tiistai 6. elokuuta 2024

YK irtisanoo terrorismiin syyllistyneitä työntekijöitään

Eilen vahvistui, että Yhdistyneet kansakunnat joutui palestiinalaisten viime vuoden lokakuussa tekemän hyökkäyksen yhteydessä ehkä historiansa kiusallisimpaan tilanteeseen. Näin siksi, että sen alaisen palestiinalaispakolaisten avustusjärjestön UNRWA:n henkilöstön mukanaolo silloin toteutetussa järjettömässä massateurastustapahtumassa - joka aloitti Gazan sodan - varmistui.

YK:n tiedottajan mukaan terrorismiin syyllistyneitä työntekijöitä oli varmuudella yhdeksän. Lisäksi kymmenen henkilön osuutta tutkittiin, mutta näyttö ei riittänyt. 

Asiasta kertoneen uutisen mukaan hyökkäykseen osallistuneet henkilöt irtisanotaan. Toivon mukaan kyseiset terroristit viedään lisäksi myös oikeuteen - mieluiten Israelissa - vaikka jutussa ei tällaisesta mainittukaan. 

Selvää pitäisi olla myös, että YK:n tulisi tarkastella omia toimintaperiaatteitaan. UNRWA:n toimintahan on jo aiemmin johtanut useisiin skandaaleihin.

Näistä kertoo esimerkiksi Wikipedia, jonka mukaan vuoden 2014 Gazan sodan aikana löydettiin raketteja UNRWA:n kouluista, ja ainakin yhdessä tapauksessa ne palautettiin Hamasille.

Vuonna 2019 UNRWA:n johtaja erosi korruption ja huonon hallinnon takia. Se koski sekä vallan väärinkäytöksiä että toisinajattelun tukahduttamista. 

Myös UNRWA:n käyttämissä palestiinalaisissa oppikirjoissa esiintyy antisemitismiä ja kiihottamiseta kansanryhmää vastaan, sillä kesäkuussa 2021 havaittiin, että opetusmateriaaleissa on vihamielisiä asenteita juutalaisia ja juutalaisiin liittyviä ominaisuuksia kohtaan. Tämä viittaa järjestön harjoittamaan juutalaisvastaisten ennakkoluulojen tietoiseen ylläpitämiseen.

Juutalaisvastaisuus ei kuitenkaan rajoitu pelkästään oppikirjoihin, vaan monet UNRWA:n työntekijät ovat olleet yhteydessä terroristijärjestö Hamasiin. Sekä jakaneet sosiaalisessa mediassa väkivaltaista ja antisemitististä sisältöä. 

Suomalaisten veronmaksajien kannalta oleellista on se, että he maksavat järjestölle tukea, jonka suuruus on viisi miljoonaa euroa vuodessa. Ja näin tekevät monet muutkin niin sanotut oikeusvaltiot. 

26 kommenttia:

  1. Koko UNRWA pitäis lakkauttaa, koska syö YK:n arvostusta, jos sitä nyt on vielä jäljellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koko YK:n voisi lakkauttaa älyttömän kalliina ja täysin turhana organisaationa. Aika irvokasta, että tutvallisuusneuvostoa johtaa tällä hetkellä venäjä.
      Koko lafka nurin ja perustetaan uudestaan uusilla säännöillä ja organisaatiolla.

      Poista
  2. YK on valtioiden muodostama järjestö jossa kaikki siihen kuuluvat maat ajavat häikäilemättömästi omia etujaan. Paitsi Suomi!

    Joskus tuntuu nimittäin siltä että Suomi on vain muiden maiden palveluvaltio joka on koko ajan edistämässä YK:ssa muiden valtioiden asioita ja jättää kokonaan omat asiat hoitamatta. Täällä Suomessa kuvitellaan että se YK:n pääsihteerin paikka tulisi sillä että koko ajan myötäillään ja mielistellään muita ja rahaa syydetään kaikkiin mahdollisiin kehitysapukohteisiin. Ei tule!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarja Halonen ajoi väkisin muun muassa miinakellon, koska halusin innokkaasti yk:n pääsihteeriksi, luuli liikoja itsestään. Suomen turvallisuus oli silloin toissijainen asia.

      Poista
    2. Puhdasverinen narsisti halusi rauhantekijän sädekehän päänsä ympärille muiden ihailtavaksi.

      Poista
  3. YK:n ykköstavoite on paperilla rauhan ja turvallisuuden ylläpitäminen. Tosiasiassa jäsenvaltioiden blokkiedut halvaannuttavat toiminnan kuten viimeksi Ukrainan tapauksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. YK ajaa myös Euroopalle vahingollista maahanmuuttopolitiikkaa. Eikö EU riittäisi? Kumpikaan ei arvosta kansallisvaltioita, vaan pyrkii tiukempaan unioniin, yhteiseen verotukseen ja pankkiunioniin. Pieni Suomi on kuin huutavan ääni korvessa.

      Poista
  4. YK ei pysty enää mihinkään, kun sosialisti Guterrez vain ruikuttaa ilmastonmuutoksesta ja pyrkii saamaan mahdollisimman paljon kehitysmaalaisia "pakolaisia" Euroopan elätettäviksi.
    Ukrainassa ei mitään rauhanpyrkimyksiä.

    VastaaPoista
  5. Yle tänään

    Jossain Gazan tunneleissa on ”Khan Younisin teurastaja”, jota koko Israel etsii

    Israelin armeija ja tiedustelupalvelut ovat surmanneet jo ison osan Hamas-terroristijärjestön johdosta. Jossain Gazan kaistalla piileksii kuitenkin yhä Yahya Sinwar.

    https://yle.fi/a/74-20103173

    Artikkelista poimittua

    Gazan kaistalla palestiinalaisten asiaa on ajanut joukko hyvin erilaisia ihmisiä: osa näkee tekevänsä työtä palestiinalaisen kansakunnan vapauden puolesta, osa työväenluokan ja marxismin puolesta, osa puhtaan ja oikeaoppisen islaminuskon puolesta.
    Hamasin Gazan kaistan johtaja Sinwar kuuluu viimeiseen kategoriaan.

    Sinwar toimi alun perin Hamasin Majd-joukoissa Gazassa. Majd-joukot valvovat sunni-islamin äärimmäisen suuntauksen noudattamista ja rankaisevat tästä poikenneita. Homoseksuaalisuus, uskottomuus tai pornon hallussapito johtavat kaikki koviin rangaistuksiin.
    Palestiinalaisia rankaistessaan Sinwar ansaitsi israelilaisilta lempinimen ”Khan Younisin teurastaja”.
    ...
    ...
    Sinwar uppoutui Gazan islamistisiin nuorisojärjestöihin. Sheikki Ahmed Yassin oli aikansa tärkeä palestiinalaisjohtaja, pyörätuolilla liikkunut saarnamies.
    Ensimmäisen intifadan aikoihin 1987 Yassin perusti Hamasin, josta tuli vähemmän uskonnollisen PLO:n islamistinen vastine.

    Ryhmä sitoutui jihadiin, hengelliseen ja sotilaalliseen kamppailuun vastustajaa vastaan. Yassin perusti Gazaan moraalinvalvontajoukon eli Majdin, johon Sinwar liittyi.

    Moraalinvartija

    Majdissa Sinwar valvoi palestiinalaisia ja suunnitteli iskuja israelilaisia vastaan. Vuonna 1988 Sinwar pidätettiin iskusta, jossa kaapattiin ja tapettiin kaksi israelilaissotilasta ja murhattiin neljä pettureiksi epäiltyä palestiinalaista.
    Sinwar oli tässä vaiheessa jo paatunut tappaja: kuulusteluissa hän sanoi kuristaneensa yhden uhrin paljain käsin ja tukehduttaneensa toisen kaffiyeh-huivilla.
    ...
    ...
    Vuonna 2004 israelilaishammaslääkäri sai Sinwarin hakeutumaan hoitoon huonon olon seurauksena. Sinwarilla havaittiin aivokasvain, joka leikattiin. Israelilaiset siis pelastivat Sinwarin elämän.
    ...
    ...
    Hamasin johdossa Sinwar osallistui etenkin Gazan kaistan tunneli- ja bunkkerijärjestelmän, ”Gazan metron” kehittämiseen. Vuoteen 2023 mennessä Sinwarin suosio ja puheet menivät aina vain jyrkempään suuntaan: hän vannoi tuovansa Israelin vastaisen sodan Palestiinasta Israelin maaperälle.
    ...
    ...
    Hamas iski Israeliin 7. lokakuuta 2023. Israelilaiset olettavat Sinwarin ja sotilasjohtaja Deifin olleen vastuussa iskun suunnittelusta.
    ...
    ...
    Kuvateksti: Yahya Sinwar nostaa konepistoolia pitelevää lasta Hamasin tapahtumassa vuonna 2021.
    (kuvan lapsi ehkä 4-5 -vuotias)

    VastaaPoista
  6. MTV uutiset tänään

    Vegaanien ja sianlihattomien määrä räjähti Suomen vankiloissa

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/vegaanien-ja-sianlihattomien-maara-rajahti-suomen-vankiloissa/8984892

    Artikkelista poimittua

    Lisäksi sianlihattomien määrä on noussut runsaasti, mikä saattaa johtua ulkomaalaistaustaisten vankien osuuden kasvusta.
    -------------------------

    Kuvan mukaan sianlihattomien määrä noussut 23:sta -> 314 henkeen.
    Ja muistetaan, että Suomen vankilat ovat jo täpötäynnä - jostain syystä...

    Suhtautuminen muslimien toimintaan on syytä päivittää niin YK:ssa kuin Euroopassa että Suomessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis miksi ihmeessä vankilassa edes kysellään moista?
      Ruokaa pöytään ja jos ei syönti käy, niin sitten voi paastota sen päivän. Eikös se ns."paasto" kuulu johonkin uskontoihin?
      Eli päivällä ei syödä eikä juoda, mutta yöllä sitten otetaan vahinko takaisin.

      Poista
    2. Miksi vankiloissa edes tarjotaan lihaa? Sehän on epäeettistä ja kaikin tavoin tui ittavaa

      Poista
    3. Nyt viesi karkasi. Lihansyöntihän on epäeettistä ja kaikin tavoin tuomittavaa. Kyllä kasvispöperöillä jaksaa biljardia pelata tai tv:tä katsoa; voivat vangitkin näin osallistua maailman pelastamiseen...

      Poista
  7. Kuinkahan paljon YK:ssa tai UNRWA:ssa harrastetaan Taqiyya eli muslimin lupaa poiketa totuudesta eli valehdella?
    Hirveä ristiriita siihen nähden, että kristittyjen 10 käskyssä opetetaan ettei pidä valehteleman.

    VastaaPoista
  8. Natsien harrastaman joukkotuhonnan paljastuminen oli sodan jälkeen niin suuri sokki, ettei sivistynyt maailma siitä vieläkään ole toipunut. Päivittäin olohuoneisiimme marssitetaan tv-ruudussa natsisotilaita, jotta emme koskaan unohtaisi miten hirveitä tekoja pahat ihmiset voivat tehdä.

    Ja sehän on siis pohjimmiltaan vain itsesuojelukeino, jolla vieraannutamme "pahuuden" pois meistä itsestämme, projisoimme sen historiaan, henkilöimme sen natseihin -- ja jos joku on oikein kipeästi itsesuojelun tarpeessa, hän näkee natseja edelleenkin, eli projisoi oman pahuutensa johonkin nimettyyn ryhmään, jonka demonisoiminen vahvistaa tunnetta siitä että itse on ja pysyy hyvänä ihmisenä.

    Mutta juuri sellaisia olivat ne tavankansalaiset, jotka mahdollistivat natsismin nousun ja hirmuteot. He olivat tavallisia kunnollisia ihmisiä, jotka eivät puhuneet siitä mikä oli kipeää ja ongelmallista. Keskitysleirit olivat niin massiivisia laitoksia, että kymmenien tuhansien ihmisten piti olla niiden olemassaolosta tietoisia, mutta puhumattomuuden kulttuuri -- juuri se niin sanottu "poliittinen korrektius" -- esti avaamasta suuta.

    Sokki pakotti päättäjät henkilöimään natsi-Saksassa tapahtuneet kauheudet natsijohtajiin, joille Nürnbergissa langetettiin ankarat rangaistukset. Se tarkoitti sitä, että koko tragedian perustavanlaatuinen sosiopsyykkinen taantumailmiö jätettiin käsittelemättä. Ja siksi meille on edelleenkin näytettävä natsihirveyksiä joka ilta televisiossamme.

    Ja esimerkiksi YK oli tosiasiassa enemmänkin kipeiden sosiopsyykkisten ilmiöiden torjunta- ja peittely-yritys -- se oli ideaali siitä, että kun "hyvät" yksilöt kautta maailman lyövät veljellisesti kättä, maailma pelastuu. Ei pelastunut, vaan antoi kaikkein tekopyhimmille poliitikoille kaiken mahdollisen vallan.

    Ihmisyyden alkeitakaan ei toistaiseksi olla opittu. Suuret symbioottiset taantumat ihmisyyden pohjavesiin ovat edelleen enemmän kuin mahdollisia -- ne ovat todennäköisiä. Emme ymmärrä että päätyminen ihmistuhontaan on seurausta puhumattomuuden kulttuurista, ei suinkaan "vihapuheista".

    On liian pitkä matka siihen, että pystyisimme tuntemaan kehittymättömiä ihmisiä kohtaan myötätuntoa ja sääliäkin sortumatta kuitenkaan siihen sokeaan empatiaan, jossa kaikki ihmistiedollinen järki pannaan viralta. Inhimillisen kehityksen tosiasiat ovat kovia tosiasioita, ja ne yllättävät meidät juuri siellä missä sokea uskomme individualismiin ja empatiaan on noitunut ymmärryksemme.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä videossa käsitellään hyvinkin kattavasti noita joukkotuhontaväitteitä.
      Totuus saattaa yllättää.

      https://odysee.com/@injektiopiikki:c/Eurooppa-Viimeinen-taistelu---Osa-8:f

      Poista
  9. Lukijoiden on syytä miettiä tätä muslimien touhua.
    Kuten tämäkin kirjoitus osoittaa, yhtenä päivänä he ovat olevinaan pelastusjärjestön jäseniä mutta seuraavana päivänä lähtevät teurastamaan 1000 ihmistä ja ottamaan panttivankeja.

    Koraanin opeissa opetetaan, että muut ovat vääräuskoisia, jotka tulee alistaa tai tappaa.
    Kuten yllä kommentissa todettu, muslimien opetuksiin kuuluu myös Taqiyya eli muslimin lupaa poiketa totuudesta.

    Islaminuskossa vakiintunut ja klassinen tulkinta on, että Koraani velvoittaa muslimeita pyhään sotaan eli jihadiin.
    Sen aiheeksi riittää pelkkä vääräuskoisten olemassaolo, sillä sodan tavoitteena on levittää islamin valta koko maailmaan.
    Tämän vallan yksi osa sharia-laki.

    Kristittyjä opetetaan että älä tapa, älä valehtele jne.
    Me ajattelemme elävämme oikeusvaltiossa parlamentaarisesti säädettyjen lakien mukaan ja tiettyjen arvojen mukaan, joista yksi on ihmisoikeudet.
    (Ihmisoikeudet ovat jokaiselle ihmiskunnan jäsenelle yhtäläisesti kuuluvia oikeuksia)

    Näiden kahden opin - kristillisen ja islamin - välillä on erittäin suuri ristiriita!

    Hyvät ihmiset - tunnustakaa tosiasiat.
    Muslimit eivät koskaan tule elämään meidän oikeusvaltiomme lakien tai arvojen mukaan.
    He pyrkivät valtaamaan meidän maamme ja saattamaan voimaan sharia-lain.

    Yhteiselo ei koskaan tule olemaan mahdollista näiden kahden väestöryhmän välillä.

    Tämän vuoksi Eurooppaan ei tule ottaa muslimeja vaan heidät tulee poistaa täältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poistotoimenpiteiden alku on nähty nyt briteissä. Sille ei päättäjät voi enää mitään, jos kansa päättää asiasta.

      Päättäjät eivät vaan ymmärrä, että kun poisto-operaatio on tehty, niin asiasta vastuussa olleet päättäjät ovat seuraavana vuorossa.

      Poista
  10. On aika lopettaa YK ja kaikki sen alaiset järjestöt. Palestiinalaisten ikuinen pakolaisstatus on historian idioottimaisin ja vahingollisin typeryys ja ensimmäinen lopetettava asia. Samalla pitää lopettaa UNRWA ja saattaa sen työntekijät oikeuden eteen terrorismiin osallistumisesta ja se tukemisesta. Hamas on terroristijärjestö, joka pitää tuhota ISIS-terroristien tavoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennen kaikkea on irtauduttava WHO:lle annetusta ylikansallisesta sopimuksesta.
      Kenen etuja ajaa sellainen, että terroristin johtama laitos saa määräysvallan ohi kansallisen päätäntävallan?
      Kohta ilmestyy "pandemia", johon määrätään kaikille pakollisia rokotteita, ja saadaan lisää menehtyneitä ja rokotevaurioisia.

      Poista
  11. Tästähän oli kaikki tiedot jo heti tapahtuman jälkeen olemassa ja julkisuudessa. Ja normaaliin tapaan media ja wokettajat huutokirkuivat niiden esiintuojat vaikka miksi natseiksi ja itse vaikenivat täysin koko asiasta. Kun yritettiin sanoa että mihinkään YK:n sikäläisten edustajien sanomisiin ei voi eikä pidä luottaa, ovat Hamasin äänitorvia, samoin kuin myös kansalaisjärjestöt siellä, niin sama juttu, leimaaminen seurauksena. Meidän medialla ja vihervasmmistolla on pää niin syvällä Hamasin ja muiden islamistien perseessä, että he eivät näe mitään ja nielevät kaiken paskan mitä heille syötetään. Nyt ei ole enää kiltin ja kauniin puheen aika näiden peelojen kanssa, vaan asiat pitää kertoa siten kun ne ovat, kaunistelematta. Median toimittajat ja vihervasemmiston porukka eivät ole natseja kummempia juutalaisvihassaan ja antisemitismissään.

    VastaaPoista
  12. Pikku yksityiskohta

    IL tänään

    Suurlähetystöjä suljetaan, Iran uhkaa hyökkäyksellä – Räjähtääkö Lähi-idän tilanne käsiin? Näin kommentoi suomalaisasiantuntija

    https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/20390d65-d377-4ec5-b901-4f9cfdc952ba

    Artikkelista poimittua

    Ruotsin ulkoministeri Tobias Billström on Dahlgrenin mukaan yrittänyt saada Ruotsin kansalaiset lähtemään Libanonista jo pitkin kevättä.
    Ruotsin ulkoministeriön mukaan Libanoniin on kesän aikana matkustanut jopa 10 000 Ruotsin kansalaista.

    --------------------------

    Herää kysymys keitä nämä 10 000 oikeastaan ovat?
    Ovatko he niitä niin sanottuja turvapaikanhakijoita, jotka muka etsivät esim. Ruotsista turvaa sodan, vainon tai turvattomuuden vuoksi?
    Jos he ovat em. henkilöitä, miksi he matkustavat tälle alueelle uudestaan?
    Vai kerätäänkö sinne ISIS joukkoja uudestaan perheineen?

    Luulisi, että tyhmempikin alkaisi tajuamaan, miten typerää tämä Eurooppalaisten valtioiden "turvapaikka" politiikka on ja miten meitä kusetetaan siinä asiassa?
    Vai onko edelleen joku joka ei ole asiaa tajunnut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin vihervasemmiston woket leikkivät etteivät ole tajunneet. Osa heistä ei ole oikeasti tajunnut, pitää muistaa että meistä puolet sijoittuu kognitiivisen käyrän keskikohdan vasemmalle puolelle.

      Poista
    2. Anon 14:00 lausunto kuvaa asian täysin yksiselitteisesti. Puolet meistä sijoittuu kognitiivisen käyrän vasemmalla olevalle puolelle!

      Jamppa vaan

      Poista
  13. IS tänään

    Koulu kertoi Wilma-viestissä pahoin­pitelystä ennen lukuvuoden alkua – kommentoi huhuja ”vakavasta jengi­toiminnasta”

    Koulu kehottaa oppilaita olemaan yhteydessä aikuiseen, jos he huomaavat jotain pelottavaa.

    https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010612014.html

    Artikkelista poimittua

    Kirkkonummella Nissnikun koulun 7. luokkien uudet oppilaat ja heidän huoltajansa saivat maanantaina Wilmassa huolestuttavan viestin.
    Alussa rehtori kertoo käytännön asioita liittyen 8. elokuuta tapahtuvaan koulun aloitukseen.
    Toisessa kappaleessa kerrotaan pahoinpitelytapauksesta ja jengitoimintaan liittyvistä huhuista.
    ...
    ...
    Lisäksi rehtori mainitsi viestissään, että liikkeellä on huhuja koulun oppilaiden keskuudessa ilmenneestä ”vakavasta jengitoiminnasta”. Rehtori kuitenkin kertoi, että hänellä itsellään ei tällaista tietoa ole.

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa, mutta (toivottavasti) syntyvien keskusteluketjujen seurantaa helpottaisi, mikäli käytettäisiin nimimerkkejä tai nimeä. Pyydän myös noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!