lauantai 24. elokuuta 2024

Puukottaja tappoi äärimmäisen monikulttuurisessa kaupungissa kolme ihmistä

Päivän uutiset (Yle, Ilta-Sanomat, Etelä-Suomen Sanomat) kertoivat saksalaisessa Solingenin kaupungissa järjestetyssä "Monimuotoisuuden festivaalissa" tapahtuneesta terroriteosta, jossa puukotettiin hengiltä kolme ihmistä. Lisäksi neljä muuta henkilöä on loukkaantunut.

Terroristi oli mieshenkilö, mutta sen tarkempia tietoja en löytänyt suomalaismedioista. Sosiaalisessa mediasta löytyy kuitenkin väite, jonka mukaan puukottaja olisi ollut "arabimaahanmuuttaja". Nähtäväksi jää, onko tämä väite totta vai ei.

Sosiaalisesta mediasta löytyi myös uskottava väite, jonka mukaan samassa Solingenin kaupungissa afrikkalaistaustainen mies oli yrittänyt sytyttää arabitaustaustaisen omistajan ravintolan tuleen kesäkuun lopulla. Jotain meni kuitenkin pieleen, sillä tuhopolttaja onnistui sytyttämään ainoastaan itsensä palamaan.

Kaupungin väestö on hyvin monimuotoista, koska jo vuonna 2020 sen väestöstä noin 35 prosenttia oli muita kuin etnisesti saksalaisia. Suurimpia väestöryhmiä olivat italialaiset, turkkilaiset ja syyrialaiset, mutta kaupungissa asui ihmisiä peräti 140 eri maasta peräisin olevia ihmisiä. Alle kolmivuotiaista lapsista maahanmuuttajataustaisia oli peräti 56 prosenttia, joten enää ei mene kovin kauaa siihen, kun etniset saksalaiset jäävät kaupungissa vähemmistöön.

Toivoa tietenkin sopii, että puukkottaja jäisi kiinni mahdollisimman pian ja saisi teostaan ansaitun rangaistuksen. Ja että saksalaiset kanavoisivat mahdollisen turhautumisensa uussaksalaisiin demokraattisesti eli äänestämällä tulevissa vaaleissa valtaan sellaisia poliitikkoja, jotka osaavat ratkaista maahan syntyneen maahanmuuttajaongelman. 

Meille suomalaisille tapaus toivottavasti kertoo sen, että monimuotoisuudella on hintansa. Ja siksi sen liiallisella lisäämisellä tulisi myös Suomessa olemaan seurauksensa. 

32 kommenttia:

  1. Arabimaahanmuuttaja, afrikkalaistaustainen...jne
    Kontula, Honkasalo, Andersson, Diarra, Haavisto et. al. loukkaantuisivat sydänjuuriaan myöten ko. alleviivauksesta.
    Toteaisivat väräjävin äänin: rasismia, tai että kyseessä on IHMINEN....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, ja ne jakamattomat ihmisoikeudet joita ei ole eikä jaeta missään kantaväestöön kuuluville!
      Huru-ukko

      Poista
    2. Itseäni häiritsee tämä vasemmistovihreä, tekopyhä paremmuuden tunne, joka on tekopyhyydessään mitä tekopyhintä.
      Kokonaisuudessaan kyse on epärehellisyydestä.

      Poista
    3. Monikuttuurisuus in todellisuudesta totaalisesti irronneen käsiterealismin idea -- todellisuudessa sen kannattajia motivoi yhtäältä narsistinen uhrirooliin samaistuminen -- jonka kääntöpuoli kaikenlainen toiseusefektien ihailu on -- toisaalta taas asiaan olemuksellisesti kuuluvat maagiset tabuvoimat, eli nimenomaan tuo pohjimmiltaan omankädenoikeuteen palautuva "moraalinen ylemmyys", jolla nämä yksilöt nostavat oman, skolastisen käsiterealismin sementoiman hyveellisyytensä poliittisen taistelun aeeksi, jolla kaikki kriittinen maahanmuutto-ajattelu saadaan tuomituksi ja leimatuksi vähä-arvoisten impivaaralaisten ellei suorastaan rasististen rikollisten ominaisuudeksi.

      Jos näkisimme tämän surkean "humanismin" todelliset motiivit -- että siinä on kyse yhdestä käyttökelpoisesta lyömä-aseesta, jolla poliittisia vastustajia ja "tavallisen rahvaan" syviä tuntoja voidaan loukata -- asenteet ja "viralliset" -- näennäiset -- "arvot" kääntyisivät päälaelleen, ja luulen, etteivät alastomat kulttuurikeisarit tai -keisarinnat itsekään kestäisi nähdä omaa rujoa peilikuvaansa.

      Poista
  2. Onko tuo enää mikään uutinen että jossakin Euroopan unionin maan suurkaupungissa puukotetaan tai ammutaan ihmisiä. Tuo alkaa olla jo vähän liian arkipäiväistä Euroopan kaupungeissa, mutta nehän ovatkin melkein kaikki nykyään erittäin vastenmielisiä kulttuurien kaatopaikkoja.

    VastaaPoista
  3. Sitä saa, mitä tilaa kuten eilen todettiin.

    VastaaPoista
  4. Maahanmuuttajaongelman ratkaisu ei ole aivan helppoa, kun ainoa toimiva ratkaisu olisi haitallisten maahanmuuttajien kotiuttaminen takaisin lähtömaahansa. Sehän ei kuitenkaan onnistu kuin poikkeustapauksissa.
    Pidemmällä tähtäyksellä toimivaa on kaikkien houkutustekijöiden poistaminen eli lainsäädännön muuttaminen, johon perussuomalaiset ministerit ovat ryhtyneetkin. Sikäli on todella huono ratkaisu se, että Rantaselle ei nimetty täysipäiväistä sijaista, vaan sisäministerin tehtävät lisättiin Ranteen vastuulle. Juuri sisäministerin toimialaan kuuluu niin paljon maahanmuuttoon liittyviä asioita, että se vaatisi täysipainoista paneutumista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä Lulu tuon klaaraa..en epäile

      Poista
    2. Aikoinaan perussuomalaisten. sittemmin sinisten Jari Lindström hoiti sekä työministerin, että oikeusministerin tehtäviä. Ja huonosti hoitikin, loput kaksi vuotta olivat sitten sitä pelkkää hillotolppaa, kuten seteliselkärankaisella Timo Soinillakin.

      Poista
    3. Eihän Soini voi tehdä mitään pahaa, kun hän on oikein julkiuskovainen, vieläpä katolinen, ja kävi Ameriikoissa asti rukousaamiaisellakin.
      Eipä vaineskaan ! Soinihan se vasta onkin oikein pystyyn nostettu mulkku, joka ei kestänytkään sitä, että puolueväki valitsi Halla-ahon johtoon. Pelko oman ministeripaikan menetyksestä sai aikaan historiallisen häpeällisen Halla-ahoon kohdistuneen selkäänpuukotuksen ja puolueen hajottamisnäytelmän. Mutta kansapa antoikin samalla mitalla Soinin Sinisille, joka hävisi kuin tuhka tuuleen.

      Poista
  5. Kolme ihmistä tapettiin ”Monimuotoisuuden festivaalissa”. Irvokasta! Ketä se haittaa, että uskon tekijän olleen ”arabimaahanmuuttaja” kuten joku oli todennut.

    VastaaPoista
  6. Monikulttuurisuutta olisi, jos vaihteeksi joku valkolainen kävisi puukottelemassa matuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusseelannissa valkolainen ammuskeli mamuja (kostaakseen islamin terrorin uhrien puolesta), mutta valtio ei tuominnut veriteoista riehaantuneita mamulaumoja äärioikeistolaisiksi, päinvastoin naispääministeri pukeutui huiviin. Englannin lasten puukotuskeissin tiedämme (lapsena tölössäkin esiintynyt mamu tappoi kolme lasta, vammautti montaa), valtio siellä hyökkäsi teosta raivostuneen kansan kimppuun "tekosyynään äärioikeiston uhka". Voi Luoja. Ylemmekin löysi suomalaisen naziprovokaattorin, jota kurmuuttaa. Voi Luoja. Jotain sairasta meneillään

      Poista
    2. Niin totta.
      Ja kun Turussa terroristi murhasi monta ja haavoitti useaa, niin turkulaiset reagoivat siihen marssimalla rasismia ja natseja vastaan.. eivät suinkaan terrorismia vastaan.

      Poista
    3. Rebekka Härkönen, joka toimittelee (leuka kireänä; viittaus erikoiseen puhetapaan) MTV:n rikosuutisissa nykyisin, kirjoitti silloin Turun tapauksesta, että syynä oli rakkauden puute, tai jotain sen suuntaista, mutta vaikutelma oli, että syy oli suomalaisissa.

      Poista
    4. Raivostuneita englantilaisia mielenosoittajia vastaan hyökättiin ankarasti, koska siellä laskettiin sen varaan että sillä menettelyllä mielenosoittajat tai vääriä ajatuksia omaavat saataisiin peloteltua ruotuun, eikä sama toistuisi uudestaan.

      Median rooli tietenkin on julistaa mielenosoittajat nazeiksi ja äärioikeistolaisiksi, koska ei kai nyt kukaan kunnon kansalainen sellaisiin porukoihin halua samaistua?

      Anarkotyrannian selvä piirre on, että eri ryhmille on eri säännöt. Maahantunkeutujien mellakoinnilla ei ole väliä, tai se on jopa toivottavaa koska se demoralisoi eurooppalaisia toimimasta eliittiä ja vallanpitäjiä vastaan, jotka pelkäävät juuri tuollaista "heräämistä", että veroja maksava ja jotain oikeasti tuottava kansanosa saa jossain vaiheessa tarpeekseen.

      Mielenosoituksilla ei tietenkään ole vaikutusta politiikkaan, mutta tähän mennessä vallanpitäjien ei ole tarvinnut välittää tai kuunnella eurooppalaisten huolia ja pelkoja väestönvaihtoon liittyen. Jos samanlaiset mellakat leimahtaisivat jokaisen puukotusmurhan jälkeen, vallanpitäjät joutuisivat ottamaan huomioon eurooppalaisten mielipiteen samalla tavalla kuin yleensä ollaan kusi sukassa islamin arvostelun suhteen.

      Poista
  7. Kai tuo kuuluu niihin mukaviin pelihetkiin...

    VastaaPoista
  8. No, onpahan tekotapa ainakin kaupungin historialliseen taustaan istuva (vaikka kaikkiallahan ne puukkoja käyttävät) - Solingen on jo keskiajalta asti ollut keskeinen miekkojen, puukkojen ja myöhemmin keittiöveisten valmistusalue, monen muun maan vastaavilla teollisuudenaloilla on takana solingenilainen emigrantti. Kaupungin vaakunassakin on kaksi miekkaa
    ankkurin kanssa ristissä.

    Ikävää vain, että kaupungin itsensä saadessa maahanmuuttoa osakseen tulos on lähinnä tätä.

    VastaaPoista
  9. Äärivasemmistolainen Turun Sanomat teki näyttävän uutisen oikeasta ongelmasta: pari persua oli viestittelyssään sortunut ajatusrikokseen puhumalla väestönvaihtoteoriasta.

    VastaaPoista
  10. Joitakin vuosia sitten Södertäljessä mamu- kauppiaat kilpailivat markkinoista ja muutamassa viikossa poltettiin kuusi kauppaa (Yle).
    Olisivat käyttäneet samaa ideaa kuin Tuppurainen siinä EU- elvytyspaketissa: "Annetaan asiakkaille rahaa, niin ne tulevat ostamaan meidän kaupasta!". Läi- itäläiset eivät hoksanneet niin loistavaa ideaa, mutta onneksi meillä on Tytti Tuppurainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On järjenvastaista, että Tytti on edelleen eduskunnassa sen jälkeen, mitä kaikkea hän ministerinä touhusi ja sanoi. Siinä paloi muutama miljardi suomalaista rahaa.
      Selityksenä on se että äänestäjistä osa on tyhmiä kuin vasemman jalan saapas, ja osa ei seuraa ollenkaan, mitä nämä tytit oikeasti puuhaavat.

      Poista
    2. Epämiellyttävä totuus on, että moni suomalainen äänestäjä HALUAA juuri sellaista politiikkaa, jota Rysselin Tiltu-Tytti on tehnyt ja tekee vastakin.
      Siksi ne sitä äänestävät.

      Poista
  11. Ihminen on lajina selviytynyt miljoonia vuosia siksi, että on yhteisöolento -- emme ole elossa siksi että yksilöt taistelevat keskenään ja vahvimmat ovat jääneet voittajina jatkamaan sukua, vaan siksi, että yhteisöolentoina meitä on aina ollut jokaista hanketta toteuttamassa useampi kuin yksi, ja niin kaikki eri yksilöissä ilmenevät kyvyt ovat tulleet käyttöön.

    Koska yhteisöllisyys -- sosiaalinen sidos -- on meissä ollut henkiin jäämisen ja selviytymisen perustekijä, niin sanotut "kulttuurit" ovat evolutiivisen valikoinnin tulosta ja niin ollen ne ovat myös kovimnpia kognitiivisia tosiasioita mitä nahkamme alla kannamme. Ja näin on siitä huolimatta, että viimeisten muutaman sadan vuoden aikana eurooppalaisen uuden ajan individualismi on tehnyt meistä sokeita näkemään oman lajimme perustavimmanlaatuiset tosiasiat.

    On olemassa yhteisövoimia, yhteisöominaisuuksia ja yhteisöilmiöitä, jotka eivät ole palautettavissa yksilöiden ominaisuuksiin ja pyrkimyksiin.

    Silti nämä sosiologian perusasiat ovat meille edelleen hepreaa tai arabiaa -- emme edelleenkään ymmärrä, ettei esimerkiksi sosiaalisesti sitovissa yhteisöissä vallitsevaa normmoralia voida saattaa yhteen yksilöllistä eriytymistä edellyttämien, roolien periaatteelliseen vaihdettavuuteen perustuvien omantunnoneettisten yhteisöjen kanssa. Yhteisömoraalit ovat kokonaan eri laatua -- ne ovat täydellisen yhteismitattomia, ja liian erilaatuisten kulttuurien keskinäisen yhteiselon sijaan syntyy vain kulttuurisia hylkimisreaktioita.

    Jos sokean individualismimme silmät joskus aukeaisivat näkemään millaista yhteisöjen ja yhteiskuntien tuhoa "monikulttuurisuus" tarkoittaa, huutaisimme nyt suoraa huutoa: "Ei, ei, ei!!" Vaatisimme rajat kiinni, ja opettelisimme pitämään tiettyä etäisyyttä kulttuurien välillä.

    Nyt Eurooppa tekee "outoa itsemurhaa". Mitä enemmän eurooppalaiset sietävät ja suvaitsevat, sitä vahvempia projektiivisia viholliskuvia sosiaaliseen sitovuuteen perustuvien kulttuurien on keskuudessaan länsimaalaisuutta vastaan kehitettävä säilyttääkseen oman kulttuurisen eheytensä.

    Esimerkiksi se, että paradoksaalisesti nimenomaan sovintoa manifestoivissa yhteyksissä tapahtuu väkivallantekoja, on vain oppikirjaesimerkki siitä miten liian erilaiset kulttuurit reagoivat toisiinsa. Sama sosiologinen yheisöilmiä tapahtuu "maahanmuuttajien" toisten sukupolvien väkivaltaistumisessa ja sekoittuneiden nuorisojengien räjähtävässä väkivaltaistumisessa.

    VastaaPoista
  12. Kiinnitti tuossa eilen huomiota tuo Iltalehden juttu, kuinka LAPPILAISMIES oli käyttänyt omia lapsiaan seksuaalisesti hyväksi. Asia on totta kai paha, mutta kun joku rotumuukalainen tekee Suomessa esim. alaikäiseen kohdistuvan raiskauksen tai vielä raskaimman rikoksen, niin ei koskaan mainita, että sen teki somalialais-, irakilais-, afganistanilais-, afrikkalais-, syyrialais,- jne mies. Kuitenkin Suomalaisista voidaan mainita tämä kevyempi etnisyys ihan huoletta, tietenkin sillä poikkeuksella, että kysymyksessä olisikin vaikka toisen polven maahanmuuttaja, jolloin se etnisyys on pelkkä suomalaismies. Toisaalta, kun suomalaismies on mainittu syyllisenä, voi hyvällä omalla tunnolla lukea rivien välistä minkälainen mies on kysymyksessä.

    VastaaPoista
  13. Nyt tarvitsee hyödyntää K-marketin kuningasideaa vähän vain laajentaen: julistetaan Eurooppa terrorismivapaaksi maanosaksi.

    VastaaPoista
  14. Solingenin poliisikin kertoo nyt tekijästä, aiemman saksalaisen median "arabin näköisen" lisäksi, että:

    -miespuolinen, 20-30-vuotias
    -pituus 1,70-1,75 metriä
    -etelänmaalaisen näköinen
    -urheilullinen olemus
    -tuuhea lyhyt täysparta
    -musta asu, pipo

    VastaaPoista
  15. Professorille tiedoksi siis että se lähde tuolle "arabin näköiselle" ei ollut sosiaalinen media, vaan ihan perinteinen saksalainen media. Meidän perinteinen media sitten suodatti tuon tiedon pois omasta uutisoinnistaan. Eli saksalaisissa toimittajissa on rasisteja ja suomalaiset toimittajat ovat oikeamielisiä?

    VastaaPoista
  16. MTv uutiset tänään

    Synagogan ulkopuolella räjähdys Ranskassa – poliisi haavoittunut

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/synagogan-ulkopuolella-rajahdys-ranskassa-poliisi-haavoittunut/8995386

    Artikkelista poimittua

    Viranomaisten mukaan synagogan ulkopuolella olleet kaksi autoa sytytettiin tuleen, mikä aiheutti räjähdyksen. Poliisin mukaan toiseen autoista oli piilotettu bensakanisteri.
    ...
    ...
    Sisäministeri Gerald Darmaninin mukaan antisemitistiset iskut ovat lähes kolminkertaistuneet tämän vuoden alkupuolella viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna.
    -------------------------------

    Kuinkahan paljon Euroopassa oikein tapahtuu erilaisia terroritekoja?
    Ja ovatko ne "espoolaismiesten" tai vastaavien tekemiä?

    VastaaPoista
  17. Mikään hirmuteko ei saa nykyvassarin päätä kääntymään minkäänlaiseen itsekritiikkiin, koska vasemmistohan on oikeassa ja sillä on hyvyyden resepti sekä monopoli.
    Kun ei Eagles Of Death Metal-konsertin massiivinen verilöylykään herättänyt ranskalaisia niin kaikki toivo voidaan heittää roskakoppaan ja totutella uuteen normaaliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ellei Orban olisi putinisti, niin sanoisin: oikein poika niin sitä pitääkin tehdä, malliksi muiden Euroopan maiden vellihousu- ja petturipoliitikoille:
      "Unkari harkitsee laittomien maahanmuuttajien lähettämistä Brysseliin – kostoksi EU:n sakoista",
      https://www.kansalainen.fi/unkari-harkitsee-laittomien-maahanmuuttajien-lahettamista-brysseliin-kostoksi-eun-sakoista/

      Poista
  18. Puukottaja oli Issa al H. Syyrialainen isis-ukko.
    https://reitschuster.de/post/kein-mut-zur-wahrheit-das-versagen-der-politik-nach-solingen/

    V-VF

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa, mutta (toivottavasti) syntyvien keskusteluketjujen seurantaa helpottaisi, mikäli käytettäisiin nimimerkkejä tai nimeä. Pyydän myös noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!