maanantai 18. toukokuuta 2015

Pelokkaiden ihmisten rotankolosta

Iltalehti kirjoittaa, että Maailma kylässä -festivaalien ohjelmasta on peruttu sananvapauteen liittyvä osuus. Siellä oli tarkoitus olla esillä mm. Ville Rannan piirroksia.

Näin Maailma kylässä -festivaali liittyi eduskunnan kanssa siihen joukkoon, jossa sananvapaus uhrataan väkivallan pelossa. Ja näytetään kuvaannollisesti keskisormea kaikille niille ihmisille, jotka ovat uhranneet turvallisuudentunteensa tai jopa henkensä sananvapauden tähden.

Tästä voimme tehdä sen johtopäätöksen, ettei Suomi ole enää entinen Impivaara, jossa kaikilla oli oikeus ilmaista oma mielipiteensä pelkäämättä. Sen sijaan se on värisevä ja monikulttuurinen pelokkaiden ihmisten rotankolo, jossa sallittuja ovat vain sellaiset puheet, joiden seurauksena meiltä turvapaikan saaneiden hädänalaisten ei pelätä ryhtyvän väkivaltaisiksi.

Edelle kirjoittamastani järkyttyneenä kysyn sinulta, arvoisalta lukijaltani, onko tämä sellainen kehityssuunta, johon haluaisit kotimaatasi ohjata? Ja jos vastaat kieltävästi, niin mitä juuri sinä voisit tehdä tehdä tämän kehityssuunnan muuttamiseksi?

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Ruotsalaisia emme ole, venäläisiksi emme tahdo, olkaamme siis dhimmejä
Kommunistinatsit
Miksi journalistit rakastavat ulkomaalaisia rikollisia?

8 kommenttia:

 1. Vähän luulen että Proffa on nyt erehtynyt siitä syystä, miksi tuo "sananvapaus"-osio peruttiin. Ei suinkaan pelosta vaan järjestäjien ideologiassa sensuuri on hyväksyttävä toimintatapa. Katsos:

  Maailma kylässä kuulostaa hillaryclintonin "It takes a village"-ideologialta eli suomeksi sanottuna silkkaa sosialismia ilman kuorrutetta.

  En usko, että kyseessä on järjestäjien taholta mikään muu kuin poliittinen vastalause Muhis-pilapiirroksien tekijöitä kohtaan. Köyhän miehen fatwa, siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan tuo olla noinkin. Mutta kun perusteeksi mainittiin suojelupoliisin arvio, se kertoo joka tapauksessa yhteiskuntamme muuttumisesta rotankoloksi.

   Poista
  2. Näin on, jos on kuin sanot. Suojelupoliisin arvio lamaannuttaa kansalaisaktivistin??? Miettikäämme kenelle tämä on kunniaksi.

   Tere, Vesa Tanskanen

   PS: Olen käynyt Maailma Kylässä festivaaleilla vaikuttuneena. Aion käydä ensi viikonloppuna.

   PPS: Emmekö voisi Ilmastofoorumin lipun alla olla siellä kertomassa realiteetteja ilmastosta. Olen vapaaehtoinen ensi vuodelle, koska ei varmaan tähän ens viikonloppuun kerkee.

   Poista
  3. Supon arvio mainittiin eduskunnankin tapauksessa.

   Poista
  4. "PPS: Emmekö voisi Ilmastofoorumin lipun alla olla siellä kertomassa realiteetteja ilmastosta."

   Hyvä idea. Miksei myös jossain muussa vastaavassa tapahtumassa.

   Poista
  5. Kansalaisaktiivisuus on hyvä, kunhan se noudattaa lakeja ja on rauhanomaista.

   Poista
 2. Nytpä olisi hyvä saada suojelupoliisilta raportti Suomen turvallisuustilanteesta. Mikä on heidän arvionsa terrorismiuhkista jne. Siinä uudelle sisäministerille selvityspyynnön paikka. Poliisiylijohtaja Paatero luonnollisesti vaihtoon. Paatero on vähän liian kiltisti suostunut pelkäksi sisäministeriön marionetiksi. Niin heikkotahtoinen poliisiylijohtaja on turvallisuusriski.

  VastaaPoista
 3. Sananvapaudesta on luovuttu islamonatsien edessä ja takaisin sitä ei enää saada ilman väkivaltaa.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!