maanantai 15. lokakuuta 2018

Joukkoraiskaaja Yaqub Ahmedin "pelastajien" heräättämiä ajatuksia

Saimme lukea siitä, kuinka Iso-Britanniassa lentomatkustajat estivät joukkoraiskaajan palauttamisen kotimaahansa Somaliaan. Tapaus muistutti kovasti ruotsalaisen Elin Erssonin ja suomalaisen vihreän Aino Pennasen tapauksia.

Jäin kuitenkin miettimään tätä uusinta tapausta. Tai oikeastaan sitä, mitä eräät muut tapauksesta ajattelevat.

Tarkoitan ensinnäkin brittien karkotukselta pelastaman joukkoraiskaajan uhria. Mahtoikohan hän lukea suurella mielihyvällä tapahtuneesta? Vai toiko raiskaajan nimen palautuminen sanomalehtien sivuille menneisyyden painajaiset pintaan ties kuinka pitkäksi aikaa?

Toiseksi pohdiskelin sitä, miltä mahtoi tuntua tuosta raiskaajasta itsestään. Nauroiko hän tyytyväisenä itsekseen vai tunsiko kenties "pelastajiaan" kohtaan peräti myötähäpeää?

Ja sitten tietenkin vielä itse joukkoraiskaajan pelastajat. Mahtoivatkohan he iloita suuresti kuullessaan pelastaneensa juuri tämän henkilön. Vai tunsivatko sittenkin pienen pistoksen sydämessään tultuaan tehneeksi todennäköisesti elämänsä suurimman typeryyden? Vai olisiko oikein hävettänyt?

Omalta osaltani panin tyytyväisenä, vaikka itse tapauksesta harmistuneena, merkille, kuinka joukkkoraiskaajan pelastaminen jälleen kerran vahvisti kuvitteellisen hahmon Lazarus Langin näkemyksen siitä, ettei koskaan pitäisi aliarvioida inhimillisen typeryyden voimaa. Ei koskaan.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Petra Laiti halusi lopettaa porotalouden tuet
Aino Pennanen ruotsalaisnaisen jalanjäljillä
Elintasopakolaisten pelastajien oikeusturvaa on parannettava

13 kommenttia:

 1. Tapauksessa "Yaqub Ahmed" jäljet johtavat perimmältään sylttytehtaalle, Brysseliin, josta käsin edistetään mm. mainitunlaisia tyyppejä runsaasti käsittävien joukkojen massainvaasiota Eurooppaan Kalergi-suunnitelman mukaisesti:

  "Brysselin uudet konseptit pyrkivät sitouttamaan koko Euroopan massamaahanmuuttoon. Unkarin pääministeri Viktor Orbán syyttää EU:a maahanmuuttoa edistävistä ohjelmista.

  Brysselin kaavailema humanitaarinen viisumi sallii turvapaikanhakijoiden hakea laillisesti viisumia kotimaastaan käsin mihin hyvänsä tahansa EU-jäsenmaahan. Unkarin pääministeri Viktor Orbánin mukaan kyseessä on taas osoitus Brysselin halusta edistää maahanmuuttoa Euroopan unioniin, kertoo Daily News Hungary..."

  Koko artikkeli: https://www.kansalainen.fi/unkarin-paaministeri-syyttaa-euroopan-unionia-maahanmuuttoa-edistavista-ohjelmista/

  *

  Unkari: “On aika ravistella Brysseliä. Suojellaan Eurooppaa!”

  Unkarin hallitus vastaa Brysselille, joka on uhannut sitä äänioikeuden menettämisellä EU-päätöksentekoelimissä maan kieltäydyttyä ottamasta vastaan EU:n sille jyvittämiä siirtolaisia.

  Unkari ei aio muuttua maahanmuuttomaaksi monen muun EU-maan tavoin. Maan hallitus julkaisi englanninkielisen videon vastineena Brysselin uhkailuille.
  Väkivaltarikokset lisääntyvät ja Verhofstadt vaatii lisää maahanmuuttoa

  Videolla belgialainen MEP Guy Verhofstadt vaatii lisää maahanmuuttoa, vaikka “Eurooppaan on saapunut 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa vuoden 2015 jälkeen” ja “miljoonia on edelleen tulossa.”

  Kriisin alkamisen jälkeen sadat ovat menettäneet henkensä iskuissa kaikkialla Euroopassa.

  – Tämä on edesvastuutonta. On aika ravistella Brysseliä. Suojellaan Eurooppaa! videolla vaaditaan."

  https://www.kansalainen.fi/unkari-on-aika-ravistella-brysselia-suojellaan-eurooppaa/

  *

  "Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be "new Norm"",
  https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös Puola kuuluu niihin maihin, joiden hallitusta Brysseli ei ole onnistunut korruptoimaan sotaan omaa kansaansa vastaan:

   "Puola irtisanoutuu YK:n GCM-sopimuksesta

   Puola on ilmoittanut virallisesti, ettei allekirjoita YK:n alla neuvoteltua GCM-sopimusta joulukuussa Marokossa. Puolan sisäministeri Joachim Brudziński kertoi päätöksestä G6 – sisäministerikokouksessa Lyonissa Ranskassa.

   – YK siirtolaissopimus painottaa eri asioita Puolan hallituksen kanssa, jolle on esisijaisen tärkeää turvata kansalaistensa elämä ja kontrolloida itse siirtolaisten määrää, kertoo Puolan sisäministeri twitter-tilillään. Hänen mielestään sopimus tulee vaarantamaan nämä kaksi tavoitetta ja lisäämään muuttoliikettä.

   – Ministeriömme ei tule suosittelemaan sopimuksen allekirjoittamista pääministeri Mateusz Morawieckille, kertoo Brudziński. Samaa mieltä on Puolan ”Laki ja oikeus -puolueen” johtaja Dominik Tarczyński: – Tämä dokumentti on hylättävä. Me emme allekirjoita sitä.

   Puola liittyy tällä julistuksella Yhdysvaltojen, Unkarin, Itävallan ja Australian kanssa sopimusta vastustavien totaalikieltäytyjämaiden joukkoon."

   https://www.kansalainen.fi/puola-irtisanoutuu-ykn-gcm-sopimuksesta/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Valitettavasti GCM-sopimuksen allekirjoitus tapahtuu jo joulukuussa eli ennen Suomen eduskuntavaaleja:

   "Mihin Suomi velvoittaa itsensä GCM-sopimuksella?

   GCM-sopimuksen (Globaali sopimus turvallisesta, järjestelmällisestä ja jatkuvasta maahanmuutosta) allekirjoituksella Suomi velvoittaa itsensä edistämään maailmanlaajuista maahanmuuttoliikettä. Tämänkin sopimuksen takaa löytyy suurteollisuuden ja kansainvälisien jättikonsernien lobbaamisen tulos, jolla pyritään laskemaan tuotantokuluja.

   YK-täysistunto hyväksyi New Yorkissa pidetyssä kokouksessa ”Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration” -sopimuksen tekstin. Lyhesti puhutaan Global Compact for Migration -julistuksesta eli GCM-sopimuksesta..."

   Koko artikkeli: https://www.kansalainen.fi/mihin-suomi-velvoittaa-itsensa-gcm-sopimuksella/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  3. Käyttääkö tässäkin vallanpitäjiämme tukeva viherpunikki-toimittajien dominoima valtaVALEmedia tavallisinta valehtelunsa muotoa eli VAIKENEMISTA kansalaisillemme ja maallemme hyvin tärkeästä asiasta?

   "Euroopassa vastarinta GCM-sopimusta kohtaan kasvaa, mutta Suomi nukkuu

   YK:n GCM-sopimus herättää vastustusta useissa Euroopan maissa. Suomen hallitus ei näe sopimuksessa mitään vaaraa.

   YK:n Global Compact for Migration – sopimuksen (GCM, Globaali sopimus turvallisesta, järjestelmällisestä ja jatkuvasta maahanmuutosta) kauaskantoiset vaikutukset ovat saaneet kansalaiset Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä nousemaan vastarintaan GCM-sopimusta vastaan. Useita poliitikkoja, kansalaisaktivisteja ja kansalaisoikeuksien puolustajia on alkanut keräämään ihmisten huomiota kampanjoilleen, joiden tarkoitus on estää sopimuksen allekirjoitus.

   Kaikkien vastustajien metodiksi on valittu nimikirjoitusten kerääminen adressiin, jolla vaaditaan kulloisenkin maan irtisanoutumista sopimuksesta, kuten USA, Unkari ja Australia jo ovat tehneet kansallisen itsemääräämisoikeuden menetyksen pelossa.
   Globalen Migrationspakt der UNO stoppen – nationale Souveränität erhalten!

   PatriotPedition.org – sivusto kerää nimiä kaikille saksalaisen kielialueen (Saksa, Itävalta ja Sveitsi) pääministereille annettavaksi ja riemuitsee Sveitsin liittymisestä keräykseen..."

   Koko artikkeli: https://www.kansalainen.fi/euroopassa-vastarinta-gcm-sopimusta-kohtaan-kasvaa-mutta-suomi-nukkuu/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 2. Huomiota on jatkuvasti kiinnittänyt näihin turvapaikkajuttuihin sisältyvä kaksinaismoraali tai oikeastaan suoranainen moraalittomuus. Ensin kirjoitetaan liikuttavia tarinoita hädässä olevista ihmisistä. Osa niistä varmasti on paikkansa pitäviäkin, osa taas niin stereotyyppisiä, että jäljet viittaavat sylttytehtaalle. Käytännössä sitten kuitenkin taistellaan henkeen ja vereen nimenomaan maassa laittomasti olevien etuuksien puolesta ja vakaviin rikoksiin syyllistyneiden palauttamista vastaan. Säännönmukaisesti vedotaan rikollisten oikeuksiin, mikä tietyssä määrin on perusteltuakin, mutta alkuunkaan perusteltua ei ole, että rikollistenoikeudet priorisoidaan uhrien oikeuksia tärkeämmiksi ja tavallisten kansalaisten oikeuksia tärkeämmiksi.

  Tässä tapauksessa, jos matkustajat nimenomaan halusivat estää palautuksen, he olivat vähintäänkin typeriä. Jos kyse oli siitä, että he eivät halunneet matkaseurakseen rähinöivää häirikköä, tilanne on ymmärrettävämpi. Siihenkin kyllä on yksinkertainen keino, riittävä annos rauhoittavia ja matka sujuu jouheasti. Valitettavasti tässä tulevat taas vastaan nämä rikollisia suosivat juristit jotka tuntuvat pitävän tällaista menettelyä jotenkin sopimattomana. Ehkä yksinkertaisin ratkaisu olisi sitten junakyyti erillisessä vankivaunussa tai autokyyti mustalla maijalla.

  PS. Jos ja kun monet kansainväliset sopimukset ovat käytännössä osoittautuneet eräänlaisiksi Troija puuhevosiksi, niistä kannattaa irtautua. Ei nimittäin ole olemassa sellaista sopimusta jota ei voisi irtisanoa.

  VastaaPoista
 3. Voi sitä inhimmillistä typeryyttä - ei ku siis ahneutta. Voi Saido sentään:

  "Helsinkiläisen ex-kuntapoliitikon rahanpesujuttua aletaan puida käräjillä"
  Rahanpesuepäilyissä on poliisin aiemman kertoman mukaan kyse rikoksella hankituista 44 000 euron lapsilisistä.

  https://yle.fi/uutiset/3-10458555

  VastaaPoista
 4. Demlalaista "oikeutta":

  "Jesse Torniaisen saama mielivaltainen rasismi-lisä tuomiost jää voimaan

  Suomalaisvihamielisen EU-klienteelin masinoima kampanja poliittisia tosinajattelijoita vastaan sai tänään lopullisen vahvistuksen, kun Korkein oikeus päätti, ettei se myönnä valituslupaa Jesse Torniaiselle Helsingin asema-aukiolla tapahtuneesta pahoinpitelystä, jonka uhri kuoli sen jälkeen kun tämä oli poistunut luvatta sairaalasta käyttämään huumeita. Ylen uutisessa KKO ei myönnä valituslupaa Jesse Torniaiselle Helsingin asema-aukion hyppypotkujutussa ei mainita tarkoituksella mitään siitä, että uhri lähti sairaalasta luvatta kovien huumeiden pariin, jonka seurauksena tämä vietiin takaisin sairaalla, jossa lopulta kuoli.

  Oikeusturvan kannalta pahinta KKO:n päätöksessä on se, että nyt annetaan poliittiselle mielivallalle mahdollisuus vaikuttaa tuomioon. Samalla Demla-juristien korruptoima oikeusjärjestelmä tulee valitusluvan epäämisellä osoittaneeksi liberaalidemokratian totalitaristisen luonteen.

  Oikeusvaltion periaatteita loukkaavan KKO:n päätöksen myötä hovioikeuden antama käräjäoikeutta ankarampi tuomio jää voimaan. Koska hovioikeus piti teon motiivia "rasistisena", se kovensi Torniaisen kahden vuoden vankeustuomiota kolmella kuukaudella. Erikoista "rasistisen motiivin" koventamisperusteessa oli se, että sekä tekijä että uhri ovat molemmat etnisesti suomalaisia..."

  http://ylewatch.blogspot.com/2018/10/jesse-torniaisen-saama-mielivaltainen.html

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä on Demla?

   http://www.magneettimedia.com/mika-on-demla/

   Poista
  2. KKO:ssa taitaa istua pahimmat narsistit. Joskus tuli Yleltä (ei taitaisi enää nykyään sellaista näyttää) ohjelma, jossa joku ex-tuomari kertoi noista narsistista piirteistä ja kuinka joku tuomari oli ihastellut itseään peilistä ja sanonut, että hänellä on valta päättää ihmisen elämästä ja vertaus suorastaan Jumalaan.

   Suomalaiseen oikeuslaitokseen on vaikea uskoa, mitä enemmän tulee ikää ja mitä enemmän lukee päätöksiä. Jos Jess Torniainenkin olisi ollut mustaihoinen tai turvapaikan hakija, luultavasti hän olisi selvinnyt ilman mitään samasta potkusta jos teko olisi tuomittu, mutta nyt tuli poliittinen tuomio.

   Vihervassareissa on varmaan ihan ok tyyppejäkin, mutta nuo julkisuuden kipeät (tai niiden rahanahneet lakimiehet valtion kustannuksella, varmaa tuloa) sekopäänistit, rikolliset, toukoaaltoseksihullut, pennaset, vassaririkolliset, ym. leimaavat kaikki.

   Poista
 5. Suurin osa noista videon protestoijista oli matuja, tuskin heitä paljoa kiinnostaa jos joku valkoinen vääräuskoinen likainen tyttölapsi on raiskattu. Miksei poliisi puuttunut tilanteeseen ja vienyt mesoajia pidätysselliin koneesta, sitä en tajua.

  VastaaPoista
 6. Minusta uutisessa tulee hyvin esiin muutamat teemat koskien humanitaarista maahanmuuttoa. Palautusjärjestelmä on kömpelö, tehoton ja kallis. Muistan lukeneeni jostain, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneista joka tapauksessa yli puolet jää Eurooppaan, eli joka vuosi Eurooppaan tulee yhä kasvava väestönosa, joka on maanosassa laittomasti. Koko turvapaikkakäsite on vanhentunut. Ovatko esimerkiksi Somalia, Eritrea, Irak, Syyria, Afghanistan maita, joista meidän on otettava vastaan pakolaisia ja jos Eurooppa ottaan, niin miksi antaa pysyviä oleskelulupia tai jopa kansalaisuus. Koneessa olevien reaktiot kertovat sekä median luomasta harhasta tulijoiden motiivien suhteen että myös eurooppalaisesta sinisilmäisyydestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Norja poistaa 1600 somalilta pakolaisstatuksen, koska Somalia on nyt turvallinen maa:

   "Arbeids- og sosialdepartementet
   Statssekreterare Torkil Åmland.
   Norge: Dags att skicka hem somalier – deras land är säkert",
   http://www.friatider.se/norge-dags-att-skicka-hem-somalier-deras-land-r-s-kert

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Vastaavalla toimenpiteellä Suomessa voitaisiin esimerkiksi koko joukolle kantasuomalaisia asunnottomia tarjota kunnon asunto. Noissa somaleissa tuskin olisi montaakaan työssäkäyvää ja Suomeen veroja maksavaa.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!