lauantai 3. elokuuta 2024

Britannia kuohuu!

Juuri nyt kuuluu kummia Iso-Britanniasta, joten sallittakoon päivän toinen postaus (ensimmäinen tässä). 

Kuten olen kirjoittanut englanninkielisessä blogissani, on ruandalaistaustainen nuorukainen puukottanut Pohjois-Englannissa joukon lapsia, minkä seurauksena on maassa nähty paljon mielenosoituksia, joita poliisi on pyrkinyt suitsemaan. 

Tänä iltana tilanne on muuttunut. Nyt näiden valkoisten brittien - äärioikeistolaisiksi leimattujen - massamaahanmuuttovastaisten mielenosoitusten lisäksi on kaduille ilmaantunut aseistettuja muslimiryhmiä, jotka ovat haavoittaneet teräasein useampia valkoihoisia. 

Nähtäväksi jää, miten tilanne etenee. Poliisi näyttäisi olevan varsin voimaton, joten lähteekö maan armeija liikkeelle luodakseen järjestystä. Vai leviävätkö levottomuudet edelleen tuottaen kiihtyvällä tahdilla uusia uhreja.

Nyt jos koskaan kannattaa seurata sosiaalista mediaa. Tilannetta voi seurata ainakin näiltä X:n tileiltä: Europe InvasionTommy Robinson ja RadioGenoa, jotka ovat toimineet lähteenä myös tälle kirjoitukselle.

11 kommenttia:

  1. Niin, se on rasismi etc.
    Ihmettelen kuitenkin miksi: joskaan eivät kaikki neekerit tee rikoksia, mutta se, että maailma muuttuu, näin tuottaa haasteita.
    Toivoisin 70-lukuista Eurooppaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mellakointi on valkoisten natsien mellakoita. Ns professori lukee aika valikoiden uutisia. Sairaita ihmisiä.

      Poista
  2. Ikävä kyllä kiihkomuslimit eivät sopeudu. Niille ei pidä antaa mitään

    VastaaPoista
  3. Kun eräässä banderollissa vaadittiin, että stop invaasiolle, koskien laittomasti tulevia jne, niin heidät on leimattu äärioikeistolaiseksi. Mutta jos muslimit nyt ovat ottaneet kättä pidempää sekä tappavat, pitäisi se olla herätys.

    VastaaPoista
  4. Mites monet tummaihoiset ymm, jotka ovat monenpolven brittejä, eivät muslimeja tams sellasiakaan ..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On mustia, jotka ovat "äärioikeiston" kanssa samassa rintamassa briteissä. Islam närästää monia siellä.

      Poista
  5. Ylen uutiset eivät tietenkään kertoneet mitään näistä muslimiryhmistä, vaan korostettiin sitä äärioikeistolaisten tilaisuutta käyttää tilannetta hyväkseen. Oli oikein naispuolisen poliisipäällikön Ylen haluama kuvaus tilanteesta. Ylehän on puolueeton media, onhan, onhan,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se, jos demarilta kysyy.

      Poista
    2. Yleä ei voi enää ottaa vakavasti, on monesti tuomarina omassa asiassaan.

      Poista
  6. Tässä näkyy miten israelilaisen panttivangin ruumista häpäistään Gazan kaduilla. Jostain syystä Yle ja Hesari eivät huomaa näitä uutisia!

    https://www.jpost.com/breaking-news/article-813098

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aslakki voi tukea sen Israelinsa sinne minne päivä ei paista ..

      Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa, mutta (toivottavasti) syntyvien keskusteluketjujen seurantaa helpottaisi, mikäli käytettäisiin nimimerkkejä tai nimeä. Pyydän myös noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!