisen välttämiseksi.
    Koska naisen ääni on lain mukaan yksityinen, naisia ei saa kuulua laulamassa, lausumassa tai lukemassa ääneen julkisuudessa.

    Naiset eivät saa katsoa miehiä, jotka eivät ole heille sukua perheen tai avioliiton kautta. Sama koskee miehiä.

    Lakipaketti myös kieltää muun muassa musiikin soittamisen, yksin matkustavien naisten kuljettamisen sekä ei-sukua olevien miesten ja naisten oleskelun samassa tilassa.
    Liikenteessä matkustavien ja ajavien on myös rukoiltava määrättyinä rukousaikoina.

    Nyt myös elävien olentojen kuvien julkaiseminen on kiellettyä, mikä uhkaa entisestään Afganistanin median toimintaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapsiprostituution itäinen muoto:

      Bacha bāzī (pers. ‏بچه بازی‎) on Afganistanissa käytetty slangisana, jolla viitataan erinäisiin lasten seksuaalisen hyväksikäytön ja pederastian muotoihin.
      Termi pohjautuu persian kielen sanoihin bacha (lapsi) ja bazi (peli, leikki). Bacha bazin harjoittajaa kutsutaan nimellä bacha baz, joka tarkoittaa persian kielessä pedofiiliä.
      Toimintaan saattaa liittyä jossain määrin lapsiporno, seksiorjuus ja lapsiprostituutio, jossa esimurrosikäisiä ja teini-ikäisiä poikia myydään varakkaille tai korkeassa asemassa oleville miehille viihdyttäjiksi ja seksikumppaneiksi.
      Bacha bazi on vanha perinne, ja nykyään sitä esiintyy monilla seuduilla Afganistanissa.[1]
      Pakottaminen on yleistä hyväksikäytön yhteydessä. Turvallisuusviranomaisten mukaan he eivät voi estää hyväksikäyttöä, koska sitä tekevät johtavissa asemissa olevat aseistetut sotapäälliköt, kuten esimerkiksi Pohjoisen liiton komentajat.[2]
      ...
      ...
      ”Tanssivien poikien” käyttö on nykyään kielletty Afganistanin siviililainsäädännöllä sekä šaria-lailla, mutta lakia ei juuri sovelleta korkea-arvoisiin miehiin, ja poliisin on todettu itse toisinaan osallistuvan tämäntyyppisiin rikoksiin.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Bacha_bazi

      Poista
    2. Niin sanotut turvapaikanhakijat ovat pääosin islam-uskoisia maailmanvalloittajia, jotka "uskontonsa" opettamana valloittavat maailmaa.
      He tulevat Lähi-idästä ja Afrikasta, joita Välimeren taksiliikenne suoltaa yli meren ja osa maksaa salakuljettajille matkan päästäkseen ilmaisen elatuksen pariin.
      Euroopan hyödylliset idiootit ottavat heidät riemumielin vastaan ja tietämättömät veronmaksajat maksavat kiltisti veronsa, jotta tulijoilla on tarjolla asuntoja, elatusta jne.

      Katsoin äsken viimeisen osan Yle Areenan Tuntematon sotilas-sarjasta. Se loppuu teksteihin
      "Kaikista toiseen maailmansotaan osallistuneista manner-Euroopan maista Suomi on ainoa, jota vihollinen ei koskaan miehittänyt."

      https://areena.yle.fi/1-4425686

      Tämä vaati erittäin suuret uhraukset sekä miehiltä että naisilta (silloin ei vielä ollut kolmatta sukupuolta).
      Sodan jälkeiset rauhanehdot ja alueiden luovutukset olivat kova isku Suomelle.
      Siitä huolimatta sotakorvaukset maksettiin ja maata kehitettiin siihen hienoon hyvinvointivaltioon, josta olemme olleet niin ylpeitä.

      Ja nyt sekä Eurooppa että Suomi siinä mukana annetaan tarjottimella kehitysmaalaisille barbaareille, jotka suurella syntyvyydella viimeistelevät valtauksensa.

      Mihin on kadonnut eurooppalainen itsesuojeluvaisto ja järki kun näemme mitä silmiemme edessä tapahtuu mutta annamme sen tapahtua.
      Vai annammeko tapahtua?

      Poista
    3. Eliitin aivopesuohjelmilla on pelottavan vahva vaikutus vaalikarjaan.

      Poista
    4. Näin eurooppalaisittain nuo pillunvalvomis-lait kuulostavat tietenkin järkyttäviltä. Aivan samoin afganistanilaiset, mikäli osaavat lukea tai selata nettiä ovat järkyttyneitä siitä millaista täällä lännessä on, kun mitään sääntöjä ei ole. Todellinen tragedia ja ongelmat syntyvät sitten kun tuollaisessa kulttuurissa eläneet tulevat tänne notkumaan.

      Media tekee mielellään myös kauhistelujuttuja, siitä miten naisia alistetaan talibanin alla ja kuinka elämä on siellä sietämätöntä, mutta juttujen taka-ajatus on se, että kaikki "kärsijät" pitäisi saada lennätettyä sieltä turvaan Eurooppaan, mieluiten tietenkin Suomeen. Naisten sijaan tulee kuitenkin seksuaalirikollisuuteen taipuvaisia hazara-miehiä, usein iranista joihin suhtaudutaan siellä samoin kuin mustalaisiin täällä.

      Lisäksi media unohtaa, että naiset usein itse haluavat elää säkitettyinä ja valvovat toisiaan, koska koraanissa lukee että siten pääsee paratiisiin. Eivät he ole mitään alistettuja feminismin esitaistelijoita, jotka ovat sodassa miehiään vastaan vaan muslimeita.

      Poista
  11. Eurooppalainen "maahanmuuttoajattelu" ja "turvapaikkapolitiikka" ovat itseensä käpertynyttä traumaterapiaa, joka sai sementoivan ominaisuutensa kun natsien harjoittama joukkotuhonta toisen maailmansodan jälkeen paljastui.

    Siitä traumasta ei selvitty koskaan, vaan se jäi käsittelemättä, ja nyt, käsittelemättömänä, se muhii edelleen eurooppalaisen ihmisen yhä kaoottisemmaksi muuttuvassa alitajunnassa, johon se on painettu ja jossa sitä suojelemaan on kehittynyt vain yhä paksumpi muuri älyllisiä ja moraalisia väistöliikkeitä.

    Esimerkiksi YK on vain massiivisen traumaterapian kaikkein institutionalisoitunein muoto. Se toimii poliittisen vallan kattotasolla sulkien silmänsä siltä tosiasialta, että kipeät kysymykset eivät suinkaan synny -- eikä niitä oikeasti pystytä ratkaisemaan -- hallinnollisella kattotasolla, vaan ihan toisessa ihmisyyden ääripäässä -- joukkojen alitajunnassa, jossa symbioottiset tunnustukselliset opit vaikuttavat ja ideologioiden uskonsodat itävät.

    Siitä miten vähän natsien aiheuttamasta traumasta on saatu käsiteltyä antaa karmaisevan jokapäiväisen esimerkin se, että meilläkin näytetään ilta illan jälkeen televisioissamme filmejä natsien hirmuteoista. Se on olemuksellisesti nimenomaan etäisyyden ottoa ja vieraannuttamista -- se toimii ihan päinvastoin kuin sen pitäisi -- se luo ja antaa varmuutta nienomaan siitä, ettei "paha" ole meissä itsessämme, vaan tuolla kaukana, pahoissa ihmisissä, historiassa...

    Ja sitten esimerkiksi kulttuurinen rikollisuus, sopeutumattomuus ja kulttuuriset hylkimisreaktiot ovat meille jotain jonka tajunnallista laatua emme ole koskaan nostaneet alitajunnasta tietoiseen käsittelyyn. Olemme korvanneet syvyyspsykologian ja sosiologian opettamalla kouluissa ja akatemioissa lapsillemme, että "maailman kaikki ihmiset ovat pohjimmiltaan samanlaisia".

    Ja se on juuri se varma tie sensuuriin, totalitarismiin, käsittelemättömien torjuntareaktioiden ja vihantuntojen kasvuun alitajunnassa -- ja niinpä sitä tietä kulkemalla historia tulee muodossa tai toisessa toistamaan itseään. Edessä on vanhojen eurooppalaisten kielellis-kulttuuristen kansallisvaltioiden sisäinen romahtaminen, kaaos, ja se mikä kaaoksesta aina seuraa, totalitarismi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taannoin päädyin juttelemaan erään vanhan tutun tai "tutun" kanssa ja keskustelu meni ihmistieteiden ja politiikan puolelle. Kokemus oli hämmentävä ja pelottavakin; Sain kuulla hesarin ja muiden vastaavien höpölehtien liturgiaa kaikkien ihmisten samanlaisuudesta ja siitä "ettei rotuja ole olemassa", epäironisesti toistettuna jonkun suusta. Tämä henkilö ei ole tyhmä, vaan erittäin hyväpalkkaisessa työssä yksityisellä puolella, jossa ei olla tekemisissä politiikan kanssa.

      Kysyin mitä syitä hän sitten keksii esim. etelä-afrikan ja haitin tilanteelle ja kansainvaellukselle yhdysvaltojen etelärajalla. vastaukset oli tuttua puppugeneraattoria; "sosioekonominen asema" "köyhyys" jne. Sanoin: aivan, mutta miksi nämä ihmiset eivät samanlaisina ihmisinä ja kansakuntana tee asialle itse jotain, niinkuin suomi sodan jälkeen? Vastaukseksi sain mutinaa ja hiljaisuutta. Oli hämmentävää nähdä käytännössä miten media ja poliittinen nomenklatuura pystyvät istuttamaan "oikein ajattelun" aikuiseen ihmiseen.

      Poista
    2. Sama asia hämmästyttää minuakin. Jopa äärimmäisen terävät tutkijat nielevät poliittisesti oikeaoppisen huuhaan, vaikka heidän jos joidenkin tulisi osata eritellä ja ymmärtää asioita sekä niiden syy-seuraus-suhteita.

      Poista
    3. Joskus on sellainen vaikutelma, että tutkijoista ja "asiantuntijoista" ei voi olla varma, että ovatko he oikeasti sitä mieltä vai laulavatko vain niiden lauluja joiden leipää syövät. Kukaan ei tietenkään halua vaarantaa uraansa puhumalla kielletyistä tutkimusaiheista.

      Poista
  12. Euroopassa alkaa yhä useamman maan kansalaisilla tulla mitta täyteen ja hyvä niin! Näin ei voi jatkua! Takapajuinen islam ei sovi länsimaiseen yhteiskuntaan ja lisää todisteita ei todellakaan enää kaivata.

    VastaaPoista
  13. Vaihtoehto Saksalle, IS tänään:

    Kommentti: Saksan ääri­oikeisto porskuttaa, kun itäisen Saksan osavaltiot käyvät vaali­uurnille – professori kumoaa monta harhaluuloa AfD:stä

    Vaihtoehto Saksalle -puolueelle odotetaan jopa 30 prosentin ääni­osuutta syyskuun osavaltio­vaaleissa. Hurjaan suosioon on useita selityksiä, kirjoittaa erikoistoimittaja Jouko Juonala.

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010650531.html

    Artikkelista poimittua

    Thüringeniläiset valitsevat sunnuntaina 1. syyskuuta edustajansa osavaltioparlamenttiin, ja AfD pärjää kannatuskyselyissä loistavasti. Puolue voi saada jopa 30 prosenttia äänistä. Kyselyjen kakkosena on perinteinen valtapuolue kristillisdemokraatit (CDU) 21 prosentin kannatuksella.
    AfD porskuttaa myös Saksissa, jossa on osavaltiovaalit samana päivänä kuin Thüringenissä. Seuraavana vuorossa on Brandenburg 22. syyskuuta.
    AfD:n kannatus on Saksissa 30 prosenttia ja Brandenburgissa 24 prosenttia. Ne ovat kovia lukemia.
    ...
    ...
    AfD on protestipuolue, mutta sen kannattajat eivät Pollackin mukaan kannata autoritaariseen järjestelmään siirtymistä eivätkä ole sodassa liittotasavallan demokraattista järjestelmää vastaan.
    ”Valtaenemmistö itäsaksalaisista tukee demokraattista hallitusmuotoa. Enemmistö ei ole yhtä suuri kuin lännessä, mutta melkein. Noin 80 prosenttia itäsaksalaisista pitää demokratiaa parhaana valtiomuotona. Lännessä heitä on kymmenen prosenttia enemmän”, Pollack kirjoittaa.

    Suhtautuminen hallitusmuotoon ei Pollackin mukaan korreloi juuri lainkaan siihen, valitseeko äänestäjä AfD:n vai ei. Korrelaatiota on tutkimuksissa sen sijaan löydetty siihen, kuinka tyytyväisiä demokratian toimivuuteen äänestäjät ovat. Idässä siihen ollaan vähemmän tyytyväisiä kuin lännessä.
    Tyytymättömyydestä kumpuavan protestipuolueen viesti siis puhuttelee, vaikka AfD-äänestäjä ei haluaisikaan kumota liittotasavallan poliittista järjestelmää. Pollackin analyysin mukaan entiset DDR-kansalaiset olivat lopen kyllästyneitä omaan autoritaariseen komentovaltioonsa. Sellaista ei haluta enää.
    ...
    ...
    ”Tulimme tutkimuksissa siihen tulokseen, että oikeistopopulismiin suuntautuminen johtuu kolmesta syystä: halusta torjua muukalaiset, koetusta syrjään jäämisen tunteesta ja epäluulosta instituutioita kohtaan”, Pollack kirjoittaa.
    Oikeistopopulististen puolueiden kannattajat kokevat politiikan hyökkäävän heille tuttua elämänmuotoa vastaan.

    ”Heidän oletetaan toivottavan tervetulleeksi maahanmuuton ja siihen liittyvän kasvavan kulttuurisen ja etnisen monimuotoisuuden. Heidän odotetaan tukevan maahanmuuttajia verovaroillaan, hyväksyvän uudet sukupuolen määritelmät ja vaihto­ehtoiset elämäntyylit sekä vaimentavan omaa maata kohtaan tuntevansa ylpeyden.”
    Tästä syntyy tunnetila, jossa päällimmäisenä vellovat protestihenkisyyden ja suuttumuksen, loukkaantumisen ja tyytymättömyyden, nöyryytyksen ja kapinallisuuden kokemukset.

    VastaaPoista
  14. Maahanmuuttajia alkaa olla Euroopassa jo niin paljon, että he uskaltavat näyttää todellisen luontonsa. Ei ole enää pelkoa että tämä massa pystystäisiin koskaan karkottamaan. Tilanne tulee tästä lähtien pahenemaan päivä päivältä. Kiitos maahanmuuton kannattajille ja idioottimaisille naiiveille "ihmisoikeuksien" puolustajille että teitte elämästä helvettiä.

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa, mutta (toivottavasti) syntyvien keskusteluketjujen seurantaa helpottaisi, mikäli käytettäisiin nimimerkkejä tai nimeä. Pyydän myös noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!