tiistai 9. kesäkuuta 2020

Mistä Kulmunin eläkepuheet kertovat?

Keskustan Katri Kulmuni erosi valtionvarainministerin paikalta ja tilalle astui naftaliinista Matti Vanhanen (kepu). Kulmuni ilmoitti ensitöikseen jatkavansa puolueensa puheenjohtajana ja linjasi sen jälkeen, että suomalaisten eläkkeelle pääsyä pitää viivästyttää. 

Hän tarkensi Helsingin Sanomien haastattelussa, että "uudistuksesta pitää aloittaa puolueiden välillä keskustelu. Nyt puhutaan siitä, että meidän täytyy vakauttaa velkaantuminen vuosikymmenen loppuun mennessä. Puhutaan siis vuosikymmenen perspektiivistä ja siitä, miten ihmiset voivat hyvin ja jaksavat töissä pitempään."

Tässä ulostulossa omalta osaltani keskeistä oli, ettei Kulmuni suinkaan ehdottanut veronmaksajan piikkiin kulutettavien asioiden perkaamista, vaan entistä tiukemman kiristysrenkaan rakentamista maksimaalisen veronmaksajien rahastuksen mahdollistamiseksi. Niinpä arvoisat lukijanikin - pois lukien eläkkeelle ennen sanan lihaksi muuttumista pääsevät - voivat turvallisin mielin varautua ahkeroimaan entistä tiukemmin, jotta esimerkiksi kehitysmaalaisten maahamme virtaavien ihmisten määrästä tai afrikkalaisten gepardihattuhallitsijoiden hyvinvoinnin rahoituksesta ei tarvitsisi tinkiä. 

Tässä tilanteessa on siten varsin turha odottaa, että puolueen uusi valtionvarainministeri kääntäisi punavihreän hallituksemme jakopoliittisia linjauksia. Tähän ei viittaa myöskään toisen keskustalaisen - Suomen pankin johtajan Olli Rehnin - näkemys, jonka mukaan "eurokriisin keskeisin opetus on, että yhteisillä toimilla voidaan estää taloudellisen kriisin kärjistyminen ja suurtyöttömyys, jos toimitaan nopeasti ja viisaasti. Jos taas viivytellään ja nojaudutaan vain kansallisiin ratkaisuihin, kriisi kärjistyy pahemmaksi, yritysten konkurssiaalto pahenee ja vaarana on pitkäaikainen taantuma."

Tuntuu siis varsin todennäköiseltä, että edelle kirjaamaani listaan pitää kirjata myös EU:n eteläisten maiden talouden tukeminen miljardeilla velaksi otettavilla euroilla. Senkin opin nimittäin saimme eurokriisistä, sillä eihän Kreikka tule koskaan maksamaan silloisia tukieurojaan takaisin. Eivätkä tule meille palauttamaan Italia, Espanja tai Ranskakaan niille luovutettavia varoja - jos niiltä nyt edes kehdataan sellaista pyytää. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:

7 kommenttia:

 1. Ei jumalavit, onko se niin etteivät taloudestaan tarkat ja tolkun suomalaiset voi mitenkään estää Suomen osallistumista tuohon hullutukseen, satojen miljardien vastikkeettomaan tukeen hulivilimaille? Ehkä eniten kyrsivät nuo myyntipuheet siitä, että nämä toilaukset olisivat jotenkin Suomen etu! Kyllä Suomen etu asiassa varmasti paremmin olisi se, että kyseiset miljardit käytettäisiin kotimaassa moniin kipeisiin rahantarpeisiin.

  VastaaPoista
 2. Nämä olivat ikäviä mutta osuvia huomioita professorilta. Ei penniäkään pois haittamaahanmuutosta. Ei penniäkään pois kehitysavun kankkulan kaivosta. Ei penniäkään pois Eu-velkavankeudesta. Eikä muuten myös penniäkään pois julkishallinnomme täysin tarpeettomista hölynpölytyöntekijöistä. Muistuttaisin muuten hallitustamme siitä eläkeiän lisäämisestä että hyvin monessa ammatissa ihmiset alkavat olla jo aivan romuna kuusikymppisinä. Millä helvetillä ne niitä töitä jatkavat?

  VastaaPoista
 3. Olli Rehniltä nyt ei voi odottaa "status quohon" puuttumista, sen lauluja laulaa...ja tuo vanhanen voi olla aika lapatossu vihervasemmistoa vastaan. Muistanko väärin, vai pyytelikös vanhanen muslimeilta anteeksi, kun olivat jossain tanskanmaalla riehuneet? Olisi nähnyt valtionvarainministerinä mieluummin tuulimyllypekkarisen. Mauri olisi ollut "punainen" vaate vasemmistolle.

  VastaaPoista
 4. EU-diktatuuri ei luovu Kalergi-suunnitelman eli kantaeurooppalaisten matala-asteisen etnisen, valkoisen kansanmurhan agendastaan:

  "EU:n turvapaikkajärjestelmän uudistuskaavailut saavat varautuneen vastaanoton",
  https://www.kansalainen.fi/eun-turvapaikkajarjestelman-uudistukaavailut-saavat-varautuneen-vastaanoton/

  Jos EU-diktatuuri toimisi Euroopan tavallisten tallaajien puolesta, niin tämän pitäisi olla ns. "pakolaispolitiikan" ylimpänä johtotähtenä:

  "Oxfordin yliopiston professori: Pakolaisten auttaminen heidän kotimaissaan on 135 kertaa tehokkaampaa kuin Eurooppaan tuominen",
  https://www.kansalainen.fi/oxfordin-yliopiston-professori-pakolaisten-auttaminen-kotimaissa-135-kertaa-tehokkaampaa-kuin-eurooppaan-tuominen/

  Miksi EU-diktatuuri ei aja tavallisten tallaajien asiaa selittyy pitkälti seuraavalla:

  ”Euroopan unionin valmistelu laitettiin alulle 50-luvun Bilderberg-kokouksissa. Lord Rothschild ja Laurence ROCKEFELLER valitsivat 100 vaikutusvaltaisinta elitistiä integroimaan Euroopan – ei suinkaan muodostaakseen mielekkäämmän tulevaisuuden tavalliselle kansalaiselle, vaan tehokkaammin toimivan valvontakoneiston ja kaiken alistamisen talouden ylivallalle.”
  ...
  ”Bilderbergien päämäärä on uusi maailmanjärjestys, New World Order (NWO), jossa on yksi valuutta, yksi armeija, yksi pankki ja yksi talousalue. Tarkoituksena on keskittää poliittinen, taloudellinen, intellektuaalinen ja uskonnollinen valta yhden maailmanhallinnon alle. Siirtyminen toteutetaan asteittain yhdistämällä pieniä alueita suuremmaksi, kuten Euroopan valtiot Euroopan unioniksi, USA, Kanada ja Meksiko Pohjois-Amerikan unioniksi ja Aasian maat Aasian unioniksi.”
  – Kirjaesittely / Tomi Ahola: DANIEL ESTULIN: The True Story of the Bilderberg Group (2007), https://keskustelu.diabetes.fi/index.php/topic,1718494.msg1783220.html?PHPSESSID=4akjpbmei5bp3a6kf4c2dvupp3#msg1783220

  ROCKEFELLERIEN suvun edustaja kuten mm. Rotschildienkin edustaja kuuluu Bilderberg-ryhmän sisäpiiriin ja on aina kokouksissa mukana.

  Kiinan orwelilaista dystopiaa voi jo pitää Uuden maailmanjärjestyksen prototyyppinä, koska se ilmeisesti vastaa hyvin rosvoparoni Rockefellerin ideaalia:

  "“The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government combining supercapitalism and COMMUNISM under the same tent, all under their control. … Do I mean conspiracy? Yes I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, and INCREDIBLY EVIL IN INTENT.” ~ Larry P. McDonald, U.S. Congressman, 1976, killed in the Korean Airlines 747 that was shot down by the Soviets,
  in “Introduction” to The Rockefeller File, by Gary Allen (1975)

  tai kuten em. Estulin ilmaisee asian:

  "Lopullisena päämääränä sillä [bilderbergeillä] on alistaa koko maailma yhden hallinnon alaisuuteen. Tässä uuden maailmanjärjestyksen hirmuvallassa ei ole keskiluokkaa, vaan vain eliitti [kuten superrikkaat oligarkit] ja sitä kuuliaisesti palvelevat köyhät alamaiset, joiden elämä on läpikotaisin kontrolloitua huipputeknologian valvomassa poliisivaltiossa" -
  Näinhän on jo tekoälyn ja robotiikan kärkimaihin kuuluvassa Kiinassa, johon se on päässyt pitkälti Rockefellerin Trilateraalisen komission avustuksella.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sivustollaan "Expose the EU dictatorship and its police state" britti-patriootti David Noakes sanoo perehtyneensä kaikkiin kuuteen EU-perustamissopimukseen. Hänen mukaansa:

   "…the EU has the constitution (the six treaties) of a DICTATORSHIP, the laws of a police state, and when enforced, its 120,000 regulations will close most of our 4.5 million small businesses, make most of their 13.5 million employees unemployed, and create a soviet style command economy: dictatorships cause poverty… The [Lisbon] Treaty sets up an unelected three tier politburo executive in Brussels with absolute power, a dictatorship on the soviet model. The EU parliament has no power and is a sham.” - https://eutruth.org.uk/

   Ks myös

   "Former Soviet Dissident Warns For EU Dictatorship
   2006-02-27

   Vladimir Bukovksy, the 63-year old former Soviet dissident, fears that the European Union is on its way to becoming another Soviet Union. In a speech he delivered in Brussels last week Mr Bukovsky called the EU a “monster” that must be destroyed, the sooner the better, before it develops into a fullfledged totalitarian state.

   Mr Bukovsky paid a visit to the European Parliament on Thursday at the invitation of Fidesz, the Hungarian Civic Forum. Fidesz, a member of the European Christian Democrat group, had invited the former Soviet dissident over from England, where he lives, on the occasion of this year’s 50th anniversary of the 1956 Hungarian Uprising..."
   https://www.brusselsjournal.com/node/865

   Kalergi-suunnitelma

   Poista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!