perjantai 29. kesäkuuta 2018

HS, sateenkaari, vähemmistöt ja tasa-arvo

Helsingin Sanomat otti tänään kantaa seksuaalisten vähemmistöjen puolesta "käärimällä" itsensä sateenkaarilippuun. Tasa-arvon lisäksi lehti perusteli tempaustaan sillä, että "sivistyneessä maassa myös vähemmistöjen asemasta pidetään huolta".

HS kertoi myös, että vähän toisenlaisen vähemmistön juhlaan on saapunut jo 46 000 vierasta ja viikonloppuun mennessä sinne odotetaan kaikkiaan 75 000 vierasta. Kyseessä on jo pitkään etenkin Pohjois-Suomessa vaikuttanut uskonnollinen vähemmistö. Ja myös seksuaalinen siinä mielessä, että siinä missä Pride-porukka suuntaa seksuaalisuutensa siten, ettei coituksesta synny lapsia, tämä vanhoillislestadiolaisten joukko tekee päinvastoin.

Odotan jännityksellä kuinka vähemmistöjen asemasta huolta tänään varsin näyttävästi pitävä yksityisen mediamme suurin ja kaunein kunnioittaa tätä toista vähemmistöä, sillä kyllä kai tasa-arvoon kuuluu molempien ääripäiden kohtelu samalla tavalla? Vai mitä, päätoimittaja Kaius Niemi?

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Ihmisarvoinen yhteiskunta, jossa sosiaalinen oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo saattavat toteutua
Kun tiukille menee, niin uroskin poikii
Homoseksuaalien urheilijoiden turvallisuus on taattava myös tulevaisuudessa

16 kommenttia:

 1. LGBTIQjne-vastainen Helsingin Sanomat pitää seksuaalivähemmistöjä koskevat uutisensa digitaalisessa kaapissa (=maksumuurin takana).

  Etteivät suinkaan vain häpeäisi LGBTIQjne-vähemmistöstä kertovaa uutisointiaan? :D

  VastaaPoista
 2. Hyvä et on muurin takana,ellei peräti kaapissa.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kun olet Professori Vanhoillisletadioilaisten asialla. Vai oliko kirjoituksesti vain satiiria, jossa lestat otettiin nokantikkuun, millä pystyi alentamaan seksuaalivähemmistöjen juhlaa?

  Kaius Niemi varmasti pohdiskelee juttua Suviseuroista. Antaisitko sinä tässä vastineella hieman aineksia siihen kertomalla vaikkapa omasta erityisestä suhteestasi heihin?

  Silkkaa Rakkautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väärin ymmärretty. Kirjoituksessani en ottanut kantaa lestojen puolesta tai heitä vastaan. En myöskään pride-väen. Minä kannatan yksilönvapautta niin uskonnon kuin seksuaalisuudenkin osalta niin kauan kuin toimitaan lain puitteissa ja vapaaehtoisuuden pohjalta. Se, ettei kumpikaan mainituista viiteryhmistä houkuta itseäni, on sitten oma asiani ja sen perustelut lienevät ilmeiset koska olen heteroseksuaali enkä pidä jumalien olemassaoloa todenäköisenä.

   Sen sijaan huomautin, että niillä perusteilla, joita HS käytti, olisi loogista kunnioittaa priden lisäksi myös vanhoillislestadiolaisten tapahtumaa. Huomautin siksi, että mikäli HS ei tee näin, on ilmeistä, että sen eilisen ulkoasun auki lausutut perustelut eivät ole aitoja, vaan todellinen perustelu on pride-väen tukeminen poliittis-maailmankatsomuksellisista syistä. Eli lehti valehteli lukijoilleen.

   Poista
  2. Kiitos vastauksestasi.

   Maailmassa on hyvin paljon asioita, joita tulee kunnioittaa. Itse asiassa on hyvin vähän niitä asioita, mitä ei pidä kunnioittaa. Priden kunnioittaminen ei sulje pois sitä, ettei Suviseurojakin tule kunnioittaa.

   Oletin, että sinulla olisi hieman omakohtaisempi näkemys jompaan kumpaan tai edes halua tutustua aiheisiin. Teithän niiden puolesta kirjoituksen. Vai oliko sittenkin kyseessä enemmän HS:n kritisointi periaatteessa kuin erilaisten ilmiöiden kunnioittaminen käytännössä?

   Mukavien aiheitaan kunnioittavien kirjoitusten jatkoa Sinulle!

   Poista
 4. Kauan eläköön lestat! Ja tuolla syntyvyydellä kyllä todellakin elävät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosin suurin osa heistä taitaa luopua vanhempiensa uskosta aikuistuessaan.

   Poista
  2. "suurin osa" "taitaa luopua" jne
   Mistä ihmeen tilastoista vedät näitä olettamuksia? Eiköhän jokainen uskonnollisessa yhteisössä kasvanut kanna kokemuksiaan mukanaan koko elämänsä ja ne vaikuttavat paljon elämään ja valintoihin elämässä pitipä aiemmin opituista periaatteista kiinni tai luopuipa sitten niistä.

   Mutta jos jotain virallista "tilastotietoa" löytyy "arvonsa hylänneiden nykypäivän arvomaailmasta", niin laitapa tulemaan tänne.

   Poista
 5. Ei lestadiolisista tarvi pitää huolta, osaavat kyllä itse, ihan härskiyteenki asti, suviseurathan ovat olleet pitkänaikaan suurimmaksi osaksi bisnestapahtumaa, joka verhotaan uskonnon kaapuun, ainaostaan vanhanpolven mummot ja papat ovat siellä uskonnonvuoksi, nuorempi porukkaa alkaa suurmmaksi osaksi olla tavan vuoksi ja samalla tehdään bisnesverkostoja..

  VastaaPoista
 6. EU-diktatuurin/Uuden maailmanjärjestyksen agendaa ajavan Brysselin Pravdan aikaisemman, jo mananmajoille menneen takapirun Bildergberg-Erkon on korvannut globalisti-kapitalisti, Bilderberg-Herlin, joka osallistui tämän kesän Bilderberg-kokoukseen.
  Bilderbergien Uuden maailmanjärjestyksen agendaan kuuluu mm. kansallisvaltioiden ja perinteisen perheinstituution tuhoaminen Uuden maailmanjärjestyksen toteuttamista estävinä tekijöinä. Täydellistetyn EU-diktatuurin on määrä olla Uuden maailmanjärjestyksen prototyyppi.

  Suomalaisen kansallisvaltiomme tuhoamiseen tähtää lehden taukoamaton monikulttuuri-propaganda. Perinteisen perheinstituution tuhoamiseen tähtää lehden taukoamaton homotus-, lesbotus-, transsukupuoli-, sukupuolettomuus- ja muu vastaava perversiopropaganda - sitä taustaa vastaan voidaan nähdä lehden tämänpäiväinen "pride"-propagandapommi, johon kuuluu lehden kansilehden ja takasivun peittäminen "sateenkaari"-väreillä.

  ”Maailmaa hallitsee todellisuudessa pienen valtaeliitin muodostama ydinjoukko, jota ei ole vaaleilla valittu ja joka kokoontuu säännöllisesti keskustelemaan salassa maailman tulevaisuudesta. Tämä salainen maailmanhallitus muun muassa päättää, kenestä tulee USA:n seuraava presidentti, minne EU laajenee, missä soditaan, paljonko öljyn hinta on tai paljonko asuntolainasi korko on. Lopullisena päämääränä
  sillä on alistaa koko maailma yhden hallinnon alaisuuteen. Tässä UUDEN MAAILMANJÄRJESTYKSEN HIRMUVALLASSA ei ole keskiluokkaa, vaan vain eliitti ja sitä kuuliaisesti palvelevat köyhät alamaiset, joiden elämä
  on läpikotaisin kontrolloitua huipputeknologian valvomassa poliisivaltiossa. Tämä on tiivistettynä Daniel Estulinin maailmanlaajuisen menestyskirjan väite. Hänellä on myös perustelut väitteensä tueksi.” – https://keskustelu.diabetes.fi/index.php/topic,1718494.msg1783220.html#msg1783220

  Aatos Erkon jälkeen Pravdan päätoimittajia on käynyt Bilderberg-kokouksissa kuulemassa ohjeistusta lehdessä julkaistavan propagandan sisältöön. - Neuvostokansalaisilla oli Moskovan Pavda, suomalaisilla on ikioma BRYSSELIN Pravdansa. Kun neuvostoaikana eläneitä, Moskovan Pravdaa lukeneita virolaisia muutti Suomeen, he ihmettelivät kuinka suomalaiset näyttävät uskovan lähes kaiken mitä sanamalehdissä kerrotaan!

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "EU DICTATORSHIP EXPOSED

   EUROPEAN DICTATORSHIP
   The Treaty of Rome
   The Final Resurrection of the Holy Roman Empire..."
   http://www.nocodexgenocide.com/page/page/3780258.htm

   *

   Britti-patriootti David Noakes: ”Expose the EU dictatorship and its police state”,
   https://eutruth.org.uk/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 7. ^Miten voit henkisesti itse?

  VastaaPoista
 8. Kyllä minä ainakin mielummin täyttäisin tämän maan lestadiolaisilla "siirtolaisten" sijaan.
  Tekee ne kuitenkin töitä ja ilmeisesti veronsa maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. " Ekku ekku mielessäs on jekku.
   Sä toivot, että suomalaisen nimi ois lesta, et tää ois susta parempi mesta.
   Pää on pipi sanasta mamu, siitä lähtee sulta taju.
   Ekku ekku, ota tädiltä nekku."

   Poista
  2. En kyllä haluis lestadiolaiskaan, körtitki on paljon tervehenkisempää sakkia kuin vanhoillislestadiolaiset ..

   Poista
 9. "Toimittajat tuhoavat totuuden, valehtelevat, vääristävät, panettelevat ja polvistuvat rahan vallan edessä. Heidän ammattinsa on pettää heidän isänmaansa ja rotunsa. Olemme valtamediassa kasvottoman eliitin palvelijoita, sätkynukkejä; he vetävät naruista ja me tanssimme."
  - John Swinton, New York Times

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!