sunnuntai 7. helmikuuta 2021

Maalittaminen aiheuttaa sympatiaa

Helsingin Sanomien kommentaattori arveli, että "Keskusta on kriisissä, joten sen on ehkä pakko ottaa käyttöön perinteiset keinot eli tahtopolitiikka ja petos". En epäile, ettei puolue tosiaan käyttäisi kommentaattorin mainitsemia keinoja - tosin arvelen, että se käyttäisi niitä riippumatta siitä onko se kriisissä vai ei.

Kommentaattori myös ihmetteli sitä, että pääministeripuolue SDP on saanut olla rauhassa opposition hyökkäyksiltä, vaikka vaalit lähestyvät. Hän arveli, että sen on siitä kiittäminen keskustaa, joka "tuntuu vetävän magneetin lailla kaiken negatiivisen itseensä".

Minun nähdäkseni tässä ei ole mitään ihmettelemistä, sillä SDP toteuttaa oman poliittisen linjansa mukaista jakopolitiikkaa, kun taas Keskusta pönkittää hallitusta, joka toimii sitä äänestäneiden kansalaisten toiveita vastaan. Siksi Keskusta on sekä perusteltu että houkutteleva maali perussuomalaisille ja kokoomuslaisille. 

Tässä poliittisessa maalittamisessa on kuitenkin yksi vaara, jota orpolaiset ja halla-aholaiset eivät ehkä ymmärrä. Tarkoitan sitä, että kuntavaleihin on aikaa vielä yli kaksi kuukautta ja sinä aikana Keskustan uhriutuminen saattaa johtaa yleensä heikompien puolelle asettuvien suomalaisten sympatioiden kääntymiseen saarikkolaisten puolelle. 

Jos näin kävisi, saisi nykyinen hallitusyhteistyö vahvan luottamuslauseen, ja maamme tulevaisuuden uhraaminen julkisen velkataakan alle jatkuisi kuten tähänkin asti. Tämä luonnollisesti sopisi erinomaisesti sekä SDP:lle, Vasemmistoliitolle ja Vihreille. Ja saattaa olla, että juuri tästä syystä maamme lehdistö uutisoi niin innokkaasti Keskustaan kohdistuvasta kritiikistä.

Toisaalta väkevimmin punaista aatetta tukevat mediamme - kuten verorahoitteinen Yle - tekevät samalla periaatteella jatkuvia palveluksia Perussuomalaisille. Tästä esimerkkinä oli eilisen aamun Jälkiviisaat-ohjelma, jossa keskustelijaksi kutsuttu Jan Erola sai kaikessa rauhassa maalata puolueesta kuvaa natsi-, ihmisvihaaja- ja rasistipuolueena. Epäilemättä myös tämä aiheuttaa vastareaktioita monissa äänioikeutetuissa.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Julkisen salaisuuden paljastuminen aiheutti reaktioita
Kuntapolitiikkapeliä ja epäyhtälöitä
Helena Petäistö: perussuomalaiset ovat natseja

7 kommenttia:

  1. Hesarin, ja varsinkin "riippumattoman" Ylen armoton propaganda vihreän hallituksen puolesta on jo surkuhupaisiaa. Nyt väitetään tämän hallituksen luoneen yhtä paljon työpaikkoja kuin Sipilän hallitus tosiaan loi neljän vuoden aikana. Marinin hallituksen työpaikat tosin näkyvät vasta seuraavien 10- 45 vuoden kuluessa!

    Tuo Sipilän tönäisy on sinänsä tuomittava, mutta eihän siinä nyt mitään väkivaltaa ollut. Siitäkin syytetään perussuomalaisia, vaikka mitään todisteita ei ole.

    -Heti ruvettiin etsimään paljastavan videon vuotajaa, joten se kuvaa hyvin tapausta.

    -Sipilä kävi keskustelua tönäisijän kanssa, mutta ei kertonut mistä puhuttiin. Vaikka muuten oli hyvin innokas kertomaan tuosta kauhistuttavasta tapauksesta.

    -Syyttikö mies häntä yhteiskunnan varojen kähminnästä omalle perheelleen, kuten Sanna Marin syytti pääministeri Sipilää eduskunnassa.

    -Oliko armoton hyökkääjä #elokapinan kannattaja, kuten sisäministeri Maria Ohisalon murhauhkauksesta muutama viikko sitten vankeustuomion saanut helsinkiläinen mies. Tästä Ohisalon jutusta ei paljon puhuttu!!!

    -Oliko mies muslimi, joka pettyi kun Sipilä ei luovuttanutkaan kotiaan pakolaisille, vaikka siitä uutisoitiin kaikkialla maailmassa. Vihreiden Ville Komsin puukottaja oli muslimi, kuten myös vihreiden Panu Laturin melkein tappoi muslimipakolainen.

    Juha Sipilä otti tapauksesta kaiken poliittisen hyödyn, mutta tärkeimmissä kohdissa hän valehteli ja vaikeni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuomioja vetänyt hernepellon nenäänsä, kun Suomen uutiset kertoi tämän Liberian sotarikollisen Suomessa oikeuteen joutumisesta,jaettä silloin oli ulkoministerinä juurikin Tuomioja ja pressana "kaikkien" ihailema Tavja Halonen. Persut kuulemma jutussa syyttää juurikin näitä entisiä "valtiomiehiä" tapauksesta. Hupsista, nyt meni maalituksen puolella, ei ne mitään miehiä olleet.
      Huru-ukko

      Poista
    2. Sipilä huomautti pienessä maistissa olevaa kundia punaisiin valoihin kävelemisestä. Tästä kundi otti nokkiinsa ja Sipilän jatkaessa huomauttelemista, kundi otti ja suuttui. Politiikasta ei ollut kyse.

      Poista
  2. Uhriajattelu -- samaistuminen uhrirooleihin -- on voimaannuttavinta mitä ihmisen alitajunta voi tietoisuudelle antaa.

    Jos olisimme varustetut hieman syvällisemmällä itseymmärryksellä, sellaiset nykymaailman uususkonnolliset eskatologiat kuin "vihreä ajattelu" olisivat mahdottomia. Mutta ihminen näkee peilissä kuvan tietoisesta minästään, ei siitä alitajunnasta joka todellisuudesa määrää mitä hän tuntee ja ajattelee.

    Ja kun ajat käyvät yhä sekavammiksi ja identiteetit kriisiytyvät, yhä useampi yksilö jää psyykkisessä kasvussaan varhaisen lapsuuden symbioottisen perusnarsismin valtaan. Terveitä toimijasubjekteja ei enää kasva -- vain "objektin" rooleissa elämänsä kokevia elämyksenmetsästäjiä. Efektien, vaikutusten ja vaikutelmien vastaanottajia, uhrirooleihin samaistujia.

    Pieninkin vihreä piipertäjä kokee voimaantumista kuuluessaan joukkoon joka jollakin tavalla "auttaa maailmaa ja sen kärsiviä ihmisiä". Ja härskeinkin poliittinen vallankäyttäjä yrittää hyväksyttää omat eduntavoittelunsa syöttämällä julkisuuteen kuvaa itsestään jonkin vainon uhrina.

    VastaaPoista
  3. Amerikassa valtamedia, some-jätit ja muut suuryritykset sekä harmaat miljardöörit ovat kehuneet itseään onnistuneesta vaalivaikuttamisesta, jonka avulla asetettiin valtaan oma sätkynukke Biden-Harris. Tämä kaikki sen jälkeen, kun on viisi vuotta selitetty Trumpin vaalivoittoa vaalivaikuttamisella. Samoja tahoja käytetään meilläkin omiin vaaleihimme. Presidentti veti äsken eduskunnassa ässän hihastaan ja antoi Washingtonin talonvaltauksen avulla ymmärtää, ketä täällä ei saa äänestää. Sen sijaan sadoissa kaupungeissa riehuneet, tuhopolttaneet, ryöstelleet ja tappaneet väkijoukot edustavat ilmeisesti vastuullista tahoa, sillä niistä Niinistö ei muistanut mainita mitään.

    Tietysti meilläkin valtamedia ottaa innoissaan opiksi Amerikan vastuullisesta mediasta ja mustamaalaa perussuomalaisia. Keskustaa puolustetaan, sillä se on osoittanut lojaalisuutensa vihervasemmistolaiselle hallitukselle. On tärkeää, että keskustan perinteiset äänestäjät saadaan jatkossakin narrattua punakaartin taakse.

    Valtamedia kehuu itseään siitä, että se päättää puheenaiheet ja näkökulmat. Nimitys ”vastuullinen media” on osuva sikäli, että media todellakin on vastuussa toimintaansa myönnetyn resurssin väärinkäytöstä. Demokratia, eurooppalaiset arvot ja arvopohja ovat sille mantroja, vaikka sen toiminta on vastoin kaikkia näitä.

    VastaaPoista
  4. Proffa Mitä mieltä olet tästä dokumentista USA:n vaalivilpistä https://tokentube.net/v/3520926151/Absolute-Proof---dokumentti-USA-n-varastetuista-vaaleista--Korjattu-konek%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6s

    Sori etttä on vähän asian vierestä!

    VastaaPoista
  5. Huomenna 21.00 kaapeli-tv 5 lähettää elokuvan Huuto vapaudelle. Tämä mustaihoisesta eteläafrikkalaisesta ihmisoikeustaistelijasta Steve Bikosta kertova elämänkertaelokuva on myös pilkkahuuto Jörn Donnerille ja kaikille Suomen tekopyhille suvakeille.

    "Persut ovat apinoita, joiden pitäisi opetella käyttämään veistä ja haarukkaa", julisti Donner aikoinaan ja kaikki Suomen tekopyhät rasisti- suvakit riemuitsivat. Haloset, arhinmäet, haavistot, etc.

    "Mustat ovat apinoita, joiden pitäisi oppia käyttämään veistä ja haarukkaa". Näin kertoo Steve Biko elokuvassa Etelä- Afrikan valkoisilla olevan tapana sanoa mustista. Tuosta elokuvasta Donner siis apinoi sanomansa, jota hänen rasistit apinakaverinsa (haloset, arhinmäki ja tämän juoppokaverit) sitten juhlivat.

    Apartheid on loppu Etelä- Afrikassa, mutta Suomessa sama jatkuu ja vielä pahenee aina vaan.

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!