maanantai 4. joulukuuta 2017

Yhdysvallat otti väestönsä kehityksen omiin käsiinsä

Yhdysvallat päätti uutisen mukaan ottaa väestönsä kehityksen omiin käsiinsä. Maan hallitus nimittäin tiedotti, että "Yhdysvaltain YK:n suurlähettiläs on tänään ilmoittanut YK:n pääsihteerille, että Yhdysvallat ei enää osallistu kansainväliseen siirtolaissopimukseen".

Tuon sopimuksen oli tarkoitus täyttää kansainvälisessä suojelujärjestelmässä oleva aukko jakamalla vastuuta pakolaisista Yhdistyneiden kansakuntien peruskirjan hengessä. Tarkoituksena sopimusta solmiessa oli, että pakolaisten ihmisoikeuksia suojellaan ja että humanitääristä apua sekä pakolaisten ja siirtolaisten uudelleen sijoittamista lisätään.

Ei liene pelkoa tai toivoa siitä, että Suomi lopettaisi osallistumisensa sopimukseen. Ja koska olemme tunnettuja siitä, että myös täytämme sopimustemme velvoitteet, tulee maahamme virtaamaan sen perusteella pakolaisia myös tulevaisuudessa, mikäli vain EU-maat pääsevät keskenään yhteisymmärrykseen taakanjaon tulevista vaiheista.

Yhdysvallatkaan ei aio luopua pakolaisten auttamisesta. Päinvastoin, se aikoo tehostaa toimintaansa tukemalla siirtolaisia ja pakolaisia avokätisesti, mutta omilla ehdoillaan. Se on järkevää, sillä nykyinen siirtolaispolitiikka on äärettömän kustannustehoton tapa hoitaa maailman kriisejä: esimerkiksi yhden somalin pohjoismaihin sijoittamisen kustannukset ovat noin miljoona euroa.

Tuota miljoonan euron summaa per pakolainen voi verrata siihen, että kehitysmaalainen nainen voisi saada ammatin 30 eurolla tai äärimmäisessä köyhyydessä elävä ihminen voisi saada elämää helpottavan perusturvan 0,75 dollarilla. Toisin sanoen yhden Suomeen sijoitetun somalin hinnalla voisi 33 333 naista saada ammatin tai 1,3 miljoonaa köyhää kehitysmaalaista perusturvan.

Vaikka edelle kirjoitettu osoittaakin kehitysmaalaisten länsimaihin sijoittamisen äärimmäisen tehottomuuden, en kuitenkaan usko, että se olisi ollut Yhdysvaltain hallinnon pääasiallinen motiivi. Sen sijaan kysymys oli valtiollisesta itsemääräämisoikeudesta myös väestökysymyksissä.

Asian muotoili suurlähettiläs Nikki Haley seuraavasti. "Maahanmuuttopolitiikkaan liittyvien päätöstemme tulee olla yksin amerikkalaisten tekemiä... Päätämme itse, miten parhaiten vahdimme rajojamme ja ketkä saavat tulla maahamme. New Yorkin julistuksen maailmanlaajuinen näkökulma ei yksinkertaisesti sovi yhteen Yhdysvaltojen suvereniteetin kanssa."

Tuon luettuani tuli hakematta mieleeni kuinka hienoa olisi, mikäli meillä Suomessakin korostettaisiin itsenäisyysnäkökulmaa edes nyt, kun maamme on täyttämässä 100 vuotta. Ja pakolaispolitiikkaan sijoittamillamme varoilla autettaisiin kriisimaiden asukkaita laajalla skaalalla sen sijaan, että rahaa poltetaan uussuomalaisten haalimiseen syrjäytymään uudessa kotimaassaan.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Media värittää maailmankuvaamme
Islamilainen maahanmuutto muokkaa länsimaiden politiikkaa
Vastuunkantolaskelma


11 kommenttia:

 1. Edes rautalangasta vääntämällä ei asiaa voisi selvemmin sanoa. Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Edes rautalangasta vääntämällä tämä tosiasia ei valkene meidän päättäjille. Huru-ukko

  VastaaPoista
 3. Sipilä on vaarallinen mies Suomelle. Puhuu paskaa, mm. nämä duunit tekisi työtön suomalainen, mansikat poimisi kesätyötä tarvitseva koululainen. "
  Sipilä mainitsi esimerkiksi ohjelmistoalan sellaiseksi, johon Suomen pitäisi saada helpommin osaajia EU- ja Eta-alueen ulkopuolelta. Myös mansikat ja kasvihuoneiden sato jäisivät pääministerin mukaan maahan, ellei alueen ulkopuolelta tule työvoimaa."

  VastaaPoista
 4. Suomessa ei enään päätetä yhtään mitään.Jees-miehet ja naiset pörräävät Brysselissä hännystelemässä ja kerjäämässä isojen päättäjien olalletaputuksia.
  Ei tuota YK:n pakolaisasiakirjaa oltu tarkoitettu satojentuhansien marssille lihapatojen ja ilmaisen ylläpidon äärelle.

  VastaaPoista
 5. "Tuon luettuani tuli hakematta mieleeni kuinka hienoa olisi, mikäli meillä Suomessakin korostettaisiin itsenäisyysnäkökulmaa edes nyt, kun maamme on täyttämässä 100 vuotta."

  Vallankahvassa oleville EU-diktatuurin ostamille EUnukeille itsenäisyysnäkökulmalla ei ole mitään merkitystä ja isänmaan he ovat vetäneet Brysselin vessanpöntöstä alas. He toteuttavat EU-diktatuurin sanelemaa ja mm. Rotschild-agentti Soroksen miljardeillaan tukemaa Kalergi-suunnitelman mukaista kantaeurooppalaisten kansanmurhaa, ks. "Suomen tuhoamisohjelma", http://magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

  Ks. myös "Expose the EU dictatorship and its police state", http://www.eutruth.org.uk/50reasonseu.html :

  "The EU is corrupt and cannot account for 95% of its expenditure (yes, ninety five % lost)
  The EU has over 200,000 offshore bank accounts from which it pays BRIBES."

  VastaaPoista
 6. Onkin sitten viimeinen suomalainen 100-vuotisjuhla ellei islamisaatiolle tehdä jotakin..

  VastaaPoista
 7. Outoa, että lasten (sis. myös parrakkaat) itsenäisyysjuhlat työnnettiin pois Töölöntorilta. Olisikohan auttanut jos alpakoiden väritys olisi korjattu sopivaksi unohtamatta prideraitoja? Ehkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjatut säännöt pätivät vielä, eikä äärivasemmiston rauhassa pysymiseen tai pitämiseen luotettu.

   Poista
 8. Isänmaallisuus on valitettavasti nykyään yhtä kuin äärioikeistolaisuus, ainakin mediassa. Tulee surullinen olo siitä, itse kun koen olevani hyvin isänmaallinen, vaan en missään nimessä "äärioikeistolainen".

  Mielipiteistä tehdään jos nyt ei varsinaisen laittomia, niin kuitenkin poliittisesti epäkorrekteja, jottei kukaan uskaltaisi puhua niistä julkisesti mitään. Siitä puolestaan seuraa ahdistusta.

  Suomessa ei pitäisi olla niin, että yksi huomattava ja syrjimätön, tosin realistinen, ajatussuunta ei kelpaa julkiseen keskusteluun. Maahanmuuttopolitiikassa olisi käytettävä tervettä järkeä tekstissä antamasi esimerkin mukaan. Jos suomalaisen yhteiskunnan muuttumisen ehkäiseminen ja pakolaisten auttaminen siellä mistä heistä suurin osa saa avun on rasismia, suuri osa keskustelusta jää käymättä ja kestävät ratkaisut löytämättä. Ruotsin tie on lähinnä älyllistä epärehellisyyttä.

  VastaaPoista
 9. Saas nähdä koska Suomalaiset hoksaavat olevansa tällä pallolla se todellinen vähemmistö. Ei tartte mennä kovin kauas itään kun yhdessä ainoassa kaupungissa on enemmän väestöä kuin meillä koko maassa. Millähän lihaksilla me koko maailma pelastetaan ja siinä sivussa elätetään?Näin pienessä maassa kansanvaihto tapahtuu aika sukkelaan. Eikös EU ssa juuri laskeskeltu, että Suomeen mahtuu palttiarallaa 66 miljoonaa ihmistä. Ihkuja aikoja luvassa ja varmaa on se, että Meitä ei niiden 66 miljoonan uudisasukkaan joukkoon kaivat.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!