tiistai 19. syyskuuta 2017

Touko Aalto paljastui höpöttelijäksi

Ilta-Sanomat selvitti Touko Aallon (vihr) maahanmuuttoväitteiden todenperäisyyttä ja totesi ne höpötykseksi. Kenellekään asiaa tarkemmin seuranneelle tässä ei tietenkään ollut yllätystä, mutta hyvä, että asia on huomattu myös Erkkomediassa.

Lööperiksi tulivat IS:n jutun mukaan osoitetuksi seuraavat Aallon väitteet.

Yksi. Oleskelulupa tarvitaan etenkin tilanteessa, jossa hakijaa ei voi palauttaa, koska hänen kohdemaansa ei suostu myöntämään paluuseen tarvittavia matkustusasiakirjoja. Todellisuudessa kaikki maat ottavat vastaan vapaaehtoisesti palaavat kansalaisensa.

Kaksi. KHO:ssa muuttuneiden päätösten osuus on kasvanut ja niiden myötä riski ehdottoman palautuskiellon rikkomisesta kasvaa. Tilastojen mukaan ei kasva.

Lisäksi Aallon väite siitä, että maahanmuuttoviraston arviot maiden turvallisuustilanteesta olisivat epäluotettavia, oli vailla perusteluja. Siitä huolimatta hänen höpötyksensä asiasta luovat turvapaikanhakijoille vääriä odotuksia siitä, miten heidän  asiansa ratkaistaan ja ovat sitä kautta haitallisia sekä heidän, että viranomaisten kannalta.

Eipä tuohon ole lisättävää: jälleen kerran ilmeni, että valheella on lyhyet jäljet. Tai lisätään nyt vielä se, että myös eräät muut poliitikot (esimerkki) ovat ilmaisseet nyt höpöttelijäksi paljastuneen Aallon väitteiden kanssa yhdensuuntaisia ajatuksia. Olisi ollut kohtuullista, että IS olisi julkaissut myös heidän nimensä.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Vihervasemmisto hyväksyy väkivaltaisiksi tiedettyihin mielenosoituksiin osallistumisen
Vihreä maahanmuuttopolitiikka
Touko Aalto, puheenjohtaja

7 kommenttia:

 1. I-Sanomien juttu on hyvä. Minua huolestuttaa jo nyt, että Touho on kahden vuoden kuluttua valtiovarainministeri.

  VastaaPoista
 2. Uutisessa oli juttu, että poliisi saa lisärahaa vihapuheen ja ääriliikkeiden torjuntaan.

  Toivottavasti myös Touko Aallon kannustuspuheet kansalaistottelemattomuuteen ja
  vihreiden terrori eri muodoissaan tulee seurantaan. Enkä tarkoita pelkästään kettutyttöjä.

  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/230537-poliisi-saamassa-345-miljeu-lisarahan-kohteena-vihapuhe-ja-aariliikkeet

  VastaaPoista
 3. Vihreät ovat näyttäneet esimerkiksi Ruotsissa mitä he osaavat. Pääministeripuolueena Suomessa Vihreät pääsisivät näyttämään että mikään ei ole mahdotonta. Asiakysymykset täytyy ymmärtää oikealla tunteella ja jos menee metsään niin ei silläkään ole mitään väliä, koska metsäkin on vihreä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienot tulevaisuuden näkymät: punavihreä feministihallitus Touko keulassa.

   Poista
 4. Vihapuhehan se onkin suurin ongelma nyky-Suomessa...

  VastaaPoista
 5. Vihapuheen jälkeen kakkossijalle tulee mielestäni tämä ammattinimike-kausti: -mies ja -nais liitteiset vakanssit.
  Tämän 'tärkeän' (ironiaa) seikan painoarvo lööppien ja asiasta vouhkaajien määrää ajatellen on sitä luokkaa, että varmaankin tämän 'epäkohdan' korjaamisella valtiomme velat muuttuvat saataviksi...
  -Beowolf-

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!