tiistai 16. tammikuuta 2018

Albaanit kusettivat suomalaisnaista ja veronmaksajaa

Iltalehti kertoi eilen, että vaasalaisnainen sai tuomion laittoman maahantulon järjestämisestä maksua vastaan. Hän oli nimittäin luvattua 10 000 euron korvausta vastaan mennyt valeaviooon albanialaismiehen kanssa ja siten harhauttanut viranomaisia päästämään maahamme yhden elintasopakolaisen.

Nainen sai teostaan neljän kuukauden ehdonalaisen tuomion ja tuomittiin maksamaan rikoksesta saamansa 3 000 euron hyödyn valtiolle. 3000 euron siksi, ettei albaani maksanut hänelle edes sovittua summaa lihapatojen ääreen pääsemisestä. Lisäksi kaksi muuta henkilöä saivat 3-6 kuukauden ehdollisen tuomion.

Itse olisin kaivannut uutisesta tietoa siitä, kuinka maahan rikoksen avulla päässeelle albaanimiehelle kävi - eli jäikö hän suomalaisten veronmaksajien elätettäväksi lopuksi ikäänsä vai passitettiinko hänet takaisin kotiinsa. Ainakin oman oikeustajuni mukaan rikoksella maahan päässyt henkilö tulisi poistaa Suomesta ensi tilassa; toivottavasti näin myös tapahtui.

Edelleen olisi ollut hyvä tietää kuluttiko albanialaismies suomalaisen veronmaksajan varoja maassamme ollessaan, vai hankkiko hän elantonsa muulla tavoin. Siis naisen elättämänä, omilla säästöillään, rikoksia tekemällä tai työllä.

Jos ja kun valeavioitunut albanialaismies sai yhteiskunnan tukea täällä olonsa aikana, olisi hänet mielestäni pitänyt tuomita maksamaan tämä rikoksen avulla saatu hyöty takaisin yhteisvastuullisesti muiden asiassa tuomittujen kanssa. Yhteisvastuullisesti tarkoittaisi tässä luultavasti sitä, että lasku olisi langennut rikokseen ryhtyneen naisen maksettavaksi.

Kaiken kaikkiaan jäin uutisen luettuani miettimään sitä, kuinka tyhmiä ihmiset voivat olla. Enkä tässä tarkoita albanalaismiehiä vaan suomalaisnaista, joka lähti pienen palkkion toivossa rikoksen poluille, jonka seurauksena suomalaiselle yhteiskunnalle olisi voinut tulla monikymmenkertainen lasku keski-ikäisen albanialaisroikaleen elättämisestä useiden vuosikymmenien aikana.

Lisäksi naisen toiminta aiheutti maahamme turvallisuusriskin. Näin siksi, että albaanit erottuvat muusta väestöstä henkirikoksia kuvaavissa tilastoissa. Tästäkin syystä on siis toivottava, että albanialaismies on jo poistettu maastamme. Tai ainakin, että siihen johtava prosessi on käynnistetty.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Pitäisikö jihadistit palkita etuoikeuksilla
Romanit, vietnamilaiset, albaanit ja kurdit erottuvat henkirikostilastoissa
Vuoden 2015 turvapaikkaruljanssi johtanee noin 8000 kehitysmaalaisen oleskeluun maassamme

8 kommenttia:

 1. Tiijä oliko tämä nainen sen tyhmempi kuin päättäjämmekään. Hän sentään sai jotakin vastinetta maahantulon järjestämisestä, vaikkakin vähemmän kuin oli uskonut saavansa.

  Päättäjämme sen sijaan tietävät tuovansa maahan vuosikymmeniä valtiolle kuluja tuottavia henkilöitä. Vai onko heilläkin samankaltaisia, mutta suuremman mittakaavan henkilökohtaisia bisneksiä pyörimässä kuin tällä huono-onnisella naisella? Kenties, mutta kuka viitsisi tutkia vastaanottokeskusten omistussuhteita ynnä muita pakolaisbisneksen kiemuroita? Jos niitä ovat olleet luomassa kokeneet business-hait, todelliset omistussuhteet on todella vaikea jäljittää.

  Ehkä tuo hölmö naisparka on ollut vain taitamaton pikkutekijä, joka on ollut hyvä käräyttää viemään huomiota pois todellisista valtion rahojen kuppaajista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päättäjiämme motivoivat bulvaanibisnesten ohella pyrkimys Brysseliin vastuuttomiin, verottomiin virkoihin. Siniset rivimiehen johdolla osoittivat viime kesänä, kuinka ratkaisevasti henkilökohtaiset virkalupaukset painavat vaa'assa, kun toisella puolella on "vain" oman maan kansalaisten etu. Brysselin houkutus on liian suuri useimmille poliitikoille. Jopa Suomen pääministerin paikalta lähdetään Otto Wille Kuusisen viitoittamalle tielle kohti salkutonta komissaariutta.

   Poista
 2. Pelkään, että pahin vaihtoehto toteutuu. Saamme rikollisen, joka nostaa sosiaalitukia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tai sitten on mukana huumekaupassa...

   Poista
  2. Tai sekä nostaa sosiaalitukia että kaupittelee huumeita.

   Poista
 3. Kosovon albaaneilla ei ole mitään edellytyksiä lonnia maassa muutoinkuin turistina. Kosovossa ei käydä sotaa ja mikäli pysyttelee kaukana Mitrovitsasta niin ei ole mitään hätää. Kosovon kuten monen muunkin persläpimaan ainoa vientituote on ihmiset.

  VastaaPoista
 4. Avioliiton solmiminen Suomen kansalaisen ei saisi olla peruste oleskeluluvan myöntämiselle ulkomaalaiselle. Tämä on ainoa tehokas tapa lopettaa lumeavioliittokeinottelu.

  acc

  VastaaPoista
 5. Loppuuko Itävallassa kusetus?

  OM tänään:
  Itävallan uusi hallitus alkaa padota islamisaatiota: "Turvapaikanhakijat kasarmeihin ja ulkonaliikkumiskielto!"

  "Nykyinen ongelma on se, että toiminta on ulkoistettu kansalaisjärjestöille ja yhdistyksille,
  ja haluamme lopettaa tämän turvapaikanhakijoiden vastaanottoon liittyvän bisneksen", Strache toteaa.

  "Jos vaadimme nuoria miehiämme viettämään kuusi kuukautta kasarmilla,
  niin miksi samaa ei voisi olettaa kansainvälistä suojelua etsiviltä ihmisiltä", Kickl huomauttaa.

  http://oikeamedia.com/o1-52812

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!