torstai 13. lokakuuta 2022

Elokapinan jäsen paljasti

Suomen merkittävin ekoterroristijärjestö Elokapina on viime päivinä terrorisoinut metsäteollisuutta. Ilmeisesti tästä syystä Maaseudun tulevaisuus on haastatellut järjestön edustajaa. Haastattelu on - miten sen nyt sanoisi - silmiä avaava. 

Jutussa avautunut elokapinallinen nimittäin kertoi näkemyksenään, että "syrjäisempien seutujen ja pienempien kaupunkien asukkailla on oikeus parempiin töihin, joissa he eivät joudu toimimaan omien arvojensa vastaisesti". Väitteessä on useita reaalimaailmalle vieraita kohtia. 

Ensinnäkin haastateltu näyttää kommenttinsa perusteella olettavan, että syrjäisimmillä seuduilla ja pienemmissä kaupungeissa on tarjolla metsäalaa parempia töitä. Tai että sellaisia syntyy halukkaille kuin itsestään, mikäli ihmiset vain jättävät nykyisen leipäpuunsa. 

Toiseksi hän oletti, että metsätalous on syrjäseutujen ja pienempien kaupunkien ihmisten arvojen vastaista toimintaa. Oliko hän kenties teettänyt tutkimuksen tai ainakin mielipidemittauksen näiden ihmisten arvoista? Vai mistä hän tiesi niiden sisällön?

Jos ja kun järjestön jäsenten käsitys maailman realiteetetista on edellä kuvatun kaltainen, ei liene ihme, että sen toimintakin on järjetöntä. 

7 kommenttia:

 1. Tässäpä taas hyvä esimerkki siitä, kuinka esitetään mielipiteitä sillä varmuudella, jonka vain täydellinen tietämättömyys antaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyse ole tietämättömyydestä vaan pöyhkeästä ylimielisyydesta ja piittaamattomuudesta. Heidän puheidensa suhde elävien ihmisten todellisuuteen on sama kuin Putinilla ja motiivikin on sama, joskin aste-eroja on. Miksi tällainen terroristijärjestö saa mediassa niin myötäsukaista huomiota on sitten oma kysymyksensä, mutta se on jo toinen pidempi tarina, jossa joudutaan sivuamaan sitä, miksi älymystöksi itseään kuvittelevat ovat niin herkästi kallellaan ääriajatteluun ja diktatuureihin.

   Poista
 2. Noin niitä oikeuksia jaellaan, vaikka ne eivät perustu mihinkään lakiin.

  VastaaPoista
 3. Vihreiden fasistien tukema ja rahoittama terroristijärjestö.
  Turkki on täysin oikeassa.Suomen nykyinen maanpetoksellinen hallituksena ilveilevä huorahaaremi on terrorismin tukija.

  VastaaPoista
 4. Mielipide on muodostettu hesalaisen lähiöpubin nurkkapöydässä.

  VastaaPoista
 5. Meillä JPolissa saa kommentoida, siellä ei poisteta lähtökohtaisesti mitään. Nyt reippaasti kommentoimaan!

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!