sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

Mitä länsinaapurissamme on tapahtunut?

Kirjoitin eilen siitä, kuinka Suomi on ollut yksi globalisoituvan maailman menestyjistä. Koska en halua tämän blogin olevan pelkkää marinaa, jatkan tänä aamuna edelleen hyvillä uutisilla: ihmiset kokevat olonsa Suomessa turvallisemmaksi kuin suurimmassa osassa muita valtiota.

Olemme Singaporen jälkeen toisena samalla sijalla Norjan ja Islannin kanssa. Tanskakaan ei ole kaukana, koska se löytyy jaetulta sijalta 10. Vaan entäpä itsestään ylpeä humanitaarinen suurvalta eli Ruotsi?

Sen sijoituksen on kertonut Dagens Nyheter, jonka mukaan länsinaapurin edellä oli 32 valtiota. Samassa porukassa sen kanssa ovat myös viimeaikoina terroriteoista tunnetuksi tullut Ranska sekä muuten vain korkeista henkirikosluvuistaan tunnettu Yhdysvallat.

Koska tutkimuksessa oli mukana 142 maata, ei Ruotsin sijoitusta voi pitää mitenkään huonona maailmanlaajuisesti. Mutta ottaen huomioon, että puhumme Svea-mamman kansankodin perillisestä, lienee aiheellista kysyä: mitä länsinaapurissamme on tapahtunut?

Ja olisiko täällä entisessä suurvalta-Ruotsin Itämaassa jotain opittavaa tapahtuneesta?

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Ruotsalaiset ovat kyllästymässä muslimi-invaasion seurauksiin
Ruotsi ja Tanska ajavat lisää elintasopakolaisia Suomeen
Miksei Ruotsiin löydy opettajia eikä poliiseja?


14 kommenttia:

 1. Ruotsin "altistuneilla" alueilla on kouluja missä n. seitsemän oppilasta kymmenestä ei läpäise peruskoulua ja tämä on tikittävä pommi. Jo nyt Ruotsia voi verrata USA:han, missä rikolliset etniset jengit ovat maanvaivana. Kun pää ei riitä opiskeluun ja työnteko on myrkkyä ja oma kulttuuri ei vierasta rikollisuutta, niin mm. aseilla ja huumeilla saa mukavasti kyhnyä. Lähitulevaisuudessa tulee häipymään suuri osa rutiinitöistä (automaatio, robotisaatio ja digitalisaatio) mitä nämä heikkolahjaisimmat voisivat harkita tehdä, joten "haasteita" riittää, Ruotsissa ja Suomessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi Suomessa kannattaisi perehtyä ennakkoluulottomasti ruotsalaisen yhteiskunnan viimeisten vuosikymmenien kehitykseen ja tehdä siitä tarvittavat johtopäätökset.

   Poista
  2. Kyllä ja nimenomaan ennakkoluulottomasti. Fria Tider tänään: "Södertälje: 8-åringar försöker gruppvåldta andra barn. ..8-9-åriga pojkar drar omkring och försöker våldta jämnåriga pojkar och flickor". Siis 8-9-vuotiaita poikia kuljeskelee ympäriinsä ja yrittää joukkoraiskata samanikäisiä poikia ja tyttöjä.

   Poista
 2. Ja mitähän ne ihmiset sitten mahtavat pelätä? Kysyivätkö "tutkijat" minkä tyyppisten rikosten kohteiksi ihmiset pelkäsivät joutuvansa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ainakin jossain määrin. Jos asia kiinnostaa enemmän, niin "Se löytyy" hyperlinkin takana olevan jutun kautta pääsee varsinaiseen tutkimukseen, mutta en avannut sitä, koska olisi pitänyt rekisteröityä.

   Poista
 3. Ruotsihan on käytännössä eräänlaisessa sisällisodassa. Politiikot ja kansa ei vaan sitä myönnä. Montako autoa, koulua tai päiväkotia pitää polttaa, että svedun silmä aukeaa todellisuudelle?
  Käyn päivittäin lukemassa expressenin nettiversion ja jokainen päivä toistuu samat uutiset. Ampumisia, autogrillejä jne.
  Aika paljon vähemmästäkin on julisteltu poikkeustiloja mutta svedut pistävät pään pensaaseen ja kieltävät kaiken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruotsalaiset ovat jotenkin outoja. DN:n uutisessa mainittiin maan tulleen kymmenenneksi 32 maata edellään.

   Kymmenennen sijaan lehti päätyi siten, että tasapisteisiin päätyneet maat luettiin kaikki samalle sijalle ja niitä seuraavat vain yhtä sijoitusta huonommiksi. Siis Suomi, Norja ja Islanti toiseksi ja niiden jälkeen tulleet Uzbekistan ja Hong Kong kolmanneksi ja niitä seuraavat Sveitsi ja Kanada neljänneksi jne. Toisin sanoen ruotsalaisia lukijoita johdettiin tarkoituksella harhaan.

   Poista
 4. Ruotsi oli aikoinaan eurooppalainen suurvalta.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Ruotsin_historia#Suurvalta-aika

  Nykyisin se on ählämien persläpi.

  Jos Suomi jotain voi oppia niin ei ole tarvis ottaa tänne ählämeitä, jotka tekisivät maastamme vastaavanlaisen persläven. Suomi ei heitä tarvitse mihinkään.

  VastaaPoista
 5. Entä oppiiko Saksa jotain?

  "Analyysi: Teinitytön kuolema sysäsi Saksan pakolaiskeskustelun uusille kierroksille – epäilty turvapaikanhakija pääsi livahtamaan takaisin Irakiin"

  Artikkelista poimittua:

  "BERLIINI. Jokin raja ylittyi Saksassa tällä viikolla."
  "Murha oli jo yksin järkyttävä. 14-vuotias teinityttö raiskattiin ja kuristettiin kuoliaaksi. Ruumis jätettiin pusikkoon."
  "Tällä viikolla vahvistui, että ruumis oli 22. toukokuuta kadonneeksi ilmoitetun teinin."

  "Tapaus on yksittäinen rikos, mutta se osui keskelle Saksan jo muutenkin tulenarkaa keskustelua pakolaispolitiikasta.
  Murhasta epäillään Irakista kotoisin olevaa 20-vuotiasta turvapaikanhakijaa, jolle oli jo annettu kielteinen turvapaikkapäätös."

  https://yle.fi/uutiset/3-10246879
  -------------------------

  Kuten huomaatte, Ylen otsikko uutisoi neutraalisti kuolemasta kun
  totuus on erittäin törkeä raiskaus-kuristus-murha.
  Suomalaiset voisivat oppi tunnustamaan tosiasiat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä tämä:

   "– 14-vuotiaan tytön murha Wiesbadenissa on yksittäistapaus. Mutta tällaiset yksittäistapaukset alkavat nyt kasaantua, kirjoitti sanomalehti Frankfurter Allgemeine Zeitung."
   -------------
   Aikoinaan Ruotsissakin puhuttiin yksittäistapauksista kunnes ne alkoivat kasaantumaan.

   Myös Suomessa on puhuttu tapahtumista yksittäistapauksina mutta ei juuri viimeaikoina.
   Onko Suomalaiset siis oppineet jotain Ruotsista ja Saksasta vai onko meilläkin tapaukset alkaneet kasaantua?

   Poista
  2. Näin vallanpitäjiemme propagandakoneen Ylen pahamaineinen monikultturistitoimittaja Eero Mäntymää pimittää totuuutta:

   "YLEN NYYHKYTARINA AFGAANIKARKOTETUN TAUSTOISTA PIMITETTIIN",
   http://ylewatch.blogspot.com/2018/06/ylen-nyyhkytarina-afgaanikarkotetun.html

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  3. Eurooppalainen valkoinen kansanmurha ei ole pelkästään EU-diktatuurin agendassa vaan myös kommunistiseksi maailmanhallitukseksi tarkoitetun
   YK:n ohjelmassa:

   "Jesuit Rothschild´s Jesuit Council on Foreign Relations, US de facto Government: “Governments Have to Direct “Propaganda toward Own Populations”. UN Secr. General: Europe Must Be Told to Replace Whites with Africans.",
   https://new.euro-med.dk/20180610-jesuit-rothschilds-jesuit-council-on-foreign-relations-us-de-facto-government-governments-have-to-direct-propaganda-toward-own-populations-un-secr-general-europe-must-be-told.php

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 6. Räikeä kontrasti: Brysseliä nöyrästi kumartavat niljakkeet Orwell-Sipilä ja PettUri Urpo versus Unkarin Viktor Orban:

  "Viktor Orban: ”Emme halua sekoittua muihin, olemme hyviä juuri tällaisina”
  "Väestönsiirto on parhaillaan käynnissä Euroopassa, osittain auttaakseen sijoittajia, kuten amerikkalaista George Sorosta, tekemään rahaa ”tuhoamalla” maanosan."

  Näin sanoi Unkarin pääministeri Viktor Orban perjantaina.

  ”On välttämätöntä taistella avoimesti Sorosta ja hänen ”armeijaansa” vastaan ja ymmärtää, että he haluavat massamaahanmuuttoa ja heidän ideologinen motivaationsa on monikulttuurinen Eurooppa”, kertoi Orban Kossuth Radiolle...

  He haluavat tuhota Euroopan, koska he odottavat tekevänsä sillä voittoa; se nyt vain on taloudellisten keinottelijoiden luonne”, hän sanoi. ”Me emme kuitenkaan halua sekoittua muihin”, lisäsi Orban.

  Lakimuutos kieltää ulkomaalaisten pakkoasuttamisen Unkariin

  Kommentoidessaan parlamentille esitettyä lakimuutosta, hän sanoi, että kahden kolmasosan enemmistön tuki on varma. Ei ole tilaa epäröinnille ”tällaisina aikoina”. Kaikki voimavarat on otettava käyttöön maan suojelemiseksi, minkä vuoksi lakimuutos kieltää ulkomaalaisten pakkoasuttamisen Unkariin. Lisäksi rikosoikeuslakiin suunnitellun muutosehdotuksen mukaan laittoman maahanmuuton järjestäminen on rikos, Orban totesi.

  Hän toivotti tervetulleeksi viimeaikaisen kehityksen Euroopan politiikassa, sanoen, että ”muutamia kovia poikia on ilmaantunut Euroopan politiikkaan”. ”Olemme vielä lempeitä verrattuna uusiin johtajiin jotka ovat nyt avanneet suunsa”, hän sanoi viitaten muun muassa Itävaltaan ja Italiaan..."

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2018/06/10/viktor-orban-emme-halua-sekoittua-muihin-olemme-hyvia-juuri-tallaisina/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itävallassakaan ei ole enää EU-diktatuurin korruptoimaa maanpetturihallitusta:

   "Itävallan poliisi harjoittelee rajan sulkemista – 80 000 laitonta siirtolaista lähestyy maata.
   ...
   Sisäministeri Kicklin mukaan maan tulee olla valmistautunut suuren mittaluokan siirtolaisvyöryä varten, sillä Balkanin maiden viranomaisten toimintakyky alkaa tulemaan äärirajoille.
   – Meidän tulee näyttää, että olemme tosissamme, Kickl sanoi. Hänen mukaansa tilanne ei aivan varmasti parane, jos laittomat siirtolaiset päästetään esteettä sisään.

   Sisäministeri Kicklin mukaan Itävallan tuleekin osoittaa todellista puolustustahtoa. Hän kritisoi voimakkaasti Saksan liittokansleri Angela Merkeliä, joka avasi Saksan rajat vuoden 2015 laittomien siirtolaisten aallolle.

   Kesäkuun 25. päivänä 1 000 liittovaltion armeijan ja rajavartioston erikoisjoukkojen virkailijaa harjoittelee rajan sulkemista Spielfeldissä."

   https://www.kansalainen.fi/itavallan-poliisi-harjoittelee-rajan-sulkemista-80-000-laitonta-siirtolaista-lahestyy-maata/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!