maanantai 21. elokuuta 2023

Valkoihoinen perhe ei edusta todellisia lontoolaisia

Yhdysvalloista peräisin oleva woke-kulttuuri ärsyttää monia ihmisiä. Siitä huolimatta sen vaikutus on valtava, kuten jokainen eilisen pääuutislähetyksen seuraaja sai huomata, kun verorahoitteinen mediamme kertoi Helsingin Suvilahdessa kuvattavasta tanssivideota. 

Tanssivideo pohjautui korealaiseen kappaleeseen ja siihen osallistuneet lähes kaikki noin sata nuorta olivat ihonväriltään joko kantasuomalaisen tai itäaasialaisen näköisiä. Ylen toimittaja oli kuitenkin poiminut ensimmäiseksi haastateltavakseen ilmiselvästi afrikkalaista alkuperää olevan (luullakseni mulatti)tytön. 

Tämä voisi tietenkin olla pelkkää sattumaa, mutta ilmiö on suomalaisessa yhteiskunnassa aivan liian tavallinen,  jotta se ei olisi tarkoituksellista - kuten vaikkapa vaatemainoksissa esiintyvien ihmisten ihonväristä (esimerkki) on jokainen voinut päätellä ihan itse. Taustalla lienee woke-kulttuurin länsimaiden ihmisille aiheuttama valtava paine.

Tämän paineen yksi seuraus näyttäisi olevan eurooppalaisen ihmisen jonkinlainen itsensä vähättely. Tästä uutisoi häkellyttävän esimerkin Etelä-Suomen sanomat, joka kertoi Lontoon pormestarin verkkosivuille kirjoitetun väitteen, jonka mukaan valkoihoinen perhe "ei edusta todellisia lontoolaisia".  Ja siksi sen sanottiin olevan sopimaton kaupungin brändiesittelyihin.

Kuvatekstin on väitetty putkahtaneen nettisivulle vahingossa. Tämän voivat uskoa kaikki ne, jotka niin haluavat, mutta minun nähdäkseni sellainen selitys ei ole mahdollinen. Eli teksti on nähdäkseni täysin varmasti kirjoitettu tarkoituksella ja lisätty verkkosivulle joko pormestarin luvalla tai ilman sitä. 

Molemmissa tapauksissa kuvateksti kuitenkin osoittaa wokelluksen eurooppalaista kantaväestöä väheksyvän - ellei suorastaan meihin kohdistuvan rasistisen - sisällön. Etenkin kun Lontoon pormestarin nimi on Sadiq Khan ja hänen juurensa sijaitsevat Pakistanissa.

Wokelluksen voimasta kertonee sekin, ettei Lontoon pormestaria koskevaa uutista ole julkaistu sen enempää Ylellä kuin Helsingin sanomissakaan. Näin siitä huolimatta, että se oli jo eilen illalla luettavissa Etelä-Suomen sanomista. 

26 kommenttia:

  1. Eli rasismia ei voi olla valkoihoisia kohtaan.

    VastaaPoista
  2. Uutinen on kuitenkin ollut valtamedian tiedossa, koska toimittajat lukevat niitä ulkomaanuutisia, joita kykenevät. Käytännössä varastavat niitä Guardianista ja New York Timesistä.

    VastaaPoista
  3. Harmi kun brittiläisen douglas murrayn kirjoja ei ole suomennettu. Mies kirjoittaa tästä "eurooppalaisten oudosta kuolemasta". Youtubessakkin paljon materiaalia häneen liittyen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. D.Murray on kirjoittanut useita todella lukemisen arvoisia kirjoja. Niitä voi ostaa esim. Amazonilta.

      Poista
    2. Kalergi-suunnitelma21. elokuuta 2023 klo 12.19

      D.Murrayn kirjat olisivat pakollista kansalaistietoa niille, jotka eivät halua joutua sen harvainvaltaisen, tyrannimaisen maailmanhallituksen alaisuuteen, johon ylimpien globalistirikollisten käsikassaroina toimivat maanpetturipoliitikot ovat maataan ja kansaansa ajamassa.

      Poista
  4. Nämä toimittajat, jotka tekevät uutisia ja valitsevat värillisiä haastateltavia, ovatko he varustettu huonolla itsetunnolla vai onko heille annettu määräys toimia näin?
    Verorahoitteisessa Ylessä!
    Tämä värillisten mainostaminen niin uutisissa kuin mainoksissakin on samaa kuin niin sanotun sateenkaari-porukan mainostaminen joka tuutissa.

    Perimmäinen tarkoitus on tuhota eurooppalainen kulttuuri, perhe ja väestö eli tehdä juuri se mistä ei saa puhua eikä kirjoittaa - väestönvaihto.

    Ja mistä nyt puhutaan - lisää ulkomaalaisia kun me kuulemma tarvitsemme työntekijöitä ja lama painaa päälle. Entä jos sopeudutaan pienempään väestöön ja aletaan pitämään suomalaisista huolta?

    Esim. Espoolaisista oli vieraskielisiä 66 730 henkeä eli 21,9 prosenttia vuoden 2022 lopussa

    Vuoden 2022 lopussa espoolaisista 71,5 prosenttia eli 218 408 henkeä oli suomen- tai saamenkielisiä. Ruotsinkielisiä oli 20 136 ja heidän osuutensa väestöstä oli 6,6 prosenttia.
    Vieraskielisiä espoolaisia oli 66 730 henkeä eli 21,9 prosenttia. Vuoden 2022 väestönkasvusta 87,4 prosenttia oli vieraskielistä, mikä tarkoittaa vieraskielisen väestön kasvua 7 120 hengellä.
    Ulkomaan kansalaisia asui Espoossa 43 958 henkeä (14,4 prosenttia väestöstä).

    Yleisimmät vieraat kielet Espoossa vuoden 2022 lopussa olivat venäjä (9 863 puhujaa), viro (5 758 puhujaa), arabia (5 516 puhujaa), englanti (4 559 puhujaa), kiina (3 795 puhujaa) ja somali (3 158 puhujaa).
    Vuoden 2022 aikana eniten kasvanut vieraskielisten ryhmä oli venäjänkieliset, joiden määrä kasvoi 1 437 hengellä.
    Yhteensä Espoossa puhutaan 124 vierasta kieltä, joista 55 kielessä puhujia on yli 100 henkeä.

    https://www.espoo.fi/fi/vaesto#vestrakenne-ja-vestnmuutokset-17442

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhan totuuden mukaan - ei se määrä vaan se laatu.

      Tähän on syytä kiinnittää huomiota mitä väkeä tänne otetaan - jos otetaan.
      Asioihin voi vaikuttaa esim. vetovoimatekijöillä. Meidän ei tule mainostaa sosiaaliturvaamme muslimeille vaan turvallista ja vakaata yhteiskuntaa työtätekeville.
      Maana, jossa työtätekevien lapsille on tarjolla hyvä koulutus ja opiskelumahdollisuus mikäli haluaa kouluttautua.

      Poista
    2. PT-media 18.8.2023

      Filmi: Uussuomalaiset tunkeutuivat nuorten kotibileisiin ja kaaos oli valmis

      https://pt-media.org/2023/08/18/filmi-uussuomalaiset-tunkeutuivat-nuorten-kotibileisiin-ja-kaaos-oli-valmis/

      Artikkelista poimittua

      Lasten mehuhekti, päättyi ikävästi – kun juhliin saapui kutsumattomia uussuomalaisia, jotka pöllivät puhelimet ja antoivat bileisännälle turpaan.

      Suomalaiset nuoret olivat viettämässä kotibileitä, kun ovikelloa soitettiin. Joku onneton meni avaamaan ja päästi kutsumattomat uussuomalaiset sisään taloon. Ei olisi kannattanut.

      Kun aateliset pääsivät sisään, niin nuorten puhelimia alkoi heti kadota. Kun asiaan puututtiin, niin uussuomalaiset laittoivat mötäkkä-vaihteen silmään.
      Juhlaisäntä pahoinpideltiin ja bileet loppuivat siihen.

      Mikä oli tarinan opetus: älä koskaan missään tilanteessa päästä uussuomalaisia kotiisi.
      /////////////////

      Tulos on tämä myös yleisesti - siksi kysyn, miksi päästämme heitä maahamme?

      Poista
    3. Joku nyrkkeilyseura saisi rahaa, jos sillä olisi tarjota suomalaisia kotibileiden valvojiksi

      Poista
    4. Instagramissa tuli vastaan mielenkiintoinen reelssi Lontoosta. Nuoriso oli sopinut somessa riehumisesta ja ryöstelystä Oxford streetillä. Näkemäni perusteella 99% oli murjaaneja.

      Poista
  5. Kalergi-suunnitelma21. elokuuta 2023 klo 9.29

    Globalisti-maanpetturit ovat selvästi ilmiön takana - mm. Kalergi-suunnitelma valkoihoisten eurooppalaisten tuhoamiseksi, jota edistetään myös esim. propagandasodalla "rasismia" ja "vihapuhetta" vastaan.
    Eikä myöskään ole ihmettelemistä, miksi globalisti-rikolliset vihaavat esim. Saksan AfD:tä:
    "Europarlamentaarikko: Pandemia totalitaarisen globalismin koetinkivi?",
    https://www.kansalainen.fi/europarlamentaarikko-pandemia-totalitaarisen-globalismin-koetinkivi/

    VastaaPoista
  6. Ilmeisesti näinkin voi rajavalvontaa suorittaa?
    Euroopan on todellakin syytä muuttaa käsityksiään ja lopettaa naivius:

    Yle tänään

    Järjestö: Saudi-Arabian rajavartijat ampuneet satoja siirtolaisia

    https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-171539

    Saudi-Arabian rajavartijat ovat ampuneet ainakin satoja etiopialaisia siirtolaisia Jemenin-vastaisella rajalla, kertoo ihmisoikeusjärjestö Human Rights Watch.

    Uhrien joukossa on miehiä, naisia ja lapsia.

    Järjestön mukaan tappaminen vaikuttaa järjestelmälliseltä ja laajamittaiselta.

    Järjestön tiedot perustuvat 38 selvinneen siirtolaisten ja neljän sukulaisen haastatteluihin. Raportti kattaa maaliskuun 2022 ja kesäkuun 2023 välisen ajan.

    YK:n mukaan 200 000 ihmistä pyrkii vuosittain Afrikan sarven alueelta Saudi-Arabiaan, BBC kertoo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä varmaan, "naisia ja lapsia" Ihan samoin sanottiin suomessa 2015, tuli karvaisia ukkoja jotka valehteli ikänsä ja kaikki upposi suomen sokeisiin päättäjiin.

      Poista
    2. Kalergi-suunnitelma21. elokuuta 2023 klo 10.31

      Globalisti PettUri Orpo ei "sokeuttaan" ottanut niitä avosylin vastaan.

      Poista
    3. Asian pihvi on se ettei kaikkia pidä ottaa vastaan vaan meidän rajavalvonnan toimintaa pitää muuttaa. Muuten tulee lisää näitä esimerkki lontoita.
      Aloitetaan vaikka Välimeren meri-taksiliikenteestä. Rajavartijat hinaavat jokaisen purtilon takaisin lähtösatamaansa. Siinä se.
      Yrittäjät selviävät matkasta hengissä eivätkä huku Välimereen ja Eurooppa säästyy elintasopakolaisilta. Win-win tilanne. Helppoa kuin mikä mutta miksi näin ei tapahdu?

      Poista
    4. Kalergi-suunnitelma21. elokuuta 2023 klo 11.23

      "Helppoa kuin mikä mutta miksi näin ei tapahdu?"
      Poliittinen tahto puuttuu - mm. Kalergi-suunnitelma Euroopan valkoisen väestön tuhoamisesta matalan intensiteetin kansanmurhalla.

      Poista
    5. IL tänään

      Nato voisi turvata viljakuljetuksia – ulkoministeri Valtonen väläyttää ratkaisua ruokakiristykseen

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b505c026-15b9-438d-b5b5-13aaae5e2c25
      ///////////////////

      Jos Nato voisi turvata viljakuljetuksia, se olisi varmaan järkevää jopa jäsenmaiden kannalta
      mutta miksi Nato ei tee perustehtäväänsä ja suojele jäsenmaitaan Troijan hevoselta, jota tämä "turvapaikanhakijoiden", elintasopakolaisten ja siirtolaisten tuleminen tänne on?
      Sama ongelma on myös USA:n etelä-rajalla.

      Poista
    6. Koska NATO on sotilaallinen puolustusliitto.
      Siirtolaisuus ja pakolaisuus eivät kuulu sen toiminnan piiriin.
      Virka-apu on asia erikseen, kuten Puolan rajalla nähtiin.

      Poista
  7. Kysymys taitaa olla ESG-pisteytyks estä, jolla yrityksiä patistellaan ottamaan huomioon toiminnassaan ympäristökysymukset (Environmental), sosiaaliset (Social) ja hyvän hallintotapaan Governance) liittyvät toimet. Jatkossa yritysten on raportoitava näiden huomioimisesta toiminnassaan perinteisten kirjanpitotietojen ohella.

    S-kirjaimen taakse taitaa piiloutua tämä wokellus, pitää ottaa huomioon mm. vähemmistöt, jolloin mainonta näyttää sellaiselta kuin se nyt näyttää. ESG- raportointia vaaditaan tällä hetkellä erityisesti suurimmilta yrityksiltä, mutta jatkossa se koskettaa kaikkia. Taustalla vaikuttaa ESG-pisteytys, jonka perusteella sijoittajat arvioivat yrityksen kannattavuutta.

    Tähän taisi kompastua - ainakin osittain - myös AlfaTV. Yritykset eivät tohtineet näyttäytyä näin konservatiivisessa ympäristössä, sille se olisi rapauttanut niiden ESG- pisteytystä

    ESG ohjaa meitä vahvasti YK:n agenda 2030:n suuntaan. .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kalergi-suunnitelma21. elokuuta 2023 klo 11.34

      Saksan AfD-puoluessa tiedetään hyvin mihin, ylimmän tason ja samalla myös nykyisenlaisen EU:n takana olevat globalistirikolliset tähtäävät:
      "Saksan AfD-puolue julistautunut rauhanpuolueeksi ja julisti hiljan Magdeburgin puoluekokouksessa: "EU on epäonnistunut kaikessa"",
      https://oikeamedia.com/o1-206300

      Poista
    2. AfD on ryssän kätyri.
      Kalergi-kaheli on noussut Susiluolasta.

      Poista
    3. Kalergi-suunnitelma21. elokuuta 2023 klo 13.29

      Wall Street -globalistibanksterien ym. ylimpien globalistirikollisten hyödyllinen idiootti ja käsikassara vauhdissa.

      En ole kaikissa asioissa samaa mieltä kuin AfD kuten idoottimaisessa putinismissa kuvitellen että Venäjältä pilvin pimein löytyvät isovenäläiset imperialistit saataisiin tyytymään nykyisiin rajoihin vain rauhanteolla. Venäjä pitäsi kukistaa sodalla ja jakaa useisiin pienempiin valtioihin "hajoita ja hallitse"-periaatteella ja pitää huoli siitä, että ne eivät pääse yhdistymään tai muodostamaan varsinkin nykyisiä pieniä naapurivaltioita uhkaavaa sotilasliittoa.
      Venäjän isovenäläisimperialisti-joukot ymmärtävät vain voiman kieltä.

      Poista
  8. ihonväri rulettaa vai? kun ei sillä satanan ihonvärillä ole merkitystä, vaaan muilla rotu ja kulduuri ominaisuuklllaa..siis ihon väristä riippumatta

    VastaaPoista
  9. Valitettavan harva tietää ja ymmärtää, että "Lontoo" on historiallinen ja kulttuurinen jatkumo, ja että "edustuksellisuus" kognitiivisena tajunnallisena emergenssinä on eurooppalaisen uuden ajan tuote, individualismin, kaunokirjallisuuden ja teatterin, roolien vaihdettavuuteen perustuvan omantunnonetiikan, työnjaon, sen yhteiskunnallisen muutoksen tuote, joka johti sääty-yhteiskunnasta luokkayhteiskuntaan -- ja se on myös moniarvoisuuden tuote, joka nyt siis on tuhoutumassa monikulttuurisuuteen, joka on aivan eri suuntaan menevä ilmiö kuin mitä omantunnonetiikkaan olemukselliesti kuulunut moniarvoisuus oli.

    Muutaman vuosikymmen sosiopsyykkinen taantuma on palauttanut eurooppalaista ajattelua satoja vuosia taaksepäin, ja jopa niin, että kulttuurisen narsismin myötä psyyken kaikkein alkukantaisimmat mekanismit ovat elpyneet ja alkaneet määrätä yksilöiden kokemusmaailmaa.

    Kun ihminen ei enää kasva autonimiseksi aikuiseksi, vaan jää varhaislapsuudessa vallinneen riippuvuuden tilaan -- hoivan ja huomion tarpeen tilaan, vaikutusten ja vaikutelmien vastaanottajaksi -- tämän psyykenrakenteen kääntöpuolena hän saa tyydytystä ulkoisista efekteistä, joista sitten kulttuurisesti kasvaa tuo pohjiaan myöten sairas riemunkirjavien elämysten metsästäminen.

    Ja tästä he siis yrittävät nyt olla oikein ylpeitä, nämä yhä keskenkasvuisemmiksi jäävät ihmiset. Sosiopsyykkisen taantumisen pohjalla odottaa kuitenkin yksilöiden kognitiivisten kykyjen romahtaminen ja nimenomaan demokraattisen -- "edustuksellisen" -- valtajärjestelmän romahtaminen ja lopulta taantuminen totalitarismiin.

    VastaaPoista
  10. "Valkoihoinen perhe ei edusta todellisia lontoolaisia" on sikäli totta että lontoo on jo vähemmistö-eurooppalainen, mikä on vuosikymmeniä tarkoituksellisesti harjoitetun politiikan tulosta, mitä nyt hivutetaan tännekin voimalla, niin voitaisiin kymmenen vuoden päästä todeta että "valkoihoinen suomalainen ei edusta helsinkiläisyyttä".
    Perheistä on turha enää siinä vaiheessa puhua, koska suomalaiset perheet, jos sellaisia enää on mitätöidyn avioliiton ja nykyisin kiihtyvän matalan syntyvyyden politiikan seurauksena, ovat taatusti karistaneet pk-seudun pölyt jaloistaan. Somaliperheetkö sitten antavat haastatteluja ylelle jossain puhoksella, kuinka hienoa on, kun kaikki muistuttaa vihdoin kehitysmaata, jonka ylläpidon harvenevat suomalaiset kuitenkin maksavat.

    VastaaPoista
  11. Tuo etnisten mannekiinien käyttäminen mainoksissa saa aina miettimään, onko tulonsiirrot rikastuttaneet sosiaaliturvan nauttijat niin hyvin, että heille kannattaa suunnata jopa automainokset. Valkoisilla sitä rahaa ei enää olekaan, kuin punalaputettuun ruokaan, kun verot vie puolet pienistäkin tuloista.

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!