torstai 19. marraskuuta 2015

Vähäinen viharikos Ranskassa

Näinä aikoina on vaikea olla kirjoittamatta Ranskan tapahtumista. Eilisen aamun aloitti operaatio, jossa tavoiteltiin vajaan viikon takaisen terrori-iskun pääjehua, mutta törmättiinkin uuteen terrori-iskuun valmistautuneeseen joukkueeseen.

Vähemmälle huomiolle jäänee tämän aamun pikku-uutinen, jossa kerrottiin 57-vuotiaan juutalaiskoulun opettajan joutuneen puukotuksen kohteeksi ja pakotetuksi katsomaan kuvaa vastenmielisestä juutalaisten lasten muslimitappajasta. Olisi kuitenkin hyvä, jos myös opettajan puukotus saisi huomiota.

Näin siksi, että se kertoo todellisesta rasismista ja äärimmäisestä viharikoksesta - uhri on valikoitu teon kohteeksi puhtaasti uskonnollis-etnisin perustein. Ja kolmen puukoniskun jälkeen on vaikea olettaa tekijöiden jättäneen hänet henkiin tarkoituksella.

Tapahtunutta ei oikeuta se, että Israelin toimintaa palestiinalaisalueilla voidaan perustellusti pitää arabiväestöä kohtaan epäoikeudenmukaisena. Tai jos voi, niin silloin nämä islamistiset pahoinpitelijät tulivat omien tekojensa perusteella oikeuttaneeksi kaikkien muslimitaustaisten ihmisten pahoinpitelemisen ja heihin kohdistuvan rasismin länsimaissa.

Kysymys kuuluukin, että ovatko ISISin terroristit epäloogisia idiootteja vai ainoastaan äärimmäisen tyhmiä? Ja kuinka kauan islamilainen rasismi ja viharikollisuus voi kasvaa Euroopassa ennen kuin se synnyttää yhtä vastenmielisen vastareaktion? Sekä tulisiko asialle tehdä jotain, ennen kuin joudumme siihen tilanteeseen?

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Aasialaisen miehen jalanjälki
Miksi unohdit Ranskan muslimit, Elina Ravantti?

2 kommenttia:

  1. Onko se kulttuurimarxismia vai mitä, mutta islamilainen rasismi ei ole rasismia. Jos kuitenkin on, niin ei ole islamilaista.

    VastaaPoista
  2. Ja kuinka kauan islamilainen rasismi ja viharikollisuus voi kasvaa Euroopassa ennen kuin se synnyttää yhtä vastenmielisen vastareaktion?
    Minun arvaukseni: aina siihen asti kunnes ei ole EU:ta, on vain Eurooppalainen Kalifaatti. Eivät nuo 'päättäjät' halua päättää mitään tarpeellista kansalaisten suojelemiseksi. Tämän on historia opettanut jo monta kertaa: sosialistit vihaavat eniten omia kansalaisiaan (vrt. Neuvostoliitto).

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!