sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Pommiuhka ja ammuskelua Oslossa

Yle kertoi juuri, että Oslossa on päällä pommiuhka. Lisäksi siellä on viime yönä ammuskeltu rikollisten välisissä yhteenotoissa.

Olen aiemminkin kirjoittanut siitä muutoksesta, joka on meneillään pohjoismaissa: Oslon tapahtumat lienevät vain uusin esimerkki tästä yleisestä kehityskulusta. Toivottavasti Sipilän perusteilla oleva hallitus osaa vetää niistä oikeat johtopäätökset, vaikka Yle ei kerrokaan kovin tarkasti yksityiskohdista.

Uskoisin erityisesti Perussuomalaisilla olevan tähän muutokseen liittyviä hyviä ehdotuksia tarjottavanaan. Näin siksi, että heidän piiristään on aiemmin kuultu sellaisia.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Turvapaikanhakijat haastavat hallitusneuvotteluiden sopeuttamisohjelman
Saate hallitusneuvottelijoille
Poliittinen väkivalta


10 kommenttia:

 1. Malsi-Tungin blogissa pohditaan sitä, kenen puolelle muslimit - ne aivan tavalliset rauhanomiset muslimit - asettuvat, kun kutsu jihadiin tulee. Natsi-Saksassa aivan tavalliset rauhanomaiset saksalaiset joko aktiivisesti osallistuivat tai hiljaisesti hyväksyivät natsin hirmuteot. Ihmisellä on taipumus luontaisesti totella auktoriteettia. Entä jos auktoriteetti onkin absoluuttinen: Allah ja hänen lähettiläänsä?

  http://ibnmatti.blogspot.fi/2015/05/is-islam-ja-kuuliaisuus.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, kun jo sanakin islam merkitsee alistumista, uskoisin että hiljaisia hyväksyjiä löytyy muslimeista enemmän kuin muista ryhmistä. Vastaansanojia tuskin ainuttakaan, ainakaan täyspäistä.

   Poista
  2. Ei asiassa ole mitään pohtimista.1400 vuotta natsikultin historiaa on osoittanut täysin kiistattomasti minkä puolen he ovat jo valinneet.Maltillinen muslimi on kuin maltillinen natsi.Natsikulttilainen on aina ensisijaisesti umman jäsen.

   Poista
 2. Pommia ei löytynyt, mutta se ei muuta pääasiaa eli yhteiskunnan muuttumista miksikään.

  VastaaPoista
 3. Suurin uhka suomelle näyttää tulevan EU:n mamujen taakanjakomekanismista, itseäni huolestuttaa melkoisesti mitä hallitus mahtaa sen suhteen menetellä, tähän mennessä hallitus on ottanut kuuliaisesti vastaan kaiken mikä tulee EU:n kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen miettinyt samaa. Perussuomalaisten todennäköinen hallituksessa istuminen toivottavasti estää taakan valumisen Suomeen.

   Poista
  2. Siitä J.Halla-ahon esimerkistä saa aika hyvän kuvan mitä oikeasti tapahtuu: Puola ilmoitti voivansa ottaa 75 pakolaista maltan pakolaisleiriltä, jossa on 20 000 ihmistä, 8 suostui lähtemään. Näitä seurasi 15 perheenjäsentä. Puolen vuoden kuluttua kaikki olivat muuttaneet pois puolasta. Mihinkähän katosivat?

   Poista
 4. Muutama vuosi sitten Oslossa räjähti oikeasti. Muistan, kun radiossa haastateltiin suurlähettiläs(?) Ole Norrbackia. Vielä siinä vaiheessa ei ollut tiedossa, kuka pommin takana oli, Utöyakaan ei vielä ollut tapahtunut. Norrback korosti, että pommi-iskusta huolimatta pitää muistaa, että Norja tarvitsee maahanmuuttajia.

  Olikohan Norrback rasisti, kun ensimmäisenä epäili mamuja. Hmm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Breivik oli yksi merkki kirjoituksessani puhutusta muutoksesta. Myös hänen hirmutekonsa liittyi maahanmuuttoon sikäli, ettei sitä olisi tapahtunut ilman yhteiskunnassa tapahtunutta muutosta.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!