sunnuntai 15. syyskuuta 2024

Maahanmuuttospesifinen väkivaltarikollisuus kasvaa humanitaarisen maahanmuuton jatkuessa

Suomen uusi poliisiylijohtaja, Ilkka Koskimäki, kertoi MTV3:lle, että suomalainen väkivaltarikollisuus on muuttunut. Hänen mukaansa "koko väkivaltarikollisuuden kuva Suomessa on murrosvaiheessa ja muuttumassa. Perinteisesti meillä vuosikymmenten takaa tyypillinen henkirikos oli alkoholistien keskinäinen välienselvittely, mutta niitä ei juurikaan enää ole." 

Sen sijaan - edelleen hänen mukaansa - "meille on tullut päihteiden sekakäyttöä, huumeet merkittävissä määrin, rikollisten välienselvittelyt ja uudentyyppisiä ilmiöitä, kuten katujengi-ilmiöt ja kunniaväkivaltaan liittyvät tapaukset. Rikollisuuden kuva on jollain tavalla murroksessa."

Poliisiylijohtaja kertoi myös, että "määrällisesti eniten törkeitä väkivaltarikoksia, eli henkirikoksia ja niiden yrityksiä, on...Tampereen ja Vantaan seuduilla". Sitä hän ei kuitenkaan tiennyt, miksi juuri näissä kaupungeissa. 

* * *

Nähtäväksi jää, millä tavalla väkivaltarikollisuus ja sen jakautuminen suomalaisten kaupunkien välillä kehittyy tulevina vuosina. Selvää on kuitenkin, että tässä asiassa yksi keskeisimmistä seikoista on suomalaiseen yhteiskuntaan heikosti integroituneiden humanitaaristen maahanmuuttajien määrä. 

Tapahtuuhan poliisiylijohtajan mainitsemista kasvavista ilmiöistä katujengi- ja kunniaväkivalta tunnetusti lähes kokonaan heidän parissaan. Eikä huumetilanteen muutoskaan ole riippumaton suomalaisen väestön muutoksesta, koska laittomien päihteiden maahantuonti ja kauppa ovat siirtyneet jo vuosia sitten maahanmuuttajille. 

Nähtäväksi siis jää, miten tilanne kehittyy Suomessa. Maahamme saapuu joka tapauksessa edelleen väestöä sellaisista maista, joista tulevat henkilöt integroituvat heikosti: kuluvan vuoden aikana on Maahanmuuttovirastolle jättänyt ensimmäisen oleskelulupahakemuksensa muun muassa 1 897 bangladeshilaista, 1 445 pakistanilaista, 1 120 nigerialaista, 1 048 turkkilaista ja 923 iranilaista. Lisäksi uusintahakemuksia on vielä monin verroin enemmän. 


41 kommenttia:

  1. Normi on nykyään, että joka pikipäällä on Turuilla ja toreilla vähintään keklu taskussa, osalla anpumaasekkin, siis Turun keskustassa..iltaisin..öisin..

    Peliteoria sanoo, että myös kantasuomalaisten B-luokan arjalaisten täytyy varustautua selvitäkseen hengissä kaduilla liikkuessaaan.

    VastaaPoista
  2. Ikävä kyllä muutosta ei maahanmuutossa tule tapahtumaan niin kauan kun kok liberalismiinsa vedoten on haluton osallistumaan suunnan täydelliseen korjaamiseen. Mielenkiintoista on kuinka vihrvas ja kokoomus ovat löytäneet toisensa tässä kysymyksessä motiivien täydellisestä vastakkaisuudesta huolimatta. Liberalismilla voidaan näköjään perustella ihan mitkä toimet tai toimimattomuudet tahansa. Tämänviikkoisessa HS numerossa oli pitkä juttu kiinalaisista nykypäivän triadin (kiinan kompuol)mielivaltaa pakenevista, erittäin motivoituneista pakolaisista. Joten maailmalla kyllä näyttää olevan ihan riittävästi muitakin kuin rikollistilastojen ja huoltosuhteen rumentajista.

    VastaaPoista
  3. Äkkiäpä Koskimäki oppi itsesensuurin, kun ei muka tiennyt miksi juuri Vantaalla eniten väkivaltarikoksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuskin tuohon tehtävään kelpuutettaisiinkaan, jos puhuisi rahvaan kielellä suoraan, miten asiat ovat. Pitää puhua poliittisesti korrektisti uuskieltä eli paskaa, jonka kaikki tietävät olevan sitä, mutta teeskentelevät tietämätöntä.

      Rehellisistä ihmisistä on kiusallista elää tällaista kommunistista utopiaa, jossa ei muka ongelmia ole, kuten ei ollut Neuvostoliitossakaan. Jostakin syystä sekin suuri ja mahtava romahti ja kohta romahtaa Eurostoliittokin. Sitä odotellessa.

      Poista
  4. Hän sentään mainitsi katujengit ja kunniaväkivallan, josta ei ennen saanut puhua ilman rasismileimaa. Kunniaväkivaltaa harrastavat Suomessa kyllä myös romanit. Menneeltä viikolta on viimeisin surullinen tapaus.

    VastaaPoista
  5. Kokeilin vastuuttoman veromedian (vmp) sivusto hausta virkettä:
    "Äkkiäpä Koskimäki oppi itsesensuurin, kun ei muka tiennyt miksi juuri Vantaalla eniten väkivaltarikoksia."

    Vastaus oli koronapäivityksiä puolen vuosikymmenen takaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpöhöpö. Google ilmoitti, ettei löytänyt hakua vastaavaa tulosta. Onko sinulla joku venäläinen hakukone?

      Poista
  6. Linkitetyn artikkelin videolla mainittiin muun muassa Tampereen ampumiset.
    Yksi muutos on se, että romaanit ovat muuttaneet Ruotsista takaisin Suomeen ja ovat tuoneet aseita mukanaan. Osa viime aikojen ampumisistahan on romaanien tekemiä.
    Romaanien muuttaminen johtuu Ruotsin turvallisuustilanteen huonontumisesta ja se taas johtuu turvapaikanhakijoiden tai heidän jälkeläistensä perustamista jengeistä ja niiden tekemästä väkivallasta.

    Huumausaineiden myynti on Ruotsissa maahan tulleiden perustamien jengien käsissä ja ne pyrkivät laajentumaan muihin pohjoismaihin.
    On tietysti selvää, että nämä jengit pyrkivät myös toisiltaan ottamaan tilaa ja markkinoita mikä johtaa väkivaltaa kuten Ruotsissa on käynyt.
    Miten paljon tätä väkivaltaa tulee Suomessa näkymään - sen aika näyttää.

    Turvapaikanhakijoiden lapset eivät välttämättä osaa maan kieltä kunnolla eivätkä pärjää koulussa.
    Tästä seuraa se, että heitä kiinnostaa enemmän se raha mitä nämä katujengit tarjoavat ja "hohdokkaampi" elämä sekä väkivallan ihannointi mikä varmaan osaltaan tulee heidän kulttuuristaan.

    Ruotsi on nyt päättänyt korottaa "kotiinpaluurahaa" ja tällä tavoin yrittää vähentää haittamaahanmuuton aiheuttamia ongelmia.
    On selvää ettei tämä tule oleellisesti muuttamaan tilannetta. Kuka sitä nyt lihapatojen ääreltä vapaaehtoisesti lähtisi Paskastaniaan, jossa joutuisi tekemään työtä leipänsä eteen.

    Se mitä Euroopan maiden on tehtävä, on lähetettävä kaikki laittomasti maassa olevat elintasopakolaiset takaisin ja lopetettava turvapaikkasirkus koska näille niin sanotuille turvapaikanhakijoiden hakemuksille ei ole perusteita.
    Sodat ovat loppuneet Irakissa, Syyriassa, Afganistanissa jne. Näiden sotien perusteellahan tänne on tultu.

    Ainoastaan Ukrainalaiset ovat todellisia turvapaikanhakijoita niin kauan kuin Putinin sota kestää.

    VastaaPoista
  7. Ongelma on tietysti humanitaarinen maahanmuutto, jonka myötä Suomeen tulee ihmisiä paikoista, jotka ovat kuin eri planeetalta mitä tulee kulttuuriin, uskontoon, tasa-arvoon ja yleisiin moraalikäsityksiin esimerkiksi oikeasta ja väärästä. Koulutusta tai kielitaitoa ei ole, joten eväät muulle kuin rikolliselle toiminnalle ovat minimaaliset.
    Tätä maahanmuuttoa pitäisi rajoittaa, mielellään nollaan, mutta esim Hesarin tämänpäiväisen päätoimittajan kirjoituksen mukaan Purra oli kyyninen, kun totesi, että hän torjuisi rasismia tekemällä järkevää maahanmuuttopolitiikkaa.
    Kyse on tietysti siitä, että Hesarin mielestä mitään realismia ei saisi maahanmuuttopolitiikan yhteydessä olla, vaan kaikki pitäisi ottaa vastaan (avoimin lompakoin).

    VastaaPoista
  8. Italiassa vuonna 2019 silloinen sisäministeri Matteo Salvini esti mereltä noukittuja elintasopakolaisia tuovaa laivaa rantautumasta Italiaan.
    Hän siis yritti puolustaa kotimaansa oikeutta valita ketä maahan tulee sekä puolustaa rajoja elintasopakolaisia vastaan.
    Sitä ei sallittu vaan oikeus määräsi, että laiva päästetään tulemaan ja purkamaan elintasopakolaiset maahan Italian elätettäväksi.

    Laivahan olisi yhtä hyvin voinut toimittaa "pelastetut" siihen satamaan mistä he olivat lähteneet.
    Näin ei kuitenkaan tapahtunut vaan Euroopan matutus pitää jatkua aina vaan ja se jatkuu koska eurooppalaiset eivät tee asialle mitään.

    Nyt Italian varapääministeri Salvinia syytetään virka-aseman väärinkäytöstä ja vapaudenriistosta.
    Syyttäjä vaatii hänelle kuuden vuoden vankeusrangaistusta.

    Salvinin mielestä "Italian rajojen puolustaminen laittomia maahanpyrkijöitä vastaan ei ole rikos".

    Saa nähdä joutuvatko Perussuomalaiset ministerit joskus tulevaisuudessa oikeuteen puolustaessaan kotimaataan ja sen rajoja elintasopakolaisia vastaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässäkin näkee, kuinka elämme kommunistisessa systeemissä, jossa demokraattisesti valitut poliitikot joutuvat alistumaan virkamiesten edessä.

      Poista
    2. Olisi mielenkiintoista tietää miten pitkä merimatka on vielä "pelastamista" ja missä vaiheessa nämä meritaksit olisivatkin jo mahdollisesti osa ihmissalakuljetusta. Välimeren leveys siihen ei riitä, eli juuri tuo että vietäisiin lähimpään rantaa Afrikkaan takaisin, ei ole edes vaihtoehto, vaan aina "pelastetaan" pohjoiseen päin oli se sitten miten kaukana tahansa. Jos tällainen meritaksi poimisi porukkaa Kolumbian rannikolta kumiveneistä ja purkaisi lastin Ranskan rannikolle, olisiko sekin vielä "meripelastusta"? ihan vinkkinä vain eteläamerikkalaisille jotka haluaisivat pyrkiä Eurooppaan ja heidän "auttajilleen"... siinä voisi olla bisnesideaa.

      Poista
  9. Rajat kiinni. Rahat kiinni. Pitäkää tiettyä etäisyyttä.

    VastaaPoista
  10. Järjetöntä ottaa maahan näitä nuoria muslimimiehiä. Ovat melkoinen taloudellinen ja turvallisuusriski! Onhan tuo jo nähty muualla. Mikä poliitikkoja vaivaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä vaivaa se YK:n Agenda21, jota toimeenpannaan myös maassamme puoluekannasta riippumatta. Pääpäsmäreitä ovat sdp, kokoomus, keskusta ja vihreät. Muuta äärivasemmistolaispuolueet tietenkin häärivät mukana.
      Eli tätä toimeenpannaan kovalla kiireellä:

      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/paavovirtaniemi/77350-agenda-21-tie-orjuuteenko/

      Poista
  11. Eikö tuota idioottimaista oleskelupien ylärajatonta uusinta-porsaanreikää saada tukituksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se on hallitusohjelmassa. Tarkalleen ottaen näin: "Kiristetään uusintahakemusten tekemisen edellytyksiä ja estetään perusteettomat uusintahakemukset".

      Poista
    2. Mutta sehän ei tarkoita, että se toteutuu.
      Viittan nyt tähän hallituksen aikomuksiin ylen budjettileikkaukksista.
      Hallitus antoi periksi Ylelle ja vihervasemmistolle!
      Ja mitään leikkauksia ei oikeasti tapahtunut.

      Poista
  12. Maahanmuutto-uskovaisuus on hurmoksellisuudessaan kuin körttiläistä herännäisyyttä: se ei perustu mihinkään, mutta järkiperusteilla ei ole vaikutusta ko. uskonelämään.
    Sitten kun veroperusteinen rahoituspohja hajoaa omaan mahdottomuuteensa, syy on sofiavirtojen mukaan, kuitenkin kantaeurooppalaisissa.
    Ps. Homo Sapiens tarkoittaa viisas ihminen!
    Ehkä todellisempi olisi: Prope Homo Sapiens...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja jos vastustat tuota tekemällä tehtyä "maahanmuuttoa", niin olet rasisti ja vaikka mitä muuta.
      Tässä hyvä katsaus asiaan.

      https://odysee.com/@redicetv:1/diversity-is-a-weapon-against-white-people:2

      Poista
    2. Jep, kyllähän se tuli tuossa videossakin ilmi: kulttuurimarxismi, höpöleftismi, vihreä ylivalta...

      Poista
  13. ""... nobelistiin Milton Friedmaniin, joka on sanonut, että vapaa maahanmuutto ja hyvinvointivaltio ovat samanaikaisesti mahdoton yhtälö...""

    Milton Friedman ei mikään varsinainen ajattelija ollut, eikä yksikään taloustieteilijä hallitse edes ihmistieteiden alkeita. No, niitä ei kyllä hallitse kukaan muukaan poliitikko, saati tavankansalaiset.

    Länsimaisen hyvinvoinnin kasvettua kulttuurisen narsismin mittoihin, tajunnallinen taantuma ilmenee kahtaalla. Yhtäältä yleinen efektinmetsästys ja ekstriimien kokemusten hakeminen nousevat taloudellisiksi valtatekijöiksi. Toisaalta sama psyykenrakenne tuotta taipumuksen samaistua "kokijan" -- "objektin", "vaikutusten ja vaikutelmien kohteen", myös "uhrin" -- rooleihin, ja niinpä sokea individualismi saa rinnalleen yhtä sokean empatian. Tämä sokea empatia on se joka harhauttaa varsinkin naispoliitikot kannattamaan humanitaarista "maahanmuttoa".

    Eli Friedmanin teesi täytyisi korjata tai täydentää toteamalla, että kahta asiaa ei samaan aikaan saavuteta: kansalaisia palvelevaa turvallista hyvinvointyhteiskuntaa tai narsistisia perusvammoja lääkitsevää elämyksenmetsästystä ja sen rinnalla sokean empatian sävyissä elävää idealistista humanismia.

    VastaaPoista
  14. Ja tässä vielä hollantilaisen katsaus asiaan.

    https://x.com/ROI_IRELAND/status/1822538699130761702/

    VastaaPoista
  15. Tulee mieleen se entisen asianajajan mainoslause, että "Selvitetään sotkuiset asia ja sotketaan selvät".
    Friedmanin teesi on aika selkeä.

    VastaaPoista
  16. Professorihan levittää tässä selkeää salaliittoteoriaa. Kysy vaikka CHAT-GPT:ltä, Alexalta tai Geminiltä, niin kuulet, että jokainen matuihin sijoitettu raha tulee viisinkertaisena takaisin, kuten Ruotsissa on havaittu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No minäpä kysyin ChatGPT:ltä, millaisia salaliittoja humanitaariseen maahanmuuttoon liittyy. Vastauksena se listasi seuraavat, joista yhtäkään en ole koskaan uskonut tai levittänyt.

      Sen sijaan olen aina pitänyt selvänä, että kehitysmaalaiset tulevat länsimaihin yksinkertaisesti etsimään parempaa elintasoa joko sosiaaliturvan tai työnteon kautta. Ja tämän maahanmuuton haitallisuus ei siten ole ylhäältä (eikä sivusta tai alhaalta) ohjattua (kuten salaliittoteorioissa oletetaan). Silti on toki selvää, että länsimaissa on esimerkiksi maahanmuutosta hyötyviä henkilöitä tai että länsimaiden väestörakenne muuttuu maahanmuuton seurauksena.

      "1. "Suuri korvaus" tai "väestönvaihto"
      Tämä on yksi yleisimmistä salaliittoteorioista, jonka mukaan eliitit, kuten hallitukset, kansainväliset järjestöt tai vaikutusvaltaiset yksityishenkilöt, yrittävät tietoisesti korvata väestöjä länsimaissa tuomalla maahan suuria määriä siirtolaisia kehitysmaista. Teorian mukaan tavoitteena on muuttaa demografiaa ja heikentää alkuperäisväestöjen vaikutusvaltaa ja kulttuuria. Tätä teoriaa levitetään erityisesti äärioikeistolaisissa ja nationalistissa piireissä.

      2. "Globalistien salaliitto"
      Tämän teorian mukaan niin sanotut globalistit – usein viitaten kansainvälisiin eliitteihin, kuten miljardööreihin, poliittisiin johtajiin ja suuryritysten omistajiin – pyrkivät edistämään massamaahanmuuttoa kehitysmaista taloudellisen ja poliittisen vallan kasvattamiseksi. Globalisteilla väitetään olevan tavoitteena luoda monikulttuurinen yhteiskunta, joka tukee heidän taloudellisia intressejään, kuten halpatyövoiman tuomista länsimaihin.

      3. "Islamisaatio"
      Tämä salaliittoteoria liittyy erityisesti muslimimaahanmuuttajiin. Sen kannattajat uskovat, että muslimimaahanmuuttajat tulevat tarkoituksella länsimaihin "valloittamaan" ne väestönkasvun ja islamin levittämisen avulla. Teorian mukaan tämä johtaa lopulta länsimaiden islamisoitumiseen ja sharia-lain käyttöönottoon.

      4. "Sorretun valkoisen väestön salaliitto"
      Tämä teoria väittää, että länsimaiden kantaväestö – usein erityisesti valkoinen väestö – on joutumassa sorretuksi kehitysmaista tulevien maahanmuuttajien ja monikulttuurisuuspolitiikkojen kautta. Teorian kannattajat väittävät, että heidän kulttuuriaan, kieltä ja elämäntapaa ollaan tarkoituksella heikentämässä.

      5. "Sosiaaliturvasalaliitto"
      Jotkut väittävät, että kehitysmaalaisten maahanmuuttoa käytetään länsimaissa oikeuttamaan sosiaaliturvajärjestelmien romuttamista tai liiallisesti kuormittamista. Tässä teoriassa esitetään, että maahanmuuttajat saavat suhteettoman suurta hyötyä sosiaalipalveluista, mikä johtaa kantaväestön elinolosuhteiden heikkenemiseen.

      6. "Vasemmiston salajuoni"
      Tämän teorian mukaan vasemmistolaiset puolueet ja poliitikot edistävät kehitysmaalaisten maahanmuuttoa saadakseen uusia äänestäjiä ja vahvistaakseen omaa poliittista valtaansa. Maahanmuuttajien väitetään tukevan vasemmiston politiikkaa, mikä mahdollistaisi vasemmiston vallan kasvun."

      Poista
    2. Mikä noista ei mielestäsi pidä paikkaansa?

      Poista
    3. Mikään noista ei pidä paikkaansa. Niihin sisältyy kyllä aitoja ja oikeita havaintoja, mutta jokainen kohta menee pieleen väittäessään, että taustalla häärisi salaliittolaisia, joilla olisi kyky saada aikaiseksi koko maailmaa muuttavia - mutta vain heitä itseään hyödyttäviä - asioita. Esimerkiksi kohdassa 4 mainittuja monikulttuuripoliitikkoja on kyllä olemassa, mutta ei heidän tarkoituksenaan ole tuhota länsimaista kulttuuria, kieltä tai elämäntapaa, vaikka näin saattaakin käydä nykyisen kaltaisen maahanmuuton seurauksena. Sellaisen sijaan nämä poliitikot luulevat tyhmyyttään, että massamaahanmuuton seurauksena on nykyistä parempi maailma, jossa kaikilla ihmisillä on hyvä elää.

      Poista
    4. Prof.: "ei heidän tarkoituksenaan ole tuhota länsimaista kulttuuria, kieltä tai elämäntapaa, vaikka näin saattaakin käydä nykyisen kaltaisen maahanmuuton seurauksena. Sellaisen sijaan nämä poliitikot luulevat tyhmyyttään, että massamaahanmuuton seurauksena on nykyistä parempi maailma, jossa kaikilla ihmisillä on hyvä elää."

      Professori voi tietää ainoastaan, mitä nuo poliitikot sanovat, ei mitä ajattelevat, aikovat tai tarkoittavat. On uskottavaa, että he ovat tyhmiä ja eivät ole itse keksineet omia poliittisia menettelytapojaan. On myös ilmeistä, että he (kuten esim. Sanna Marin) ovat saaneet oppia itseään älykkäämmiltä (kuten esim. Klaus Schwab ja muut WEF-henkilöt) siitä, miten tiettyihin julki lausuttuihin tavoitteisiin ("New World Order" by George H.W. Bush, YK:n xx-agendat, Kai Mykkäsen allekirjoittama "migraatiosopimus", jne.) päästäisiin. On harhaanjohtavaa puhua tässä yhteydessä "salaliitoista", kun nuo "liitot" ovat aivan julkisia, vaikka V-media (joka "laulaa" omistajiensa "lauluja") erityisesti pyrkiikin pitämään ne pimennossa tavallisilta äänestäjiltä, jotta tavoitteisiin pääseminen ei häiriintyisi siitä, että esimerkiksi Suomessa persujen kannatus kasvaisi.

      Poista
    5. ""... jokainen kohta menee pieleen väittäessään, että taustalla häärisi salaliittolaisia, joilla olisi kyky saada aikaiseksi koko maailmaa muuttavia - mutta vain heitä itseään hyödyttäviä - asioita...""

      Kieli (ja ajattelu) koostuu kahdesta osasta: siitä mikä muotoillaan käsitteiksi ja sanotaan ilmi, ja siitä, mikä jää puhumattomaksi. Kun yhteisö sairastuu ja taantuu, sen rooli jota ei koskaan muotoilla eikä sanota ääneen -- puhumattomuuden kulttuuri -- kasvaa ja muuttuu tosiasiassa määräävimmäksi.

      Näin ollet keskustelu "salaliitoista" on rurhaa harhaa, sillä todellisia, yhteisöissä tosiasiassa vaikuttavia salaliittoja ei kielen julkispinnalla ole näkyvillä. Chomskylaisittain salaliitto ei ole mikään kabinettikokous, eikä ylimalkaan mikään nimilista -- vaan salaliiton varsinainen vaaralklkisuus liittyy nimenomaan siihen, että kun yhteisössö muodostuu puhumattomien asioiden ja kiertoilmausten kielimaailma, se omaa alitajunnasta suoraan kumpuavan vahvistuksen ja "vaikuttaa" todellisuudessa paljon enemmän kuin mikään asiasisällöllisesti muotoiltu kieli voi vaikuttaa.

      Tällaisia aiheita käsiteltaessä pitäisi lähteä paljon syvemmältä -- myös sen historiallisen kognitiivisen kehityksen lähtökuopista, joka eurooppalaisesta uudesta ajasta teki niin valtavasti vaikuttaneen ja maailmaa muuttaneen. On aika traagista, että parhaatkin akateemisesti koulutetut henkilöt hukkaavat elämänsä esimerkiksi "salaliittoteorioita" puolesta ja vastaan pondeeraten.

      Poista
  17. Kysykääpä miltä tahansa tekoälyltä tätä "Ketkä syyllistyy joukkoraiskauksiin eniten Suomessa?" Täällä kun väitettiin että tekoäly parantaa väärää tietoa levittävän, joten .. Siinäpä parannutten kun näette niin älyllään tekosonnan vastauksen.

    VastaaPoista
  18. Milton Friedmanilta ja läntisten demokratioiden poliitikoilta ylimalkaan jää ymmärtämättä, että se on nimenomaan hyvinvointivaltio, joka tuo mukanaan niin Corvettet ja seikkailuretket maailman ympäri kuin myös taantuneen sokean empatian -- uhriajattelun -- joka näkyy poliittisina valintoina "maahanmuuton" hyväksymisenä.

    Eikä siinä kaikki. Koska kaikki "uhrit" ovat alitajunnassa viattomia, uhriajattelun sisäistäneet ovat kuin luonnostaan taipuvaisia ottamaan oikeuden omiin käsiinsä.

    Jos ymmärtäisimme, että seikkailumatkat maailman ympäri, sokea empatia ja omankädenoikeus ovat tajunnassamme saman taantuman tuotteita, emme ehkä ihmettelisi miksi esimerkiksi vihreät poliitikot voivat harrastaa noita kaikkia mitään kognitiivisia dissonansseja itsessään tunnistamatta.

    VastaaPoista
  19. Saksassa paljastui että hallitus on siellä tehnyt sivut missä neuvotaan laittomia maassaolevia miten estää karkotus. Sitä rahoittaa eu, täällä taannoin yksi vatipää kehui että kannattaa eu:ta jossa ei ole pieniä valuvikoja. Tuollaisia kun henkilöitä kun on enemmän niin tämä maa on tuhonsa kyllä ansainnut.

    VastaaPoista
  20. Nuo lisääntyneet ampumistapaukset ovat seurausta kahdesta asiasta...
    Ensinnäkin väkivalta on raa'istunut kulttuurisen törmäyksen seurauksena ja tämä raa'istunut väkivalta on levinnyt osaan kantaväestöä (ja jatkaa leviämistään), koska alkeellisempi moraali pakottaa toimintamallit tähän meidän yksilökeskeiseen ja monivivahteiseen etiikkaan, lopulta syrjäyttäen sen.
    Toisekseen aseen käyttäminen kadulla ei aiheuta "välitöntä vastausta" mistään suunnasta, koska eihän Suomalaisilla lainkuuliaisilla ihmisillä ole aseita mukanaan kaduilla.
    Edellämainituista seuraa se, että aseväkivalta tulee jatkumaan ja leviämään.
    Muistetaan vielä se totuus, että ylireguloidut lailliset markkinat synnyttävät aina rinnalleen "vapaat markkinat". Tämä kun yhdistetään em. asioihin, niin huomaamme tulevaisuudessa kulkevamme hyvin liipaisinherkässä maassa jossa tavallisetkin ihmiset kantavat itsensä suojaamiseksi laittomia aseita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta ei hätää, tämäkin hallitus on kananaivoja täynnä. Ovat jo taannoin ilmoittaneet että aselait tiukkenee, juu.. Laillisen aseen omistajia kuritetaan, mutta kun rikokset tehdään aina laittomilla aseilla. Sitä ei tajua yksikään edustaja mitään puolueesta, ei vaikka olisi poliisitausta alla.

      Poista
    2. Laitapa linkkiä siihen ilmoitukseen aselakien kiristämisestä. Sitä ei jnimittäin ole olemassa, sen verran asioista tiedän.

      Poista
    3. Millähän koitat ettiä, perunalla? https://intermin.fi/hankkeet/hankesivu?tunnus=SM021:00/2024.. siinä sisäministeriön sivuja, olisi ehkä jatkossa hyvä sisällyttää nuo sivut koneellesi.

      Poista
    4. Arvasin mihin viittaat. Siinä on vain se ongelma että et ymmärrä tuota virkamiesten kapulakieltä riittävän hyvin käsittääksesi mistä on kyse. No, en ymmärtänyt minäkään ennenkuin se suomennettiin minulle. Tuossa EI OLE KYSE lakien kiristämisestä, vaan ennenminkin sellaisten lainkohtien selkeyttämisestä joista on voitu vetää tolkuttomia tulkintoja viranomaisten taholta eli poha:ssa. Eli tuossa on kyse aivan päinvastaisesta asiasta mitä sinä mouhuat, järkevöittämisestä. Käsitin asian niinkin että ne aiemmat sananmuotoilut antoivat pohan fanaatikoille mahdollisuuden tehdä lain perustelujen vastaisia tulkintaohjeita kentälle. Nyt niitä siis tarkennetaan jottei tämä olisi mahdollista. Esim se TTL4 dekoaseiden säilytyksen tulkintajuttu tulee muuttumaan. Nythän sillä dekoamisella ei ole mitään merkitystä kun se pitää säilyttää hyväksytyssä asekaapissa vaikka se on käytännössä raudanpala, ei ase. Eikä ainakaan sarjatuliase.

      Poista
    5. Ei siis ole aselaintiukentamista jos kunta voi kieltää kokonaan kansalaisilta aseenkantoluvat ilman että on edes rikosrekisteriä.. juu...tiedätkö mihin se vaikkuttaa, se tulee lisäämään ainostaan laittomien aseiden määrää. Mutta eihän sitä vajaat tajua.

      Poista
    6. Nyt menee sinulla tulkinnat melkoiselle laukalle, ja toisen herjaaminenkin. Trolli.

      Poista
  21. Tämä on yksi kovimmista kokonaisuuksista vähään aikaan.
    T. Analyst

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa, mutta (toivottavasti) syntyvien keskusteluketjujen seurantaa helpottaisi, mikäli käytettäisiin nimimerkkejä tai nimeä. Pyydän myös noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!