maanantai 15. kesäkuuta 2020

Mitä tapahtuu Ruotsille?

Suomen uutiset kertoi, että viime vuonna länsinaapurissamme lähes 40 prosenttia alle 18-vuotiaista lapsista ja nuorista oli ulkomaalaistaustaisia eli he tai ainakin yksi heidän vanhemmistaan oli syntynyt ulkomailla. Koska jutussa linkitettiin Ruotsin viralliset tilastot, päätin katsoa mitä sieltä löytyy. 

Ja löytyihän sieltä. Tarkempi lukema edellä tavalla määriteltyjen ulkomaalaistaustaisten nuorten osuudesta on 38,3 prosenttia. Heistä 10,5 prosenttia oli itse syntynyt ulkomailla, 15,4 prosenttia oli kahden ulkomailla syntyneen vanhemman lapsia ja 12,4 prosenttia oli ruotsalaisen ja ulkomaalaisen vanhemman lapsia. 

Edelle kirjaamieni lukemien lisäksi halusin katsoa, miten ulkomaalaistaustaisten nuorten osuus on muuttunut ja sitä kautta ennakoida tulevaa. Siksi laskin vuoden 2018 ulkomaalaistaustaisten alle 18-vuotiaiden osuuden: se oli 37,6 prosenttia. Toisin sanoen heidän osuutensa oli kasvanut yhdessä vuodessa 0,7 prosenttiyksikköä. 

Tällä kasvuvauhdilla ulkomaalaistaustaisten nuorten määrä saavuttaisi 50 prosentin rajan 18 vuodessa. Siis hätkähdyttävän lyhyessä ajassa.

Siksi päätin katsoa kuinka suuri tuo muutos on ollut tilaston alusta eli vuodesta 2002. Eli päteekö tuo 0,7 prosenttiyksikön muutosvauhti myös pidemmällä aikavälillä.

Vuonna 2002 Ruotsin alle 18-vuotiaista oli ulkomailla syntyneitä 5,5 prosenttia, kahden ulkomailla syntyneen vanhemman lapsia oli 8,7 prosenttia sekä ruotsalaisen ja ulkomaisen vanhemman lapsia oli 10,4 prosenttia. Kaikkiaan ulkomaalaistaustaisia alle 18 vuotiaita oli 24,5 prosenttia. 

Kaikkiaan ulkomaalaistaustaisten 18-vuotiaiden määrä oli siten lisääntynyt 13,7 prosenttiyksikköä 17 vuodessa. Eli heidän määränsä oli tänä aikana kasvanut jokaista vuotta kohti keskimäärin 0,8 prosenttiyksiköllä. 

Näin tuli toteen näytetyksi se, että nykymenolla tänä vuonna syntyneet lapset saavuttavat aikuisuuden eli 18 vuoden iän silloin, kun kantaruotsalainen nuoriso on muuttunut kotimaassaan vähemmistöksi. Ja jos ajatusleikkiä jatketaan edelleen, jäävät kantaruotsalaiset omassa maassaan vähemmistöksi vielä tänä vuonna syntyneiden lasten elinaikana. 

Mitä tämä tarkoittaa ruotsalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden kannalta jää nähtäväksi. Vahvistuuko länsinaapurissa ilmeisesti jo alkanut ns. white flight -ilmiö, kuten on käynyt Etelä-Afrikan tasavallassa sen jälkeen kun valta siirtyi mustalle enemmistölle? Ja voimmeko me jo etukäteen tunnustella tulevaisuuden ruotsalaista yhteiskuntaa tarkkailemalla tämän päivän Malmöä tai Göteborgia. 

Vai käykö niin, että ruotsalaisen yhteiskunnan avokätisyys tai maksukyky loppuu jossain vaiheessa ja kantaväestöön kuulumaton ihmismassa siirtyy muualle parempien elinolosuhteiden perään. Näinhän kävi aikanaan Roomassa imperiumin sortumisen jälkeen. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä: 

17 kommenttia:

 1. Laskin jo 20 vuotta sitten, että suomalaiset jäävät vähemmistöön omassa maassaan tämän vuosisadan loppuun mennessä. Muutos tapahtuu nopeammin, eli laskin väärin. Koska laskelmani tekemisen jälkeen maahanmuutto on kiihtynyt ja suomalaisten syntyvyys vähentynyt.

  Ruotsissa ruotsalaiset jäävät vähemmistöön jo noin 2060-2070. Suomessa muutto ulkomaille on huomattavan suurta, niin varmaan myös Ruotsissa. Ruotsalaisten osuutta vähentävät myös maahan vuosi vuodelta muuttavat uudet maahanmuuttajat.

  Yksi iso muuttuja puuttuu noista esitetyistä prosenteista. Ruotsissa syntyneiden maahanmuuttajalapsien saamat lapset. Heidät, ainakin professorin selostuksen mukaan, on jätetty pois laskelmasta. 100 vuodessa tällaisia sukupolvia on 3 tai 4 siitä riippuen, missä iässä ensimmäinen lapsi uudessa kotimaassa hankitaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mahdotonta uskoa, että ruotsalaiset tieten tahtoen haluavat jäädä vähemmistöksi. Muutos tapahtuu nopeammin, 2050 mennessä, jos mitään rajoituksia ei nykymenoon tehdä.

   Suurin syyllinen on media, joka ei kerro totuutta maahanmuutosta. Ruotsalaiset eivät olisi näin tietämättömiä, jos heitä ei pidettäisi tietämättöminä.

   Media Ruotsissa syyllistää kaikesta Ruotsin demokraatteja, Suomessa perussuomalaisia. Kun tulevat sukupolvet joutuvat elämään muslimien hallitsemassa maassa, he tulevat kysymään, miksi sallimme tämän.

   Muslimit eivät tarvitse enemmistöä vallan ottamiseen, koska muunuskoiset tulijat eivät välitä ja koska ruotsalaiset leikkivät humanitääristä suurvaltiota katkeraan loppuun asti.

   Poista
 2. Oikeastaan pitäisi kysyä, että mitä Ruotsille on tapahtunut. Muistan ajan, kun Ruotsi oli hyvinvoiva, turvallinen ja hyväntahtoinen. Volvot olivat Amazoneja, Saabit Drakeneita ja tytöillä pitkät sääret, lyhyet shortsit ja iloinen hymy. Nyt tilalle on tullut takakireys ja katuväkivalta. Volvo on kiinalainen ja Ikea ja HenkkaMaukka on astuneet huipputason insinöörityön tilalle. Voi kysyä, mitä tapahtui, mikä oli se politiikka joka tähän johti ja minne se tästä johtaa. Söikö hyvinvointi itsensä? Kasvattiko se sukupolven, joka oli yhtä aikaa naiivi ja kykenemätön vaativiin päätöksiin, sellaisiin päätöksiin, jotka olisivat vaatineet siltä itseltäänkin päättäväisyyttä ja vaivan näköä. Ja eikö meillä ole tapahtunut sama asia ja sama kehitys hyvässä vauhdissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sosialidemokratia on ollut Ruotsissa pitkään voimissaan - ja on edelleen.

   Poista
 3. Nimimerkki Kalergi-suunnitelma on tätä vääntänyt rautalangasta. Väestönvaihto on totta.

  VastaaPoista
 4. Tuo mielikuva "vallan" ja "enemmistön" keskinäisyhteydestä on väärä. Yhteiskunnan hajoaminen tapahtuu paljon ennen kuin toiskulttuurisista väestöryhmistä kasvaa enemmistö.

  Ihminen on lajityypillisesti ja olemuksellisesti sosiaalinen olento, ja miljoonien vuosien kehitysperspektiivissä yhteisöjä organisoivasta "vallasta" on jalostunut kokemus yksilöllisestä "tahdosta". Edelleen tuo "tahto" voidaan erityistä regressoivaa menetelmää, hypnoosia, käyttäen palauttaa alkuperäiseen kollektiiviseen tilaansa, jolloin "tahto" yllättäen saadaan siirtymään henkilöltä toiselle.

  Ja kun nyt nämä mielenosoittajajoukot riehuvat tuhotöitä tehden, kannattaa muistaa, että joukkoutuminen muuttaa käyttäytymisen laadun -- ja kun tällaiset regressioilmiöt saavat osakseen hyvin yleistä hyväksyntää, se kertoo jotain siitä miten täydellisesti yhteiskuntaa organisoiva valta on jo hajonnut.

  Jäljelle jää tyhjänpäiväistä puolesta ja vastaan -tunteilua, kokemuksellista "totuutta", jolla ei tosiasiassa mitään asiahallintaa koskaan saavuteta. Sitten ollaan läntisissä hyvinvointiyhteiskunnissa ihan samassa tilassa kuin tänne vaeltavat kehittymättömien yhteisöjen massat aina ovat olleet.

  VastaaPoista
 5. Sotakin on parempi vaihtoehto kuin alistuminen. Suomen historia tukee tätä näkemystä.

  VastaaPoista
 6. Kyllä hiekkamaissa tiedetään, missä on puhdas vesi ja ilma, katto pään päällä ja hyväuskoisia hölmöjä antamassa vierihoitoa.

  VastaaPoista
 7. Median lisäksi muut instituutiot edistävät tuhoisaa kehitystä. Niissä totuudenpuhujalla ei ole sijaa. Oulun yliopiston dosentti tohtori Edward Dutton on antropologi ja luennoi videoissaan ilmiöistä, jotka liittyvät tähän aikaan. Hän on selittänyt esimerkiksi sen, miksi raiskausjengien annetaan toimia tutkakatveessa. Suomalaiset ovat vahvuuksiksi katsottujen ominaisuuksiensa vuoksi erityisen alttiita olemaan hiljaa maansa tuhoutumisesta.

  Duttonin kaltaisten tieteilijöiden ote asioihin on liian realistinen ja siksi hän ei saa luennoida yliopistossa. Kernaasti häneltä riistettäisiin dosentuuri, jos se olisi lain mukaan mahdollista. Yliopistot ovat professori Vesa Puurosen tapaisten politrukkien valtaamia. He eivät ole virassaan luomassa ja opettamassa selitysvoimaista tiedettä, vaan tehdäkseen empirian utopiaksi osoittamaa vallankumousta.

  VastaaPoista
 8. Ruotsin suurkaupunkien kaduilla ja kauppakeskuksissa valtaa pitävät arabit ja afrikkalaiset. Kantaväestön nuorukaiset hiipivät piilossa eivätkä puolusta naisiaan.

  VastaaPoista
 9. Ruotsalaiset eivät ole tykänneet vähemmistöjen hallituksista. Tätä samaa menoa ennakoiden ruotsi ampuu itseään päähän, kun ruotsalaisista tulee vähemmistö

  VastaaPoista
 10. Ruotsin sossurahat loppuvat väkisin jossain vaiheessa.
  Silloin nämä sadat tuhannet sossun elätit voivat rynnistää täysin vapaasti Suomeen ja Kelan asiakkaiksi.
  Syntyy dominoefekti, valtiot kaatuvat yksi kerrallaan kaikki. Ruotsi, Suomi, Tanska, Hollanti, Belgia jne. jne.
  Vain itäeuroopan maat pelastuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkoinen kauhuskenaario. Etenkin siksi, ettei sitä voi mitenkään pitää mahdottomana.

   Poista
 11. Harhaanjohtavan, tiettyjä agendoja tukevan valtamedian tärkein valehtelun muoto on vaikeneminen monista tärkeistä asioista.
  Yksi niistä on Euroopan ja ueidenkin muidenkin valkoihoisten asuttamien maiden tietoisella tarkoituksella tapahtuva väestön vaihto, matalan intensiteetin valkoinen kansanmurha - huomattavasti huonommalla koulutustasolla ja geeniperimällä varustettuun joukkoon.

  Veikko Vennamo sanoi aikoinaan, että kyllä kansa tietää, mutta suunnitelmallisesta väenvaihtoasiasta ja sen seurauksista suuri ellei suurin osa kansasta näyttää olevan autuaallisen tietämätön ja äänestää kantasuomalaisten tuhoa ajavat maanpetturit kerta toisensä jälkeen valtaan.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eurooppalaisperäisten maiden yhteiskunnat ovat ainutlaatuisia saavutuksia maailmanhistoriassa. Rasisimihysteriasta huolimatta ne houkuttelevat väitetyn rasismin kohteena olevia ihmisiä massoittain. Rasismikortilla he ja antifan tapaiset kansankiihottajat koettavat kompensoida tulijoiden sopeutumiskyvyttömyyttä ja syyttävät siitä kantaväestöä. Syytösten sataessa niskaan kantaväestön on kustannettava koko sirkus. Kuinka kauan siihen riittää motivaatiota? Kaikenlaisessa työpaikkavalmennuksessa korostetaan yhteisön hyvinvointia ja innostetaan työntekoon yhteiseksi hyväksi. Kansan tasolla itse maksamamme media lähinnä ruoskii kansalaisia jo vääristä ajatuksistakin.

   Lopputuloksena on, että ainutlaatuiset yhteiskunnat muistomerkkeineen häviävät maailmankartalta. Samalla poistuvat näiden yhteiskuntien mahdollisuudet auttaa muuta maailmaa. Kansainvaellukset ovat ennenkin hävittäneet sivilisaatioita.

   Poista
 12. Tulee väkisinkin mieleen Libanon 2.0 noista Ruotsin lukemista...
  -Raksaäijä-

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!