sunnuntai 4. kesäkuuta 2023

Ismaelin ensimmäinen kiinnijääminen rikoksesta ei ollut sattuma

Minulla on vakavaa sanottavaa kaikille tyttärien vanhemmille: kertokaa heille ajoissa ja mahdollisimman selvin sanoin sekä moneen kertaan, ettei kaksilahkeisten kotiin kannata lähteä sosiaalisessa mediassa käytyjen jutusteluiden tai muuten vain lyhyen tuttavuuden perusteella, vaikka kuinka pyydettäisiin ja mitä luvattaisiin. Etenekään ei kannata lähteä sellaisten matkaan, jotka ovat peräisin kulttuureista, joissa naiset ovat alistetussa asemassa.

Tämä asia tuli mieleeni lukiessani Iltalehden juttua juuri näin toimineen teinitytön raiskanneen henkilön oikeustapauksesta. Siinä Pohjois-Karjalan käräjäoikeus ja Itä-Suomen hovioikeus katsoivat teinitytön väkisinmakuun vain ehdollisen tuomion arvoiseksi, koska teon tehnyt maahanmuuttajamies ei sitä ennen ollut jäänyt kiinni rikoksista. Lisäksi hänelle määrättiin maksettavaksi tytölle 5 000 euron korvaus tämän hyväksikäytöstä.

Nähtäväksi jää, kuinka ehdollisella teostaan päässyt Ismael menestyy elämässään jatkossa. Joutuuko hän myös tulevaisuudessa poliisin kanssa tekemisiin vai onnistuuko jatkossa välttämään kiinnijäämisen.

Riippumatta siitä, on selvää, ettei tämäkään raiskaaja ollut sen arvoinen, että kenenkään elämä olisi saanut mennä raiteiltaan hänen takiaan. Mutta koska niin on tapahtunut, toivon teinitytölle ja hänen läheisilleen menestyksellistä toipumista tapahtuneesta - ja rukoilen, ettei tekijä olisi pilannut heidän elämäänsä.

* * *

Säätytalon hallitusneuvottelijoille ja erityisesti Anna-Maja Henrikssonille (rkp) toivon selvää järkeä ymmärtää, että edellä käsittelemäni kaltaiset tapaukset eivät synny sattumalta, vaan maassa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksena. Ja siksi tulevan hallitusohjelman linjaukset on syytä tehdä ihmisoikeuksia kunnioittaen siten, että nyt nähdyn kaltaisten tapahtumien riski olisi maassamme mahdollisimman alhainen.

Ellei edellinen virkkeeni aukea arvoisille hallitusneuvottelijoillemme, on heidän syytä lukea tämä lyhyt teksti. Erityisesti suosittelen sitä Anna-Maja Henrikssonille ja Eva Biaudet´lle.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Hallitusneuvotteluissa on torjuttava RKP:n pyrkimykset heikentää naisten ja lasten turvallisuutta
Petteri Orpon johtaman porvarihallituksen syntyminen varmistui
Neuvottelutulos, alistaminen ja uhkaus

18 kommenttia:

 1. Kastrointi ja karkotus olisivat sopiva rangaistus ensikertalaiselle raiskaajalle. Takaisivat, etteivät enää raiskaa.

  VastaaPoista
 2. Närpiön tomaattikasvatuslaitosten kaltoinkohdellut paskolaisraukat ovat rantaruotsalaisten menestyksen kannalta ensiarvoisia suojelukohteina. Ja syöväthän suomalaisetkin
  raiskaajat tomaatteja...

  VastaaPoista
 3. Ulkomailta tulleiden väkivaltaisten raiskaajien ehdolliset vankeustuomiot selittyvät naisten osuuden lisääntymisellä oikeuslaitoksessa. Tuomio tarkoittaa sitä, että raiskaus on sallittua Suomessa ainakin toiseen kiinnijäämiskertaan saakka.

  Ja juuri naiset ovat kaksin käsin hamuamassa raiskaajia lisää Suomeen. Henriksson ja Biaudet ovat vain ajankohtainen jatkumo naisista Ohisalo, Andersson, Mikkonen, Marin jne heitä valitettavasti riittää.

  Sanoin parikymmentä vuotta sitten, että aitoja pakolaisia on vähemmän kuin tulijoiden raiskaamia suomalaisia tyttöjä ja naisia. Olen edelleen samaa mieltä. Aidolla pakolaisella tarkoitan henkilöä, jota ihan oikeasti on vainottu kotimaassaan kansainvälisten ihmisoikeussäännösten mukaisesti.

  Kovan hinnan suomalaiset naiset ja lapset maksavat maahanmuuttokiimasta. Kaiken lisäksi nämä tulijat ovat tuoneet mukanaan ikuisen taloudellisen taakan. Ja luuleeko tuomioistuin, että Ismael koskaan maksaa määrättyä 5000 euron korvausta omista rahoistaan. Ja luullaanko, että (toisten) rahalla saa oikeuden raiskata.

  VastaaPoista
 4. Olen vuosien saatossa jo pitkään ihmetellyt tyttöjen ja naisten lähtemistä islamistisista maista kotoisin olevien tuntemattomien miesten mukaan. Syyttävä sormi osoittaakin poliitikkoihin, viranomaisiin, vanhempiin, opettajiin ja varsinkin humanisteihin, jotka selittävät silmät kirkkaina, että ihmiset kaikkialla ovat ihan samanlaisia. Eivät ole. Kulttuurissa voi olla 1500 vuoden viive ja jos yhtään olisi seurattu, mitä muualla Euroopassa tapahtuu massamaahanmuuton seurauksena, moni tragedia ja kulttuurien väistämätön yhteentörmäys olisi vältetty. "Meillä on unelma" -porukka voisi alkaa ottaa vastuuta tilanteesta kun jopa lapsia raiskataan, heiltä ryöstetään rahaa ja tavaroita kaduilla puukolla uhaten, pahoinpidellään ja viedään vaatteet päältä. Jos joku väittää, että tällaista on ollut aina ennenkin ja pullahali auttaa, hänen pitäisi erota virasta, josta yhteiskunta palkan maksaa.

  VastaaPoista
 5. Nythän Ismael jo pitää tyttöä omaisuutenaan, jos tyttö yrittää vältellä Ismaelia jatkossa, niin sit voi alkaa tytön stalkkaaminen, eli seuraaminen, häirintä ja vainoaminen.

  Jos tyttö ei ymmärrä, että on Ismaelin omaisuutta ja hänen vallassaan, voi käydä niin että Ismael on pakotettu kunniamurhaaman tytön, ehkä polttamalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. myös jos tyttö hankkii suomalaisen poikaystävän, Ismael voi olla pakotettu ampumaan pojan tai viiltämään pojalta kurkun auki

   toisin sanoen, ei koskaan kannata sekaantua tyttöön/ naiseen joka on ollut tekemisissä ählämin kanssa

   Tosin mä en ainakaan muutenkaan, jos tiettäisin vastaavaa, katson naisen olevan saastutettu ja rodunpetturi

   Poista
  2. Saastunut hyvinkin

   Poista
 6. Muslimivaltioilla on oma Kairon ihmisoikeusjulistus. Uskonvapautta ei hyväksytä ja lopulta šaria määrää mikä on hyväksyttävää ja oikein. Todella kaukana länsimaisista arvoista.

  VastaaPoista
 7. Pitäisi RKPnkin tajuta tämä väkisinpanoriski. Onhan Anna-Pesä taustaltaan maalaispankin lakimies ja Ieva oikeustieteen ylioppilas, joten juridista osaamista luulisi olevan.

  VastaaPoista
 8. Nämä matukiimaiset naikkospoliitikot eivät jostain syystä arvosta suomalaisten ihmisoikeuksia lainkaan ja ovat unohtaneet, että valtion keskeinen tehtävä on suojata kansalaisiaan. Oikeusministerinä Henriksson on epäonnistunut tässä aivan ennen kuulumattomalla tavalla.

  VastaaPoista
 9. Henrikssonilla on maahanmuutto- ja kehitysapuasioissa pakka niin sekaisin kuin olla voi. Kehitysapuakaan ei kuulemma saa leikata, koska Suomen maine ulkomailla voi kärsiä. Auta armias, mikä tonttu!
  Ja Adlercreuz on vielä paljon kahelimpi maahanmuuton suhteen. Ei mitään kosketusta todellisuuteen, eli vaikkapa nyt Ruotsin matuhelvettiin.
  Itse asiassa parasta olisi, jos ankkalammikon väki jätettäisiin oppositioon vihervasemmiston kaveriksi, jota se hännystelee muutenkin joka asiassa.

  VastaaPoista
 10. Alan kallistumaan sille kannalle että naiset eivät halua suojella nuoria tyttöjä, päin vastoin he tuntevat kateutta nuoruutta ja kauneutta kohtaan, jos raiskataan niin mitäs ovat niin kauniita ja nuoria, oma elämä meni jo pihdatessa. Vain tälläiset vanhat käppäukot surevat tyttöjen kohtaloa.

  VastaaPoista
 11. Nämä lähi-itäläisethän ovat usein aika pienikokoisia kääpiöitä, ja aikuinen mieskin saattaa näyttää teinipojalta. Tämä hämää teinityttöjä, jotka helpommin uskaltautuvat tekemisiin näiden menninkäisten kanssa, kun luulevat heitä ikäisikseen.

  VastaaPoista
 12. Aika jipon Ismael meni tekemään, vaan ei tarttunut pallo jalkaan hovioikeudessa(kaan). ;)

  https://jippo.fi/jippo-b-ryhmakuva/

  Vaan eikös Itä-Suomen Hovioikeus ole tunnettu myös nimillä "Tutun tekemä raiskaus ei ole niin paha"- ja/tai "Lyhytkestoinen raiskaus ei ole niin paha"-hovioikeutena?

  PS.
  Iltalehti vähän viilaa linssiin, kun sen jutusta saa kuvan että Ismaelin sukunimi olisi KabaN eikä KABA.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta nää on niin hyviä pallon potkijoita ei sen tarkoitus olekkaan kiinni liimautua:

   http://futisforum2.org/index.php?topic=264454.msg15312964#new

   Poista
  2. "Pohjois-Karjalan käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1998 syntyneen Ismael Kaban kahden vuoden vankeusrangaistukseen".
   Kaban, ei Kabanin.
   Miten tuosta muka voi saada käsityksen, että mutiaisen sukunimi olisi Kaban?

   Poista
 13. Laitan tämän vaan tähän: https://www.is.fi/politiikka/art-2000009552291.html?utm_medium=social&utm_content=android.is.fi&utm_source=t.co&utm_campaign=tweet-share

  Tämähän tarkoittaa sitä, että vihreään siirtymään pitää ohjata 4miljardia lisää rahaa jotta siirtäjillä on varaa ostaa valtion myytävät omaisuudet :P

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!