sunnuntai 18. kesäkuuta 2023

HS:n mukaan nuorisoväkivalta ei yhtä tärkeää kuin närpiöläisen tomaatinviljelijän rikosepäily

Helsingin sanomien mukaan närpiöläistä "Jan-Erik Siggiä ei ole tuomittu mistään rikoksesta eikä vielä ole selvää, nostetaanko häntä vastaan syytteitä. Tapaus on nyt siirtynyt syyttäjälle syyteharkintaan. Todennäköisesti kesän jälkeen kerrotaan, nostetaanko epäiltyjä vastaan syytteitä."

Tästä huolimatta lehti teki yksityiskohtaisen artikkelin Siggin mahdollisista vakavista rikoksista. Miehen nimi tuotiin julkisuuteen, "hänen yhteiskunnallisen asemansa vuoksi ja jotta epäily ei leimaa muita paikallisia viljelijöitä".

Jäin jutun luettuani ihmettelemään, miksi tuo jälkimmäinen perustelu ei käy edes rikoksista tuomittujen afrikkalaisten tai lähi-itäläisten maahanmuuttajien nimien kertomiseen. Tai miksei "maahanmuuttajien merkittävä yhteiskunnallinen vaikutus" kelpaa edes heidän taustansa kertomiseen, jos kerran yksityisen ihmisen nimen ja taustan mainitsemiseen riittää hänen yhteiskunnallinen asemansa?

* * *

Tätä jouduin ihmettelemään lukiessani samaisen HS:n numeron juttua siitä, kuinka 13-vuotias poika oli ryöstetty ja pahoinpidelty arabianrantalaisen kotinsa porraskäytävässä. Tekijöistä kerrottiin ainoastaan pari-kolme vuotta uhria korkeampi ikä. Ja heidän lukumääränsä.

Ryöstetyn äiti kertoi myös, että "poika kertoi jälkikäteen, että kavereilta on muualla Helsingissä varastettu päältä vaatteita, mutta ilman väkivaltaa". Siis ketkä tai minkälaiset ihmiset ovat varastaneet vaatteita nuorten päältä? 

* * *

Tässä asiassa olisi myös tyhmimmänkin punavihreän toimittajan aika ymmärtää, että median vaikeneminen rikosten tekijöistä ja taustoista johtaa juuri siihen, mille HS perusti rikoksesta epäillyn - mutta syyttömyysolettaman perusteella syyttömän - henkilön nimen julkaisemisen. Eli syyttömien lähi-itäläisten ja afrikkalaisten maahanmuuttajanuorten kollektiiviseen syyllistämiseen.

Vai arveleeko jutun kirjoittanut Pipsa Sinkko-Westerholm ihmisten kuvittelevan, että pääkaupungin nuorisorikolliset ovat jusseja, pekkoja ja villejä tai vladimireja ja olegeita? Ehei, kyllä suurin osa suomalaista yhdistää nämä tapaukset muhammedeihin ja ahmedeihin ja samalla kaikkiin lähi-itäläis- ja afrikkalaistaustaisiin nuoriin. Siis myös sellaisiin, jotka eivät ole elämässään tehneet ensimmäistäkään rikosta ja pyrkivät parhaansa mukaan integroitumaan suomalaiseen yhteiskuntaan.

Ja mitä tulee asian yhteiskunnalliseen merkitykseen, niin ei kai tuoreeseen hallitusohjelmaan olisi kirjoitettu vähäpätöisestä asiasta, että "hallitus tunnistaa nuoriso- ja jengirikollisuuden lisääntymisen vakavaksi ongelmaksi. Hallitus on sitoutunut ottamaan käyttöön tarvittavat keinot nuoriso- ja jengirikollisuuden määrätietoiseksi torjumiseksi ja vähentämiseksi." Eikä tätä toteamusta seuraisi lähes kahden sivun mittaista tekstiä siitä, mitä asialle aiotaan tehdä.

* * *

Lopuksi en voi olla mainitsematta uutista, jossa kerrottiin Kongosta saapuneiden islamistimilitanttien surmanneen 41 koululaista Länsi-Ugandassa. Olin sikäli yllättynyt, etten ollut koskaan ajatellut islamin olevan merkittävä uskonto Kongossa. 

Mutta näin se vain on siitä huolimatta, että englanninkielisen Wikipedian mukaan ainoastaan yksi prosentti kongolaisista olisi muslimeja. Sen sijaan HS:n jutussa mainitusta islamistisesta Liittoutuneiden kansainvälisten voimat -järjestöstä oli jopa oma suomenkielinen Wikipediasivu, jonka mukaan järjestö on kongolais-ugandalainen ja sen tavoitteena on saattaa sharia-laki voimaan Ugandassa. Tätäkään HS ei tosin katsonut tarpeelliseksi kertoa.

Pitäisikö tässä lopuksi todeta - edelleen julkisuudessa katkeruuttaan vuodattavaa - Timo Soinia mukaillen, että "missä islam, siellä ongelma"? 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Uutta tietoa kristittyjen ja muslimien välisistä eroista
Mystinen nuorisoaines tekee väkivaltarikoksia
Enemmän ja vähemmän onnistunutta kuntatason maahanmuuttopolitiikkaa

31 kommenttia:

  1. Tuo Hesarin Arabianrannan ryöstöuutisointi on kategorioissa "kaupunki" ja "nuorten pahoinvointi". Nuorten pahoivointi, just, sehän se, mikäs muukaan. Oli niin huono olo, että täytyi käydä väkivalloin ryöstämässä vaatteet päältä. Hesari vituttaa päivä päivältä enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon väkivaltaisen ryöstelyn nimittäminen pahoinvoinniksi on yksi typerimmistä median käyttämistä eufemismeista. Oikea sana on pahuus.

      Poista
    2. mikä ihmeen pikipäiden "pahoinvonti", hehän juuri tekevät sitä mitä heidän geneettinen koodinsa käskee tehdä, ja se sallitaan, eli HE OVAT VARMAANKIN HYVIN TYYTYVÄISIÄ ja onnellisia, eikä mitenkään "pahoinvoivia", ei kä tiettykään, kun voi rauhassa riehua, toteuttaa rotu ominaisuuksiaan ja se palkitaan kaiketin loppuelämän Kela elätyksellä

      Poista
    3. Tämä ryöstely on puhtaasti vääräuskoisten alistamista.
      Toimitaan kuten islam uskonto opettaa.

      Poista
  2. HS on kuulemma perustanut tutkivan journalismin iskuryhmän. Se voisi ensi töikseen tutkia, millaiset rakenteelliset seikat ja tiedostamattomat ennakko-oletukset mahdollistavat lehden paskan uutistoiminnan.

    VastaaPoista
  3. Punawoketusta on myös "varovaisuus" sukupuolen kertomisessa, koska niitä on mukamas ilmaantunut kahden luonnollisen lisäksi useita muita, jotka ennen katsottiin - aivan oikein -mielenterveysongelmiksi aivan kuten potilaan identifioituminen Jeesukseksi, neitsyt Mariaksi, prinsessaksi tai Napoleoniksi. Niinpä TS otsikoi tänään pikku uutisen ajan hengen mukaan: "Ihminen kiipesi rakennustyömaan torninosturiin".

    Itse jutussa kyseisestä oliosta käytetään kolmesti termiä 'henkilö' ja kerran 'ihminen'. Kyllä wokeltajat tekevät elämästään vaikeaa ja itsestään terveiden silmissä kokovartalopellejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennen mielenterveyspotilaat saatiin jollain kumman ilveellä hoitoon, mutta nyt he ovat ylimpiä sanelijoita, mikä on oikein ja väärin, ja wokettamassa ja canceloimassa normaaleja täyspäisiä ihmisiä, jos nämä uskaltavat sanallakaan arvostella mielipuolista menoa.
      Halla-aho osui ytimeen, kun totesi, että ongelma ei ole siinä, että kaikki olisivat hulluja, vaan siinä, että kaikki tanssivat hullujen pillin mukaan.

      Poista
    2. Halla-aho on usein osunut asian ytimeen ja useinmiten jo kauan ennen muita eli kehitysmaisesta maahanmuutotosta seuraavan katuväkivallan, ghettoutumisen, white fligtin ja raiskaukset. Ja sai "kiitokseksi" rasismisyytteet ja tuomion kansanryhmää vastaan yllyttämisestä. Viimeksi hän sanoi totuuden näistä väkivaltajengien tuomioista: jengien jäsenet päästävät niille räkäisen naurun.

      Poista
  4. Mitä se ”nuorten pahoinvointi” on? Se mikä muka oikeuttaa väkivallan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuoret oireilevat raiskaamalla ja ryöstämällä, koska rasismi on aiheuttanut ilmastonmuutoksen.

      Poista
    2. Hyvä tiivistelmä.

      Poista
  5. Kylläpä taas hiukan raivostutti tuo Hesarin uutinen 13-vuotiaiden ryöstöstä ja pahoinpitelystä. Nyrkistä tuli naamaan, vaikka puhelimet ja pankkikortit tunnuslukuineen annettiin vastaan panematta. Merkkilenkkarit sentään jätettiin, koska olivat liian pienet.
    Luulevatko Hesarin idiootit, että jättämällä tekijöiden tuntomerkit mainitsematta he pystyvät pimittämään, ketä tekijät ovat. No vuorenvarmasti eivät. Aivan jokainen lukija jo tietää, että kun ei mainita, että tekijät ovat kantasuomalaisia, he ovat moniosaavia kultamunia, jotka niin rikastuttavat ja elävöittävät suomalaista yhteiskuntaa. Kyllä nyt on jo korkea aika saada jotain rotia tähän hullujenhuoneeseen, toivottavasti hallitus saa tehtyä jotain noiden kehitysmaabarbaarien suitsimiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuri säästö saataisiin valtion menoihin sillä, ettei otettaisi ainoatakaan muslimitaustaista pakoloista maahan ja karkotettaisiin kaikki rikoksiin syyllistyneet musut lähtömaihinsa. Jos lähtömaa ei suostu ottamaan, lasketaan karkotettavat kyseisten persreikävaltioiden rannikkovesille kumilautalla ajelehtimaan Allahin ja viranomaisten armoille.

      Poista
  6. “How dreadful are the curses which Mohammedanism lays on its votaries! Besides the fanatical frenzy, which is as dangerous in a man as hydrophobia in a dog, there is this fearful fatalistic apathy. The effects are apparent in many countries. Improvident habits, slovenly systems of agriculture, sluggish methods of commerce, and insecurity of property exist wherever the followers of the Prophet rule or live. A degraded sensualism deprives this life of its grace and refinement; the next of its dignity and sanctity. The fact that in Mohammedan law every woman must belong to some man as his absolute property – either as a child, a wife, or a concubine – must delay the final extinction of slavery until the faith of Islam has ceased to be a great power among men. Thousands become the brave and loyal soldiers of the faith: all know how to die but the influence of the religion paralyses the social development of those who follow it. No stronger retrograde force exists in the world. Far from being moribund, Mohammedanism is a militant and proselytizing faith. It has already spread throughout Central Africa, raising fearless warriors at every step; and were it not that Christianity is sheltered in the strong arms of science, the science against which it had vainly struggled, the civilisation of modern Europe might fall, as fell the civilisation of ancient Rome.”

    ― Winston Churchill, The River War

    VastaaPoista
  7. ”Tässä asiassa olisi myös tyhmimmänkin punavihreän toimittajan aika ymmärtää, että median vaikeneminen rikosten tekijöistä ja taustoista johtaa …..”
    Näiden punavihreiden toimittajien tapauksessa kyse ei ole tyhmyydestä, sillä jos kyse olisi noin pahasta kognitiivisten kykyjen heikkoudesta, he eivät kykenisi kirjoittamaan eivätkä lukemaan. Avainsanat tässä tapauksessa ovat lähinnä tarkoitushakuisuus ja epärehellisyys.

    VastaaPoista
  8. IL tänään

    Professori: Ruotsi on menettänyt jengirikollisuuden hallinnan – ”Kauhuskenaario”
    Kolme pohjoismaalaista kriminologia kauhistelee Ruotsin väkivalta-aaltoa.

    https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/65fbe7cb-bf32-47e8-a9d6-88d2c68a7aa9

    Artikkelista poimittua

    Lehden mukaan Ruotsin jengirikollisuus ja aseväkivalta ovat saaneet tutkijoilta voimakkaita reaktioita Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.
    – Se on täydellistä rappeutumista. Norjassa Ruotsi nähdään hirveänä esimerkkinä. Maana, jonka tilannetta ei todellakaan halua, Larsson sanoo.

    Larsson ei säästele lehdelle sanojaan. Hän korostaa maiden välisen kontrastin olevan jyrkkä.
    Viime vuonna Norjassa tapahtui neljä kuolemaan johtanutta ammuskelua, kun Ruotsissa niitä oli 63.
    Tänä vuonna Norjassa ei ole vielä kuollut ketään jengiin liittyvässä väkivallassa, kun taas Ruotsissa on ammuttu 20 ihmistä.

    – Hullua! Tilanne on kärjistynyt ja Ruotsi näyttää nyt menettäneen hallinnan – jos se nyt ikinä on ollutkaan hallinnassa.

    Hän uskoo, että ihmiset ovat heränneet myöhään.
    ...
    ...
    – Joillekin jengirikollisuudesta tulee eräänlainen ura. Se tuo rahaa, asemaa ja identiteettiä.
    Muutaman vuoden vankilassa olo nähdään osana tätä uraa ja se usein vahvistaa tätä ongelmaa, Larsson kuvailee.
    ...
    ...
    Tanskan näkökulma

    Myös tanskalaiset ovat lehden mukaan järkyttyneitä Ruotsin törkeästä väkivallasta.

    – Pelkäämme jengirikollisuuden leviävän Tanskaan, jossa ongelmat liittyvät pääasiassa huumerikollisuuteen, Tanskalainen kriminologi David Sausal sanoo.
    – Jengirikollisuudesta on tullut elämäntapa, jota palvotaan tietyissä piireissä ja jota mainostetaan sosiaalisessa mediassa.

    Sausal uskoo, että Ruotsin poliisin tulisi toimia toimintakykyisemmin ja toimia nopeammin väkivallan sattuessa.

    Hän sanoo, että tanskalaiset haluavat välttää ruotsalaisen jengirikollisuuden leviämisen rajan yli.
    – Tanska ei ole paratiisi, mutta tanskalaisten tilanne on normaali.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. PT-media 17.6.2023

      Saksassa jättimäinen arabiklaanien joukkotappelu – useita satoja miehiä

      https://pt-media.org/2023/06/17/saksassa-jattimainen-arabiklaanien-joukkotappelu-useita-satoja-miehia/

      Saksassa Essenissä on ollut jo useita päiviä aivan tolkuttomia joukkotappeluita, joihin osallistuu useita satoja eri arabiklaanien jäseniä.
      Perjantaina paikalla arvioitiin olevan 500-600 arabiaanoa.
      Essenin alueen eri arabiklaanit ovat keskenään sotajalalla. Jo torstaina oli mellakoita ja perjantaina Essenin keskustaan kerääntyi poliisin arvion mukaan noin
      300 libanonilaista ja 200 syyrialaista miestä. Poliisi sai perjantaina juuri ja juuri pidettyä kiihtyneet arabit aisoissa.

      Torstaina klaanit pääsivät kuitenkin toistensa kimppuun pesäpallomailoin, viidakkoveitsien ja puukkojen kera. Yksi nuorukainen puukotettiin ruumishuonelle.

      Poista
    2. PT-media 17.6.2023

      Kun tuplamonikulttuurisuus saapui Husbyseen

      https://pt-media.org/2023/06/17/kun-tuplamonikulttuurisuus-saapui-husbyseen/

      Tukholman ongelmalähiössä Husbyssä on viimeisten kuukausien aikana syntynyt todellinen monikulttuuruusongelma. Tässä tapauksessa voisi puhua tuplamonikulttuurisuudesta.

      Nimittäin Husbyn ympäristössä pyörii suuri joukko asunnottomia nuoria miehiä, jotka aiheuttavat monenlaisia ongelmia alueen asukkaille. Asiasta kertoo mm. paikallislehti Mitti,
      jonka mukaan alueella on alkanut viime aikoina pyörimään kymmenestä pariinkymmeneen henkilöä kattava miesten joukko.

      He käyttävät ihan avoimesti kaduilla huumeitä ja jättävät huumeruiskut niille sijoilleen.
      Niin ikään autoihin kohdistuneita varkauksia on jatkuvalla syötöllä, kerrostalojen kellareihin murtaudutaan ja talojen rappukäytäviä käytetään oleskelu- ja huumeiden vetämistilana.
      ...
      ...
      Mistä mahtaa olla kyse?

      Järvan alueen toisessa paikalehdessähän tämä tuleekin esille. Muuan husbyläinen uusruotsalainen kertoo mielipidekirjoituksessaan otsikolla
      “Politiikot unohtivat afgaanit”, että hänen ja monen muun paikallisen rappukäytävään on muuttanut afgaaniseurueita.

      (SIIS AFGAANIT HÄIRITSEVÄT AFGAANEJA. MITEN TOIMITTAISIIN AFGAANIEN KOTIMAASSA?)
      ...
      ...
      Husbyläiset ottivat oikeuden omiin käsiinsä

      Tapahtuman tausta on se, että afgaaniporukka oli yrittänyt ryöstää joitakin naisia ja paikalle sattuneet ilmeisesti arabitaustaiset miehet suuttuivat tästä ja afgaaneille annettiin selkään.

      //////////////////////

      Suomessa tiedetään mikä on tilanne muissa maissa. Kaikkien järki-ihmisten, myös viranomaisten, tulee tehdä kaikkensa, että haittamaahanmuutto Suomeen loppuu.
      On suomalaisten pelastus, että äänestettiin perussuomalaiset valtaan.
      Monipuolue-järjestelmässä joudutaan tekemään kompromisseja ja siksi seuraavissa vaaleissa tarvitaan lisää äänestäjiä perussuomalaisten taakse, jotta asiat saadaan kuntoon.

      Poista
    3. IS tänään

      Kommentti: Saksan poliittinen ilmapiiri kiristyy – ääri­oikeistolaisen AfD:n kannatus nousi hurjiin lukemiin

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009660567.html

      Artikkelista poimittua

      Saksassa julkaistiin alkuviikosta yllättäviä tuloksia mielipidetutkimuksista.

      Kansalliskonservatiivinen ja arvostelijoiden ”valkoiseksi vihapuolueeksi” kuvaama Alternative für Deutschland -puolue (AfD, suom. vaihtoehto Saksalle)
      sai Forsa-instituutin valtakunnallisessa kyselyssä 19 prosentin kannatuksen ja nousi suosiossa prosentti­yksikön verran hallituspuolue sosiaalidemokraattien yläpuolelle.

      Insa-tutkimuslaitos mittasi AfD:lle vielä korkeamman kannatuksen: 19,5 prosenttia.

      AfD on näiden kyselyjen mukaan Saksan toiseksi suosituin puolue. Kristillisdemokraattien kannatus on sitä selvästi suurempi, eri kyselyjen mukaan 27–30 prosenttia.

      Insan kyselyssä niin sanotun liikennevalokoalition hallituspuolueet – sosiaalidemokraatit, vapaat demokraatit ja vihreät – saivat yhteensä vain 41 prosentin kannatuksen.
      Hallituskoalitio menettäisi kyselyn mukaan parlamentaarisen enemmistön, jos liittopäivävaalit pidettäisiin nyt.

      Muutokset Saksan poliittisessa ilmapiirissä ovat merkittäviä.

      AfD:n nousu on havahduttanut monet kysymään, onko siitä pikku hiljaa tullut ”normaali” ja ”salonkikelpoinen” puolue – osa valtavirtaa.
      Nouseeko se joskus valtaan liittohallituksessa? Millainen se oikeasti on, ytimeltään?

      Poista
  9. Nyt kun kupla on puhjennut ja tunnustetaan, että Suomi on velkaantunut ja velkaantuu edelleen, on syytä säästää siellä missä vain pystytään.
    Niin sanotut vetovoimatekijät, jotka houkuttelevat euroopan ulkopuolisia ihmisiä eli niin sanottuja "turvapaikanhakijoita", on syytä laskea minimiin tai poistaa ko. etuudet.

    Ei ole oikein, että suomanlaiset kärsivät kun maksetaan etuuksia henkilöille, jotka väärinkäyttävät turvapaikkajärjestelmää.
    Kyllä se on nähty etteivät tänne tulleet ole mitään todellisia turvapaikanhakijoita vaan paikallisen nuorisopullistuman tulosta, jotka etsivät ilmaista elatusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli "hupaisaa" seurata Ylen uutisia, kun hallitusohjelma varmistui. Kolmea mustaihoista haastateltiin (hyvä otanta suomalaisista) ja voi kauhea, kuinka heitä nyt sorretaan! Ja media komppaa, ohjelmasta kun ei löydy mitään hyvää!

      Poista
    2. Hallitusohjelmassa ei ole yhtään asiaa, jota sosiaalidemokraatit eivät ole jo toteuttaneet muissa pohjoismaissa. Ulina kertoo vain siitä kuinka hirvittävän sosialistinen maa Suomi on.

      Poista
    3. No tämä nyt on niin tätä. Mikäli hallitus jyvittäisi rahaa ja sillä asfaltoitaisiin joku lyhyt metsätien pätkä, niin Hesari/YLE kaivaisi jostain jonkun "Humppilan asflatin vastustajat" -RY:n, jonka puheenjohtajaa käyttäisi jutussaan asiantuntijana, miksi asia on paska ja väärin tehty. Otsikko varmaan jotain: "Asiantuntija: hallitus pilaa tiet"

      Poista
  10. pikipää ongelma on ylittänyt sen tapahtumahorisontin, että se olisi enää korjattavissa.

    aluksi suvakkimedia pimitti orastavan pikipää ongelman siksi, ettei sen ongelmaan laajentumista estettäisi, ennen kuin se on pysäyttämätön itteään ruokkiva prosessi.

    Nyt "vastuulliset" suvakit naureskelee, hahaha me onnistuimme!!! Nyt pikipäitä suojellaan sillä tekosyyllä, että yhteiskuntarauhan edes jonkinlaiseksi ylläpitämiseksi kanta väestön ei haluta hyökkäävän pikipäitä vastaan edes sen vähän säilyttämiseksi, mitä suomalaisuudesta on jäljellä vaikkapa kaduilla

    tai kostavan suvakeille, minkä kumuloituvan ongelman nämä tarkoituksella tai tarkoittamattaan loovat, ikääänkuin sillä nyh enää olis merkitystä

    VastaaPoista
  11. Lehti ei tule minulle, mutta vaikuttaisi siltä että Hesari pyrkisi tekemään skuuppi artikkelin, jolla voidaan kilpailla vuoden parhaasta uutisesta tai kuvituksesta. Eli artikkeli sekä pyrkiin mainostamaan lehden tutkivaa journalismia että myös kisaamaan omissa ammattipiireissä journalistinen palkinto mielessä. Lehti ei ymmärrä tai ei halua ymmärtää, että todellisuudessa katujen turvattomuus ja sen maahanmuuttajataustaisuus on merkittävä yhteiskunnallinen ongelma. Haluamatta vähätellä harmaan talouden olemassaoloa, niin vaikuttaisi siltä, että uutisointi on erilaista, kun tekijöinä ovat maahanmuuttajataustaiset tai kun syylliseksi voidaan osoittaa kantaväestöön kuuluva.

    VastaaPoista
  12. Ohessa hyödyllisen idiootin tuntomerkkejä ja menetelmiä erään eisuomalaisen sosiologin kertomana ja ylös kirjoittamana.
    HYÖDYLLINEN IDIOOTTI
    -itsekeskeinen
    -hyväuskoinen
    -arvostelukyvytön
    -turhautunut
    -opportunisti
    -valmius pettää ja kostaa

    TEHTÄVÄ, MENETELMÄ
    MITEN TOIMII
    -suosii
    -myötäilee
    -vakuuttaa
    -syylistää
    -toimii kulissina
    -kieltää
    -jakaa

    Yhteisön selkeät arvot ja normit estävät osaltaan viehättymästä "idiotismiin"  tai joukkoliikkeeseen.

    VastaaPoista
  13. Mitä jos Suomen Akatemia kaikkien nollatutkimusten sekä intersektionaalisen feminismin ja woketuksen sijaan rahoittaisi tutkimuksen, jossa selvitettäisiin, miten esim. 1990-luvulta lähtien maahan tulleet somalit perheineen, kasvattilapsineen, sekkuineen ja isovanhempineen ovat integroituneet Suomeen ja miten kantaneet oman kortensa kekoon yhteiskunnan hyväksi. Aikaa on ollut kohta 35 vuotta, joten tutkimusaineistoa löytyy varmasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ongelma on että Akatemian kellokkaat tietävät mikä sellaisen rehellisesti tehdyn tutkimuksen tulos olisi, joten he eivät aivan varmasti sellaista rahoita. Nykyisille Akatemian porukoille pitää antaa kenkää ja palkata uudet, jotta nuo kieroumat saadaan poistettua. Olen ollut heidän kanssaan tekemisissä ja puhun tiedon pohjalta, en luule,

      Poista
  14. Yksi tyhmimmistä usein tässä hallitusohjelman mollaamisessa toistuvista kommenteista on se että sen jokin kohta on "lain vastainen". Voi hyvät hyssykät, idiootteja ei tarvitse kyllä kaivaa esille, he ilmoittautuvat ihan itse. Sehän "lain vastaisuus" tarkoittaa sitä että tämä hallitus aikoo muuttaa kyseisen lain. Eivät lait ole maailmanloppuun saakka kallioon hakattuja, vaan edellinen hallitus muutti niitä ja sääti uusia, ja niin tulee tekemään tämäkin. Mahdollisesti tämä hallitus tulee irtautumaan tyhmimmistä sopimuksista joita meillä on joidenkin ulkomaisten tahojen kanssa tehty, ja sekin on ihan ok. Kun asiat muuttuvat, joku aina närkästyy, mutta sitä ei kannata pelätä, koska näitä närkästyjiä on maailma täynnä, ei heidän paheksunnaltaan voi välttyä teki sitä tai tätä tai jätti tekemättä.

    VastaaPoista
  15. Tapahtumat ja keskustelu junnaavat samaa latua vuodesta toiseen. Afrikasta ja arabimaista tulleet muslimi maahanmuuttajat aiheuttavat ongelmia, rikollisuutta, kasvattavat sosiaalimenoja jne.. Media uutisoi näistä mutta jättää aina osan kertomatta. Osa jonka lukijat jo tietävät ja jonka kertomatta jättäminen raivostuttaa entisestään kansalaisia. Viranomaiset ja muut asianomaiset keskustelevat TV-ohjelmissa ym. asioiden syistä ja mitä tulisi tehdä. Mitään konkreettista ei kuitenkaan tehdä. Suuri yleisö syyttää tiettyjen puolueiden politiikkoja, mediaa, usual suspects. Uusi puolue joka asettaa päätavoitteekseen maahanmuuton ongelmien ratkaisun saa maksimissaan noin 10-20 % äänistä vaaleissa.Tämä jatkuu vuodesta toiseen. Ilmiö on sama Ruotsissa, Norjassa, Saksassa, Ranskassa, jne..

    Mikään ei kuitenkaan muutu vaan maahanmuuttajien lukumäärä ongelmineen vain lisääntyy. Eikö tässä koko touhussa ole jotain kummallista ? Olisiko ja aika koettaa miettiä oikeita syitä ja motiiveja ?

    Itse uskon että Euroopan ja Suomen kehitykselle ei voida enää mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. WEF ja Black Rock pistävät valtion velkarahahanat kiinni, jos kehitysmaalaistamiseen puututaan oikeasti.

      Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!