torstai 28. syyskuuta 2017

Kahden pisteen vihje

Neuvoin eilisessä blogikirjoituksessani Euroopan valtapuolueita laskemaan yhteen yksi ja yksi, mikäli he haluavat suitsia ns. protestipuolueiden menestystä. Annoin myös kolmen pisteen vihjeen, jonka mukaan vastaus ei löydy katteettomista lupauksista.

Kahden pisteen vihje samaan asiaan löytyi eilisestä uutisesta, jonka mukaan Jussi Halla-aho (ps) oli kertonut, että "vuoden 2018 budjetissa hallitus antaa 5,3 miljoonaa euroa lisää laittomasti maassa olevien sosiaalihuollon järjestämiseen. Samaan aikaan hallitus leikkaa saman verran, viisi miljoonaa euroa rintamaveteraaneilta ja yli neljä miljoonaa euroa vanhustenhoidosta. Vastaanottokeskustoimintaan osoitetaan 250 miljoonaa ja kotouttamistoimintaan puoli miljardia euroa vuodessa."

Täytyy kyllä myöntää, että kaksi pistettä tuon vihjeen jälkeen on aika paljon. Mutta menköön nyt tällä kertaa torstaisen hernekeiton ja pannukakun kunniaksi.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Valtapuolueet pohjustivat AfD:n voiton
Yle tarjosi Halla-ahon kannattajien näkemyksiä
Maahanmuuttajan painajainen

JK kello 7:12. Kahden pisteen vihjeeseen voisi vielä lisätä tämän aamun uutisen, jonka mukaan "terrorismintorjuntaan palkataan nyt kymmeniä uusia työntekijöitä ympäri Suomea".

9 kommenttia:

 1. Voi perkele sentään mitä touhua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tuntuu, että suomalaiset on onnistuttu jakamaan jollakin omituisella "divide et impera"-menetelmällä pieniin porukoihin.

   Esimerkiksi työntekijäryhmiin, jotka ajattelevat toisten lakkoillessa että "mitä noikin perkeleen rikkaat kermaperseet taas lakkoilevat?"

   Sitten vasta kun kakka osuu omaan tuulettimeen herätään protestoimaan kuin olisi joku maailmanloppu osunut omalle kohdalle.

   Edelleen henkeäni pidättämättä venttailen selvitystä maahanmuuttajien kustannuksista.


   t: W-tuuntunut Stadilainen

   Poista
 2. Ja yhden pisteen vihje voisi liittyä siihen, kuinka paljon kannnattaa korostaa arvopohjan erilaisuutta isänmaan ja kotimaan kansalaisten etuja ajavan puolueen kanssa.

  VastaaPoista
 3. Jos kaikki tämä ei pikkuhiljaa vaikuta kansalaisten äänestyskäyttäytymiseen, minä menetän uskoni ihmiseen järjellisenä olentona. Tai oikeammin, loputkin siitä. Ihmiskunnan saavutukset kun eivät enimmältään anna mitenkään mairittelevaa kuvaa siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallisten ihmisten äänestyskäyttäytymistä ohjaa vahvasti media. Ja mediassa työskentelee ihmisiä, jotka haluavat olla pikemminkin mielipidevaikuttajia, tai jopa -johtajia, kuin tiedonvälittäjiä. Lisäksi he haluavat muuttaa maailmaa, mistä seuraa helposti tietynlainen maailmankuva.

   Poista
 4. First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

  Mahatma Gandhi

  VastaaPoista
 5. Hyviä uutisia!
  Ilmaston lämpeneminen on pysähtymässä: https://yle.fi/uutiset/3-9857505

  VastaaPoista
 6. Pitäisiköhän mainostaa maailmalla helsingin erinomaisuutta? Jotta saisivat mitä tilasivat. Lisää laittomasti maassa oleskelevia. On minulla kavereita esim. Portugalissa vailla työtä, voisivat hakea turvapaikka ja lomailla hetken ja kun hylky tulee, niin sitten vain laittomasti maassa olevana hakemaan apua Helsingin kaupungilta.

  http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/552534-helsingista-tuli-juuri-koko-maailman-terveysasema-ja-sina-maksat-ilmiriita

  Kaksi vuotta sitten muuten oli aika harvinaista, että vastaan tuli silmät peitossa oleva kaapuakka, nyt niitä näen joka viikko ja lapset pelkäävät!!

  Minun kasvoistani kyllä näkyy mitä mieltä olen, sen verran inhottaa tämä touhu. Mm. isoon omenaan ei tiettyyn aikaan viitsi lähteä, sillä enemmistö vaikuttaa olevan afrikasta ja lähi-idästä kotoisin. Tulee ompusta uusi itis, kun Metro aukeaa? Matinkylässä on jo ny paha ulkomaalaisongelma, autoja plaa ja naisia raiskataan.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!