lauantai 30. joulukuuta 2017

Turvallisuuskysymyksiä ja seurauksia

Helsingin Sanomat kertoi muiden lehtien tavoin, että presidenttiehdokas Laura Huhtasaaren (ps) kodin ikkunoita oli rikottu hänen lomansa aikana. Tekoa ei tietenkään voi ymmärtää muuten kuin tekijän fanaattisella äärimmäisestä tyhmyydestä nousevalla poliittisella viha-agendalla ja hänen kieroutuneista arvoistansa nousevalla ihmisoikeuksien kieltämisellä.

Toisessa HS:n turvallisuuteen liittyvässä uutisessa kerrottiin, että Berliinissä on uudenvuoden yleisötilaisuutta varten varattu naisille oma turva-alue. On tietenkin hyvä, että toisin kuin muutama vuosi sitten, nyt ahdistelun kohteeksi joutuneiden on mahdollista päästä karvaisia ressukkamiesten ruumiinosia pakoon.

Tosin samaa ajatusmallia soveltaen voidaan nähdä myös niin, että jos saksalaisnaiset haluaisivat olla aivan varmasti turvassa, he voisivat asettua alun alkaen turva-alueelle, jonne ahdistelijoilla - tai muillakaan miehillä - ei ole pääsyä. Silloinhan olo olisi vähän kuin naisten vessassa tai moskeijassa.

Berliinin uutinen on merkittävä ennen kaikkea siksi, että se kertoo kuinka tasa-arvoinen länsi on muuttumassa. Olemme antamassa periksi kaikkien oikeudesta liikkua missä tahansa, milloin tahansa ja miten tahansa.

Toki emme kutsu Berliinissä tehtävää järjestelyä tasa-arvosta luopumiseksi vaan turvallisuusjärjestelyksi. Enkä missään tapauksessa kiellä, etteikö järjestely lisäisi berliiniläisnaisten turvallisuutta vuodenvaihteen tienoilla. Kyllä se lisää, aivan varmasti.

Tosin vieläkin paremmin turvallisuus voitaisiin taata, mikäli naiset jäisivät kotiinsa tai liikkuisivat pelkästään kokovartalohuntuun verhottuina ja sukulaismiehen saattelemana. Niin pitkällä emme kuitenkaan ole vielä yhteiskuntamme muutoksessa, paitsi mahdollisesti joidenkin maahanmuuttajaryhmien osalta, mutta siitähän me emme halua julkisesti diskuteerata.

Diskuteeraus viekin meidät lopuksi HS:n kolmanteen ja neljänteen uutiseen. Niiden mukaan diskuteerauksen mallimaan monikulttuurisimmassa kaupungissa, Malmössä, on nähty lyhyen ajan sisällä jo neljäs joukkoraiskaus ja poliisiauton räjäytys. Jälkimmäisen osalta epäilty tekijä on saatu kiinni, mutta raiskaajien olemuksesta ei kukaan tunnu tietävän mitään.

Kaupungin poliisin edustaja totesi, että "poliisi tai mikään muukaan viranomainen ei pysty takaamaan turvallisuutta täydellisesti. Mutta ohjeistamme kansalaisia liikkumaan kuten tavallisesti. Se on myös tapa ehkäistä rikoksia."

Kaikkien HS:n tänään julkaisemien - ja edellä referoimieni - uutisten taustalla on nähdäkseni yksi ainoa syy. Enkä tarkoita tällä syyllä maahanmuuttoa, vaan niiden ihmisten välinpitämättömyyttä, joiden seurauksena yhteiskunnan viimeaikainen kehitys - maahanmuuton lieveilmiöineen - on käynyt mahdolliseksi.

Selvemmin sanottuna kaikki edelle kirjoitettu on seurausta niiden ihmisten vaikutusvallasta, jotka jakavat samankaltaisen maailmankuvan kuin Huhtasaaren kotia tuhonneet henkilöt. Juuri he - vieläpä suvaitsevaisuuteen vedoten - ovat aiheuttaneet sen yhteiskunnallisen muutoksen, joka lienee peruuttamaton.

Heidän aloittamansa yhteiskunnan muutosprosessin päästä löytyy voimakkaasti segregoitunut yhteiskunta, jossa etnisesti leimautuneet ylä- ja alaluokka asuvat erillisillä asuinalueilla, käyvät erilaisia kouluja, saavat erilaiset terveyspalvelut, elävät vastakkaisissa taloudellisissa realiteeteissa ja pelkäävät toisiaan.

Toivottavasti kyseiset ihmiset ymmärtävät itse, mihin he ovat de facto pyrkimässä, jotta lopputulos ei sitten aikanaan olisi yllätys. Minulle se ei ole - mutta toki toivon kuin lottovoittoa, että olen itse väärässä.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Äänestäjien näkemykset käyvät parhaiten yhteen Laura Huhtasaaren kanssa
Äärivasemmisto ja islamistit, kuin kaksi marjaa?
Media vaikenee Saksan Kölnin uudenvuodenaatosta 

16 kommenttia:

 1. Ruotsi on esimerkki siitä mitä pahaa feministihallitus tekee kansalaisille ja kuinka turvallisuus horjuu. Svensk Webbtelesivion youtube Del 4 (Bedrägeriet om Afghanistan - procentuellt fler dödas i Tensta!) Tenstassa kuolee luoteihin useampi kuin Afganistanissa pommeihin. Silti afganistanilaisten lähettämistä takaisin valheellisesti vastustetaan julistein, ettei ihmisiä saa lähettää varmaan kuolemaan.

  Toimittaja haastattelee huiviin pukeutunutta naista, joka vakuuttaa että varma kuolema on edessä, jos palautetaan. Kun toimittaja esittää lukuja, vastaa nainen, ettei kuolema tarkoita vain fyysistä kuolemaa, vaan myös psyykkistä. Ei saa lähettää takaisin, ettei tulisi paha mieli.

  Poliitikot ja media toivottavasti joutuvat kaikkialla Euroopassa vastuuseen siitä, että ovat saattanneet kansalaisensa vaaraan esittämällä itsensä hyvinä ihmisinä. Uskallusta asettua EU:ta vastaan ja ajatella omilla aivoillaan ei ole. Maahanmuutto on ilmiselvästi vaaratekijä, silti sitä ei kyetä tunnustamaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kun halutaan kaikille hyvää. Mitä pahaa siitä voisi olla seurauksena...

   Tulee mieleen Air Francen lento Riosta Pariisiin. Lentäjät keskustelivat ettei kone pysty nousemaan korkeammalle sillä kuormalla. Hetken kuluttua päättivät kuitenkin kiertää sääilmiön yläkautta. Konetta ohjanneet lentäjät kuolivat ymmärtämättä mikä meni pieleen.

   Poista
 2. Presidenttiehdokas Laura Huhtasaaren kodin ikkunoiden tahallinen särkeminen on poliittista terrorismia. Se on myös lapsiperheen kotirauhan törkeätä loukkaamista.

  Edellä olevasta ärsyyntyneenä en jaksa enää päivitellä Saksan naisten tarhaamista uudenvuoden vieton ajaksi ns. Merkel-karsinoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta luin, että poliisi ei edes vaivautunut paikalle katsomaan mitä tuhoja Huhtasaaren kodille oli tehty.
   Aiempi seinän töhertelykirjoituskin oli tutkinta keskeytetty, kun ei polliisi ollut löytänyt mahdollista tekijää/tekijöitä. Kyllä silloin käännettiin keivet ja kannot, kun stubelon ikkunoita ammuskeltiin. Se siitä tasa-arvosta. t. Huru-ukko

   Poista
  2. Ei Stubbin ammuskelu ollut tietenkään yhtään hyväksyttävämpää. Kirjoitin siitä aikanaan otsikolla "Poliittinen ilkivalta johtaa yhteiskuntaan joka ei ole hyvä edes idiooteille"

   Poista
 3. Suomalaiset päättäjät ovat tietämättömiä tai välinpitämättömiä, kun tilanteen annetaan meilläkin hiljalleen kehittyä kohti Saksan ja Ruotsin tyyppistä monikulttuurista helvettiä. Vaikea uskoa, että ei nähdä, mikä tilanne noissa maissa jo on. Näyttää siltä, että täällä ei pystytä oppimaan mitään niistä kuuluisista muiden virheistä. Ei edes Turun murhaiskun jälkeen ole saatu rajavalvontaa aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä valtaapitäville EU-diktatuurin ostamille EUnukeille tämä on laki:

   "EU tekee mitä YK:n pääsihteeri vaatii: ”Avatkaa rajat, unohtakaa äänestäjät!”

   Komissio linjasi viime vikkolla EU:n pakolaispolitiikkaa yhä pakottavamman taakanjaon suuntaan. Kansalaismielipiteen sivuuttava komissio toimii YK:n pääsihteerin suosittelemalla tavalla: avatkaa rajat, viis äänestäjistä...", https://www.suomenuutiset.fi/eu-tekee-mita-ykn-paasihteeri-vaatii-avatkaa-rajat-unohtakaa-aanestajat/

   Britti-patriootti David Noakes:
   "The EU is corrupt and cannot account for 95% of its expenditure (yes, ninety five % lost)
   The EU has over 200,000 offshore bank accounts from which it pays BRIBES." - "Expose the EU dictatorship and its police state",http://www.eutruth.org.uk/50reasonseu.html

   Riittäähän siitä meilläkin vallankahvaan kiipineille selkärangattomille, vain omaa etuaan ajaville psykopaateille!

   PettUri Urpo otti syksyllä avosylin vastaan 30000 elintasopakolaista, Sipilän partalasta, vaikka olisi Dublinin sopimuksen perusteella voinut käännyttää ne kaikki takaisin turvalliseen maahan Ruotsiin; Brysselin lihapatojen tuoksu on ilmeisesti vastustamaton. Noista partalapsista on aiheutunut miljardiluokan vuosittaiset kustannukset - kantasuomalaisille leipäjonolaisille ei rikollisilta vallanpitäjiltä herunut senttiäkään!

   Poista
  2. "Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen tehokkaasti”, http://magneettimedia.com/unkarin-raja-aita-torjuu-laittomat-siirtolaiset-aarimmaisen-tehokkaasti/

   Noin toimii kansallismielinen, oman maansa ja kansansa puolesta toimiva hallitus - kontrastina POLPONSA ja nettikyttiensä avulla omaa kansaansa vastaan sotaakäyvälle maanpetturihallitukselle.

   Poista
 4. Muistaakseni Malmön poliisin ensimmäinen ohjeistus oli välttämää yksin liikkumista pimeällä,mutta poliittisen painostuksen seurauksena se muuttui tuohon "hajaantukaa, täällä ei ole mitään nähtävää"-muotoon.

  VastaaPoista
 5. Likeltä liippaa alla mainittu kolumni, josta ote:

  "Sekä identiteettipolitiikan että monikulttuurisuusaatteen lähtökohtana on elintärkeä ihmisten tasavertaisen kohtelun periaate.
  Molemmat on kuitenkin mahdollista viedä myös liian pitkälle.
  Jos enemmistölle ei jää muuta roolia kuin jatkuva syntien tunnustaminen ja velvollisuus ylistää erilaisuutta kaikissa kuviteltavissa olevissa muodoissaan, harvat etuoikeutetun liberaalin eliitin ulkopuolella jaksavat moisesta masokismista innostua."

  http://www.ts.fi/mielipiteet/kolumnit/3781152/Markku+Jokisipila+++Kansa+kaikkivaltias

  VastaaPoista
 6. Voi kristus sentään mitä touhua...eli niitä seurauksia:

  "Ruotsin kirkko käytti lehti-ilmoituksessa Jeesuksesta sukupuolineutraalia hen -pronominia, koska se tuntui rohkealta."

  https://yle.fi/uutiset/3-9998714

  VastaaPoista
 7. Ruotsissa on olemassa verinäytepankki kaikkien vuoden 1974 jälkeen Ruotsissa syntyneistä. Ks. PKU-registret. Nyt sitä ei saa käyttää rikostutkintaan, mutta on ajan kysymys, koska se tulee poliisin käyttöön. Vähän kuin suomalainen passirekisterisormenjälki. Viivytystaistelu on turhaa.

  Tuolla pku-rekisterillä voitaisiin ainakin sulkea pois suuri osa ruotsalaismiehistä. Tosin me tiedämme vaistonvaraisesti, ketkä ovat olleet kysymyksessä. Sven, Olle, Göran ja Kalle eivät tunnetusti harrasta ryhmäraiskauksia.

  VastaaPoista
 8. Ehkäpä olisi aika saksassakin, laittaa poliisin kovat piippuun jolla hajotetaan nämä karvakäsien taharrukset ..

  VastaaPoista
 9. "mutta raiskaajien olemuksesta ei kukaan tunnu tietävän mitään."

  DNA-testeihin ei ilmeisesti saa ottaa epäillyiltä näytteitä..

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!