maanantai 30. syyskuuta 2024

Itävallan vaalit muistuttivat EU:n maahanmuuttopolitiikan epäonnistumisesta

Yleisradio painotti uutisoinnissaan Itävallan eilisistä vaaleista sitä, että ne voittanut Vapauspuolue on "Venäjä-mielinen". Tämä pitänee sinänsä paikkansa, mutta venäjämielisyys tuskin on ollut tärkein - eikä ehkä edes kovin tärkeä - syy äänestää tätä puoluetta. 

Sen sijaan syy on sama kuin itäisen Saksan osavaltiovaaleissa kannatustaan rajusti lisänneiden AfD:n ja BSW:n äänestäjillä tai Ruotsissa Ruotsidemokraatteja ja Ranskassa Kansallista liittoumaa kannattavilla. Eli ihmisten kyllästyminen Euroopassa harjoitettuun maahanmuuttopolitiikkaan, joka on johtanut kaikissa näissä maissa monenlaisiin ongelmiin.

Suomessa on Riikka Purran (ps) johtaman Perussuomalaisten kannatus noussut samasta syystä, mutta sitä erottaa itävaltalais- ja saksalaispuolueista venäläisen todellisuuden ymmärtäminen. Eli sen, että Venäjä aiheuttaa uhan Suomelle ja koko eurooppalaiselle turvallisuudelle. 

Siksi on kysyttävä, että olisiko myös Euroopassa aika noudattaa Juho Kusti Paasikiven oppia ja todeta tosiasioiden tunnustamisen olevan viisauden alku. Ja muuttaa EU-maiden maahanmuuttopolitiikka sellaiseksi, ettei itävaltalaisten tai saksalaisten tarvitse sitä vastustaaksen äänestää Vladimir Putinia myötäileviä puolueita. 

12 kommenttia:

  1. Olisi pitänyt aikoja sitten ja nyt alkaa olla myöhäistä. Kiitos demokratian, hulluilla idealisteillakin on äänioikeus. Noita kahjoja tuottaa koko ajan lisää marksilainen koulutus ja tiedonvälitys.

    VastaaPoista
  2. Kyllä. Euroopassa todellakin pitäisi noudattaa Paasikiven oppia.
    Uskon, että suurin osa eurooppalaisista ymmärtää sen, että tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku.
    Valitettavasti meillä on edelleen liikaa järjettömästi ajattelevaa vihervasemmistoa joiden ohjauksessa on viime vuosikymmenet menty mutta ajat muuttuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihreät ne pohtii kokouksissaan moniavioisuuden hyväksymistä, josta näkee millä tasolla prioriteetit ovat sillä onnettomalla porukalla. Pelkkää intersektionaalista feminismiä ja päättömiä lausuntoja, kuten koko vihervasemmistolla. Peussuomalaisten kimppuun osataan kyllä käydä, kun oma typerä politiikka johti rökäletappioon vaaleissa. Vihervasemmiston löperö suhtautuminen maahanmuuttoon on ajamassa Suomea samanlaiseen katastrofiin, jossa Ruotsi on jo peruuttamattomasti. Humanitaarinen maahanmuutto on saatava kuriin ennen kuin se on liian myöhäistä.

      Poista
    2. Humanitäärisen maahanmuuton voi lopettaa kokonaan - ei tarvitse kuin tehdä päätös asiasta. Miksi sitä ei tehdä vaikka kaikki näkevät mitä yhteiskunnissa tapahtuu?

      Poista
    3. Kenen tahdosta Välimeren meritaksiliikenne tuo koko ajan porukkaa Eurooppaan eikä sitä kukaan pysäytä. Miksi ei pysäytetä vaikka kaikki tajuavat sen olevan vanhingollista Euroopalle?

      Poista
    4. Se on se idioottimainen arvopohja, jonka mukaan on kehitysmaalaisten ihmisoikeus tulla eurooppalaisten elätettäväksi, ja monikulttuurisuuden ihanteiden mukaan niiden pitää olla arabeja, afrikkalaisia ja muslimeja.

      Poista
  3. Uskomaton juttu, ei ihme, että mitta alkaa olla täynnä "turvapaikanhakijoita"

    IS eilen

    Viidakkoveitsimies kylvi tuhoa ympäri kaupunkia Saksassa – ainakin 31 loukkaantui, kaksi lasta vakavasti

    Essenin pormestari kuvaili lauantai-illan tapahtumia kaupungissa ”dramaattisiksi tunneiksi”. Kymmenien loukkaantuneiden joukossa on kaksi kriittisessä tilassa olevaa lasta.

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010729226.html

    Artikkelista poimittua

    Saksassa poliisi kertoi sunnuntaina pidättäneensä 41-vuotiaan miehen epäiltynä tuhopoltoista ja murhayrityksistä. Mies otettiin kiinni Nordrhein-Westfalenin osavaltiossa sijaitsevassa Essenin kaupungissa lauantai-iltana.

    Miehen kiinniottoon johtaneessa tapahtumasarjassa loukkaantui muun muassa vakavasti kaksi lasta, uutisoivat muun muassa Bild ja Deutsche Welle.

    Mediatietojen mukaan Essenin palolaitos sai lauantaina hieman kello 17 jälkeen ilmoituksen tulipalosta Altenessenin kaupunginosassa sijaitsevassa asuintalossa. Pelastusviranomaiset joutuivat evakuoimaan talon asukkaita ikkunoiden kautta.
    ...
    ...
    Pian palolaitos sai uuden hälytyksen toisesta tulipalosta lähistöllä olevassa asuintalossa. Myös tämän rakennuksen asukkaat hakeutuivat ikkunoihin ja parvekkeille. Yksi heistä ehti hypätä alas juuri pelastusviranomaisten saapuessa paikalle.

    Viranomaisten mukaan toisessa tulipalossa loukkaantui 19 ihmistä, joista 11 vakavammin.

    Myöhemmin kiinni otetun miehen epäillään sytyttäneen tuleen kummankin asuintalon.

    Miehen kerrottiin nousseen toisen talon syttymisen jälkeen pakettiautoon ja ajaneen viereiseen Katernbergin kaupunginosaan. Siellä hän törmäsi autolla vihannesmyymälän julkisivuun.
    ...
    ...
    Poliisin mukaan 41-vuotias pidätetty on Essenissä asunut Syyrian kansalainen.

    VastaaPoista
  4. Kun kuulen sanan "äärioikeistolainen", suljen television (tai vaihdan kanavaa).

    VastaaPoista
  5. Se von der leyenin akka ja koko hänen porukkansa pitäisi aluksi savustaa ulos EU:n johdosta, sitten sairaus hellittäisi ja tervehtyminen voisi alkaa.

    VastaaPoista
  6. Yhteiskunnalliset tosiasiat ovat tulkitsijasta riippuvia.

    VastaaPoista
  7. Tyhmyyden määrä pysynee vakiona. Olen skeptinen, vaikka asiaa on pidettävä esillä.
    Nyt Malmilla asuessani, en aina tunne olevani Suomessa, ehkä jossakin ambomaalla???
    Kuinka noista sitten voisi päästä eroon?
    Tyhmyys pysynee vakiona: "Raili 60 on elokapinallinen", (IL) koskee siis myös meitä suomalaisia.
    Raili lienee juuri niitä typeryksiä, joiden toimesta afrikkalaistaustainen mamuilu on voinut mahdollistua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä ilmastouutisoinnilla ja Elokapina-uutisoinnilla pyritään osaltaan siihen, että kansainvaellus jäisi peittoon eikä ihmiset tajuaisi sitä ennen kuin on liian myöhäistä.

      Toinen asia mistä ei uutisoida on ihmismäärä maapallolla.
      Ihmisethän ovat ne, jotka kuluttavat ja aiheuttavat päästöjä - ja jos kerta ilmastonmuutos on ihmisten aiheuttama kuten "ilmastotieteilijät" väittävät - niin asiaahan auttaisi jos ihmisiä olisi vähemmän maapallolla.
      Silti kukaan päättäjistä ei uskalla ehdottaa syntyvyyden säännöstelyä sinne missä se on ongelma.

      Ei voi olla ihmisoikeus tuhota maapalloa järjettömällä syntyvyydellä ja sen aiheuttamalla ihmismassalla.

      Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa, mutta (toivottavasti) syntyvien keskusteluketjujen seurantaa helpottaisi, mikäli käytettäisiin nimimerkkejä tai nimeä. Pyydän myös noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!