torstai 1. kesäkuuta 2023

Hallitusneuvotteluissa on torjuttava RKP:n pyrkimykset heikentää naisten ja lasten turvallisuutta

Erkkomedia kertoi, että muutamaa vuotta vanhempi nuori oli vienyt väkivallalla uhaten 12-vuotiaalta pojalta kengät linja-autossa. Tapaukseen ei ollut puuttunut kukaan matkustajista eikä myöskään kuljettaja. 

Jutussa pojan äiti kertoi, että "on pelottavaa ajatella, että uskaltaako liikkua ja kulkea ja että tuollaista voi tapahtua. Pelottaa vanhempana, kun lapset kulkevat yksin kouluun. Voiko vaikka puhelin lähteä seuraavalla kerralla?"

Lisäksi hän kertoi, että "muiltakin on viety samalla alueella kännyköitä, takkeja ja lippiksiä samalla tavalla". Alueella tarkoitettaneen Luoteis-Helsinkiä. 

* * *

Kuten arvoisa lukijani tietää, on vaatteiden varastaminen sellaista nuorisokulttuuria, joka on asettunut maahamme vuoden 2015 kansainvaelluksen jälkeen. Edellä käsittelemässäni tapauksessa ei ryöstäjästä kerrottu muita tietoja kuin viitteellinen ikä ja sukupuoli, mutta tällä ei ole merkitystä, sillä tapaus on joka tapauksessa osoitus siitä, että Suomen mainittuna vuonna vastaanottamilla kehitysmaalaisilla on ollut negatiivinen vaikutus pääkaupunkimme nuorten ja lasten elämään.

Eikä tämä koske vain pelkkiä lapsia ja nuoria, vaan myös aikuisia naisia. Siitä muistutti niin ikään erkkomedia, joka kertoi vanhasta tutustamme eli taksinkuljettaja Arian Juhana Rezajista. 

Tämä oli nimittäin saanut hovioikeudessa törkeästä raiskauksesta, kolmesta raiskauksesta, neljästä vapaudenriistosta, pakottamisesta seksuaaliseen tekoon, alkoholirikkomuksesta, kahdesta salakatselusta, sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä, huumausainerikoksesta ja kuluttajamarkkinoilta kielletyn psykoaktiivisen aineen kiellon rikkomisesta kuuden vuoden ja viiden kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Eli käräjäoikeuden tuomioon tuli hovioikeudessa kuuden kuukauden lisä.

* * *

Molemmat edellä käsittelemäni tapaukset alleviivaavat muutoksen tarvetta maahanmuuttopolitiikassamme - eivätkä todellakaan ole vain yksittäistapauksia. Valitettavasti käynnissä olevissa hallitusneuvotteluissa ovat RKP:n edustajat asettuneet vastustamaan ihmisten turvallisuutta käyttäen tekosyynä ihmisoikeuksia. Asia on linjattu selkeästi esimerkiksi puolueen vastauksissa hallitustunnustelijan alustaviin kysymyksiin.

Tästä syystä on tärkeää, että Perussuomalaiset pystyvät pitämään neuvotteluissa kiinni omista kannoistaan. Tuoreen erkkomedian tiedon perusteella hallitus­neuvotteluissa saavutetun alustavan sovun mukaan maahanmuuttoon ja Suomen kansalaisuuden saamiseen on tulossa joitakin uudistuksia kuten jonkinlainen kansalaisuustesti. 

Nähtäväksi siis jää, onnistuvatko perussuomalaiset vesittämään maamme ruotsinkielisten edunvalvojapuolueen pyrkimykset heikentää maamme naisten ja lasten turvallisuutta entisestään. Siinä suhteessa keskeinen asia on Suomen humanitaarisen maahanmuuton säännöstön ja käytännön muuttaminen sellaiseksi, ettei maamme enää jatkossa houkuttelisi sellaisia ihmisiä, joilla ei ole edellytyksiä eikä ehkä aikomustakaan sopeutua rakentavaksi osaksi yhteiskuntaamme.

27 kommenttia:

 1. Hyvä otsikko!
  Tuo pitäisi läväyttää rkp:läisten naamalle.

  VastaaPoista
 2. Valkoisten aikuisten hetero ja myös homo miesten turvallisuus on heikentynyt ihan yhtä lailla!

  Sekös ei ketään kiinnosta vai? Mies on ihminen siinä missä nainen tai nuorikin tai lapsi.

  Ei jossain Turun keskustassakaan oikein uskalla ei iltaisin tai öisin yksinään liikkua, missä ja mistä tahansa voi pulpahtaa joku muutaman pikipään jengi ja siinä on yksi mies lirisemässä, se on fifti siksty, et ryöstetäänkö sut tai ei..jos hanaa vastaan, niin hengenlähtö tai vammautuminen on lähellä

  nää on ihan peliteoreettisia asiota, eli harvaan asuttu maa sen kuin lisää pikipäiden paikallista ylivoimaa laumoissaan kulkiessaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehen riski joutua väkivaltarikoksen uhriksi on suurempi kuin naisen. Jos naisten riskiä saadaan kasvatettua, niin naisten ja miesten välinen tasa-arvo edistyy. RKP on siinä mielessä tasa-arvon asialla.

   Itse mieheksi identifioituvana toivoisin tasa-arvoa edistettävän pienentämällä miesten riskiä.

   Poista
  2. aivan, itte en enää bailaile Turuus, tämän totesin jo ennen korona-aikaa, ja enkä näe syytä muuttaaa asiaa..säästyy rahaa..

   eikä ole mikään vitsi, itte jouduin yhen pikipää jengin vainon kohteeeksi..tosin pistin hanttiin, mut silti

   säästyy rahaa, ikääkin alkaa olla eli FORGET THAT SHIT

   Poista
 3. Luin tuon HS:n uutisen asiasta. Se jätti kertomatta tärkeimmän eli sen, että asylum-sanan sanoneille on ohituskaista, jolla kansalaisuuden saa 4 vuodessa. Ongelma on, että humanitäärisistä tulijoista suurin osa tulee muslimivaltioista ja juuri he eivät työllisty ja juuri he ovat väkivaltaisen käyttäytymisen toimijoita. Kansalaisuuden peruuttaminen tulisi olla mahdollista, mikäli se on annettu liian heppoisin perustein.

  Mietin, miten Helsingin Sanomien (ja YLEn) toimituksesta ei vahingossakaan pääse julkisuuteen uutisjuttu, jossa maahanmuutosta (myös työperäisestä) esitettäisiin totuus ja vain totuus karun todellisuuden mukaisena. Onko näissä toimituksissa jo Orwellin kirjan mukainen totuuskomissio, joka varmistaa uutisten sisällön. HS:n toimittajakoulukaan ei enää toimi, joten sieltä ei yhdenmukainen aivopesu enää tule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KYL mul on käsitys, ounastus, että tämä "työperäisyys" on vain tekosyy mahdollisimman monen muslimin tai kuukerin suomeen haalimiseksi, ihan siinä missä joku rodunjalostus/sisäsiittoisuus argumentit 90 luvulla.

   Sit kun pikipäät on saatu sisään, ulos niitä ei saa, mutta suvakkien "unelma" on toteutunut eikä suvakkeja kiinnosta hv vertaa, käyvätkö heidän lemmikkinsä töissä tai ei

   kumuloituva ilmiö, nykytahti ei riitä suvakeille täh? pitää kiihdyttää peruttamatonta väestön vaihtoa, mikään ei riitä

   Taistoa käymme,!!! viimeiseen auton hävittämiseen asti ja viimeisen VHM kuolemaan asti!!! so they think

   Poista
 4. Olen tullut uutisia seuranneena kyllä päinvastaiseen käsitykseen siitä kuka on vesittämässä ja mitä. Kyllä se näyttää olevan RKP ja Kokoomus jotka ovat vesittäneet PS:n maahanmuuttolinjan eikä toisinpäin. Jotain kertoo se että PS:n yksi neuvottelija ja puolueen merkittävä vaikuttaja nosti kytkintä neuvotteluista jo kaksi viikkoa sitten. Purra ei muka tiennyt tätä. Tai sitten PS:n sisällä on liberaaliblokki jota tämä neuvottelujen PS:n puolen vetäjä edustaa ja joka ei kertonut Purralle tapahtunutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku hallitusohjelma on pelkkä pumaska paperia, ne käytännön toimet sit ovat asia erikseen. Pistetään joku JHA sisäministeriksi, niin joku matuvyöry, RKPn ja suvakkien ihannoima toive, niin jää toteutumatta ihan siittä hallitusohjelman paperinivaskasta huolimatta, sanooo se mitä sanoo

   ja tollanen matuvyöry, näitä tulee se on helveatin varma ja silloin täytyy rajat pistää kiinni

   Pikipäät suvakkien avustamana lisii astronomisesti, tuhoavat maansa luonnon, sit suvakit syyttää, että valkoisten kuten suomalaisten vika, jolloin meille heidän mukaansa muodostuu moraalinen velvollisuus ottaa pieneen Eurooppaan vaikkapa miljardi pikipäätä, ja täten tuhota suomi, suomalaiset ja koko planeetta

   NOI ON HULLUU VÄKEEE, SUVAKIT

   Poista
 5. Äo-68 väen pääsy maahan estettäisiin välittömästi, jos näitä yksittäistapauksia alkaisi kohdistua ruotsinkieliseen väestöön tai kokoomuslaisten kullannuppuihin.

  VastaaPoista
 6. Se on niin läpinäkyvää 3 maailman matukiima eri puolueissa, ei se halu ole työvoiman tuloa, vaan suomen päättäjien halua islamisoida suomi mahdollisimman nopeasti. Toinen juttu amnestystä, kertokaapa mitä olette mieltä kun tuo järjestö kirjoitti taannoin että itärajalle rakentuva raja-aita on ihmisoikeus rikos kun estää "viattomien" ihmisten rajan ylityksen. Siis tuon järjestön mukaan itsenäiseen maahan voi tunkeutua mistä tahansa paikasta,ilman että vain ylittäisi rajavalvonta paikoilta, tuohan tekee amnestystä terroristijärjestön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vaikka olisi kuinka "viaton" niin ei Suomea voi eikä kannata sen takia tuhota.. mItäs nuhhivat ittesä lukemiin, etteivät pärjää omassa maassaan.

   Se ei ole, sen jälkeläisen vika, joka oman etunsa takia olisi kuinka tahansa pakolainen kansansa itse aiheutetun paskuuden takia

   vaan vika on hänen vanhemmissaan, jotka nuhhi sen tähän maailmaan, planeettaan ilman kykyä tämän "uhrin" selviytymiseen, ja tästä syystä koko tuo poppoo on parasiittejä, joita ei tässä planeetassa tarvita

   Poista
 7. hallitus otti 40 mrd uutta velkaa, silti kaikki menee päin persett

  siis päiväkodit, koulut,vanhustenhoito, sairaanhoidot, rikollisuus jne..you name it...

  Miten tämä on mahdollista? miten huonosti meille valkoisille suomalaisille oliskaan käyny ilman tätä 40 miljardin (valtava summa) ruisketta yhteiskuntaan?

  sit joku Jan Hurri, kirjoittelee noita "anal yysejään" , millonkaan hänen mielestä ei ole aika supistaa ja säästää, hänen mukaan sa se aiheuttaa talouden laskukierteen

  MUTTA, se 40 suvakkimilardin lainan otto ei millään lailla nostanut Suomen taloutta tai aiheuttanut nousukierrettä

  Miten tällä logiikalla joku muutaman miljardin SÄÄSTÖ aiheuttaisi laskukierteen?

  luultavasti aiheuttaisikin, mutta se olisi vain paluu maan pinnalle kestävään talouteen, eli suu säkkiä muyöden ja maailmanhalaus tuhlaamisen loppu, ehkä kansa heräisi, tai sit ei

  VastaaPoista
 8. Raha ja ilmainen elatus näitä tulijoita vetää.

  Vetovoimatekijät kokonaan pois tai niin minimiin kuin mahdollista.

  Sosiaaliturva oltava kansalaisperustainen.

  Linja-autoihin, ratikoihin ja jokaiseen metrovaunuun vähintäin kaksi vartijaa suojelemaan kantasuomalaisia lapsia ja vanhuksia.
  Vartijoille suora yhteys poliisin päivystykseen, josta tarvittaessa saa poliisin apua tilanteiden hoitoon ja pidätykseen.

  VastaaPoista
 9. Rkp tuntuu jotenkin samaistuvan islamilaisiin siirtolaisiin, käsittämätöntä. Eihän heillä ole juurikaan yhteisiä arvoja, edes kaikkien ihmisarvosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on eräs selitys miksi RKP haluaa lisää haittamaahanmuuttoa
   tai "turvapaikanhakijoita" - asia joka on nykyisin uudella nimellä eli "työperäinen maahanmuutto".

   OM 17.5.2023

   RKP - maahanmuutto jäsenhankinnan välineenä

   https://oikeamedia.com/o1-202120

   Artikkelista poimittua

   RKP haluaa kasvattaa ”työperäistä maahanmuuttoa”, pakolaiskiintiötä ja kehitysapua, vaikka ne kaikki ovat Suomen talouden kannalta negatiivisia asioita.

   Miksi näin, vaikka Suomen taloustilanne on heikentynyt radikaalisti? Taustalla on RKP:n tavoite, jonka mukaisesti puolue pyrkii hyödyntämään maahanmuuttoa jäsenhankinnan välineenä.

   Työperäinen maahanmuutto on lainausmerkeissä siksi, koska se on hyvin usein kolmansista maista saapuvaa halpatyövoiman maahanmuuttoa, joka puolestaan tarkoittaa monen työntekijän kohdalla sitä,
   että hän ei tule palkallaan toimeen, vaan joutuu turvautumaan yhteiskunnan taloudelliseen apuun.

   Ei tarvitse olla talouden ammattilainen ymmärtääkseen, että tällainen maahanmuutto ei vahvista valtion taloutta, vaan heikentää sitä.

   /////////////////

   Kannattaa lukea koko artikkeli.

   Poista
  2. Suomenruotsalaisetkin viihtyvät pääosin keskenään ja haluavat asua omilla alueillaan, niin on aina ihmetyttänyt tuo rkp:n touhu, että haittamaahanmuuton ajaminen on tärkein asia ruotsinkielen lisäksi.
   Eivät maahantunkeutujat ala äänestää rkp:tä vaan vihreitä ja demareita.

   Tunkeutujien lisääntyessä ja levittäytyessä myös paremmille asuinalueille, nimbyt suomenruotsalaiset joutuvat etenevässä määrin kohtaamaan sen todellisuuden, mitä heidän puolueensa on ajanut, mutta minkä olemassaolon kieltänyt ideologisista syistä tai siksi että he ovat kuvitelleet etteivät sen vaikutukset koske heihin.

   Poista
 10. IS:ssa oli juttu, missä alaikäiset koululaiset olivat ottaneet kiusauksen kohteekseen lyhytkasvuisten pariskunnan. Olivat räkineet ja huudelleet inhottavuuksia. Tuli oikein paha olo ja heti tuli mieleen, että varmasti olivat kiusaajat maahanmuuttotaustaisia. Huups. Nyt suvakit äkkiä tuohtuneena korjaamaan, että nepäs olivatkin ihan valkoihoisia ne kiusaajat. Mikä riemuvoitto.

  VastaaPoista
 11. Yle tänään

  Poliisi epäilee: Treffi-ilmoitukseen vastannut ryöstettiin väkivalloin, epäillyistä osa alaikäisiä

  https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-156553

  Itä-Uudenmaan poliisi epäilee kuutta henkilöä törkeästä ryöstöstä Vantaalla.

  Epäilty ryöstö tapahtui Vantaan Kivistössä huhtikuun alussa. Uhri oli houkuteltu paikalle seksisivustolle tekaistulla profiililla.

  Tapaamispaikalla oli kaksi naista, minkä jälkeen paikalle tuli kolme nuorehkoa miestä, jotka pakottivat uhria antamaan pankkitunnuksensa ja puhelimensa väkivalloin,
  Itä-Uudenmaan poliisin tiedotteesta ilmenee.

  Tililtä vietiin poliisin mukaan useita satoja euroja. Epäillyistä kolme oli tekohetkellä poliisin mukaan alaikäisiä.
  ////////////////////////////////

  Kolme nuorta rötösteli Turun yössä – poliisi kaipaa silminnäkijöitä

  Noin 40-vuotias mies joutui kolmen nuoren jahtaamaksi Turun Mannerheiminpuistossa. Tilanteeseen puuttunut mies ryöstettiin.

  https://yle.fi/a/74-20034524

  Artikkelista poimittua

  Kaksi lähellä ollutta miestä puuttui tilanteeseen, jolloin jahtaamisen kohteena ollut mies pääsi pakenemaan Puistokadun yli Mikaelinkirkon puolelle.
  Hän todennäköisesti jatkoi matkaansa Raision suuntaan.

  Tämän jälkeen nuoret miehet ottivat kohteekseen toisen tilanteeseen puuttuneen miehen. Teräaseella uhaten nuoret ryöstivät mieheltä puhelimen, minkä jälkeen he poistuivat paikalta.
  Epäillyt ovat noin 16–20-vuotiaita, ihonväriltään vaaleita nuoriamiehiä.
  ///////////////////////

  Jos ryöstäjät olisivat tummia ja ihonväri mainittaisiin, olisi se rasismia.
  Miten ihonvärin mainitseminen nyt tulee ymmärtää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihon väri vaalea? noh ehkä vaikka Iranilaisia tai syyrialaisia? onhan heillä varsin vaalea ihonväri ainakin kuukereihin verrattuna, tai afgaaneja

   Poista
 12. TVuutisten mukaan Kenian kukkafarmilla kuukausipalkka on 70€, luultavasti muissakin kehitysmaissa palkka on tuota luokkaa.
  Sitten kun kehitysmaalainen saapuu Suomeen ja saa vastaanottorahan 300€? tai sinnepäin ja lähettää älypuheella kuvan rahoista niin kyllä tulijoita riittää,eikä kukaan osaa mitään hyödyllistä, ja moraali puuttuu.

  VastaaPoista
 13. Keski-Uusimaa tänään

  Tähänkö on tultu? Poliisi ohjeistaa, etteivät nuoret liikkuisi yksin juna-asemilla edes päiväsaikaan – ryöstöjen määrä kasvussa

  https://www.keski-uusimaa.fi/paikalliset/5968096

  Ryöstöt lisääntyivät erityisesti Järvenpäässä viime vuonna. Keravalla tahti kiihtynyt tänä vuonna.
  //////////////////

  Artikkeli on maksumuurin takana mutta jo otsikko herättää vakavaa huolta.
  Kuka suojelee yksin liikkuvaa nuorta - päiväsaikaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisiko RKP:n edustaja vastata ym. kysymykseen, kiitos.

   Poista
 14. Eikö näiden bajamajojen mielestä ihmisoikeuksiin kuulu kulkea rauhassa missä tahansa julkisella paikalla ilman, että tulee hakatuksi ja ryöstetylsi tai tapetuksi?

  VastaaPoista
 15. 2015 seutuvilla ja sen jälkeen lueskelin MV-lehteä ja tsuumailin videoklippejä Rautatientorin huoltosuhteen korjaajien leirielämästä. Sanansaattajat olivat ammuttavia natseja ja rasisteja.

  Taivaalle kiitos, nyt samaa kamaa tulee päivä toisensa jälkeen korkeamman sivitystason hankkineilta vaikuttajilta.
  Mikä on muuttunut? Ei vaikuttavuuden suhteen mikään, eikä tule muuttumaan.

  Mukavahan näitä on lueskella, eli ei voi sanoa, että hukkaan heitettyä olisi lukemiseen tuhrattu aika. Äänestämiseen ei kannata aikaansa tuhlata.

  VastaaPoista
 16. MTV uutiset tänään

  Somessa leviää väitteitä lapsia pakettiautoihin houkuttelevista miehistä – poliisi on lisännyt valvontaa Espoon Nöykkiössä

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/somessa-leviaa-vaitteita-lapsia-pakettiautoihin-houkuttelevista-miehista-poliisi-on-lisannyt-valvontaa-espoon-noykkiossa/8712668

  Artikkelista poimittua

  Sosiaalisessa mediassa leviää huolestuneiden ihmisten kertomuksia siitä, että Espoossa Nöykkiön alueella liikkuisi lapsia pakettiautoon houkuttelevia miehiä.
  Länsi-Uudenmaan poliisi vahvistaa selvittävänsä asiaa.

  Poliisi on lisännyt myös valvontaansa alueella.

  – Poliisi on saanut tiedon asiasta tänään aamulla. Aloitimme tämän jälkeen aktiiviset selvitykset asiassa ja ne ovat edelleen käynnissä, kertoo komisario Hannu Väänänen MTV Uutisille.

  – Poliisi selvittää, ovatko havainnot lapsia houkuttelevista henkilöistä totta ja onko asiassa syytä epäillä rikosta.

  VastaaPoista
 17. Anter Yasa totesi Twitterissä miten asia on.: Suomi ei ole Ruotsin tiellä, vaan Suomi on Ruotsi. Suomalaiset äänestivät 75%:sesti eduskuntaan edustajat, jotka tekevät politiikallaan suomesta islamilaisen kehitysmaan. Toivoa ei ole. Suomessa on islamisteja toivottoman paljon siinä vaiheessa kun edes 50% kantiksista myöntää mielessään virheen. Julkisesti virhettä ei koskaan myönnetä. Nuoren suomalaisen tärkein oppi on: hanki koulutus, jolla on kysyntää ulkomailla ja lähde. Käy ensin myös armeija, sillä eurooppaan tulee laajat sisällisodat.

  VastaaPoista
 18. Siis Yanter sanoi "Suomi ei ole Ruotsin tiellä, vaan Suomi on Ruotsi", loppu on omaan tekstiä.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!