keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Puolalaista lomailua Italiassa

Puola on tullut tunnetuksi maana, joka ei ota vastaan kiintiöpakolaisia ja on siksi joutunut EU-komission hampaisiin. Niitä eivät halua sen enempää maan hallinto kuin kansalaisetkaan.

Iltalehti kertoi tänään, että puolalainen pariskunta koki Italiassa yllätyksen. Siellä poliisi on nimittäin pidättänyt kolme teinipoikaa sekä 20-vuotiaan miehen puolalaisnaisen joukkoraiskauksesta ja hänen aviomiehensä pahoinpitelystä sekä pariskunnan ryöstämisestä.

Turvapaikantekijöihin ja puolalaisten pakolais-asenteisiin tämä liittyy sikäli, että rikoksista epäillyistä nuorukaisista vanhin on kongolainen, jolla ei ole todettu turvapaikantarvetta, mutta joka on kuitenkin saanut luvan jäädä Italiaan "humanitaarisista syistä". Nuorempien epäiltyjen taustoista ei kerrottu iän lisäksi muuta kuin että he olivat poliisin vanhoja tuttuja. Siten heidän yhteytensä humanitaariseen maahanmuuttoon jäi avoimeksi.

Nähtäväksi jää, muuttaako tapahtunut puolalaisten asenteita suhteessa kiintiöpakolaisiin. Positiivisena seurauksena rajojen avaamisesta voitaisiin nähdä komission sanktio-uhan poistumisen lisäksi ainakin se, että ottamalla Italiasta turvapaikanhakijoita tutkittavaksi saattaisi lomailu Italiassa muuttua nykyistä turvallisemmaksi.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Italian uhkailusta ja Ugandan esimerkillisyydestä
Kommunismin varjo selittää Visegrad-maiden ja Länsi-EU:n poliittisia eroja
EU-komissio tarjoaa taakanjaon siementä

10 kommenttia:

 1. Luin IL artikkelin ja muutaman kommentin.
  Tapaus on selkeä osoitus monikulttuurisuuden ihanuudesta, juuri sitä mitä suvaitsevaiset haluavat tulevaisuudeksemme.

  VastaaPoista
 2. Jossain oli kommentti, että 2 nuorista olisivatten 'toisen polven humanitäärisiä'.

  Vaikea valinta:
  Turvaton Kotimaa vs. Turvaton Lomamaa.

  Hmmm.... Kummassakohan sitä tulee enemmän vietettyä aikaa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puola ja Unkari taitavat olla lomamaina parhaat, jos Eurooppaa ajattelee. Unkarissa olen itse käynyt monta kertaa, myös kommunistiaikoina. Tällä vuosisadalla paikka on parantunut lomailua ajatellen huomattavasti. Tosin kieliongelmia voi tulla vastaan, vanhemmat unkarilaiset hyvin harvoin osaavat englantia.

   Poista
 3. Viime aikoina turvapaikka-sirkukseen on tullut uusi ohjelmanumero.

  Päästyään tänne asti ja saatuaan kielteisen päätöksen turvapaikka-anomukseen, muka käännytään islamin uskosta kristityksi.

  Sen varjolla sitten turvapaikan hakijalle muka tulisi antaa turvapaikka kun kristittynä heillä olisi omassa maassaan hengenvaara.

  Nyt papisto on pistänyt ison vaihteen päälle ja keräävät adressia, että heidän "asiantuntemustaan" tulisi käyttää hyväksi henkilöä arvioidessa.

  Kun on pukki kaalimaan vartijana, mikä on tulos?

  Ennustan, että kaikki pappien arvioitavina olleet käännynnäiset havaitaan "aidosti" kääntyneen kristinuskoon ja heille kaikille on annettava turvapaikka.

  Itse olen skeptinen näihin käännynnäisiin enkä usko niiden olevan aitoja vaan valehtelun takana on taloudellisten etujen tavoittelu.
  Ja sitten taas veronmaksaja maksaa ja kaikki monikulttuurisuuden lieveilmiöt lisääntyvät myös Suomessa.

  Päättävien viranomaisten ei tule mennä halpaan tässä asiassa, papistosta huolimatta.

  PS. Pappien masinoimasta hankkeesta voi vilkaista täältä
  https://yle.fi/uutiset/3-9816222

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy muistaa myös kirkon jäsenkato. Näistä kääntyneistähän sitä jäsenmäärää saadaan lisää...eli mikä on papiston vilpitön tavoite adressilla?

   Poista
  2. Papisto luulee saavansa lisää kirkollisveron maksajia?

   Poista
  3. Joulukinkun syöminenhän ei sitten pitäisi olla ongelma näille uusille "käännynnäisille".Vai onko sittekin...
   Siinäpä hyvä testi näin alkuun,onko kääntymys aitoa.
   Tosin islamiin kuuluu olennaisena osana
   Taqyya,siis valehtelu,jos se edistää heidän asioitaan.

   Poista
  4. "”Totuuden henki johda sinä meitä…harhaan!” eli kuinka kulttuurimarxismin henki täytti valtionkirkon", https://sarastuslehti.com/2013/02/07/totuuden-henki-johda-sina-meita-harhaan-eli-kuinka-kulttuurimarxismin-henki-taytti-valtionkirkon/

   Poista
  5. Tuo kinkkuidea on kyllä muuten hyvä, mutta uskoisin vaikkapa testinä käytettävän kinkkuleivän olevan helppo rasti silloin kun palkintona on elinikäinen elatus.

   Poista
 4. "Turvapaikanhakijat kääntyvät kristityiksi yleensä vasta kielteisen päätöksen jälkeen – "Voi olla viimeinen oljenkorsi"

  https://yle.fi/uutiset/3-9819788

  ARTIKKELISTA POIMITTUA:

  "– Nyt kääntyneiden joukossa on myös afgaaneja ja irakilaisia, joita aiemmin ei ole ollut.
  Kristinuskoon käännytään yleensä sen jälkeen, kun on saatu kielteinen päätös eli valitusvaiheessa."

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!