lauantai 19. syyskuuta 2020

Ylellinen kuva Vihreistä

Vihreät pitivät tänään puoluekokoustaan. Tämän huomattuani päätin nostaa Yleisradion vihreitä poliitikkoja käsittelevien juttujen otsikot ihmeteltäväksi (linkkien kera) myös tähän blogiin. Näin arvoisat lukijani voivat itse päätellä, minkälainen kuva Vihreästä puolueesta syntyy verovaroilla ylläpidetyn mediamme kautta. 

Tähän mennessä Ylen nettisivuilla on ollut aiheeseen liittyen seuraavat otsikot.

 • Mihin tarvitaan vihreää puoluetta, kun muutkin puhuvat ilmastonmuutoksesta? Tämä ja seitsemän muuta kysymystä vihreille vaikuttajille (linkki)
 • Ympäristöministeri Krista Mikkonen haluaa valkoposkihanhille omat pellot jo ensi kevääksi (linkki)
 • Vihreiden Ohisalo: ”Turpeella ei ole paikkaa tulevaisuuden energiantuotannossa” – Yle seuraa vihreiden puoluekokousta suorana (linkki) - tämä oli otsikkona kello 10.36.
 • Ympäristöministeri Krista Mikkonen: Valkoposkihanhi ei enää pääsisi suojeltavien lajien listalle (linkki)

Saldona siis kaksi valkoposkihanhiasiaa ja yksi turveotsikko. Sekä kokoelma vihreiden poliitikkojen näkemyksiä siitä, miksi Vihreät on parempi kuin muut puolueet. 

Itse jäin kaipaamaan muun muassa MTV3:sta löytyvän otsikon vastinetta. Sen mukaan vihreiden eduskuntaryhmän puheenjohtaja syyttää ministeriötä hallitusohjelman rikkomisesta. 

Minkähän takia Yle päätti olla nostamatta otsikoksi juuri tämän uutisen, vaikka tällaisella hallituspuolueen merkittävän jäsenen julkisella ulostulolla kuvittelisi olevan huomattavasti suuremman uutisarvon kuin yhdelläkään edellä mainituista? Toki itse asia löytyy täältä.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Hauska ero
Vihreät ja kepulaiset nuoret tahtovat sosialisoida työeläkkeet
Monet empivät puoli vuotta ennen vaaleja

8 kommenttia:

 1. Jotenkin nuo realiteetit ovat nykyajattelussa -- joka valtavirraltaan on juuri tuota "punavihreää" eetosta -- ihan kummallisissa arvojärjestyksissä. Jokin "ilmastonmuutos" laukaisee kaikki moraalisaarnojen padot, vaikka maamme ei todellakaan vaikuta tuohon teoreettiseenkaan malliin edes promillen vertaa -- mutta samaan aikaan sitten sama hallitus mukanaan myös vihreät viis veisaa todellisista uhkakuvista -- jollainen esimerkiksi pandemia on -- ja yrittää saada talouden kaikki pyörät pyörimään kansalaisten turvallisuudenkin kustannuksella.

  Uutistoimittajilla ei kantti kestä kyseenalaistaa mitään todellista. He ovat poliitikkojen jälkeen se seuraavaksi eniten itsepetokseen sortuva ammattiryhmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseäni hämmästyttää eniten lähes täydellinen vaikeneminen perimmäisestä ympäristöongelmasta eli kehitysmaiden väestöräjähdyksestä.

   Poista
  2. Juuri noin!

   "Gunnar Heinsohn: 950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tekevät lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä",
   https://www.kansalainen.fi/950-miljoonaa-afrikkalaista-ja-arabia-tekevat-lopun-euroopasta-vuosisadan-puolivaliin-mennessa/

   Kuitenkin esim. Suomessakin enemmistön muodostavien petturipoliitikkojen ja valheellisen valtamedian suuri inhokki Unkari on osoittanut, että Heinsohnin ennusteen toteutuminen on mahdollista poliittisella tahdolla estää, samoin mm. Bulgaria:

   "Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen tehokkaasti”,
   https://www.magneettimedia.com/unkarin-raja-aita-torjuu-laittomat-siirtolaiset-aarimmaisen-tehokkaasti/

   "Bulgarian uusi rautaesirippu sulkee rajan tulijoilta",
   Bulgarian uusi rautaesirippu sulkee rajan tulijoilta

   Äärimmäisessä tilanteessa voidaan luonnollisesti kysyä, eikö suurin kustannuksin ylläpidettävien puolustusvoimiemme nimenomainen tarkoitus ole suojella maamme ja kansamme laittomilta maahantunkeutujilta.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  3. Bulgariaa koskeva linkki jäi pois:

   https://www.ts.fi/uutiset/maailma/857262/Bulgarian+uusi+rautaesirippu+sulkee+rajan+tulijoilta

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  4. Vihreät ovat myös unohtaneet Suomen vesistöjen suojelun. Turpeen tuotantoakin moititaan vain ilmastosyistä, vaikka se on pahimpia vesitöjen pilaajia, josta muutoen on juuri ilmestynyt uusi kirjanen. No tämän voi nuorille vihreille antaan anteeksi, kun heillä ei voi olla havaintoja puhtaista Suomen vesistöistä. Järvet ja joet olivat vielä 70 vuotta sitten ilmaisia talousvesiä.

   Poista
 2. Politiikan perustaminen korruptoitujen ilmastotieteilijöiden todellisuutta vastaamattomiin ilmastomalleihin ja "tutkimus"-tuloksiin on puhdasta idiotiaa.

  Aiheellista on muistaa tämäkin:

  "Brittiläiset ja venäläiset tutkijat ennustavat, että maapallon ilmastoa saattaa viilentää seuraavina vuosikymmeninä uusi minijääkausi",
  https://tekniikanmaailma.fi/tutkijat-varoittavat-auringon-aiheuttamasta-minijaakaudesta-joka-voi-viilentaa-maapalloa-2030-luvulla/

  Viherkommunisteillehan rationaalisuudella ei ole merkitystä, kuten edelleen yhtenä esimerkkinä on heidän alajaostonsa SETA-pervertikoiden jo pienille ekaluokkalaisillekin julistama ilosanoma sukupuolien moninaisuudesta - joka heidän mukaansa on riippumaton biologisista tosiasioista!

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 3. Asun suunnilleen "raidejokerin" rakennustyömaalla ja muistan että tätäkin fiaskoa perusteltiin "ilmastonmuutoksen" torjunnalla. Virheet kuuluvat toki ikiaikaiseen poliittiseen kulttuuriin, tästähän on A Oxenstjernan todistus 400 vuoden takaa. "Miten vähällä järjellä maailmaa hallitaan." -jussi n

  VastaaPoista
 4. Vihreät ovat nykyisellään tuhoisa liike yhteiskunnalle, etenkin Ohisalo on kuin syöpä. Vihreiden äänestäjistä kaksi kolmasosaa on naisia, joilla tunne ratkaisee, ei järki.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!