keskiviikko 2. syyskuuta 2020

Pia Kauma ja suomalaisen maahanmuuttopolitiikan seuraukset

Verkkouutiset kertoi, että aiemmin lastenvaunukommentillaan huomiota herättänyt kansanedustaja Pia Kauma (kok) on jättänyt eduskunnassa kirjallisen kysymyksen. Koska se valaisee mainiosti sitä taloudellista rikkautta, joka suomalaiseen maahanmuuttopolitiikkaan liittyy, on siitä syytä julkaista tälläkin foorumilla oleellisin osa.

"Haasteita asettaa erityisesti pääkaupunkisuudella kasvava vieraskielisen väestön kasvava osuus. Espoossa vieraskielisten eli muuta kuin suomea, ruotsia tai saamea äidinkielenään puhuvien osuus väestönkasvusta oli 54 prosenttia vuonna 2010, mutta vuonna 2018 jo 72 prosenttia... Ja väestönkasvun on ennakoitu kiihtyvän siten, että vuoteen 2030 tultaessa jo 80 prosenttia Espoon väestönkasvusta olisi vieraskielisiä... 

Esimerkiksi Espoossa kunnallisveron mediaani eli tyypillinen maksettu kunnallisvero oli vieraskielisellä väestöllä 42 prosenttia kotimaankielisten mediaanista. Veronalaista tuloa saaneista vieraskielisistä 60 prosenttia maksoi kunnallisveroa suomalaistaustaisilla vastaavan osuuden ollessa 78 prosenttia...

Vieraan kielen ja kulttuuritaustan huomioiminen sekä eriytymisen vähentäminen vaatii kaupungilta tai kunnalta huomattavaa palveluiden monipuolistamista muun muassa sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä opetus- ja varhaiskasvatuksen palveluiden puolella. On välttämätöntä, että tämä kehityssuunta otetaan laskelmissa huomioon paremmin."

Tämä maahanmuuton aiheuttama taloudellisen kultakaivoksen kuvaus ei tarvinne sen kummempaa kommenttia. Todetaan kuitenkin pari muuta aiheeseen liittyvää seikkaa.

MTV3 kertoi, että Oulussa on tuomittu vuonna 1980 syntynyt Samir Francis Awdishou raiskauksesta, pahoinpitelystä, kahdesta laittomasta uhkauksesta ja lähestymiskiellon rikkomisesta yhteensä 3 vuoden ehdottomaan vankeuteen. Samir voi kuitenkin olla tyytyväinen siitä, että tuomiossa huomioitiin rangaistusta alentavana seikkana miehen aiemmat tuomiot.

Eipä kaivanne tämäkään blogistin saivarteluja. Uutisen sanomahan oli selvää kuin pässinliha sekä oululaisen maahanmuuton luonteen että suomalaisen oikeusajattelun kuvaajana.

Maahanmuuton luomaan turvallisuusaspektiin on kai luettava sekin, että suomalaisnuorukaisen ravintola Kaivohuoneen edustalla tappaneet - valokuvien perusteella somalialaistaustaisilta näyttävät - maahanmuuttajanuoret ovat edelleen vapaalla jalalla. Poliisi on haastatellut kahta henkilöä, mutta nämä on päästetty vapaaksi. Toivon mukaan tekijät saadaan kuitenkin lopulta vastaamaan teostaan.

En taida kommentoida tätäkään muuten kuin toteamalla, että maahanmuuttajat ovat väestöosuuteensa nähden rankasti yliedustettuina väkivaltarikoksissa. Toisin sanoen heidän vastaanottamisensa maahamme vaikuttaa oleellisesti yhteiskuntamme turvallisuuteen.

Ja lopuksi on vielä todettava, että huolimatta koronaviruksesta, ei Eurooppaa ole menettänyt houkuttelevuuttaan Välimeren eteläpuolisissa maissa. Siitä viestii Helsingin Sanomien uutinen, jonka mukaan Välimeren taksiliikenteessä oli sattunut onnettomuus, jossa kuoli kolme parempaa elintasoa itselleen hakevaa.

Jutussa kerrotaan myös, että Italiaan on saapunut tänä vuonna yhteensä 18 000 etelän suunnalta tullutta henkilöä. Nähtäväksi jää, millä tavoin heidät sijoitetaan EU:n alueelle tuomaan aluksi siteeraamien uutisten kuvaamia "rikkauksia" ja yhteiskunnallista "turvallisuutta". 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Pelastaisiko 1,4 miljoonaa maahanmuuttajaa suomalaisten eläkkeet?
Oulun tapahtumien poliittinen jälki on vahvempi kuin Turun terrori-iskun
Veret seisauttavia seksuaalirikostilastoja

10 kommenttia:

 1. Maanantaina kyydissäni istui italialainen nuorehko nainen, joka oli uskaltautunut matkustamaan pohjoismaihin liftaamalla. Heti aluksi hän teki selväksi, että Italia ei ole enää sama maa kuin 1980-luvulla, jolloin itse kävin siellä. Hän haukkui vihaisesti nämä maahantulijat, "neekerit ja muslimit", jotka vain tuhoavat ja tappavat, vaikka heille on tarjottu maassa hyvät elämänedellytykset. Hänen mielestään moiset "simpanssit" pitäisi lähettää Auschwitziin.

  Tämän jälkeen en halunnut kysyä, iloitseeko hän Suomen Italialle maksamista tukimiljardeista. Lienee tavallinen kansa sielläkin sangen kylläinen nykyisestä yksipuolisesta kulttuurivaihdosta.

  VastaaPoista
 2. Kannatan lämpimästi pääkaupunkiseudun itsenäistymistä. Pääsisivät eroon taakaksi muodostuneiden maakuntien elättämisestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myös. Trumpilta voisi pyytää asiantuntijoita suunnittelemaan muuri, jolla alue koronaviruksineen ja muine haitallisine vieraslajineen eristettäisiin järki-Suomesta. Muurin sisälle pitäisi jättää vähintään Kehä III:n sisälle jäävä alue, mieluummin myös Vantaa kokonaisuudessaan.

   Poista
 3. Kun ihmisarvo- ja -oikeusideologiaa tunnustavan totalitarismin poliittinen keikari -- keisari -- meille esittäytyy, missä on se pieni lapsi joka sanoo: "Ei sillä ole vaatteita!"

  Kun ihmisarvo- ja -oikeusideologiaa totalitaristisesti tunnustava sisäministeri kesken pandemiaohjeituksen pakkomielteenomaisesti pullauttaa suustaan sammakon "Turvapaikahaku on edelleen mahdollista", missä ovat ne journalistit jotka toteaisivat ääneen, että nainen on todellisuuden- ja suhteellisuudentajuton?

  Kun ihmisarvo- ja -oikeusideologiaa totalitaristisella nollatoleranssilla tunnustava inkvisiittori nostaa syytteitään, missä ovat ne rikosoikeudelliset asiantuntijat jotka naulaisivat yhdeksänkymmentä viisi teesiä käräjäsalin oveen.

  Yhteiskuntamme on todellakin muuttumassa tunnustukselliseksi totalitarismiksi. Tilastot puhuvat peruuttamatonta kieltään siitä miten jokseenkin kaikki asiat menevät huonoon suuntaan -- mutta kukaan ei uskalla avata suutaan, eikä sitä virkamiestä löydy joka oikaisisi selkärankansa, nousisi pystyyn ja sanoisi: "Ei, minä en lähde mukaan tällaiseen!"

  Kuten kaikissa totalitarismeissa, niin meilläkin vain yhden totuuden tunnustaminen on luvallista. Muu on maagista pahaa, "rasismia".

  Kuten runoilija aikoinaana sanoi, totalitarismissa ihmiset joko seisovat päällään tai ilman päätä.

  VastaaPoista
 4. Huono on mamujen veronmaksukyky, vaikka siinä ei eriteltykään turvapaikan saaneiden verojen osuutta. Nyt siinä on mukana oikeita ulkomaan osaajiakin nostamassa tulokärkeä.

  VastaaPoista
 5. Muiden petturipoliitikkojen tavoin KANSATTOMAN-ISÄNMAATTOMAN Kokoomuksen Pia Kauma selvästi kyllä näkee elefantin olohuoneessa, mutta ei halua myöntää sitä puhumattakaan että haluasi esittää toimenpiteitä asian korjaamiseksi ongelman todellisen syyn poistamalla.

  Italialaisen kenraali Vincenzo Santo ehdottaa, että merivoimien tulee yhdessä Pohjois-Afrikassa sijaitsevien Libyan ja Tunisian kanssa estää laittomia siirtolaisia kuljettavien veneiden pääsy Eurooppaan Pohjois-Afrikan merisaarrolla - johon Suomikin voisi osallistua muiden matu-invaasion kohteena olevien maiden ohella. Kenraalin mukaan laivasto voisi myös palauttaa kaikki henkilöt, jotka eivät ole oikeutettuja turvapaikkaan. Sota-aluksilla kotiuttaminen ei ottaisi vuosia kuten lentoteitse. Sota-aluksilla voitaisiin palauttaa tuhansia joka kerta, eikä kuten nyt, lentokoneessa 80 laitonta siirtolaista kerran viikossa.

  Kauman mukaan haasteita asettaa erityisesti pääkaupunkisuudella kasvava vieraskielisen väestön kasvava osuus. Espoossa vieraskielisten eli muuta kuin suomea, ruotsia tai saamea äidinkielenään puhuvien osuus väestönkasvusta oli 54 prosenttia vuonna 2010, mutta vuonna 2018 jo 72 prosenttia.

  Petturipoliitikolle tyypillisesti Kauma ei halua myöntää, että noiden lukujen perusteella meillä todennäköisesti milloin tahansa tai joka tapauksessa lähivuosina on oma Malmö-Espoomme, Malmö-Helsinkimme, Malmö-Vantaamme ja Malmö-tiesmikä - ja että ei-niinkään-kaukaisessa tulevaisuudessa suomalaiset ruotsalaisten tavoin ovat vähemmistönä omassa maassaan. Petturipoliitikkojen kanssa samassa juonessa mukana oleva valheellinen valtamedia pimittää kansalta matu-ongelman todellisen suuruuden ja uhan kansalliselle olemassaolollemme auttaen samat maatamme tuhoon ajavat maanpetturit pääsemään yhä uudestaan vallankahvaan.

  "YK:n raportin mukaan alle 3 % vuonna 2016 Italiaan Välimeren yli tulleista turvapaikanhakijoista pidettiin oikeina pakolaisina.
  Italiaan saapui viime vuonna 181 436 maahanmuuttajaa YK:n raportin mukaan. Suurin osa heistä saapui Välimeren yli. Vain 4808 heistä sai Italiasta turvapaikan, ja 90 334 hakijaa julistettiin laittomiksi." https://www.nykysuomi.com/2017/04/26/alle-3-valimeren-yli-italiaan-tulleista-pakolaisista-sai-turvapaikan/

  "Asylum"-taikasanalla portin Suomeen avanneista maahantunkeutujista tuskin yhtään suurempi osuus on todellisia pakolaisia, mutta siitä huolimatta viherkommunistinen Ohisalo väittää turvapaikan haun olevan perusoikeus ja vaikka niistä aiheutuvat, Suomen veronmaksajien ulkomaanvelkarahalla peitettävät kustannukset ovat jo nyt vähintään 3 miljardia euroa vuodessa.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, että jaksat pitää asiaa esillä. Toivottavasti vähitellen ihmisten silmät avautuvat.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!