tiistai 16. helmikuuta 2021

Vasemmistolainen sanaili vasemmistosta

Verkkouutisten mukaan Saksan vasemmistopuolueen entinen ryhmyri on lausunut omaan viiteryhmäänsä nähden järkeviä sanoja. Vai mitä ajattelette seuraavista näkemyksistä.

"´Se, joka ei ole kanssani samaa mieltä, ei ole toisinajattelija, vaan huono ihminen´. Tällainen ajattelutapa on tyypillistä vasemmistoliberaalille ympäristölle. Vasemmiston pitäisi hylätä tällainen omahyväinen asenne."

"On oltava selvä, että jokainen, joka ei ole samaa mieltä tietyistä mielipiteistä, ei ole missään nimessä natsi".

"Sen toteamisella, että maahanmuuttajia käytetään palkkojen polkemiseen tai että radikaali islam on ongelma Saksassa, ei ole mitään tekemistä rasismin kanssa. Todellisessa rasismissa on kyse siitä, että ihmisiä vainotaan ja haukutaan erilaisen ihonvärin tai syntyperän vuoksi."

"Kaikkien, konservatiiveista vasemmistolaisiin, jotka ovat kiinnostuneita siitä, että maastamme ei muodostu USA:n tavoin äärimmäisen jakaantunutta, pitäisi saada takaisin kyky keskustella soveliaasti ja kunnioittavasti."

Arvoitukseksi jäi, että miksi kyseessä on entinen ryhmyri. Ja miksi hän tuo esille omat järkevän kuuloiset asenteensa vasta tästä asemasta luovuttuaan. 

Sen sijaan lienee selvää, että hän joutuu ns. paskamyrskyn silmään samaan tapaan kuin vaikkapa vasemmistotaustaiset Pirkko Saisio tai Kari Peitsamo meillä Suomessa. Myös he tulivat sanoneeksi tosiasioita, jotka kiistetään nykyisessä vasemmistossa suupielet vaahdossa ja silmälaput silmillä huutaen.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Saksalainen dilemma
Sananvapauden kuoppa syveni jälleen
Fanatismismi, Pirkko Saisio, HS ja sikaporsas

9 kommenttia:

 1. Ketkään eivät ole niin suvaitsemattomia kuin "suvaitsevaiset". Heillä kyse on Overtonin ikkunan siirtämisestä yhä enemmän vasemmalle ja kapeammalle, jolloin erilaisia mielipiteitä saadaan bannattua keskustelun ulkopuolelle.

  Mm. tiedemaailmassa pyrkimys johtaa umpikujaan, kun maailmasta ei enää saa etsiä vapaasti lainalaisuuksia ja riippuvuuksia. Kuitenkin jo vanha kansa tiesi, ettei kannata haukkua väärää puuta. Se on vähintäänkin turhaa, mutta haukkumisen aikana voi tapahtua myös korjaamatonta vahinkoa toisaalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurinta suvaitsevaisuutta on nollatoleranssi väärille mielipiteille.

   Poista
  2. Tuota piirrettä saisi oikein lietsoa vasemmistolaisissa. Tavan kansa ei vältsiin koe yhteenkuuluvuutta noihin, jos ne menevät äärimmäisyyksiin ja sen yli. Lakkaavat äänestämästä. Emme vielä ole liittovaltiossa, eikä mielipiteitä ole kielletty, joten aikaa olisi suorittaa taktinen mädätys. Kaikki vaan yllyttämään noita ennennäkemättömään hulluuteen ja vaatimaan sitä. Tuhoavat itse itsensä marginaaliporukaksi. Verrataan vaikka uusnatseihin, eivät halua kasvaa, eikä heillä ole pahemmin kannatusta. Ei tule valtaakaan ja enemmistö päättää demokratiassa. Siitä se ehkä lähtisi.

   Poista
 2. Vasemistolle synteesiksi kelpaa vain oma antiteesi. Mikään muu aatesuunta ei ole teurastanut omiaan yhtä säälimättömästi, suunitelmallisesti ja pitkäjänteisesti kuin kommunistit ja heidän erinimiset apupuolueet. Jos komunistit tai tämänpäivän vasemistolaiset saavat ehdottoman vallan ei uusilta puhdistuksilta vältyttäisi. Ja silti yhä edelleen käytetään vain natsikorttia ja _pelottelua ja unohdetaan tyystin mihin vasemisto kyjenee ja on valmis jos he saavat pienenkin tilaisuuden aloittaa puhdistukset ja kostotoimenpiteensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommarikortin heiluttelu ei tehoa, koska kommarit oluvat toisen maailmansodan voittajia. Natseille lyötiin luu kurkkuun ja valkoisen rodun sortamiseen saatiin kätevä natsikortti.

   Poista
  2. No eikös se ole jotenkin niin että äärilaidat yhtyvät jossain pisteessä? Kaiken takana on halu hallita ja samalla siinä sivussa sortaa toisella tavalla ajattelevia.

   Poista
  3. Mitä ovat äärilaidat? Bolsevikit halusivat määritellä serkkunsa kansallissosialistit mahdollisimman kauaksi itsestään ja kutsuivat sen vuoksi natseja virheellisesti fasisteiksi. Ulkopuolelta katsottuna molemmat suuntaukset olivat totalitaristisia ja niiden keinovalikoimat olivat yksi yhteen salaisine poliiseineen, katuväkivaltoineen, keskitysleireineen ja kansanmurhineen.

   Meillä vastaava ilmiö kommunistien piirissä olivat taistolaiset ja saarislaiset, joiden suhteet kipinöivät enemmän kuin esim. kokoomuksen ja kommunistien välillä. Jäsentenväliset ovat usein kiivaimpia otteluita (derbyjä), sillä siinä kilpaillaan samoista resursseista.

   Ohisalo sanoi tultuaan puheenjohtajaksi, että hän ei pelkää natseja. Hänen kannattaisi kuitenkin pelätä omaa aatettaan.

   Poista
  4. Ohari on blondi. Helppoa huudella.

   Poista
 3. Viherkommunistihallitus kaataa kantasuomalaisten veronmaksajien piikkiin otettua ulkomaanvelkaa lisää kankkulan kaivoon, mitäpäs väliä niistä kantasuomalaisista köyhistä, syrjäytyneistä nuorista ja muista vähäosaisista…
  ja tietysti noiden globaali-kommunistien agendassa EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman edistäminen kuuluu ykkös-prioriteettehin:

  "Tutkijaryhmä luovutti raporttinsa Ohisalolle: Ilman oleskeluoikeutta maassa olevien asemaa parannettava",
  https://www.extrauutiset.com/tutkijaryhma-luovutti-raporttinsa-ohisalolle-ilman-oleskeluoikeutta-maassa-olevien-asemaa-parannettava/?unapproved=12136&moderation-hash=04b8df51f0d8919ba1f374867b911169#comment-12136

  "Tutkija"-nimikkeen alta löytyy
  monenlaista "tieteilijää"!

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!