torstai 11. toukokuuta 2017

Poliisi varoitti ulkomaalaismiehistä

Poliisi tiedotti poikkeuksellisesti Joensuun tapahtumista ja varoitti ulkomaalaismiehistä. Yllättäen suomalainen lehdistö myös uutisoi asian. Kyse oli nuorten tyttöjen hengailusta ulkomaalaisten miesten kanssa.

Taustalla oli tapahtumasarja, jonka seurauksena kolme alle 16-vuotiasta tyttöä joutui seksuaalirikosten kohteeksi saman viikonlopun aikana viime joulukuussa Joensuussa. Epäiltyjen aiheena ovat kahden lapsen törkeät seksuaaliset hyväksikäytöt ja yhden raiskauksen yritys.

Kaikki tekijät ovat eri henkilöitä, mutta tapahtumapaikka sama. Siten kyse on mahdollisesti ollut jonkinasteisesta järjestäytyneestä toiminnasta.

Poliisin varoitus oli sikäli mielenkiintoinen, että esimerkiksi Homma-foorumilla on jo vuosia sitten puhuttu (esimerkki) siitä, kuinka vanhempien kannattaisi valistaa erityisesti tyttölapsiaan ulkomaalaismiehiin liittyvistä riskeistä. Varoituksessa ei siis pitäisi olla mitään uutta, eikä foorumin puhe selvästikään ole ollut rasistista panettelua.

Valtavirtauutisoinnissa meillä on sen sijaan vältetty ikävien asioiden kertomista maahanmuuttajista, vaikka toki esille on ajoittain tullut heidän taipumuksensa tietynlaisiin rikoksiin. Asiasta ei kuitenkaan ole ilmeisesti osattu kaikissa perheissä vetää oikeita johtopäätöksiä, eikä suojata valistamalla omia lapsia riskeiltä.

Nyt nähdyn poliisivaroituksen seurauksena tapahtunee kaksi asiaa. Niistä ensimmäinen on se, että monissa teinityttöperheessä lapsia varoitetaan ulkomaalaismiesten aiheuttamasta riskistä. Osa tottelee, osa ei, mutta Joensuun tapauksen kaltaiset tragediat vähenevät ainakin siitä, miten paljon niitä olisi ollut ilman nyt kuultua poliisin tiedottamista.

Toinen välitön seuraus on se, että maahanmuuttajamiesten integroituminen vaikeutuu, koska nuorten tyttöjen kautta kotoutuminen vähenee. Eiväthän varmaakaan kaikki suomalaistyttöjen ja ulkomaalaismiesten kohtaamiset johda rikoksiin, vaan tulijan liukumiseen porukoihin, joissa liikuskelee myös suomalaisnuoria.

Kokonaisuutena tapaus osoittaa sen, että kahden kulttuurin kohtaaminen ei ole yksinkertainen asia. Siksi olisi tärkeää, että pakolaisten kotouttamiskoulutuksen aikana pyrittäisiin muokkaamaan tulijoiden kulttuuri-identiteetti ihan oleellisesti nykyistä selkeämmin suomalaiseksi. Ei riitä, että sanotaan raiskauksen tai alaikäisiin sekaantumisen olevan rikos, vaan koko tulijoiden ajatustapa olisi saatava suomalaiseksi.

Miten tämä saadaan toteutetuksi tilanteessa, jossa tulijoita on tuhansittain vuodessa onkin sitten iso kysymys. Tai ei oikeastaan kysymys, vaan perimmäinen syy sille, että myös tulevaisuudessa näemme Joensuun tapahtumien toisintoja.

Pahimmillaan vastaan voi tulla jopa samankaltainen laajamittainen katastrofi kuin se, joka joitakin vuosia sitten paljastui Iso-Britanniasta Rotherhamin kaupungista. Siellä pyöri 1400 brittilasta hyväksikäyttänyt pakistanilaisten raiskausrinki, johon ei puututtu rasistisyytösten pelossa. Tämä vaara on olemassa myös meillä ainakin siinä tapauksessa, että lasten varoittaminen ulkomaalaismiehistä tukahdutetaan rasismisyytöksillä.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Neljän vuoden tuomio anonyymille pedofiiliraiskaajalle
Raiskaaja voi olla kuka tahansa - entä sitten?
Maahanmuuttajat raiskaajina

20 kommenttia:

 1. Suvaitsevaisten kommenttien vaihtoehdot:
  * yksittäistapaus, ei aiheuta toimenpiteitä
  * vanhempien syy kun päästivät tytöt ulos
  * tyttöjen oma syy kun menivät asuntoon.

  Suvaitsevaisten näkemyksen mukaan näiden vieraan kulttuurin edustajissa ei ole mitään vikaa ja heidän ottamistaan Suomeen pitää jatkaa.

  (ylläoleva saattaa sisältää hirtehis...)

  Oma näkemykseni on, että tämäkin tapaus taas kertoo siitä karusta kohtalosta mikä suomalaisia odottaa kun enenevässä määrin niin sanottuja turvapaikanhakijoita maahan otetaan.

  Suomalaisten kannalta olisi parempi kun heitä ei otettaisi vastaan.
  Suomen ei tarvitse olla koko maailman sosiaalitoimisto eikä meillä edes ole siihen varaa.

  Nämä ulkomaalaiset eivät missään maailman kolkassa ole asiallisesti kotiutuneet eikä työllistyneet.
  Heillä ei edes ole halua kotiutua vaan he haluavat jatkaa oman uskontonsa ja tapojensa mukaista elämää ja alistaa tai tappaa vääräuskoiset eli vallata uusia alueita uskonsa alle.
  Tämä tapahtuu suuren syntyvyyden ja sitä kautta suuren väkimäärän avulla.
  Hitaasti mutta varmasti!

  Mitä nopeammin sen tajuamme, sen parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun: Eniten raiskauksia tekevät kuitenkin suomalaiset heteromiehet.

   Poista
  2. Äläpäs vääristele: kun otetaan huomioon suomalaisten heteromiesten kokonaismäärä ja maahantunkeutuneiden "oikeauskoisten" kokonaismäärä, niin asia on RÄIKEÄSTI toisinpäin kuin sinä väität. Asiasta on olemassa tilastoituakin tietoa, mutta en nyt viitsi ruveta kaivamaan sitä esille. Että tälläkin sivustolla joku yrittää suoltaa valheellista suvakkipropagandaa!

   Poista
  3. Eiköhän tuo edellinen, klo 9.50 Anonyymi kirjoittanut kommenttinsa sarkasmi mielessä.

   Poista
  4. Siinä tapauksessa pyydän (Anonyymi11. toukokuuta 2017 klo 11.57) häneltä anteeksi!

   Poista
 2. näiden meille tulleiden kohdalla (turvapaikanhakijat) ei kait saa edes kysyä mitä iloa tai hyötyä heistä meille on?
  voisko kuitenkin ajatella, mitä kaikkea haittaa heistä on? saako näin ajatella?
  se tulee kuitenkin pää vetävän käteen... sanotaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietenkin näistä maahantulijoista on hyötyä... joillekin. Ainakin niille, jotka pyörittävät tuottoisaa täysihoitolabisnestä (vastaanottokeskukset).

   Haitat ovat sivuseikka, kun kyseessä on hyvä tienesti sellaisille, joilla on pääomaa ja hyvät suhteet poliittisiin päättäjiin. Eiväthän nämä haitat kohdistu heihin, vaan tavallisiin köyhiin surkimuksiin.

   Poista
  2. PettUri Orpon vaimo pyörittää maahantunkeutuneille tarkoitettua lakiasiaintoimistoa. Orpohan otti syksyllä 2015 avosylin vastaan kymmeniä tuhansia "oikeauskoisia" partalapsia, jotka hän Dublinin sopimuksen perusteella olisi voinut käännyttää suoraan takaisin turvalliseen maahan Ruotsiin.

   Poista
 3. Mitenköhän ajattelin tupakkateollisuutta, kun näin uutisen. Tupakka kuului arkeen, kaikkialla sai polttaa, lentokoneessa oli perällä tupakkaosasto, kuten Peteliuksen laulussa kuullaan. Teollisuus tiesi, että tupakka on vaarallista, silti väitti muuta, koska voitot olivat valtaisia ja haittojen kustannukset maksoi joku muu.

  Vähitellen teollisuus joutui perääntymään. Ensin oli kevytsavukkeita, eikä passiivinen tupakointi ollut vaarallista.
  Yhdysvalloissa käytiin oikeutta vuosia ja selvisi, että vaarat olivat olleet tiedossa, mutta ne kiitettiin, voitot olivat niin suuria ja niillä voideltiin poliitikkoja.

  Tupakoinnin vaarat ovat tilastollisia. Mitä enemmän polttaa, sitä todennäköisemmin sairastuu, mutta ei voi osoittaa, että sairaus johtuu juuri tästä tupakasta.

  Maahanmuutto on samanlaista, vaarat ovat tilastollisia, mutta yhtä lailla todellisia. Uskon myös, että ne tiedetään kyllä.
  Mikään ei ole muuttunut, rahalla on ostettu politiikkaa ennenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä sen sanoit: "Mikään ei ole muuttunut, rahalla on ostettu politiikkaa ennenkin." Ja lisäisin myös: korruptioviroilla, kuten politrukin virat Brysselin lihapatojen äärellä - nehän ovat varmasti tavoitteena monella meidän EU:ta nuoleskelevalla, läpeensä korruptoitununeella vailla moraalin häivää omaavalla psykopaatti-pyrkyri-poliitikolla, jotka pitävät itseään jonkinlaiseen "eliittiin" kuuluvina.

   Poista
 4. Tanskan oikeusministeriön tutkimusosasto julkaisi vähän aikaa sitten raportin, missä väkivaltarikollisuuden etnistä taustaa paljastettiin. Länsimaiden ulkopuolelta tulleilla on huomattavasti suuremmat väkivaltarikosluvut kuin länsimaalaisilla. Länsimaiden ulkopuolisten (ikke-vestlige) väkivaltarikollisuus oli 23%, ja heitä on väestöstä 6%. Raportissa on käsitelty myös rikollisen suhtautumista tekoonsa. Rikoksen uhrin ja rikollisen kertomukset poikkeavat toisistaan sitä useammin mikäli on kysymys länsimaiden ulkopuolelta tulleesta. Lähi-itäläinen kiistää tekonsa hyvin usein, naisen raiskaus selitetään usein naisen halukkuudella seksiin. Teot ovat usein myös raaempia. On huomattu, että halukkuus kiistää teko tai valehdella siitä, mitä on tapahtunut, on huomattavasti yleisempää länsimaiden ulkopuolelta tulleilla kuin länsimaalaisilla.

  VastaaPoista
 5. Ei muslimia voi käännyttää "mäkisläiseksi" luterilaiseksi. Eihän se ole edes arkkipiispaa Mäkisen tarkoitus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten pitää osata tehdä oikeat johtopäätökset.

   Poista
 6. Kyllä varmaan sitten jotain asioille tehdään kun vähintään neljäsosa suomalaisista teinitytöistä on raiskattu.. ruotsissa ei vielä silloinkaan.

  Hyväuskoisuus kostautuu; meillä sinisilmäisillä, luottavaisilla ja tyhmänrehellisillä suomalaisilla menee vain jonkin aikaa ennen kuin opimme suuren maailman tavoille.

  VastaaPoista
 7. Poliisi varoitti ja marxilaismediakin vähän varovasti uutisoi jotta saadaan kuva kuin asialle muka jotain tehtäisiinkin.Eivät tee muuta kuin ovat kauhuissaan kansalaisten perustamista lynkkauspartioista jotka ovatkin isommassa mittakaavassa enää ajan kysymys.Syrjäseuduillahan esim. Balttialaiset murtoporukat ovatkin jo huhujen mukaan saaneet pienimuotoista koulusta asiasta..

  VastaaPoista
 8. Vanhempien valistus nyt on se viimeinen mitä teinit ovat koskaan uskoneet, se on heidän mielestään pelkkää käskyttämistä ja kieltämistä ja tekee kieltojen kohteista vain mielenkiintoisemman. Teinithän ovat maailman sivu olleet täynnä auktoriteettiuhmaa. Mutta kun kaverille tapahtuu jotain todella ikävää, siitä todennäköisesti otetaan opiksi.

  Kun opetushallitus käskyttää kouluja opettamaan, että muslimit ovat ehdottomasti sukupuolten tasa-arvon kannalla ja kaikkea muuta soopaa,niin toivon totisesti ettei kukaan syyllistä näitä luottavaisia tyttöjä. Joidenkin osalta kun se luottamus on ikävästi petetty.
  tira+

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikuisten tehtävänä olisi huolehtia ennen kaikkea teinien kasvuympäristön turvallisuudesta.

   Poista
 9. "Paine nostaa pakolaiskiintiötä kasvaa"
  Sisäministeri Paula Risikon mukaan asiaan palataan syksyllä.
  40 järjestöä jatkavat kampanjaansa.

  Järjestöt jatkavat kampanjaansa Suomen pakolaiskiintiön nostamiseksi."

  http://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-sanomat/kotimaa/paine-nostaa-pakolaiskiintiota-kasvaa/
  -------------------------------
  Yllä olevaa uutista on näkynyt tämän päivän lehdissä.

  On järkyttävää, että tekopyhät kansalaisjärjestöt oikein urakalla yrittävät saada maahan lisää "turvapaikanhakijoita" ja valtiovalta arvatenkin maksaa näille rahallista tukea toimintaansa.

  Eikä nämä uutiset, johon tämänkinpäiväinen kirjoitus perustuu, mitenkään vaikuta ym. järjestöihin vaan ilmeisesti samanlaisia uutisia saa vaan tulla lisää - väliäkö sillä jos suomalaiset joutuu rikoksen tai raiskauksen uhriksi. Sairasta!

  VastaaPoista
 10. Ruotsin maanpetturihallitusten aikaansaannosta:

  "Ruotsin kunnat ja maakäräjät: Pakolaiset romahduttavat kuntien talouden
  Organisaatio julkaisi eilen raportin, jossa se varoittaa tulevasta talouskriisistä.

  Talouskriisi odottaa Ruotsin kuntia, kun ne ottavat vastuulleen ne sadattuhannet tulijat kolmansista maista, jotka hallitus päästi maahan viime vuosina.

  Näin kertoo Ruotsin kuntien ja maakäräjien (Sveriges kommuner och landsting, SKL) eilen julkaisema raportti.

  Kunnat joutuvat rakentamaan uusia kouluja, ryhmäkoteja ja urheilupaikkoja, sekä lisäämään julkista liikennettä ja muita kunnallisia palveluja siirtolaisten ja ikääntyvän väestön takia..."

  Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2017/05/11/ruotsin-kunnat-ja-maakarajat-pakolaiset-romahduttavat-kuntien-talouden/

  Kuinka kauan suomalaisten enemmistö on tyhmää, että äänestää kerrasta toiseen samat EU-korruptoidut, vain omaa etuaan ajavat ja ylikansallisia takapirujaan nuoleskelevat maanpetturit jatkamaan Suomen ja suomalaisten tuhoamista rajoittamattoman, masinoidun maahantunkeutuja-invaasion alle?
  Kannattaa myös lukea Olli Pusan artikkeli "EU ja Suomi mafian alihankkijana?", http://beta.oikeamedia.com/o1-18209

  VastaaPoista
 11. Kulttuurisesti rikastuneissa maissa on valkoisten pakko varoittaa jälkikasvuaan ihmisryhmistä, joita julkisesti on lupa vain syleillä, mutta joiden aggressiivinen luonto voi viedä hengen viattomilta sivullisilta, etenkin valkoisilta. Luonnollisesti hyvin käyttäytyvät aggressiivisiin ryhmiin kuuluvat joutuvat tästä kärsimään, ja heitä voi olla suurin osakin.

  Tällainen puhe on tietenkin maailmanparantajille törkeintä mahdollista rasismia, vaikka esim. Black Lives Matter -mellakat (joissa käytiin kaikkien valkoisten kimppuun ja tuhottiin kaikki omaisuus joka vain oli tuhottavissa) osoittavat sen silkaksi roturealismiksi.

  http://takimag.com/article/the_talk_nonblack_version_john_derbyshire/print

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!