keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Pohjoimaat käännyttävät elintasopakolaiset pois

Iltalehti uutisoi Pohjoismaiden ministereiden kokouksesta tavalla, jonka toivoisi olevan totta. Uutisen mukaan pohjoismaiden pää- ja ulkoministereillä oli yhteinen näkemys siitä, että jatkossa Pohjolaan saisivat jäädä ainoastaan turvapaikkastatuksen saaneet turvapaikanhakijat. Kaikki muut eli elintasopakolaiset passitettaisiin takaisin.

Lisäksi ulkoministeri Timo Soini otti esiin oman maamme erityisongelman, eli pitkän valitusprosessin. Hänen mukaansa sitä ei ole kirjoitettu mihinkään Mooseksen tauluun, vaan prosesseja voidaan nopeuttaa. Näin elintasopakolaiset saataisiin poistetuksi maasta nykyistä selvästi nopeammin.

Iltalehden toisen uutisen mukaan Ruotsi on tänä vuonna maksanut turvapaikkabisneksessä mukana oleville yrityksille 148 miljoonaa euroa. On itsestään selvää, että isoja voittoja käärivät yritykset tulevat tekemään kaikkensa ylläpitääkseen tuottoisan tulonlähteensä mahdollisimman pitkään.

Siten etenkin Ruotsissa tulee ministereiden yhteinen näkemys ja sen toimeenpano kohtaamaan päättäväistä vastustusta bisnesmiesten ja heidän kanssaan epäpyhässä allianssissa olevien hyväntahtoisten idioo.... ihmisten taholta.

Tästä syystä Juha Sipilän hallituksen on nopeasti jalkautettava käytäntöön pohjoismaiden kesken nyt saavutetty yhteisymmärrys. Suomeen on nimittäin nopealla tahdilla syntymässä samanlainen turvapaikkabisnes joka kukoistaa Ruotsissa.

Myös sen kautta voittoja tekevät tahot tulevat mahdollisuuksien mukaan muodostamaan epäpyhän allianssin punavihreiden maailmanhalaajien kanssa - sitä vahvemman, mitä tuottavammaksi bisnes ehtii kasvaa. Toimeen on siis ryhdyttävä mieluummin heti kuin vasta huomenna!

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
HS harhauttaa somaleilla
Mitä tarkoittaa enemmistö maahanmuuttoasioissa
Mitä tilastot kertovat irakilaisten kansainvaelluksesta Suomeen?1 kommentti:

  1. Tämä tulisi ikävästi kirpaisemaan Diakonissalaitosta, Forenomia, Lounaa ja muita joissa taustalla hääräävät aina se samat pekkatuomolat ja voutilaiset. Pyyteettömästi tietenkin.
    tira+

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!